- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Canim al bendende okadar uyumak istiyorumkızlar gece uyku için yastık alanınız almayı düşüneniniz yada daha önce kullanmış olanınız var mı? rahat uyuyamıyorum alsam mı dye düşünüyorum ama akararsızım
Canim al bendende okadar uyumak istiyorum
ama nerde kac kere uyaniryorum bacaklarimin arasina yastik koyuyorum
Bende o yuzden dusunuyorum canim ama kullanan biri onerse daha iyi olacak sanirim bende yastikla uyiyorum ama gece cikinca yine uyaniyorum 1 hafatdir gecede 1lt su icip en az 4 kerede tuvalete kalkiyorumBide nezaman soluma yatsam sirt ustu uyaniyorum sonradag cok uzuluyorum ya kan gitmediyse falan diye artik yastik almak sart gibi.
Gunaydin annisler :)
Dun yeni birsey ogrendim otururken egilip yerden bisey almamam lazimmis sanirim karnimi biraz sikistirdim bi sure canim acidi karnim agridi artik daha dikkatli olma zamani gelmis yani
Cok uzucu zehracim Ulkede bildigin savas manzaralari var Allah sonumuzu hayir etsinCümletennn mutlu pazarlar diycem ama, antep ağlıyor kizlar bugün. Belki görmüşsünüzdür patlamayı, antep ayaklandı herkes sokaklarda yürüyüşte
Canim ben simdilik dusunmuyorum uyurken bi rahatsizligim yok acikmak ve tuvaletten baska:) 6-7 de zorlamaya basliyor diye duymustum ama senin kuzular ikiz senin belki alman gerekiyodur rahat uyuyabilmen icin..kızlar gece uyku için yastık alanınız almayı düşüneniniz yada daha önce kullanmış olanınız var mı? rahat uyuyamıyorum alsam mı dye düşünüyorum ama akararsızım
Rabbim yardımcımız olsun. Şehitlerimizin ailelerine sabır versin. Onların şefaatine nail eylesin.Cümletennn mutlu pazarlar diycem ama, antep ağlıyor kizlar bugün. Belki görmüşsünüzdür patlamayı, antep ayaklandı herkes sokaklarda yürüyüşte
Günaydın canım benim de başıma geldi bir iki kere. Dediğin gibi ağrım oldu. Artık bacaklarımı kırarak eğiliyorum.Gunaydin annisler :)
Dun yeni birsey ogrendim otururken egilip yerden bisey almamam lazimmis sanirim karnimi biraz sikistirdim bi sure canim acidi karnim agridi artik daha dikkatli olma zamani gelmis yani
Canim soda ic her gun duzenli bende baya etkisi olduKızlar 3-4 gündür geceleri kramp giriyor özellikle sol bacağıma. Nasıl önüne geçeceğiz başına gelen var mı?
Canim bosmu kese neden gorunmemis doktor soylemis olmaliKızlar 7. Haftada bebeğin gorunmemesi normalmi
Kızlar 3-4 gündür geceleri kramp giriyor özellikle sol bacağıma. Nasıl önüne geçeceğiz başına gelen var mı?
Ayy canim sorma demin esimle konusuyrouz pazartesi kontrolde oglan napiyor olcak sence diyorum kesin uyuyor olacak diyor belki sasirtir bizi diyorummm
Kizlar oglusumi dun gorseydiniz secde pozisyonunda yatiyordu sonra dondu kolunu basina koydu iki tekme atti uyumaya devambiraz actim sanirim ondan cok hareketlenmedi sadece geriniyordu kocaman olmus popoya kadar 15 cm olmis masallah barikallah kuzuma :)))
Cümletennn mutlu pazarlar diycem ama, antep ağlıyor kizlar bugün. Belki görmüşsünüzdür patlamayı, antep ayaklandı herkes sokaklarda yürüyüşte
Cok uzucu zehracim Ulkede bildigin savas manzaralari var Allah sonumuzu hayir etsin
Canim soda ic her gun duzenli bende baya etkisi oldu
Canim ayni sorun bendede var doktorum magnezyum verdi soda bende ise yaramadi her gun iciyorum ama olmadi simdi magnezyuma basliyorum
Canım normalde görünmesi lazım. 6. Haftada gördük biz ve kalp atışıni da duymuştum çok şükür. Belki geç tutunmadan kaynaklıdırKızlar 7. Haftada bebeğin gorunmemesi normalmi
Bende ayNısını yaşadım, cuma günkü kontrolümde doktoruma söyledim, magnezyum verdi. Vallaha çok iyi geldiKızlar 3-4 gündür geceleri kramp giriyor özellikle sol bacağıma. Nasıl önüne geçeceğiz başına gelen var mı?
Kese 19 mm doktor normalde görünmesi lazım demiş ama bosmus haftaya tekrar çağırmışCanim bosmu kese neden gorunmemis doktor soylemis olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?