2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

kızlar gece uyku için yastık alanınız almayı düşüneniniz yada daha önce kullanmış olanınız var mı? rahat uyuyamıyorum alsam mı dye düşünüyorum ama akararsızım
Canim al bendende okadar uyumak istiyorum
ama nerde kac kere uyaniryorum bacaklarimin arasina yastik koyuyorum

Bide nezaman soluma yatsam sirt ustu uyaniyorum sonradag cok uzuluyorum ya kan gitmediyse falan diye artik yastik almak sart gibi.

Canim al bendende okadar uyumak istiyorum
ama nerde kac kere uyaniryorum bacaklarimin arasina yastik koyuyorum

Bide nezaman soluma yatsam sirt ustu uyaniyorum sonradag cok uzuluyorum ya kan gitmediyse falan diye artik yastik almak sart gibi.
Bende o yuzden dusunuyorum canim ama kullanan biri onerse daha iyi olacak sanirim bende yastikla uyiyorum ama gece cikinca yine uyaniyorum 1 hafatdir gecede 1lt su icip en az 4 kerede tuvalete kalkiyorum

Bide nezaman soluma yatsam sirt ustu uyaniyorum sonrada cok uzuluyorum ya kan gitmediyse falan diye artik yastik almak sart gibi.

Cümletennn mutlu pazarlar diycem ama, antep ağlıyor kizlar bugün. Belki görmüşsünüzdür patlamayı, antep ayaklandı herkes sokaklarda yürüyüşte

Gunaydin annisler :)
Dun yeni birsey ogrendim otururken egilip yerden bisey almamam lazimmis sanirim karnimi biraz sikistirdim bi sure canim acidi karnim agridi artik daha dikkatli olma zamani gelmis yani

Dun yeni birsey ogrendim otururken egilip yerden bisey almamam lazimmis sanirim karnimi biraz sikistirdim bi sure canim acidi karnim agridi artik daha dikkatli olma zamani gelmis yani

Normalde bile hep dizlerden eğilmek gerek, belden değil, çömelerek yani. Çünkü illa ki yerden bir şey almak zorunda kalıyoruz.

kızlar gece uyku için yastık alanınız almayı düşüneniniz yada daha önce kullanmış olanınız var mı? rahat uyuyamıyorum alsam mı dye düşünüyorum ama akararsızım
Canim ben simdilik dusunmuyorum uyurken bi rahatsizligim yok acikmak ve tuvaletten baska:) 6-7 de zorlamaya basliyor diye duymustum ama senin kuzular ikiz senin belki alman gerekiyodur rahat uyuyabilmen icin..

Cümletennn mutlu pazarlar diycem ama, antep ağlıyor kizlar bugün. Belki görmüşsünüzdür patlamayı, antep ayaklandı herkes sokaklarda yürüyüşte
Rabbim yardımcımız olsun. Şehitlerimizin ailelerine sabır versin. Onların şefaatine nail eylesin.
Günaydın canım benim de başıma geldi bir iki kere. Dediğin gibi ağrım oldu. Artık bacaklarımı kırarak eğiliyorum.

Kızlar 3-4 gündür geceleri kramp giriyor özellikle sol bacağıma. Nasıl önüne geçeceğiz başına gelen var mı?

Kızlar 3-4 gündür geceleri kramp giriyor özellikle sol bacağıma. Nasıl önüne geçeceğiz başına gelen var mı?

Canim ayni sorun bendede var doktorum magnezyum verdi soda bende ise yaramadi her gun iciyorum ama olmadi simdi magnezyuma basliyorum

Merhaba kızlar,
Nasılsınız?
Bayağı uzun zamandır AVM gezmemistim dolaştik haftasonu ama herşey çok pahalı ya.
Karı koca çalışmak şart artık gerçekten.

Ayy canim sorma demin esimle konusuyrouz pazartesi kontrolde oglan napiyor olcak sence diyorum kesin uyuyor olacak diyor belki sasirtir bizi diyorummm

Canım.ne zaman randevunuz gittiniz mi merak ettim.

Oy maşallah gözünuz aydın.

Evet canım
Gerçekten çok ama çok üzücü haftasonu gezerken etrafıma baktım.
Nasıl farklı hayatlardayiz.
Herkes kendi havasında.

Cok uzucu zehracim Ulkede bildigin savas manzaralari var Allah sonumuzu hayir etsin

Amin gerçekten öyle.
Allahım herkesi korusun.

Canim soda ic her gun duzenli bende baya etkisi oldu

Canim ayni sorun bendede var doktorum magnezyum verdi soda bende ise yaramadi her gun iciyorum ama olmadi simdi magnezyuma basliyorum

Soda içeyim bakayım pazartesiye kadar. Randevum var sorarım olmadı. Balık meselesini ne yapıyorsunuz. Ben hiç yiyemiyorum mide bulantısı mahvediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…