2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canım normalde görünmesi lazım. 6. Haftada gördük biz ve kalp atışıni da duymuştum çok şükür. Belki geç tutunmadan kaynaklıdır
Geç tutunma gibi bir şey soylememis canım sadece kesenin boş olduğunu haftaya tekrar gelmesi gerektiğini söylemiş

Geç tutunma gibi bir şey soylememis canım sadece kesenin boş olduğunu haftaya tekrar gelmesi gerektiğini söylemiş
İlk seferinde de bende aynısı olmuştu kese boştu kendiliğinden düşmesini bekledik çok kötü bir his durum inşallah bir dahakine nasip eyler Rabbim

Gunaydin annisler :)
Dun yeni birsey ogrendim otururken egilip yerden bisey almamam lazimmis sanirim karnimi biraz sikistirdim bi sure canim acidi karnim agridi artik daha dikkatli olma zamani gelmis yani
Evet canim mumkunse egilme ama zorunda kalincada comelerek al
Soda içeyim bakayım pazartesiye kadar. Randevum var sorarım olmadı. Balık meselesini ne yapıyorsunuz. Ben hiç yiyemiyorum mide bulantısı mahvediyor beni
Ben de yiyemiyorum canim bugun soyledim balik yagi verdi hergun. 1 tane ic dedi. Bulantilar gecri cok sukur arada ac kalinca geliyor sadece.soda bende etkili oldu canim doktora dedim bacak agrisini bol yürü dedi vermedi bana magnezyum
Bende ayNısını yaşadım, cuma günkü kontrolümde doktoruma söyledim, magnezyum verdi. Vallaha çok iyi geldi
Bana niye vermedi ki yaaaa

Kizlar 6 kilo almisim toplamda 72 oldum doktorum biraz kizdi hergun 45 dk yuruyordum artiracaz dedi ben tatli yemiyim diye meyve cok yiyordum azalt dedi seker ya o yuzden. Tuzu tamamen kes dedi. Zaten azdi ama vucut kilo almaya musait olunca tuz ve seker hepsini tutuyor dedi bel bacak agrisi hizli kilo alımından oluyormus. Bol yuru dedi. Kontrol altina almaliyiz dedi. Portakal suyunu bile kontrollu ic dedi. ben nerde yanlis yaptigimi anlayamiyordum meyveyi cok tukettim sorun oradaymis

Bunlar bugun kizim ve oglusuma aldigim ilk seylerrr 1 er tane 0 3 ay 2 tane 3 6 ay tulum 3 erli de corap aldik
Hayırlı ugurlu olsun güzel haberlerle gelmissin masallah .aldıkları çoook hoş güle güle giydirme sağlıklı hayırla al kucağına canım

Bunlar bugun kizim ve oglusuma aldigim ilk seylerrr 1 er tane 0 3 ay 2 tane 3 6 ay tulum 3 erli de corap aldik
Ne şeker bunlarrr, güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. Evet korkudan adim atmıyoruz, doktorun çok haklı. Şahsen ben yürümeyi çok severdim, son 4 aydır tembel bi hayat yaşıyorum ama yok artik günde en 1 saat agir tempoda olsa yürüycem. Sen az kilo almışın umut, ben 9 kilo aldım son aylarda alacağımız kilolar var daha. O yüzden tedbirli olmalı

Kzilar bugun kontrol vardi oglusum 17+3 18.5 cm 193 gr olmus kocaman olmus tembel oğlusummm kizim 17+1 16.5 cm 185 gr olmusss ayyy cok heyecanliydiii görmeye doyamiyor insann.ayrintili randevumuzu da aldik 400 tl ymiss 28 mayis yeni safak
Cok sevindim canim masallah ne guzel buyumusler. Bel agrisindan yuruyemiyorum ben tebrik ederim seni 45 dakika yurumek guzel bir irade. İyileseyim ilk is yuruyus:) benim de carsamba dortlu tarama ve ultrason sanirim. Senin neden bu gittiginde bakmadi Mayis sonuna erteledi?

Ay umut yaa ne cici şeyler almissin bende yarın kontrole gidicem insaAllah sonrada ilk cicilerini alırım bende daha hic bişey almadım Rabbim hepimize sağlıkla afiyetle dogurup büyütmek nasib etsin insaAllah

canım kaç porsiyon yiyodun günde? Ben illaki bi muz bi elma yiyorum. Çok guzelbuyumus minnoslar masallah gözün aydın 17 mayısta bizim kontrolümuz var 17 haftayı bitirirken darısı basimiza..Sol göğüs altında yanmà ağrı oluyo benim yaşayan varmı?

Cnm, 4 d taramasi daha gec yapiliyor, sen neden erken yapiyorsun? Yoksa uclu tarama mı demek istedin?

Cnm, 4 d taramasi daha gec yapiliyor, sen neden erken yapiyorsun? Yoksa uclu tarama mı demek istedin?
canım 4 lü tarama 16-22 haftaları arası yapılıyormuş benim 17. hafta olacak. Dr öyle randevu verirken 4 lü tarama testi yapıcaz dedi.

Günaydın kızlar bende sağlık ocağında geliyorum tetanos aşısı oldum ve kızımın kalp atışları da dinlenledik çok güzeldi .Bu arada hayırlı kandiller güzel anneler

Umuttt, cooookkk sirin aldıkların, gule gule giyin zamanı gelince))
Ayyy insallah canim
Ayy canim valla birseyler yapmaliyiz tuzu kesiyorum ben meyveyide azalticam gunluk 1 porsiyonla sinirlandircam. Bugun daha dikkatli gidiyorum ama insallah daim olurrr
Canim benim de agriyor ozellikle kasiklarim cok agriyor ama zorluyorum ben. Doktorumda birsey olmaz devam et dedi ayrintili ultrason 19 24.haftalar arasu yapilmaliymis canim o yuzden mayis sonu randevu aldik tam 21 olucaz sanirim

Canim ben surekli ara ogunlerde meyve yiyordum ya aklima geldikce gibitatli yemiyim diye meyveye sarmıştım kizartma da cok yedim ben. Simdi 1 tane falan yicem gunluk ara ogunler kuruyemis olacak. Yada ayran yogurt sut olacak. Elma en masum meyve canim ama muz malesef seker orani yuksek bir meyve.

Günaydın kızlar bende sağlık ocağında geliyorum tetanos aşısı oldum ve kızımın kalp atışları da dinlenledik çok güzeldi .Bu arada hayırlı kandiller güzel anneler

Bizimde 4 mayis asi gunu cuma gidicez insallah 1 gunden sorun olmaz dimi? Giidnce hemen yaptilar demi hazir miydi asilar orada.

Evet canim hazırdı sorun değil bu haftalar yapıyorlar ve Doppler cihazı varsa kalp atislarinida dinliyorlar kan ve idrar talilleri de yapildi.ben de 6 mayısta kendi doktorumda kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…