Geç tutunma gibi bir şey soylememis canım sadece kesenin boş olduğunu haftaya tekrar gelmesi gerektiğini söylemişCanım normalde görünmesi lazım. 6. Haftada gördük biz ve kalp atışıni da duymuştum çok şükür. Belki geç tutunmadan kaynaklıdır
İlk seferinde de bende aynısı olmuştu kese boştu kendiliğinden düşmesini bekledik çok kötü bir his durum inşallah bir dahakine nasip eyler RabbimGeç tutunma gibi bir şey soylememis canım sadece kesenin boş olduğunu haftaya tekrar gelmesi gerektiğini söylemiş
Evet canim mumkunse egilme ama zorunda kalincada comelerek alGunaydin annisler :)
Dun yeni birsey ogrendim otururken egilip yerden bisey almamam lazimmis sanirim karnimi biraz sikistirdim bi sure canim acidi karnim agridi artik daha dikkatli olma zamani gelmis yani
Ben de yiyemiyorum canim bugun soyledim balik yagi verdi hergun. 1 tane ic dedi. Bulantilar gecri cok sukur arada ac kalinca geliyor sadece.soda bende etkili oldu canim doktora dedim bacak agrisini bol yürü dedi vermedi bana magnezyumSoda içeyim bakayım pazartesiye kadar. Randevum var sorarım olmadı. Balık meselesini ne yapıyorsunuz. Ben hiç yiyemiyorum mide bulantısı mahvediyor beni
Bana niye vermedi ki yaaaaBende ayNısını yaşadım, cuma günkü kontrolümde doktoruma söyledim, magnezyum verdi. Vallaha çok iyi geldi
Hayırlı ugurlu olsun güzel haberlerle gelmissin masallah .aldıkları çoook hoş güle güle giydirme sağlıklı hayırla al kucağına canımBunlar bugun kizim ve oglusuma aldigim ilk seylerrr 1 er tane 0 3 ay 2 tane 3 6 ay tulum 3 erli de corap aldik
Ne şeker bunlarrr, güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. Evet korkudan adim atmıyoruz, doktorun çok haklı. Şahsen ben yürümeyi çok severdim, son 4 aydır tembel bi hayat yaşıyorum ama yok artik günde en 1 saat agir tempoda olsa yürüycem. Sen az kilo almışın umut, ben 9 kilo aldımBunlar bugun kizim ve oglusuma aldigim ilk seylerrr 1 er tane 0 3 ay 2 tane 3 6 ay tulum 3 erli de corap aldik
Ay inşallah görünür ya, Normalde bu haftada görünmeliKese 19 mm doktor normalde görünmesi lazım demiş ama bosmus haftaya tekrar çağırmış
Ins canımAy inşallah görünür ya, Normalde bu haftada görünmeli
Cok sevindim canim masallah ne guzel buyumusler. Bel agrisindan yuruyemiyorum ben tebrik ederim seni 45 dakika yurumek guzel bir irade. İyileseyim ilk is yuruyus:) benim de carsamba dortlu tarama ve ultrason sanirim. Senin neden bu gittiginde bakmadi Mayis sonuna erteledi?Kzilar bugun kontrol vardi oglusum 17+3 18.5 cm 193 gr olmus kocaman olmus tembel oğlusummm kizim 17+1 16.5 cm 185 gr olmusss ayyy cok heyecanliydiii görmeye doyamiyor insann.ayrintili randevumuzu da aldik 400 tl ymiss 28 mayis yeni safak
Ay umut yaa ne cici şeyler almissin bende yarın kontrole gidicem insaAllah sonrada ilk cicilerini alırım bende daha hic bişey almadım Rabbim hepimize sağlıkla afiyetle dogurup büyütmek nasib etsin insaAllahBunlar bugun kizim ve oglusuma aldigim ilk seylerrr 1 er tane 0 3 ay 2 tane 3 6 ay tulum 3 erli de corap aldik
canım kaç porsiyon yiyodun günde? Ben illaki bi muz bi elma yiyorum. Çok guzelbuyumus minnoslar masallah gözün aydın 17 mayısta bizim kontrolümuz var 17 haftayı bitirirken darısı basimiza..Sol göğüs altında yanmà ağrı oluyo benim yaşayan varmı?Kizlar 6 kilo almisim toplamda 72 oldum doktorum biraz kizdi hergun 45 dk yuruyordum artiracaz dedi ben tatli yemiyim diye meyve cok yiyordum azalt dedi seker ya o yuzden. Tuzu tamamen kes dedi. Zaten azdi ama vucut kilo almaya musait olunca tuz ve seker hepsini tutuyor dedi bel bacak agrisi hizli kilo alımından oluyormus. Bol yuru dedi. Kontrol altina almaliyiz dedi. Portakal suyunu bile kontrollu ic dedi. ben nerde yanlis yaptigimi anlayamiyordum meyveyi cok tukettim sorun oradaymis
Cnm, 4 d taramasi daha gec yapiliyor, sen neden erken yapiyorsun? Yoksa uclu tarama mı demek istedin?Cok sevindim canim masallüçlü taramae guzel buyumusler. Bel agrisindan yuruyemiyorum ben tebrik ederim seni 45 dakika yurumek guzel bir irade. İyileseyim ilk is yuruyus:) benim de carsamba dortlu tarama ve ultrason sanirim. Senin neden bu gittiginde bakmadi Mayis sonuna erteledi?
canım 4 lü tarama 16-22 haftaları arası yapılıyormuş benim 17. hafta olacak. Dr öyle randevu verirken 4 lü tarama testi yapıcaz dedi.Cnm, 4 d taramasi daha gec yapiliyor, sen neden erken yapiyorsun? Yoksa uclu tarama mı demek istedin?
Ayyy insallah canimUmuttt, cooookkk sirin aldıkların, gule gule giyin zamanı gelince))
Ayy canim valla birseyler yapmaliyiz tuzu kesiyorum ben meyveyide azalticam gunluk 1 porsiyonla sinirlandircam. Bugun daha dikkatli gidiyorum ama insallah daim olurrrNe şeker bunlarrr, güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. Evet korkudan adim atmıyoruz, doktorun çok haklı. Şahsen ben yürümeyi çok severdim, son 4 aydır tembel bi hayat yaşıyorum ama yok artik günde en 1 saat agir tempoda olsa yürüycem. Sen az kilo almışın umut, ben 9 kilo aldımson aylarda alacağımız kilolar var daha. O yüzden tedbirli olmalı
Canim benim de agriyor ozellikle kasiklarim cok agriyor ama zorluyorum ben. Doktorumda birsey olmaz devam et dedi ayrintili ultrason 19 24.haftalar arasu yapilmaliymis canim o yuzden mayis sonu randevu aldik tam 21 olucaz sanirimCok sevindim canim masallah ne guzel buyumusler. Bel agrisindan yuruyemiyorum ben tebrik ederim seni 45 dakika yurumek guzel bir irade. İyileseyim ilk is yuruyus:) benim de carsamba dortlu tarama ve ultrason sanirim. Senin neden bu gittiginde bakmadi Mayis sonuna erteledi?
Canim ben surekli ara ogunlerde meyve yiyordum ya aklima geldikce gibitatli yemiyim diye meyveye sarmıştım kizartma da cok yedim ben. Simdi 1 tane falan yicem gunluk ara ogunler kuruyemis olacak. Yada ayran yogurt sut olacak. Elma en masum meyve canim ama muz malesef seker orani yuksek bir meyve.canım kaç porsiyon yiyodun günde? Ben illaki bi muz bi elma yiyorum. Çok guzelbuyumus minnoslar masallah gözün aydın 17 mayısta bizim kontrolümuz var 17 haftayı bitirirken darısı basimiza..Sol göğüs altında yanmà ağrı oluyo benim yaşayan varmı?
Günaydın kızlar bende sağlık ocağında geliyorum tetanos aşısı oldum ve kızımın kalp atışları da dinlenledik çok güzeldi .Bu arada hayırlı kandiller güzel anneler
Günaydın kızlar bende sağlık ocağında geliyorum tetanos aşısı oldum ve kızımın kalp atışları da dinlenledik çok güzeldi .Bu arada hayırlı kandiller güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?