2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Günaydın kızlar bende sağlık ocağında geliyorum tetanos aşısı oldum ve kızımın kalp atışları da dinlenledik çok güzeldi .Bu arada hayırlı kandiller güzel anneler
Ayy o tetanosun ağrısı 3 gün gitmiyor hele bi sına kendini kaç günde gececek. Bende 15 mayısda gidicem. Ya sağlık ocaklarinin acayip güzel sistemleri var. Sağlık bakanlığı bi uç vermiş, internetten hangi hastanede ne tahlili yaptırırsan görüyorlar. Mesela benim ebem aradi, 2 li testin normal çıkmış tebrik ederim dedi. Halbuki ben o testi eşimin çalıştığı özel hastanede yaptırdım

canlarım internetim btti yahu inanamadım
umuttttt baaayyyyııııllllddıııımmmmm çok tatlılar çok bende oğluşumun mavişlerini almaya başlicam artık dayanamıyorumki
ay okadar kız istiyordum oğlum olacağına bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim nasıl mutluyum oğlum canım oğluşum diye diye bi hal oluyorum bide çok konuşup kafasını şşişiriyorum ama napim

Bende hep kiza daha düşkün olurum gibi hissediyordum ama simdi kiyafet alirken bile kizda cesit daha fazla diye üzülür oldum yaaa annelik farkliymis kiz erkek hic farketmiyormus bunu analdim

Bende hep kiza daha düşkün olurum gibi hissediyordum ama simdi kiyafet alirken bile kizda cesit daha fazla diye üzülür oldum yaaa annelik farkliymis kiz erkek hic farketmiyormus bunu analdim
Canım dr a akıntıyı soracaktın sordun mu? Benim kullandığım vagi flora denilen ilaç büyük oranda kesti akıntımı

Canım dr a akıntıyı soracaktın sordun mu? Benim kullandığım vagi flora denilen ilaç büyük oranda kesti akıntımı
Canim sordum doktorum cok normal dedi. Yanma falan da olmayinca sorun yok dedi

Merhaba... Haziran 2015 de bebeğimiz olsun istedik ama 8 ay boyunca olmadı bir sıkıntı olduğunu farkettim çünkü hep eğitim verdiğim anlattığım şey başımıza geldi (ebeyim) zaman kaybetmeden. Gittik Dr a aslında ilk gidişimiz denemeler den 3 ay sonraydi. Tüm testleri yaptırdım herşey normaldi. AMH sonucum hariç 32 yaşıma göre biraz düşüktü. Eşimin sperm kalitesi de çok iyi sayılmazdi. Önce reddetme psikolojisi ile tedavi olmadan diğer yöntemleri demek istedik. Dvit eksikliğinin önemini farkettim ve depoları doldurduk.sigarayi bıraktık, alkol almadık, ahtardan 200 TL civarı ilaç yaptırdık, eşime hergün keçiboynuzu kürü, sabah kaynamış yumurta ve eczaneden takviye vitamin ilaçları... 3 ay hergün yorulduk. Bir hastam ile durumu paylaştım her ay hayal kırıklığı yaşamaktan ise tup bebek daha kolay dedi.(oda öyle yapmıştı nurtopu gibi oglusu var)
Tedaviye başladık... iğneler falan bu süreci herkes yaşadı. Eşimin sperm kalitesi mükemmel olmuştu yumurta toplama günü öğrendik 5 gün embriyo transferi olacaktı hemde 2 tane. Bu kadar zor olmayacaktı ama o gün öğrendik ki benim serviks ağzı eğri ve transfer çok zor olmuştu. Tutmama ihtimali var dedi Dr. Ama ben hiç moralimi bozmadım gerçekten eğer Allah verecekse buna hiç bir şey engel olamazdı ve şükür hamileyim. 14 haftalık.. 1 tanesinin bizimle olması gerekiyormuş. İnsallah öyle olur ve kucağıma almak nasip olur... 1 kasim beklenen doğum tarihim.

10. günde, 14 günde ve 13 hafta da kahverengi kanamalarım oldu. Herşeyi bilmeme rağmen açıkçası çok korktum. Şuan yatak istirahatindeyim. Şimdi gelelim doğum planına. Benim Dr um da sizlerin ki gibi kıymetli bebek diye şimdiden sezeryan diye konuştu. Burda da sizinle paylaşmak istediğim normal doğuma motive olmak gerçekten çok önemli. Benim hastalarım da hep normal doğum diye gidip son anda sezeryan doğum yapıyor. Ben de çok sayıda doğum yaptırmış biri olarak ben yapamam. Zor ya da kötü olduğundan değil benim ağrı eşigim çok düşük. Birileri dedi diye değil gerçekten istediğiniz için normal doğum isteyin sorularınıza seve seve cevap veririm.

Günaydın canım 7.haftada bebeğin kesede gorunmemesi normalmi

Günaydın. Bazen geç döllenme olabiliyor oyuzden görünmeye bilir. Doktorlar bir hafta daha bekliyor.senin dr ne dedi?İnşallah görünür.

Günaydın. Bazen geç döllenme olabiliyor oyuzden görünmeye bilir. Doktorlar bir hafta daha bekliyor.senin dr ne dedi?İnşallah görünür.
Bir hafta sonra tekrar çağırdı bakalım ne olcak canım benim eşimin Morfolojisi % 1 bu embriyo tutunmasini etkiliyomu

Gebelikte bulantı kusma olmaması sağlıksız gebeliğe isaretmidir çünkü bulantı kusmasi yok arkadaşımın

İlk zamanlarda tutunamayan bebekler de kromozom anomalileri daha yüksek oluyor ya da boş gebelik denilen kimyasal gebelik olabiliyor. Genelde ilk gebeliklerde daha sık görülür. Kesin şu etkiler demek yanlış olur.Kimyasal gebelik sonrasındaki gebelik oranı daha yüksek en azından gebe kalınabidigi görülmüş oluyor.Herseyin hayırlısı

Ilki düşük oldu canım iki aylık kanamayla düşürdü bu ikinci denemesiydi ilkinde de bulantı kusmasi yoktu bundada yok onun için biraz tedirginiz bu transferi 5.gün embriyosuydu

Hoşgeldin arkadaşım umutlarımiz dileklerimiz hep aynı Rabbim evlatlarimizi bize bağışlasin doğum tarihlerimiz aynı goruluyor benimkiler ikiz inşallah vakitleri geldiği zaman gelir miniklerimiz bende 12 haftada kanama oldu Dr plesantsnin birinin asagida olduğunu söyledi 2 hafta olacak yatıyorum

Merhaba arkadasim hosbulduk. Bebislerimiz biraz nazlı annelerini heyecanlandirmak hoşlarına gidiyor inşallah sağlıcakla kavuşuruz,

Merhaba, soluksuz okudum yazını. Ödüm koptu sonunda kötü bisey diycen diye :) şükürki olumlu sonuç almışsın. Evet hepimizin başından geçti bu süreçler. Sadece ama sadece yasayan bilir bu durumu. Çok şükür Rabbime, bizleri güldürdü, isteyen herkesin olur inşallah. Tekrar tebrik ederim

:) çok teşekkür ederim. Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizlere de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

Canim çoooook sevindim teprik ediyorum ve kutluyorun seni MaşallahBenim de yaşadıklarını inanılmaz zorluklar vardı. Unuttum şimdi çünkü Meleğim benimle

Canim çoooook sevindim teprik ediyorum ve kutluyorun seni MaşallahBenim de yaşadıklarını inanılmaz zorluklar vardı. Unuttum şimdi çünkü Meleğim benimle
Teşekkür ederim . Maşallah Meleğine sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah bizde unutucaz ve tatlı telaslarini yaşayacaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…