2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canlar gunaydin sonunda döndüm cok sukur
Dun bebegim ilk defa baloncuk patlatti tabi bu ilk defa olunca ben cigligi bastim esim annem hepsi noldu diye kostu ay dedim karnimda sanki balonvuk patladi hepsi gulmeye basladi annem daha yeni basladi her harekete ciglik bascaksan yandik dedi dokunmasina alistim ama baloncuk cok tuhafti

Çok tatlisin ve maşallah ☺

Masalahhhh canim ya benim sipalar gayet tembeller dun yatarken hafiften pitpit ettiler kizib oldugu taraftan 3 kez oluyorsan oglustan 1 kez oldu. Ayyy boyle belli olsa daha iyi olacak benim o kadar net degilll

kahkaha attım yeminle, hay sen çok yaşa

Selam kizlar biz de geldik dr dan. 189 gr olmus 1 hafta onde hala ama boyunu sormayi unuttum kan verdim 4 lu test icin. Periantologdan ayrintili icin 22-24 uncu hafta randevu al ondan 1 ay sonra gel dedi ki benim o kadar beklemeyecegimi taniyan herkes bilir:) 4 boyutlu fotosunu verdi bildiginiz cirkin ben de bu cocuk bana benzemiyo belli oldu dedim dr eglendi baya bu haftalarda hepsi boyle gozukur dedi ama esim msji aldi sanirim:) benden simdilik bu kadar

Ayyy esimde uzaylı yavrularim diye seviyor 4 boyutlu hallerini gordugunden bericanim benim oglusum 185 gr 18.5 cm di seninkide 18 civaridir.

Kizlar yaaa zaman hic gecmiyor gibi geliyor ama su alttaki takvimde mm yazdigi zamanlarda ay diyordum soyle cm yazdigu 100 gr 200 gr yazdigi zamanlar gelir mi diyordum ama simdi 210 gr yazıyormasalhhhh insallah 2 kg 3 kg diye yazdigi zamanlari da goruruz yaaa cok guzel rabbim herkese nasip etsinnn

İnsallah canim:) ben daha hissedemedim bile tik yok benim tembel tenekede ruyamda bile hissettigimi goruyorum resmen taktim kafayi:))

Gözün aydın canim hep guzel haberle gelmen dileği ile

Ay masallah canim annemde ultrason fotolarina hep ay sana benzemiyo diyo bende sen boyle dedikce zorla babasina benzetcen diyorum ama hep icimden bi ses ikimizede benzicek #iyo

Kzilar bugun kontrol vardi oglusum 17+3 18.5 cm 193 gr olmus kocaman olmus tembel oğlusummm kizim 17+1 16.5 cm 185 gr olmusss ayyy cok heyecanliydiii görmeye doyamiyor insann.ayrintili randevumuzu da aldik 400 tl ymiss 28 mayis yeni safak

Çok sevindim canım hayırlı olsun.

Bunlar bugun kizim ve oglusuma aldigim ilk seylerrr 1 er tane 0 3 ay 2 tane 3 6 ay tulum 3 erli de corap aldik

Çok güzeller maşallah sağlıkla huzurla giysiler insh.

Kilo hepimiz çok aliyoruz gibi ya bende dusunmeye başladım ama bilemiyorum sanki...

Hoşgeldin aramıza çok sevindim.bir çırpıda okudum bende Allah sağlıkla kucağında almayi nasip etsin.

Ay canım ya cok tatlisiniz.

Hayırli olsun canım benim.
İyi olmalarına sevindim.

Vallaha geçmiyor gibi Umutcum.
Ama aslında geçti ya ilk pit pitlardan bugune kadar....

Kizlar benim dr tetenoz asisindan bahsetmiyo hic ama yapilan baya hamile gordum sizin dr birsey dedi mi?

Tetanoz aşısını ben gebelik öncesi yaptırdım. Gebelikte de Dr ile görüşüp yaptırmakta fayda var.

İnsallah canim:) ben daha hissedemedim bile tik yok benim tembel tenekede ruyamda bile hissettigimi goruyorum resmen taktim kafayi:))
Bende 2 gundur uzanirken hissediyorum canim sanirim hareketlenecekler artik karnim da kalp gibi pitpit atiyor ozellikle sol tarafım pit pit diyeinsallah artik o surece geldik canim ya
Valla gecti canim ikiz gebelikler icin nerdeyse yariladik
Kizlar benim dr tetenoz asisindan bahsetmiyo hic ama yapilan baya hamile gordum sizin dr birsey dedi mi?
Canim onu saglik ocagi yapıyor sen gidip kayit yaptirdin mi ebeye hamileyim diye. Ben 8.haftada gitmistim bana hesapladi tarih verdi ilk asimiz yarin ama biz cuma sabah gidicez. Doktoruma da sordum yaptirin sakincasi yok dedi

Yok onu doktor söylemiyor zaten, saglik ocagindaki ebe söylüyor, mesela bana doğuma kadar 2 ay arayla randevu verdi. 3 kez sağlık ocagina gideceğim, doğum olana kadar

Ayy kızlar hemogramim 8 çıktı, eşimde pekmezi dayadı ağzıma bugün. Ayyy tüylerim diken diken. İçebileniniz varmı

Doğurganlık Çağı (15- 49 Yaş) /Gebe Kadınlardaki Tetanoz Aşı Takvimi
Doz sayısı Uygulama zamanı Korumasüresi
Td 1 Gebeliğin 4. ayında - İlk karşılaşmada Yok
Td 2 Td 1’den en az 4 hafta sonra 1-3 yıl
Td 3 Td 2’den en az 6 ay sonra 5 yıl
Td 4 Td 3’den en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelikte 10 yıl
Td 5 Td 4’den en az 1 yıl sonra ya da bir sonraki gebelikte Doğurganlık çağı boyunca

Yok onu doktor söylemiyor zaten, saglik ocagindaki ebe söylüyor, mesela bana doğuma kadar 2 ay arayla randevu verdi. 3 kez sağlık ocagina gideceğim, doğum olana kadar
Sizi 3 kez kontrole çağırması gebelik takibiniz için Aşı gebelikte bir ay ara ile iki kere yapılan bişey.

Kan ilacı başlamadı mı Dr? Pekmez sağlıklı ama çok yemekte gebelik şekeri açısından riskli olabilir arkadaşım.
Evet evet kan ilacimda var, benim eşimde ameliyathane sorumlu hemşiresi. Deli ediyo beni :) buluttan nem kapıyor. Bu arada bende özel hastanede 8 yıl çalıştım ama ben danışman sorumluluğu yaptım. Tıbbi terimlere ilaç vs durumlara ister istemez aşikar oluyor insan.
Ayy hiçbişeyden korkmuyorum bu sağlık ocagindaki aşılar kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…