- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Çok tatlisin ve maşallah ☺Canlar gunaydin sonunda döndüm cok sukur
Dun bebegim ilk defa baloncuk patlatti tabi bu ilk defa olunca ben cigligi bastim esim annem hepsi noldu diye kostu ay dedim karnimda sanki balonvuk patladi hepsi gulmeye basladi annem daha yeni basladi her harekete ciglik bascaksan yandik dedi dokunmasina alistim ama baloncuk cok tuhafti
Masalahhhh canim ya benim sipalar gayet tembeller dun yatarken hafiften pitpit ettiler kizib oldugu taraftan 3 kez oluyorsan oglustan 1 kez oldu. Ayyy boyle belli olsa daha iyi olacak benim o kadar net degilllCanlar gunaydin sonunda döndüm cok sukur
Dun bebegim ilk defa baloncuk patlatti tabi bu ilk defa olunca ben cigligi bastim esim annem hepsi noldu diye kostu ay dedim karnimda sanki balonvuk patladi hepsi gulmeye basladi annem daha yeni basladi her harekete ciglik bascaksan yandik dedi dokunmasina alistim ama baloncuk cok tuhafti
Canlar gunaydin sonunda döndüm cok sukur
Ayyy esimde uzaylı yavrularim diye seviyor 4 boyutlu hallerini gordugunden bericanim benim oglusum 185 gr 18.5 cm di seninkide 18 civaridir.Selam kizlar biz de geldik dr dan. 189 gr olmus 1 hafta onde hala ama boyunu sormayi unuttumkan verdim 4 lu test icin. Periantologdan ayrintili icin 22-24 uncu hafta randevu al ondan 1 ay sonra gel dedi ki benim o kadar beklemeyecegimi taniyan herkes bilir:) 4 boyutlu fotosunu verdi bildiginiz cirkin ben de bu cocuk bana benzemiyo belli oldu dedim dr eglendi baya bu haftalarda hepsi boyle gozukur dedi ama esim msji aldi sanirim:) benden simdilik bu kadar
İnsallah canim:) ben daha hissedemedim bile tik yok benim tembel tenekede ruyamda bile hissettigimi goruyorum resmen taktim kafayi:))Kizlar yaaa zaman hic gecmiyor gibi geliyor ama su alttaki takvimde mm yazdigi zamanlarda ay diyordum soyle cm yazdigu 100 gr 200 gr yazdigi zamanlar gelir mi diyordum ama simdi 210 gr yazıyormasalhhhh insallah 2 kg 3 kg diye yazdigi zamanlari da goruruz yaaa cok guzel rabbim herkese nasip etsinnn
Gözün aydın canim hep guzel haberle gelmen dileği ileSelam kizlar biz de geldik dr dan. 189 gr olmus 1 hafta onde hala ama boyunu sormayi unuttumkan verdim 4 lu test icin. Periantologdan ayrintili icin 22-24 uncu hafta randevu al ondan 1 ay sonra gel dedi ki benim o kadar beklemeyecegimi taniyan herkes bilir:) 4 boyutlu fotosunu verdi bildiginiz cirkin ben de bu cocuk bana benzemiyo belli oldu dedim dr eglendi baya bu haftalarda hepsi boyle gozukur dedi ama esim msji aldi sanirim:) benden simdilik bu kadar
Ay masallah canim annemde ultrason fotolarina hep ay sana benzemiyo diyo bende sen boyle dedikce zorla babasina benzetcen diyorum ama hep icimden bi ses ikimizede benzicek #iyoSelam kizlar biz de geldik dr dan. 189 gr olmus 1 hafta onde hala ama boyunu sormayi unuttumkan verdim 4 lu test icin. Periantologdan ayrintili icin 22-24 uncu hafta randevu al ondan 1 ay sonra gel dedi ki benim o kadar beklemeyecegimi taniyan herkes bilir:) 4 boyutlu fotosunu verdi bildiginiz cirkin ben de bu cocuk bana benzemiyo belli oldu dedim dr eglendi baya bu haftalarda hepsi boyle gozukur dedi ama esim msji aldi sanirim:) benden simdilik bu kadar
Kzilar bugun kontrol vardi oglusum 17+3 18.5 cm 193 gr olmus kocaman olmus tembel oğlusummm kizim 17+1 16.5 cm 185 gr olmusss ayyy cok heyecanliydiii görmeye doyamiyor insann.ayrintili randevumuzu da aldik 400 tl ymiss 28 mayis yeni safak
Bunlar bugun kizim ve oglusuma aldigim ilk seylerrr 1 er tane 0 3 ay 2 tane 3 6 ay tulum 3 erli de corap aldik
Ne şeker bunlarrr, güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. Evet korkudan adim atmıyoruz, doktorun çok haklı. Şahsen ben yürümeyi çok severdim, son 4 aydır tembel bi hayat yaşıyorum ama yok artik günde en 1 saat agir tempoda olsa yürüycem. Sen az kilo almışın umut, ben 9 kilo aldımson aylarda alacağımız kilolar var daha. O yüzden tedbirli olmalı
Merhaba... Haziran 2015 de bebeğimiz olsun istedik ama 8 ay boyunca olmadı bir sıkıntı olduğunu farkettim çünkü hep eğitim verdiğim anlattığım şey başımıza geldi (ebeyim) zaman kaybetmeden. Gittik Dr a aslında ilk gidişimiz denemeler den 3 ay sonraydi. Tüm testleri yaptırdım herşey normaldi. AMH sonucum hariç 32 yaşıma göre biraz düşüktü. Eşimin sperm kalitesi de çok iyi sayılmazdi. Önce reddetme psikolojisi ile tedavi olmadan diğer yöntemleri demek istedik. Dvit eksikliğinin önemini farkettim ve depoları doldurduk.sigarayi bıraktık, alkol almadık, ahtardan 200 TL civarı ilaç yaptırdık, eşime hergün keçiboynuzu kürü, sabah kaynamış yumurta ve eczaneden takviye vitamin ilaçları... 3 ay hergün yorulduk. Bir hastam ile durumu paylaştım her ay hayal kırıklığı yaşamaktan ise tup bebek daha kolay dedi.(oda öyle yapmıştı nurtopu gibi oglusu var)
Tedaviye başladık... iğneler falan bu süreci herkes yaşadı. Eşimin sperm kalitesi mükemmel olmuştu yumurta toplama günü öğrendik5 gün embriyo transferi olacaktı hemde 2 tane. Bu kadar zor olmayacaktı ama o gün öğrendik ki benim serviks ağzı eğri ve transfer çok zor olmuştu. Tutmama ihtimali var dedi Dr. Ama ben hiç moralimi bozmadım gerçekten eğer Allah verecekse buna hiç bir şey engel olamazdı ve şükür hamileyim. 14 haftalık.. 1 tanesinin bizimle olması gerekiyormuş. İnsallah öyle olur ve kucağıma almak nasip olur... 1 kasim beklenen doğum tarihim.
Canlar gunaydin sonunda döndüm cok sukur
Selam kizlar biz de geldik dr dan. 189 gr olmus 1 hafta onde hala ama boyunu sormayi unuttumkan verdim 4 lu test icin. Periantologdan ayrintili icin 22-24 uncu hafta randevu al ondan 1 ay sonra gel dedi ki benim o kadar beklemeyecegimi taniyan herkes bilir:) 4 boyutlu fotosunu verdi bildiginiz cirkin ben de bu cocuk bana benzemiyo belli oldu dedim dr eglendi baya bu haftalarda hepsi boyle gozukur dedi ama esim msji aldi sanirim:) benden simdilik bu kadar
Kizlar yaaa zaman hic gecmiyor gibi geliyor ama su alttaki takvimde mm yazdigi zamanlarda ay diyordum soyle cm yazdigu 100 gr 200 gr yazdigi zamanlar gelir mi diyordum ama simdi 210 gr yazıyormasalhhhh insallah 2 kg 3 kg diye yazdigi zamanlari da goruruz yaaa cok guzel rabbim herkese nasip etsinnn
Bende 2 gundur uzanirken hissediyorum canim sanirim hareketlenecekler artik karnim da kalp gibi pitpit atiyor ozellikle sol tarafım pit pit diyeinsallah artik o surece geldik canim yaİnsallah canim:) ben daha hissedemedim bile tik yok benim tembel tenekede ruyamda bile hissettigimi goruyorum resmen taktim kafayi:))
Valla gecti canim ikiz gebelikler icin nerdeyse yariladikÇok sevindim canım hayırlı olsun.
Çok güzeller maşallah sağlıkla huzurla giysiler insh.
Kilo hepimiz çok aliyoruz gibi ya bende dusunmeye başladım ama bilemiyorum sanki...
Hoşgeldin aramıza çok sevindim.bir çırpıda okudum bende Allah sağlıkla kucağında almayi nasip etsin.
Ay canım ya cok tatlisiniz.
Hayırli olsun canım benim.
İyi olmalarına sevindim.
Vallaha geçmiyor gibi Umutcum.
Ama aslında geçti ya ilk pit pitlardan bugune kadar....
Canim onu saglik ocagi yapıyor sen gidip kayit yaptirdin mi ebeye hamileyim diye. Ben 8.haftada gitmistim bana hesapladi tarih verdi ilk asimiz yarin ama biz cuma sabah gidicez. Doktoruma da sordum yaptirin sakincasi yok dediKizlar benim dr tetenoz asisindan bahsetmiyo hic ama yapilan baya hamile gordum sizin dr birsey dedi mi?
Yok onu doktor söylemiyor zaten, saglik ocagindaki ebe söylüyor, mesela bana doğuma kadar 2 ay arayla randevu verdi. 3 kez sağlık ocagina gideceğim, doğum olana kadarKizlar benim dr tetenoz asisindan bahsetmiyo hic ama yapilan baya hamile gordum sizin dr birsey dedi mi?
Doğurganlık Çağı (15- 49 Yaş) /Gebe Kadınlardaki Tetanoz Aşı TakvimiKizlar benim dr tetenoz asisindan bahsetmiyo hic ama yapilan baya hamile gordum sizin dr birsey dedi mi?
Kan ilacı başlamadı mı Dr? Pekmez sağlıklı ama çok yemekte gebelik şekeri açısından riskli olabilir arkadaşım.Ayy kızlar hemogramim 8 çıktı, eşimde pekmezi dayadı ağzıma bugün. Ayyy tüylerim diken diken. İçebileniniz varmı
Sizi 3 kez kontrole çağırması gebelik takibiniz için Aşı gebelikte bir ay ara ile iki kere yapılan bişey.Yok onu doktor söylemiyor zaten, saglik ocagindaki ebe söylüyor, mesela bana doğuma kadar 2 ay arayla randevu verdi. 3 kez sağlık ocagina gideceğim, doğum olana kadar
Evet evet kan ilacimda var, benim eşimde ameliyathane sorumlu hemşiresi. Deli ediyo beni :) buluttan nem kapıyor. Bu arada bende özel hastanede 8 yıl çalıştım ama ben danışman sorumluluğu yaptım. Tıbbi terimlere ilaç vs durumlara ister istemez aşikar oluyor insan.Kan ilacı başlamadı mı Dr? Pekmez sağlıklı ama çok yemekte gebelik şekeri açısından riskli olabilir arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?