- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 41
Bu aşının biri tetanoz ise diğeri nedir acabaSizi 3 kez kontrole çağırması gebelik takibiniz için Aşı gebelikte bir ay ara ile iki kere yapılan bişey.
İkiside tetanoz aşısı aynı Aşı sadece koruyuculuk sağlamak için iki doz. Tek doz koruyuculuk sağlamaz eğer eskiden hiç asilanmadi isenizBu aşının biri tetanoz ise diğeri nedir acaba
Kan ilacı kullanmanız yeterli. Bende erkenden kan ilacı kullanmaya başladım. Pekmez yenilebilir tabiki ama eşim çok yediriyor dediniz ya onun için söyledim. Gebelikte gebelik diyabeti diye ortaya çıkabiliyor ihtiyacımız olmayan tatlıyı almamak faydalı bazen diyetle bile kontrol altına alınabiliyor çünküEvet evet kan ilacimda var, benim eşimde ameliyathane sorumlu hemşiresi. Deli ediyo beni :) buluttan nem kapıyor. Bu arada bende özel hastanede 8 yıl çalıştım ama ben danışman sorumluluğu yaptım. Tıbbi terimlere ilaç vs durumlara ister istemez aşikar oluyor insan.
Ayy hiçbişeyden korkmuyorum bu sağlık ocagindaki aşılar kadar :)
Aslında 5 yıl koruyor diye biliyorum ama, 3 yıl önce yapılmışti bana, hastanede çalışıyordum ondada. Tüm personellere yapmışlardı. Ebeye söyleyeyim o zaman bunuİkiside tetanoz aşısı aynı Aşı sadece koruyuculuk sağlamak için iki doz. Tek doz koruyuculuk sağlamaz eğer eskiden hiç asilanmadi iseniz
Doğurganlık Çağı (15- 49 Yaş) /Gebe Kadınlardaki Tetanoz Aşı TakvimiAslında 5 yıl koruyor diye biliyorum ama, 3 yıl önce yapılmışti bana, hastanede çalışıyordum ondada. Tüm personellere yapmışlardı. Ebeye söyleyeyim o zaman bunu
Yok doktorumuz dedi zaten pekmezide yoğurda kat ye diye. Ben kaç gündür kaçıyordum yememek için :)Kan ilacı kullanmanız yeterli. Bende erkenden kan ilacı kullanmaya başladım. Pekmez yenilebilir tabiki ama eşim çok yediriyor dediniz ya onun için söyledim. Gebelikte gebelik diyabeti diye ortaya çıkabiliyor ihtiyacımız olmayan tatlıyı almamak faydalı bazen diyetle bile kontrol altına alınabiliyor çünkü
Benim yeterince aldım bakalım kaç kilo ile doğum yapacağım. Kilo verilebilir bişey sıkıntı yaptıkca insan daha çok yeyip daha çok kilo alıyor. En güzeli hamileyim ben deyip rahatça yemek
Kilo almışın diyenlere ben hamileyim diyorum. Susturuyorum:)
Canim merhaba aramizda olusun bizim icin buyuk sans :)Kan ilacı kullanmanız yeterli. Bende erkenden kan ilacı kullanmaya başladım. Pekmez yenilebilir tabiki ama eşim çok yediriyor dediniz ya onun için söyledim. Gebelikte gebelik diyabeti diye ortaya çıkabiliyor ihtiyacımız olmayan tatlıyı almamak faydalı bazen diyetle bile kontrol altına alınabiliyor çünkü
Merhaba arkadasim, gebelikte eğer kan değeri düşükse mutlaka alınmalı kan ilacı. Dekavit multivitamin içinde bir çok destek vitamin var. Hemoglobin değerim 13 ama ferritinim sınırda düşük Dr 10 hafta da kan ilacı başladı. Kilo alimin kendine dikkat edişin iyi diye başka bişey başlamadı. Şimdi biz sağlık ocağında gebenin doktoru kan ilacı ve dvit başlamadiysa bazen eksiklik olmadan bile başlıyoruz. Gebelik ve doğumda mutlaka kadının kan değerleri düşüyor. Ama yine de sen şikayetlerini anlat ve aile hekimliğinde bir kan değeri baktir.istersen oradaki ebe veya aile hekimine anlat durumu.Canim merhaba aramizda olusun bizim icin buyuk sans :)
Benimde kanim @inirda cikti zaten her zaman kansizlik sorunum vardi doktorum sadece decavit verdi sence ye5erlimi ben yinede pekmez yiyorum ama gozlerimin alti hala mosmor bi mersiven ciksam nefes nefeseyimt
Ayy daha önce de izlemiştim ama hamileyken izlemek bambaşka oldu paylaştığın için teşekkürler canimhttp://bogurtlentv.com/anne-karnindaki-bebek-animasyonu-2 izleyin kizlar cok tatli ya:)) insan duygulaniyo cok:) (reklami atlayin asagidaki skip adv'a basmayi unutmayin her yerde bu salak reklamlar)
Canım kan uyuşmazlığı dusuge sebebmiYoğurt pekmez karışımı, Demir eksikliğine bağlı oluşan kansızlığı engelleyici naturel bir destek olan pekmez, süt veya süt ürünleriyle beraber tüketildiğine bu gıdaların demir emilimini azaltıcı tesirinden ötürü bu özelliğini kaybeder, yalnızca bir tat unsuru ve kalori bombası olarak tüketilmiş olabilir. Bu sebeple pekmezli yoğurt; kilo almayı talep eden vatandaşlar için uygun bir tatlı olmaktan öteye geçemeyecek gıda kombinasyonudur.
Kan ilaçları ve kan yaptığını bildiğimiz besinlerle birlikte süt ve süt ürünleri tüketilmelidir.
GünaydınGünaydın herkese @Sufike iyiki varsın aramızda artık sorularimiz sana☺ gelecek
İlk gebelik te çok büyük sorun yaratmıyor diğer gebeliklerde sorun yaratmakmamak için iğne yapılır.Canım kan uyuşmazlığı dusuge sebebmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?