2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Tsk ederim canım

Kizlar battaniyeden sonra sapka ve patigine basladim oglusumun converse patik oruyorum bide ponponlu ayicik sapka insallah saglikla giydirdigim gunleride gorucez allahin izniyle :)
Ama biz kıskanıyoruz teyzesii sen ev hanimisin nerdeyse herşeyin hazirrr. Biz örgü yapamiyozz

Ama biz kıskanıyoruz teyzesii sen ev hanimisin nerdeyse herşeyin hazirrr. Biz örgü yapamiyozz
Ayy keske sizlerede orebilsem yaa dedigin gibi en buyuk sansim bu sene evde olusum caktirma cok memnunum cok bikmistim isimden velilerimin anne degilsiniz anlayamazsiniz lafindan midem bulanmisti zaten bi gun tekrar calisirsm gozunu sevdigim devlet okullari diyip giricem insallah
Orduklerimi aldiklarimi cekip koyucam simdi koyamiyorum telwfonum bozuk reaim cekemiyorum anneler gunu hediyem yeni telefonAma sizlerde koyun hadi aldiklarinizi ornek olsun birbirimize cicisler

Canım estrofem kese göründüğünde kesilmesi gerekiyomu

Gunaydin kizlar
Naz_musti canim anket koysana konumuza bebeklerin cinsiyeti diye kiz erkek bi kiz bi erkek iki erkek iki kiz guzel oluyo yuzdeli falan yakisir :)
Kizlar bide bisey sorucm cok utanarak ama iliski konusunda ben cok zorlaniyorum sanki kasiklarima agri giriyor psikolojik olarakda hep bisey olucakmis sarsilacakmis gibi tedirginim bos yeremi evham yapiyorumki

Günaydınlar Herkeslere,

Biz dun doktora gittik.sonunda cinsiyetlerini öğrendik en geç biz öğrendik.çünkü biri ısrarla saklıyordu.

Evet umuttttt cum aynı transferini olmuştu aynı zamanlarda bekledik pozitif ve seninle ayniyiz biri kız biri erkek :)

Allah sağlıkla huzurla kucağımıza almayida nasip etsin. Su an iyiler bir sıkıntı yok.
14 haziran ayrıntılı için perinitolog dan gün aldik.

Tek dediğim.dün keşke babamda olsaydı onda bilseydi ne sevinirdi.

Kizlar benim dr tetenoz asisindan bahsetmiyo hic ama yapilan baya hamile gordum sizin dr birsey dedi mi?

Doktor demiyor canım.
Sağlık ocakları arıyor.2 doz şeklinde vuracaklar.
Burulmaya hakkında sahipsiniz bilginize.

Ayy kızlar hemogramim 8 çıktı, eşimde pekmezi dayadı ağzıma bugün. Ayyy tüylerim diken diken. İçebileniniz varmı

Canım benim dikkat et .ilaçla düzelir bencede
Pekmez vs...öncelikli yeşil yapraklı sebzeler çok faydalı
Zamanında 6 düşüp saçlarını bile kaybetmiş biri olarak yazıyorum
Ama şuan 13 lerde o günden beri gene alışkanlıklarimi değiştirdin aynısı yaşamamak için.

http://bogurtlentv.com/anne-karnindaki-bebek-animasyonu-2 izleyin kizlar cok tatli ya:)) insan duygulaniyo cok:) (reklami atlayin asagidaki skip adv'a basmayi unutmayin her yerde bu salak reklamlar)
Çok güzel izlemistim bende ama hamileyken izlemek çok farklı güzel oldu sağol.
Ayy daha önce de izlemiştim ama hamileyken izlemek bambaşka oldu paylaştığın için teşekkürler canim
Aynen canım.ya hamileyken daha farklı oldu.
Bende cinsiyeti çok merak ediyorum. Off önemli değil evet ama merak insanı öldürüyor. Kafamda deli sorular...
Vallaha hep sağlıklı olsun vs..diyordum bizde ama öğrenmekte ayrı bir mutluluk ya darısı başına
Kizlar battaniyeden sonra sapka ve patigine basladim oglusumun converse patik oruyorum bide ponponlu ayicik sapka insallah saglikla giydirdigim gunleride gorucez allahin izniyle :)

Oy maşallah ben öyle beceriksizim ki bi konuda annem ormustu zamanında ben bakıyorum öyle :)

babyinlove , biz de denedik, zorlandik, vazgeçtik. Dedik pırlanta gebeliğimizi riske atmayalım) Korkudan zevk alamiyor insan.
Aynen canim esimede rahat vermiyorum hicbi anlami kalmiuor yani uzuluyorum ama ben bu kadar sarsiliyorken o icerde noluyordur dusuncesi biyoriyor beni

IGozun aydin canimm pembemavi bwbekler cok guzel oluyor cok sanslisin :))

Herseyguzelolcak çok sevindim senin adına. Bende ikiz olsun çok istedim bir kız bir erkek ama kısmet değilmiş.Hep hayırlısını istedim sanırım ben bir taneye ancak bakabilirmisim:) İnşallah sorunsuz sağlıcakla kucağına alırsın. Babanı kaybettiniz sanırım. Benim babamda 3.5 yıl önce dugunumden 6 ay önce vefat etmişti. Eminim mutluluklarimiz onlara malum oluyordur. Tekrar hayırlı olsun tatlım.

Aynen canim esimede rahat vermiyorum hicbi anlami kalmiuor yani uzuluyorum ama ben bu kadar sarsiliyorken o icerde noluyordur dusuncesi biyoriyor beni
Arkadaşım normalde bu kadar sıkıntıya gireceğin kaygilanacagin bir durum yok. Şayet düşük tehdidi yoksa artık izin veriyorlar. Eskiden Gebeliğin ilk ve son üç ayı ilişki yok denirdi. Dr artık bırakın diyene kadar bir sıkıntı olmaz. Şimdi sen bu kadar rahatsız olurken stres rahminin kasilmasina sebep olur. Bu da istenmeyen bir durum. Diycem oki ya tadını çıkart ya da yapma bebisi de riske atma

Canım gözün aydın olsun adına coook sevindim

Ay ay ayy çok sevindimm, hayırlı uğurlu olsunnn

Canım benim çok güzel olur ama ben bilmiyorum akşam eve gidince bakayım inşallah yapmaya çalışayım

Canım gözün aydın. Rabbim sağlıkla ömürlü bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bi ben kaldım galiba cinsiyet öğrenmeyen nasip se pazartesi akşam 4de randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…