- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
IGozun aydin canimm pembemavi bwbekler cok guzel oluyor cok sanslisin :))
Benim doktor dediki, cinsiyeti göstermeyen bebiş kızdır. Hayırlısıyla gelsinler insallah dünyaya
Herseyguzelolcak çok sevindim senin adına. Bende ikiz olsun çok istedim bir kız bir erkek ama kısmet değilmiş.Hep hayırlısını istedim sanırım ben bir taneye ancak bakabilirmisim:) İnşallah sorunsuz sağlıcakla kucağına alırsın. Babanı kaybettiniz sanırım. Benim babamda 3.5 yıl önce dugunumden 6 ay önce vefat etmişti. Eminim mutluluklarimiz onlara malum oluyordur. Tekrar hayırlı olsun tatlım.
Günaydın canlar bende kontrolden geldim hersey yolunda bizim kız hareketli ve o arada bana attığı yumruğu hissettim doktorda onayladı geri alıp yumruğu gosterdyani her şey yolunda 1 haziranda tekrar kontrol
Canım gözün aydın olsun adına coook sevindim
Sağol canım benim çok teşekkürlerAy ay ayy çok sevindimm, hayırlı uğurlu olsunnn
Canım benim çok güzel olur ama ben bilmiyorum akşam eve gidince bakayım inşallah yapmaya çalışayım
Canım gözün aydın. Rabbim sağlıkla ömürlü bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bi ben kaldım galiba cinsiyet öğrenmeyennasip se pazartesi akşam 4de randevum var
Yok birliktelik sonrası akıntinin artma sebebi esin biraz daha dikkat etsin hijyene. Vücudun içeriyi temizlemeye çalışıyordur. Kese zarar gördüğünde sanki tuvalet yapıyormuş gibi hissedersin. Berrak ve kokusuzdur o. Şimdi biraz etkilenmissin ya rahim kasılması falan ya da kendini fazla dinlediğin den olabilir. Bol su tüket..çamaşırını bu ara daha sık degistirS Sukife canim sana bisey sormak istiyorum ben cok ytakintili bi insanim malesefki dun dedigim gibi iliski icin fazla zorlayinca karnimda agrim oldu bugunde akintimda biraz artis var keseye zarar vermis olamayiz dimi agrim falan olurdu heralde cok panik yaptim amniyon sivisimi acaba zedelendimi falan diye
Canim.bizde cesaret edemiyoruz ya bir kez birlesme olmadan denedik en mantiklisi oyle bende kiymetli bebeklerimi hic strese atamam.Gunaydin kizlar
Naz_musti canim anket koysana konumuza bebeklerin cinsiyeti diye kiz erkek bi kiz bi erkek iki erkek iki kiz guzel oluyo yuzdeli falan yakisir :)
Kizlar bide bisey sorucm cok utanarak ama iliski konusunda ben cok zorlaniyorum sanki kasiklarima agri giriyor psikolojik olarakda hep bisey olucakmis sarsilacakmis gibi tedirginim bos yeremi evham yapiyorumki
Bende ayni moddayim canim hic denemedik dusunmuyoruz dababyinlove , biz de denedik, zorlandik, vazgeçtik. Dedik pırlanta gebeliğimizi riske atmayalım) Korkudan zevk alamiyor insan.
Ayy masallah kuzulara ama ben biliyordum gostermeyenin kiz oldugunusaglicakla gelsin bebeklerimiz arkadas olsunlar birbirlerineeeGünaydınlar Herkeslere,
Biz dun doktora gittik.sonunda cinsiyetlerini öğrendik en geç biz öğrendik.çünkü biri ısrarla saklıyordu.
Evetumuttttt cum aynı transferini olmuştu aynı zamanlarda bekledik pozitif ve seninle ayniyiz biri kız biri erkek :)
Allah sağlıkla huzurla kucağımıza almayida nasip etsin. Su an iyiler bir sıkıntı yok.
14 haziran ayrıntılı için perinitolog dan gün aldik.
Tek dediğim.dün keşke babamda olsaydı onda bilseydi ne sevinirdi.
Doktor demiyor canım.
Sağlık ocakları arıyor.2 doz şeklinde vuracaklar.
Burulmaya hakkında sahipsiniz bilginize.
Canım benim dikkat et .ilaçla düzelir bencede
Pekmez vs...öncelikli yeşil yapraklı sebzeler çok faydalı
Zamanında 6 düşüp saçlarını bile kaybetmiş biri olarak yazıyorum
Ama şuan 13 lerde o günden beri gene alışkanlıklarimi değiştirdin aynısı yaşamamak için.
Çok güzel izlemistim bende ama hamileyken izlemek çok farklı güzel oldu sağol.
Aynen canım.ya hamileyken daha farklı oldu.
Vallaha hep sağlıklı olsun vs..diyordum bizde ama öğrenmekte ayrı bir mutluluk ya darısı başına
Oy maşallah ben öyle beceriksizim ki bi konuda annem ormustu zamanında ben bakıyorum öyle :)
Ben dr uma sordum sağlık ocağına kayıt olayım diye gerek yok dedi.bazen kalp atışlarını duyamiyolar cihazları kötü sen zaten pimpiriklisin ruhunu teslim edersin orda dediKızlar bugun ilk aşımızı oldukkkk kolum suan baya agriyorr.. Sali da rutin kan ve idrar tahlili yaptırcaz saglii ocaginda... Biz artik yattigimiz yerden cok zor kalkiyoruz esik kaldiriyor cogu zaman.. Aksamlari da pitirtilar artiyorrr....mini dopplerle kalp atisi dinledik güzelce.basta bulamadi korkuttu doktor bizi ne zaman doktora gittiniz dedi sanki kotu birsey var gibi pazartesi deyince iyice aradi kizim yerinde durmayinca bulamadi galibaoglani hemen buldu esim her kontrolde yanimdaydi bu defa disarda bekliyordu niye ben duyamadim diye kendini yedi
Aşı olmican mi canim? Benimde basta duyamadi kucucuk pilli bir alet zaten ama sonra duydu pitir pitir atiyor cok sukirBen dr uma sordum sağlık ocağına kayıt olayım diye gerek yok dedi.bazen kalp atışlarını duyamiyolar cihazları kötü sen zaten pimpiriklisin ruhunu teslim edersin orda dedi
Nasıl sağlık ocagina gitmeye gerek yok? Yani hicmi gitmiycen gebeliğin boyuncaBen dr uma sordum sağlık ocağına kayıt olayım diye gerek yok dedi.bazen kalp atışlarını duyamiyolar cihazları kötü sen zaten pimpiriklisin ruhunu teslim edersin orda dedi
Aşı olmican mi canim? Benimde basta duyamadi kucucuk pilli bir alet zaten ama sonra duydu pitir pitir atiyor cok sukir
şu ana kadar gitmedim özelde herseye bakılıyor diye ama derse dr git aşı ol Vs. Giderim ozamanNasıl sağlık ocagina gitmeye gerek yok? Yani hicmi gitmiycen gebeliğin boyunca
Doktorun birsey demeyebilir canim sen sormalisin. Ben sorana kadar benim doktorum da hicbirsey demedinsorunca yapılacak dedi. Dinlemek istemiyorum dersin sende doktorum istemedi canim rutin olarak bakilmasi gerek ya bizde gidip yaptiricaz tekrar hersey olculsun diyeOl derse gider olurum olma derse olmam bilmiyom ki ne dicek başlarda konuşmuştuk..işte o başta duyamadi kısmı varya ben orda meftaa :)) jan tahlili ne için yapıldı canım dr un mu istedi?şu ana kadar gitmedim özelde herseye bakılıyor diye ama derse dr git aşı ol Vs. Giderim ozaman
Merhaba tatlım ne oldu ki bu kadar üzgünsün paylaşmak iyi gelir belki ?Yine berbat bi haftasonu tek guzel olan sey bebegimi hissetmek dun bugun cok uzgundum cokagladim sabah yatakta elimi karnima koydum masallah kuzum 3kere vurdu ve ben elimde hissettim masallah subhanallah o olmasa naparmisim bilmiyorum
Merhaba tatlım ne oldu ki bu kadar üzgünsün paylaşmak iyi gelir belki ?Yine berbat bi haftasonu tek guzel olan sey bebegimi hissetmek dun bugun cok uzgundum cokagladim sabah yatakta elimi karnima koydum masallah kuzum 3kere vurdu ve ben elimde hissettim masallah subhanallah o olmasa naparmisim bilmiyorum
Ne guzel bebisini hissetmissin canim ben hala beklemedeyim ve stres yapti bu da beni. Henuz daha haftasonunun basindayiz umarim seni uzen seyler geride kalir ve keyfin yerine gelirYine berbat bi haftasonu tek guzel olan sey bebegimi hissetmek dun bugun cok uzgundum cokagladim sabah yatakta elimi karnima koydum masallah kuzum 3kere vurdu ve ben elimde hissettim masallah subhanallah o olmasa naparmisim bilmiyorum
Beni de 20 haftalikken cagiracaklarmis asiya iyi ki burayi okudum da gittim yoksa hic bilgim olmayacaktiKızlar bugun ilk aşımızı oldukkkk kolum suan baya agriyorr.. Sali da rutin kan ve idrar tahlili yaptırcaz saglii ocaginda... Biz artik yattigimiz yerden cok zor kalkiyoruz esik kaldiriyor cogu zaman.. Aksamlari da pitirtilar artiyorrr....mini dopplerle kalp atisi dinledik güzelce.basta bulamadi korkuttu doktor bizi ne zaman doktora gittiniz dedi sanki kotu birsey var gibi pazartesi deyince iyice aradi kizim yerinde durmayinca bulamadi galibaoglani hemen buldu esim her kontrolde yanimdaydi bu defa disarda bekliyordu niye ben duyamadim diye kendini yedi
Canim hicbirseyi kafana takma bak hayatina bir melek geliyor onun icin mutlu ol..kimseyi hiçbirşeyi önemseme...canin sıkıldıkça onun hayalini kurYine berbat bi haftasonu tek guzel olan sey bebegimi hissetmek dun bugun cok uzgundum cokagladim sabah yatakta elimi karnima koydum masallah kuzum 3kere vurdu ve ben elimde hissettim masallah subhanallah o olmasa naparmisim bilmiyorum
Beni kimse cagirmadi canim bana bir asi karti vermislerdi 4 mayis 4 haziran diye simdi ona göre gittim 1 ay sinra tekrar gidicemBeni de 20 haftalikken cagiracaklarmis asiya iyi ki burayi okudum da gittim yoksa hic bilgim olmayacakti
Benide kimse aramadi canim kendim gittim tarihe göreBen sağlık ocağında kayıtlıyim, ama henüz arayan çağıran olmadı, Pazartesi gidip ogreniyim en iyisi.
Hayırdır canımsın, misafirmi geldi geneYine berbat bi haftasonu tek guzel olan sey bebegimi hissetmek dun bugun cok uzgundum cokagladim sabah yatakta elimi karnima koydum masallah kuzum 3kere vurdu ve ben elimde hissettim masallah subhanallah o olmasa naparmisim bilmiyorum
Ooo olur canım ufak tefek tartışmalar sen niye bu kadar kendini de bebisini de yipratiyosun ki yazık değil mi canım benim üzme kendini çokYok kizlar ya tamamen aramizdakicikan bi tartismadan sinirlerim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?