2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

S Sukife canim sana bisey sormak istiyorum ben cok ytakintili bi insanim malesefki dun dedigim gibi iliski icin fazla zorlayinca karnimda agrim oldu bugunde akintimda biraz artis var keseye zarar vermis olamayiz dimi agrim falan olurdu heralde cok panik yaptim amniyon sivisimi acaba zedelendimi falan diye

IGozun aydin canimm pembemavi bwbekler cok guzel oluyor cok sanslisin :))

Sağol canım benim çok teşekkürler

Benim doktor dediki, cinsiyeti göstermeyen bebiş kızdır. Hayırlısıyla gelsinler insallah dünyaya

Aynen bencede öyledir erkek 12.haftadan beri belli ama kız 16 hafta sonunda gösterdi.
Bana da diyorlardı hurafe gibi geliyordu ama galiba doğru

Çok teşekkürler Allah razı olsun.
Evet malesef babamı kaybettim
Bugün cumaydi hem haberi vermek için okumak için gittim insh girmiştir bizi.
Seninde basın sağolsun.

Günaydın canlar bende kontrolden geldim hersey yolunda bizim kız hareketli ve o arada bana attığı yumruğu hissettim doktorda onayladı geri alıp yumruğu gosterd yani her şey yolunda 1 haziranda tekrar kontrol

Maşallah Gozunaydin :)

Canım gözün aydın olsun adına coook sevindim

Sağol canım çok teşekkürler :)

Ay ay ayy çok sevindimm, hayırlı uğurlu olsunnn
Sağol canım benim çok teşekkürler

Hayirlisiyla öğren canım sende bir oğlun vardı insh sağlıkla hayirlisiyla bu da kız olsun insh.

Yok birliktelik sonrası akıntinin artma sebebi esin biraz daha dikkat etsin hijyene. Vücudun içeriyi temizlemeye çalışıyordur. Kese zarar gördüğünde sanki tuvalet yapıyormuş gibi hissedersin. Berrak ve kokusuzdur o. Şimdi biraz etkilenmissin ya rahim kasılması falan ya da kendini fazla dinlediğin den olabilir. Bol su tüket..çamaşırını bu ara daha sık degistir

Canim.bizde cesaret edemiyoruz ya bir kez birlesme olmadan denedik en mantiklisi oyle bende kiymetli bebeklerimi hic strese atamam.
babyinlove , biz de denedik, zorlandik, vazgeçtik. Dedik pırlanta gebeliğimizi riske atmayalım) Korkudan zevk alamiyor insan.
Bende ayni moddayim canim hic denemedik dusunmuyoruz da
Ayy masallah kuzulara ama ben biliyordum gostermeyenin kiz oldugunusaglicakla gelsin bebeklerimiz arkadas olsunlar birbirlerineee

Kızlar bugun ilk aşımızı oldukkkk kolum suan baya agriyorr.. Sali da rutin kan ve idrar tahlili yaptırcaz saglii ocaginda... Biz artik yattigimiz yerden cok zor kalkiyoruz esik kaldiriyor cogu zaman.. Aksamlari da pitirtilar artiyorrr....mini dopplerle kalp atisi dinledik güzelce.basta bulamadi korkuttu doktor bizi ne zaman doktora gittiniz dedi sanki kotu birsey var gibi pazartesi deyince iyice aradi kizim yerinde durmayinca bulamadi galibaoglani hemen buldu esim her kontrolde yanimdaydi bu defa disarda bekliyordu niye ben duyamadim diye kendini yedi

Ben dr uma sordum sağlık ocağına kayıt olayım diye gerek yok dedi.bazen kalp atışlarını duyamiyolar cihazları kötü sen zaten pimpiriklisin ruhunu teslim edersin orda dedi

Ben dr uma sordum sağlık ocağına kayıt olayım diye gerek yok dedi.bazen kalp atışlarını duyamiyolar cihazları kötü sen zaten pimpiriklisin ruhunu teslim edersin orda dedi
Aşı olmican mi canim? Benimde basta duyamadi kucucuk pilli bir alet zaten ama sonra duydu pitir pitir atiyor cok sukir

Nasıl sağlık ocagina gitmeye gerek yok? Yani hicmi gitmiycen gebeliğin boyunca

Aşı olmican mi canim? Benimde basta duyamadi kucucuk pilli bir alet zaten ama sonra duydu pitir pitir atiyor cok sukir
Ol derse gider olurum olma derse olmam bilmiyom ki ne dicek başlarda konuşmuştuk..işte o başta duyamadi kısmı varya ben orda meftaa :)) jan tahlili ne için yapıldı canım dr un mu istedi?​
Nasıl sağlık ocagina gitmeye gerek yok? Yani hicmi gitmiycen gebeliğin boyunca
şu ana kadar gitmedim özelde herseye bakılıyor diye ama derse dr git aşı ol Vs. Giderim ozaman

Doktorun birsey demeyebilir canim sen sormalisin. Ben sorana kadar benim doktorum da hicbirsey demedinsorunca yapılacak dedi. Dinlemek istemiyorum dersin sende doktorum istemedi canim rutin olarak bakilmasi gerek ya bizde gidip yaptiricaz tekrar hersey olculsun diye

Yine berbat bi haftasonu tek guzel olan sey bebegimi hissetmek dun bugun cok uzgundum cokagladim sabah yatakta elimi karnima koydum masallah kuzum 3kere vurdu ve ben elimde hissettim masallah subhanallah o olmasa naparmisim bilmiyorum

Yine berbat bi haftasonu tek guzel olan sey bebegimi hissetmek dun bugun cok uzgundum cokagladim sabah yatakta elimi karnima koydum masallah kuzum 3kere vurdu ve ben elimde hissettim masallah subhanallah o olmasa naparmisim bilmiyorum
Merhaba tatlım ne oldu ki bu kadar üzgünsün paylaşmak iyi gelir belki ?

Merhaba tatlım ne oldu ki bu kadar üzgünsün paylaşmak iyi gelir belki ?

Ne guzel bebisini hissetmissin canim ben hala beklemedeyim ve stres yapti bu da beni. Henuz daha haftasonunun basindayiz umarim seni uzen seyler geride kalir ve keyfin yerine gelir benim de cok keyfim yok o yuzden dr erhan atesin bebek bakimi kitabini aldim onu okumak keyiflendiriyo beni. Bu arada esle birlikte olma konusunda ise iki hafta once birlikte olurken hem canim acidi hem de biraz koku vardi ve o kullandigim fitilden sonra dun denedik canim acimadi eskisi gibi geldi ve kokuda kalmamis ben onun faydasini gordum gerci sen de kullandin onu belki kayganlastirici kullanabilirsin su zarari olmayanlardan

Beni de 20 haftalikken cagiracaklarmis asiya iyi ki burayi okudum da gittim yoksa hic bilgim olmayacakti

Canim hicbirseyi kafana takma bak hayatina bir melek geliyor onun icin mutlu ol..kimseyi hiçbirşeyi önemseme...canin sıkıldıkça onun hayalini kur
Beni de 20 haftalikken cagiracaklarmis asiya iyi ki burayi okudum da gittim yoksa hic bilgim olmayacakti
Beni kimse cagirmadi canim bana bir asi karti vermislerdi 4 mayis 4 haziran diye simdi ona göre gittim 1 ay sinra tekrar gidicem
Ben sağlık ocağında kayıtlıyim, ama henüz arayan çağıran olmadı, Pazartesi gidip ogreniyim en iyisi.
Benide kimse aramadi canim kendim gittim tarihe göre

Hayırdır canımsın, misafirmi geldi gene

Yok kizlar ya tamamen aramizdakicikan bi tartismadan sinirlerim cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…