2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Yok kizlar ya tamamen aramizdakicikan bi tartismadan sinirlerim cok bozuk
Erkek kardeşimin yeni bi tane kizi oldu. Kız o kadar sakin o kadar tatlı kendi halinde bi cocukki anlatamam. Gelinimize sordum hani neden bu çocuk bu kadar sakin diye, gebeligimi çok stressiz gecirmeye çalıştım abla dedi.
Ya sabır de canımsın :)

Ne güzel olur valaha

Yine berbat bi haftasonu tek guzel olan sey bebegimi hissetmek dun bugun cok uzgundum cokagladim sabah yatakta elimi karnima koydum masallah kuzum 3kere vurdu ve ben elimde hissettim masallah subhanallah o olmasa naparmisim bilmiyorum

Canım.benim senin içi. Uzuldum.takma.diycem ama.bazdn mümkün olmuyor dileri. Tez zamanda rahatlarsin.

Kizlaaarrrr gunaydiiinnnn bebeisimi hissettim cok farkliymis hic kafamdaki gibi degilmis sanki icimde ardi ardina minik balonlar patliyo hem de o kadar sık oldu ki hic durmadi. Bu aralar ay cicegi ici cok yiyorum canim cekiyodu magnezyum deposuymus belki o kolaylastirdi ama cok sevindim yasasiiinm/))

canim bende 4 5 gundur hissediyorum ded8gin gibi balonlar patliyor yada pit pit ediyorlar surekli dun hic hareket yoktu magnezyumu bir ictim nasil pitir pitir hareket ediyorlar bende dun farkettim esime diyorum magnezyumu seviyorlar galiba diye

Gunaydin guzel anneler... 3 yildir her anneler gününde agladim esim kutladi ama icimde yanimda bir evlat yokken oyle buyuk bir eksiklikti ki...simdi bebeklerimin pitir pitir hareketleriyle uyandim güne... Babamiz onlar adina kutladi bu guzel günü...rabbim bugun ici buruk olan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..bugun karnimizda bundan sonraki tum anneler gununde yanımızda olsun evlatlarımız... Hepimizin anneler gunu kutlu olsunn...

Her anneler gününde boynumu büker ,içime akıtır gözyaşlarımı sesssizce ağlardım ...bugün de ağlıyorum ama mutluluktan:)rabbime çok şükür.. rabbimden en büyük dileğim yavrumu sağsalim kucağıma almak ..bu uğurda emek harcayan Kocaman yürekli annelerin gününü kutluyorum...evlat sevgisi bilen değeri bilen nice ANnelerin evlatları da inşallah kıymet bilen yavrularla hayırlı evlatlarla ödüllendirilir ...günümüz kutlu olsun kızlar :))

S Sukife canım benim arkadaşım geçen hafta doktora gitti kese 19 mm doktor bebeğin gorunmedigini söyledi dün akşam başka doktora gitti devlet aciline doktor kesenin 15 mm olduğunu haftaiçi giderse bebeğin kalp atışını duyabilecegini söyledi böyle bir durum olurmu acaba ilk doktoru özel hastanede dunki kadın doğum hastanesinde

canlarımmmm güzel annecikler
anneler günümüz kutlu olsunnnn başka evlatları gördükçe anne kelimesini duydukça döktüğümüz gözyaşlarımızı inşallah mutluluktan akıtıcaz seneye yavrularımızla anneler gününü geçiricez inşallah hepinizi çok öpüyorum bugünü yaşamak bile bütün moralimi düzeltti hormonlar bazen coşuyor herşey büyüyor ama bugün cıvıl cıvılım oğlumla konuşarak geçiriyorum eşimde gönlümü aldı artık iyiyim

Merhaba arkadasim kusura bakma okadar ayrıntılı anlamam . 5-6 hafta arasında bebek kalp sesinin duyulması gerek. Bazen Dr bir hafta daha bekler geç döllenme ihtimali yüzünden. Boş gebelik denilen gebelik olma ihtimali olabilir.
Bir kadın gebe kaldığında fertilize olmuş yumurta ( blastokist ) rahim duvarına yapışır. 6 haftalık iken ultrasonda embriyo görülmelidir. Bu sürede gebelik kesesi yaklaşık olarak 18 mm çapındanır. Boş gebelikte ise gebelik kesesinin çapı büyümeye devam ettiği halde embriyonun gelişimi devam edemez.

Tsk ederim canım allah razı olsun

Merhabalar kızlar,
Çok sukur bugüne yasabildik.
Koca yürekli anne adayları :)
Allah tüm uğurda olan arkadaslarimizada yardım etsin.
Hep beraber kutlayalim seneye

canim bende 4 5 gundur hissediyorum ded8gin gibi balonlar patliyor yada pit pit ediyorlar surekli dun hic hareket yoktu magnezyumu bir ictim nasil pitir pitir hareket ediyorlar bende dun farkettim esime diyorum magnezyumu seviyorlar galiba diye

Günaydın kızlar anneler gününüz kutlu olsun seneye evlatlarinizla kutlarsiniz inş ben ve benim gibileride dualarinizda unutmayın rabbim bizede annelik duygusunu tattirsin inş

Tsk ederim canım allah razı olsun

Senin ki kız olacak sanki annesi
İnşallah canım ya en önemlisi sağlıklı ve ömürlü olması. Ama kız olur sa da pek bi mutlu olurum açıkçası. Pembis Pembis dolaşır ortalarda.
Canimmm hadi gostersin insallah bizde kontrele gidiyoruz hadi ikimizde allahin izniyle hayirli haberlerle gelelim insallah
Amin canım benim 16:20 de benim randevum bakalım sıpa neler yapacak bize :)
Kizlar bu arada doktorlariniz ayrıntılı ultrasona ne kadar süre sonra gelmenizi söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…