2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Hakkaten bende merak ediyorum bu detaylı ultrasonun ne zaman yapilicani. Hele sorun kızlar, bugün kontrolüne giden arkadaslar doktorunuza ya. Ben 20 inci haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum ama

Ayrıntılı ultrasyon icin son gittiğimiz kontrolde 14. Haziran a randevu verildi.
20.haftaya denk geliyor hatta 20. Hafta dan biraz sonraya.

Günaydın kızlar bugün kontrol günü. Bakalım bizim kuzucuk cinsiyetini gösterecek mi
İnsh gosterir ve sağlıkla bir kızdır insh.

Canimmm hadi gostersin insallah bizde kontrele gidiyoruz hadi ikimizde allahin izniyle hayirli haberlerle gelelim insallah

Güzel haberlerle gel canım.

Hakkaten bende merak ediyorum bu detaylı ultrasonun ne zaman yapilicani. Hele sorun kızlar, bugün kontrolüne giden arkadaslar doktorunuza ya. Ben 20 inci haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum ama
kızlar bizim ayrıntıl randevumuz 28 mayıs 20. hafta sonu 21. hafta gibi denk geliyor sanırım. 24. haftayı geçmemesi gerekiyormuş. 19 24 arası dediler bize.

Kizlar geldik cok sukur tosunumcok iyi sipa ananesine naz yapti hep popisini dondu
Bu arada ayrintili ultrasonumuzun randwvusunu aldik yalniz fiyet cok yuksek degilmi 300 tl

Kizlar geldik cok sukur tosunumcok iyi sipa ananesine naz yapti hep popisini dondu
Bu arada ayrintili ultrasonumuzun randwvusunu aldik yalniz fiyet cok yuksek degilmi 300 tl
maşallah miniğe :):)))) canım bizimki 400 tl :))))

Bu arada üçlü taramanin zamani geldi, devlet hastanesinde yaptirdim gecen hafta, sonuclar şükür iyi çıktı.

Cok fazla ya bu fiyatlar ben simdi diger hastanelere ve goruntuleme merkezlerine bi sorucam eger daha dusuk fiyatli bulursam disarda yaptiricam tabi guvenilir bi yerde mutlaka

Umut, memorial diye pahalidir. Medikalparkta sgkli 190 tl, anadolu hastanesi tup bebek bolumunde 180 tl, akdeniz şifa Konyaaltı da 150 tl)
sorun surada canım ben haftaiçi gelemem cumartsi gelmek zorundayım. memorial da yaptırmıyoruz orası sadece salı yapıyormuş. biz prof a randevu aldık ikiz ya testler yapılamayınca bari uzman incelesin dedik. bir perinatolog bulduk. malaesef prof ve perinatolog olunca fiyat buikiz gebelikler rizkli gebelik grubu bu doktor da bu konuda uzmanmış. bebişlerimin sağlıklı olduğunu öğreneyimde napayım biraz daha gitsin para.

Kizlaaaaaaaaarrrrr duyduk duymadık demeyin prenses geliyor :) 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gideceğim 500 tl :) normalde muayene ücreti de 350 tl. Saglikli ve ömürlü olsun kucağımız dolsun da gerisi mühim degil
Ay şükür gösterdi seninki bi ben mi kaldım yani ogrenemeyen sağlıklı hayırlı olsunlar insaAllah hepside

Kizlaaaaaaaaarrrrr duyduk duymadık demeyin prenses geliyor :) 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gideceğim 500 tl :) normalde muayene ücreti de 350 tl. Saglikli ve ömürlü olsun kucağımız dolsun da gerisi mühim degil
Biz dedik sana dimiiiiiisaglikla gelsin prensessss....

Hosgelsin sağlıkla gelsin dogru hissetrim maşallah canım kızına

maşallah miniğe :):)))) canım bizimki 400 tl :))))

Umut, memorial diye pahalidir. Medikalparkta sgkli 190 tl, anadolu hastanesi tup bebek bolumunde 180 tl, akdeniz şifa Konyaaltı da 150 tl)

Kızlar bu ücretler çok yaw , ben arada devlet hastanesine gidiyorum tahlillerim için , bgn de gittim .renkli ultrason için 19-24. Haftalar Arasında internet randevu sistemindeki kadın hastalıkları antenatal tanı polikliniğinden randevu almamı söyledi doktor . Devlet bedava yaparken gidin o parayla bebişlere ciciler alın yawwww

Selam kizlar sizi okuduktan sonra ben de dr umun tavsiye ettigi dr lari aradim detayli ultrason icin biri 680 dedi biri 400 dr bana bi de bitane devlet hastanesini dedi onlar da iyi bakiyo diye ona gidicem artik bunlar nasil rakamlar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…