2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ay ne güzel maşallah cinsiyetleri öğreniyorsunuz ben de o kadar çok merak ediyorum ki :) ama daha 2 hafta var randevumuza o Zaman net söylerim dedi....kızlar bir şey soracağım benim bir kaç gündür içim sıkılmaya başladı iş yerindeyken olmuyor da meşgul olduğum için sanırım ..evde her gece 4 gibi uyanıp bazen sabaha kadar uyuyamıyorum içimde bir sıkıntı oluyor korkuyorum hani sınava gireceğizdir ertesi gün , ya da pazar akşamıdır ertesi gün okul vardır içimiz sıkılır böyle stres oluruz aynı onun gibi.ortada hiç bir sebepte yok ama bunalıyorum sanki.bebeği olumsuz etkilediğimi düşünüp iyice strese giriyorum.((doktora mı gitsem diyorum daha ultrasona yeni girdim Bebek iyiydi diyorum zırt pırt da gitmek istemiyorum ama bu sıkıntılar neden ki hormonlardan olabilir mi sizde yaşıyormusunuz

Bende ilk zamanlar oyleydim canım bi sıkıntı bi bunalti tamamen hormonal zamanla geçiyo inan insaAllah

Merhaba tatlı ve güzel anneler. Cinsiyetini öğrenen anneleri tebrik ederim. Benim Dr 12 haftada da ikili testle birlikte detaylı USG baktırdı. Rutin takibi öyleymiş. 21 hafta da tekrar baktircak peritanolog bakıyor 450 TL ücreti. Haklısınız ücretler biraz yüksek ama muayene ücreti 150 TL yi düşünunce sanki daha uygun oluyor. Aslında sağlıkci olunca Etfal de falan daha rahat ve ücretsiz baktirabilirim ama bilmiyorum. Maddi olarak sıkışmak hoşuma gidiyor sanki

Benim de ilk başlarda hep öyle oldu hatta saat başı olduğu zamanlar oldu hani gebelik uyku yapıyordu diye isyanlarım oldu ama şuan uyanık kalamıyorum. Rahat ol geçiyor gerçekten

Çok sağolun kızlar bana da erkenden uyku basıyor uyuyakalıyorum da .bir kaç gündür gece tak diye gözlerim açılıp ,içim cızzz yapıp uyanıyorum sonra aklıma bir Sürü şeyler geliyor uyu uyuşabilirsen inş kızlar dediğiniz gibi çabucak geçer çok sağol

Ay şükür gösterdi seninki bi ben mi kaldım yani ogrenemeyen sağlıklı hayırlı olsunlar insaAllah hepside

Biz dedik sana dimiiiiiisaglikla gelsin prensessss....

Hosgelsin sağlıkla gelsin dogru hissetrim maşallah canım kızına

Sağlıkla gelsin inşallahhhh
Çok teşekkür ederim canlarım 6 haziran ayrıntılı ultrason randevumuzu da aldık :) hayırlısı bakalım. Çok tatlıydı sıpa göstermedi yine çok uğraştı doktor. Sonra bir açtı tam açtı. Hepimiz gördük :)

Kizlar Irsey sormak istiyorum magnezyumu gunde iki kez 6azmis doktorum siz nasil kullaniyorsunuz

Cok sevindim canim Kizlar guclu olur hele senin gibi guclu bir annesi olduktan sonra demir lady geliyor demektir:)

Kızlar, az önce sıkıntı bastı, bebek iyi mi diye merak rttim. Daha önce yazmıştım, fetal Doppler denilen bir alet aldım, onunla kızımın kalbini dinledim, rahatladım. Öyle güzel oluyorki pitpitlari duymak, aksi halde sabaha kadaf uyumazdim, sabah ultrasona kosardim. Çok takintiliysaniz tavsiye ederim, sinirlere baya iyi geliyor.

Hareket olunca gerek kalmaz düşünürsünüz ama bence o zamanlarda neden az hareket yapti, neden hissetmiyorum aklimiza gelecek. Yine lazım olur eminim)

Naz musti, canim benim, sevindim adina, sağlıklı ve çooook uzun ömürlü olsun kızın.
Amin canisi inşallah cümlemize
Hareket olunca gerek kalmaz düşünürsünüz ama bence o zamanlarda neden az hareket yapti, neden hissetmiyorum aklimiza gelecek. Yine lazım olur eminim)
Haklısın canım ama insan iyice paranoyaklasiyor. Bende kontrole son 1 hafta kala meraktan ölüyorum.

Canim gozun aydin cok sevindim yaaa icinden gecen olmus :)

Ay nerden alınıyor o alet canım ya tam bana lazım ölüyorum meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…