- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
Bende ilk zamanlar oyleydim canım bi sıkıntı bi bunalti tamamen hormonal zamanla geçiyo inan insaAllahAy ne güzel maşallah cinsiyetleri öğreniyorsunuz ben de o kadar çok merak ediyorum ki :) ama daha 2 hafta var randevumuza o Zaman net söylerim dedi....kızlar bir şey soracağım benim bir kaç gündür içim sıkılmaya başladı iş yerindeyken olmuyor da meşgul olduğum için sanırım ..evde her gece 4 gibi uyanıp bazen sabaha kadar uyuyamıyorum içimde bir sıkıntı oluyor korkuyorum hani sınava gireceğizdir ertesi gün , ya da pazar akşamıdır ertesi gün okul vardır içimiz sıkılır böyle stres oluruz aynı onun gibi.ortada hiç bir sebepte yok ama bunalıyorum sanki.bebeği olumsuz etkilediğimi düşünüp iyice strese giriyorum.((doktora mı gitsem diyorum daha ultrasona yeni girdim Bebek iyiydi diyorum zırt pırt da gitmek istemiyorum ama bu sıkıntılar neden ki hormonlardan olabilir mi sizde yaşıyormusunuz
Benim de ilk başlarda hep öyle oldu hatta saat başı olduğu zamanlar oldu hani gebelik uyku yapıyordu diye isyanlarım oldu ama şuan uyanık kalamıyorum. Rahat ol geçiyor gerçektenAy ne güzel maşallah cinsiyetleri öğreniyorsunuz ben de o kadar çok merak ediyorum ki :) ama daha 2 hafta var randevumuza o Zaman net söylerim dedi....kızlar bir şey soracağım benim bir kaç gündür içim sıkılmaya başladı iş yerindeyken olmuyor da meşgul olduğum için sanırım ..evde her gece 4 gibi uyanıp bazen sabaha kadar uyuyamıyorum içimde bir sıkıntı oluyor korkuyorum hani sınava gireceğizdir ertesi gün , ya da pazar akşamıdır ertesi gün okul vardır içimiz sıkılır böyle stres oluruz aynı onun gibi.ortada hiç bir sebepte yok ama bunalıyorum sanki.bebeği olumsuz etkilediğimi düşünüp iyice strese giriyorum.((doktora mı gitsem diyorum daha ultrasona yeni girdim Bebek iyiydi diyorum zırt pırt da gitmek istemiyorum ama bu sıkıntılar neden ki hormonlardan olabilir mi sizde yaşıyormusunuz
Ay şükür gösterdi seninki bi ben mi kaldım yani ogrenemeyensağlıklı hayırlı olsunlar insaAllah hepside
Biz dedik sana dimiiiiiisaglikla gelsin prensessss....
Hosgelsin sağlıkla gelsin dogru hissetrim maşallah canım kızına
Çok teşekkür ederim canlarım 6 haziran ayrıntılı ultrason randevumuzu da aldık :) hayırlısı bakalım. Çok tatlıydı sıpa göstermedi yine çok uğraştı doktor. Sonra bir açtı tam açtı. Hepimiz gördük :)Sağlıkla gelsin inşallahhhh
21. Haftaya versi canim 13 haziranRandevuyu ne zamana verdiler canım, detaylı ultrason için
Cok sevindim canim Kizlar guclu olur hele senin gibi guclu bir annesi olduktan sonra demir lady geliyor demektir:)Çok teşekkür ederim canlarım 6 haziran ayrıntılı ultrason randevumuzu da aldık :) hayırlısı bakalım. Çok tatlıydı sıpa göstermedi yine çok uğraştı doktor. Sonra bir açtı tam açtı. Hepimiz gördük :)
Sagol canim benim inşallah. Babamız anasına benziyor çok nazlı ve inatçı dedi uğraştırinca:) hakikaten aynı ben :)Cok sevindim canim Kizlar guclu olur hele senin gibi guclu bir annesi olduktan sonra demir lady geliyor demektir:)
Amin canisi inşallah cümlemizeNaz musti, canim benim, sevindim adina, sağlıklı ve çooook uzun ömürlü olsun kızın.
Haklısın canım ama insan iyice paranoyaklasiyor. Bende kontrole son 1 hafta kala meraktan ölüyorum.Hareket olunca gerek kalmaz düşünürsünüz ama bence o zamanlarda neden az hareket yapti, neden hissetmiyorum aklimiza gelecek. Yine lazım olur eminim)
Canim gozun aydin cok sevindim yaaa icinden gecen olmus :)Çok teşekkür ederim canlarım 6 haziran ayrıntılı ultrason randevumuzu da aldık :) hayırlısı bakalım. Çok tatlıydı sıpa göstermedi yine çok uğraştı doktor. Sonra bir açtı tam açtı. Hepimiz gördük :)
Bana hic vermedi canimKizlar magnezyum icin ne diyorsunuz
Ay nerden alınıyor o alet canım ya tam bana lazım ölüyorum meraktanKızlar, az önce sıkıntı bastı, bebek iyi mi diye merak rttim. Daha önce yazmıştım, fetal Doppler denilen bir alet aldım, onunla kızımın kalbini dinledim, rahatladım. Öyle güzel oluyorki pitpitlari duymak, aksi halde sabaha kadaf uyumazdim, sabah ultrasona kosardim. Çok takintiliysaniz tavsiye ederim, sinirlere baya iyi geliyor.
Ay nerden alınıyor o alet canım ya tam bana lazım ölüyorum meraktan
Rahat bulabiliyor musun ses net miBestman Fetal Doppler Cihazı BF-500D+ yaz cnm, birkaç site çıkar, ben 210 tl ye gittigidiyor dan aldım. Resmen rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?