2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ay bende aliyim ya Sağol canım bende steteskopla falan duyabiliniyo mu onu arastiriyodum böyle bi cihaz olduğunu bilmiyodum süper oldu yaa
Birşey değil cnm, ben de stetoskopu araştırırken buldum))) 14 haftada bazen kaçıyordu kızım, artık fazla yer mı kalmadi, yada kızım mi alıştı, annecim merak etmesin diye, uslu oturuyor ben dinlerken) Bu arada sağlık ocaklarinda var bu cihazlar, ama onlar erkenden onları yormayalim diye, 20 haftadan sonra dinliyoruz diyorlar.

Ayyy iyiki vermiş doktorum diyorum ben. Ellerim ayaklarım diș etim dahi sizliyor uyuşuyordu. Alınca acayip rahatlıyorum. Güzel güzel uyuyorum
Canim bende cok fenayim ikibucuk haffta once basladi heryerime kramp giriyor karnima kasiklarima bacaklarima dedigin gibi ellerim ayaklarim uyusuyor soyleyince hemen basla dedi drum
Aksammi iciyoruz canim acmi tokmu kusura bakma ustunde hicbi sey yazmiyor ondan sormak ihtiyaci duyuyorum canim

Aynen canim geçen hafta gitmiştim şimdi duyamayiz 20 haftadan sonra dedi sinir oldum sanki taş taşı dedik

Birde belki başkalarına da yardımcı olur günde 1-2 tane maden suyunu rutin içmekte magnezyum eksikliğine iyi geliyor benim daha önce gebelik geçiren arkadaşlarım böylece ilaç almadı hiç. Şuan bende öyle yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Belkim bi faydam olur

Tok karnına alıyoruz canım, ben akşam yemekten sonra alıyorum. Yarım çay bardağı suya katıyorum.

Sukife .!.:
)) günaydın. Çok güldüm yorumuna aslında sağlık ocağında yuluyor o doblerle ama Aile hekuğraşmake çalışan herkes ebe değil bulmak zor olursa anne endişelenir diye yapmamislardir.
Cnm, ben de ebe degilim ve cok kiloluyum, ama evde bulabiliyordum o haftalarda. Ama belki saglik ocaginda cihaz eskidir, bilemem. Bence ugrasmak istemiyorlar.

Oyle canim malesef mecburen gidicez izin alsam da esimle beraber haftaici icin yine o kadar kesinti olacak maastan en guzeli direk prof a gidip aklimdaki bocuklerden kurtulmak...
Selam kizlar sizi okuduktan sonra ben de dr umun tavsiye ettigi dr lari aradim detayli ultrason icin biri 680 dedi biri 400 dr bana bi de bitane devlet hastanesini dedi onlar da iyi bakiyo diye ona gidicem artik bunlar nasil rakamlar yahu
Cok fazla ya sanki cihazi satin aliyoruz napalim bir kez daha gitsin bebikler icin
Canim dua et bazen bana da geliyor vesveseler ama dua ile aklimi dağıtıyorum daha iyi hissediyorum. Gitmekle bas olmuyor ki hangi bir ara gitcen.
Kizlar Irsey sormak istiyorum magnezyumu gunde iki kez 6azmis doktorum siz nasil kullaniyorsunuz
Canim benim doktor vermedi biz eczaneden aldik gunde bir kez gece tok karinla demi sicer icmez tüm sikayetlerim bitti cok sukur.
Benimde bacaklarıma ve karnima cok oluyor canim tok karınla icilcekmis ve gece

Can ya sana bir şey sormak istiyorum iki gündür karnım Rahim çok gergin ve ağrı var gelisledigi için mi böyle ağrı var acaba korkutuyor bazen

Günaydın güzel anneler Nasılsıniz kimse bir şey yazmam merak ettim SUFİKE iyimisin

Kizlar sanirim karnim catlayacak yaglar ise yaramadi gibi geliyor. Dun gobek deligim yirtilacak gibi aciyordu o kadar gerildi ki. Mustela catlak kremini aldik insallah ise yarar yoksa cok canik aciyacak gibi geliyor ben hic bunu dusunmemistim.

Kizlar sanirim karnim catlayacak yaglar ise yaramadi gibi geliyor. Dun gobek deligim yirtilacak gibi aciyordu o kadar gerildi ki. Mustela catlak kremini aldik insallah ise yarar yoksa cok canik aciyacak gibi geliyor ben hic bunu dusunmemistim.
Ama ben demiatim kuzum sana dimi dinlemediniz beni insallah cok catlamadan atlatiriz

Kızlar bana doktor magnezyum falan vermedi , her hamileye verilen bişi mi bu yoksa sizin özel durumunuz var onun için mi doktor verdi ?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…