- 7 Ocak 2016
- 380
- 330
- 18
Rahat bulabiliyor musun ses net mi
Ben günde 1 tane alıyorum canımKizlar Irsey sormak istiyorum magnezyumu gunde iki kez 6azmis doktorum siz nasil kullaniyorsunuz
Ayyy iyiki vermiş doktorum diyorum ben. Ellerim ayaklarım diș etim dahi sizliyor uyuşuyordu. Alınca acayip rahatlıyorum. Güzel güzel uyuyorumKizlar magnezyum icin ne diyorsunuz
Ay bende aliyim ya Sağol canım bende steteskopla falan duyabiliniyo mu onu arastiriyodum böyle bi cihaz olduğunu bilmiyodum süper oldu yaaÖnce zor buluyordum cnm, 14 haftada falan, artik kolay ve hem ses hem ekranda atışı rakamla gosteriyor.
Birşey değil cnm, ben de stetoskopu araştırırken buldum))) 14 haftada bazen kaçıyordu kızım, artık fazla yer mı kalmadi, yada kızım mi alıştı, annecim merak etmesin diye, uslu oturuyor ben dinlerken) Bu arada sağlık ocaklarinda var bu cihazlar, ama onlar erkenden onları yormayalim diye, 20 haftadan sonra dinliyoruz diyorlar.Ay bende aliyim ya Sağol canım bende steteskopla falan duyabiliniyo mu onu arastiriyodum böyle bi cihaz olduğunu bilmiyodum süper oldu yaa
Canim bende cok fenayim ikibucuk haffta once basladi heryerime kramp giriyor karnima kasiklarima bacaklarima dedigin gibi ellerim ayaklarim uyusuyor soyleyince hemen basla dedi drumAyyy iyiki vermiş doktorum diyorum ben. Ellerim ayaklarım diș etim dahi sizliyor uyuşuyordu. Alınca acayip rahatlıyorum. Güzel güzel uyuyorum
Aynen canim geçen hafta gitmiştim şimdi duyamayiz 20 haftadan sonra dedi sinir oldum sanki taş taşı dedikBirşey değil cnm, ben de stetoskopu araştırırken buldum))) 14 haftada bazen kaçıyordu kızım, artık fazla yer mı kalmadi, yada kızım mi alıştı, annecim merak etmesin diye, uslu oturuyor ben dinlerken) Bu arada sağlık ocaklarinda var bu cihazlar, ama onlar erkenden onları yormayalim diye, 20 haftadan sonra dinliyoruz diyorlar.
Aynen canim geçen hafta gitmiştim şimdi duyamayiz 20 haftadan sonra dedi sinir oldum sanki taş taşı dedik
Birde belki başkalarına da yardımcı olur günde 1-2 tane maden suyunu rutin içmekte magnezyum eksikliğine iyi geliyor benim daha önce gebelik geçiren arkadaşlarım böylece ilaç almadı hiç. Şuan bende öyle yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Belkim bi faydam olurCanim bende cok fenayim ikibucuk haffta once basladi heryerime kramp giriyor karnima kasiklarima bacaklarima dedigin gibi ellerim ayaklarim uyusuyor soyleyince hemen basla dedi drum
Aksammi iciyoruz canim acmi tokmu kusura bakma ustunde hicbi sey yazmiyor ondan sormak ihtiyaci duyuyorum canim
Tok karnına alıyoruz canım, ben akşam yemekten sonra alıyorum. Yarım çay bardağı suya katıyorum.Canim bende cok fenayim ikibucuk haffta once basladi heryerime kramp giriyor karnima kasiklarima bacaklarima dedigin gibi ellerim ayaklarim uyusuyor soyleyince hemen basla dedi drum
Aksammi iciyoruz canim acmi tokmu kusura bakma ustunde hicbi sey yazmiyor ondan sormak ihtiyaci duyuyorum canim
Cnm, ben de ebe degilim ve cok kiloluyum, ama evde bulabiliyordum o haftalarda. Ama belki saglik ocaginda cihaz eskidir, bilemem. Bence ugrasmak istemiyorlar.Sukife .!.:)) günaydın. Çok güldüm yorumuna aslında sağlık ocağında yuluyor o doblerle ama Aile hekuğraşmake çalışan herkes ebe değil bulmak zor olursa anne endişelenir diye yapmamislardir.
Oyle canim malesef mecburen gidicez izin alsam da esimle beraber haftaici icin yine o kadar kesinti olacak maastan en guzeli direk prof a gidip aklimdaki bocuklerden kurtulmak...Kızlar bu ücretler çok yaw , ben arada devlet hastanesine gidiyorum tahlillerim için , bgn de gittim .renkli ultrason için 19-24. Haftalar Arasında internet randevu sistemindeki kadın hastalıkları antenatal tanı polikliniğinden randevu almamı söyledi doktor . Devlet bedava yaparken gidin o parayla bebişlere ciciler alın yawwww
Cok fazla ya sanki cihazi satin aliyoruz napalim bir kez daha gitsin bebikler icinSelam kizlar sizi okuduktan sonra ben de dr umun tavsiye ettigi dr lari aradim detayli ultrason icin biri 680 dedi biri 400dr bana bi de bitane devlet hastanesini dedi onlar da iyi bakiyo diye ona gidicem artik bunlar nasil rakamlar yahu
Canim dua et bazen bana da geliyor vesveseler ama dua ile aklimi dağıtıyorum daha iyi hissediyorum. Gitmekle bas olmuyor ki hangi bir ara gitcen.Ay ne güzel maşallah cinsiyetleri öğreniyorsunuz ben de o kadar çok merak ediyorum ki :) ama daha 2 hafta var randevumuza o Zaman net söylerim dedi....kızlar bir şey soracağım benim bir kaç gündür içim sıkılmaya başladı iş yerindeyken olmuyor da meşgul olduğum için sanırım ..evde her gece 4 gibi uyanıp bazen sabaha kadar uyuyamıyorum içimde bir sıkıntı oluyor korkuyorum hani sınava gireceğizdir ertesi gün , ya da pazar akşamıdır ertesi gün okul vardır içimiz sıkılır böyle stres oluruz aynı onun gibi.ortada hiç bir sebepte yok ama bunalıyorum sanki.bebeği olumsuz etkilediğimi düşünüp iyice strese giriyorum.((doktora mı gitsem diyorum daha ultrasona yeni girdim Bebek iyiydi diyorum zırt pırt da gitmek istemiyorum ama bu sıkıntılar neden ki hormonlardan olabilir mi sizde yaşıyormusunuz
Canim benim doktor vermedi biz eczaneden aldik gunde bir kez gece tok karinla demi sicer icmez tüm sikayetlerim bitti cok sukur.Kizlar Irsey sormak istiyorum magnezyumu gunde iki kez 6azmis doktorum siz nasil kullaniyorsunuz
Benimde bacaklarıma ve karnima cok oluyor canim tok karınla icilcekmis ve geceCanim bende cok fenayim ikibucuk haffta once basladi heryerime kramp giriyor karnima kasiklarima bacaklarima dedigin gibi ellerim ayaklarim uyusuyor soyleyince hemen basla dedi drum
Can ya sana bir şey sormak istiyorum iki gündür karnım Rahim çok gergin ve ağrı var gelisledigi için mi böyle ağrı var acaba korkutuyor bazenBirde belki başkalarına da yardımcı olur günde 1-2 tane maden suyunu rutin içmekte magnezyum eksikliğine iyi geliyor benim daha önce gebelik geçiren arkadaşlarım böylece ilaç almadı hiç. Şuan bende öyle yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Belkim bi faydam olur
Ama ben demiatim kuzum sana dimi dinlemediniz beni insallah cok catlamadan atlatirizKizlar sanirim karnim catlayacak yaglar ise yaramadi gibi geliyor. Dun gobek deligim yirtilacak gibi aciyordu o kadar gerildi ki. Mustela catlak kremini aldik insallah ise yarar yoksa cok canik aciyacak gibi geliyor ben hic bunu dusunmemistim.
Oyle canim malesef mecburen gidicez izin alsam da esimle beraber haftaici icin yine o kadar kesinti olacak maastan en guzeli direk prof a gidip aklimdaki bocuklerden kurtulmak...
Cok fazla ya sanki cihazi satin aliyoruz napalim bir kez daha gitsin bebikler icin
Canim dua et bazen bana da geliyor vesveseler ama dua ile aklimi dağıtıyorum daha iyi hissediyorum. Gitmekle bas olmuyor ki hangi bir ara gitcen.
Canim benim doktor vermedi biz eczaneden aldik gunde bir kez gece tok karinla demi sicer icmez tüm sikayetlerim bitti cok sukur.
Benimde bacaklarıma ve karnima cok oluyor canim tok karınla icilcekmis ve gece
Valla ben özellikle istemedim, doktorum magnezyum zamanı geldi dediKızlar bana doktor magnezyum falan vermedi , her hamileye verilen bişi mi bu yoksa sizin özel durumunuz var onun için mi doktor verdi ?..
Ne zamandır kullanıyorsunuz ?.. Yaw niye bana sormadı doktur hiç , acaba genelde farklı doktorlara gittiğim içşn miValla ben özellikle istemedim, doktorum magnezyum zamanı geldi dedi
:) 29 nisandan bu yana kullanıyorum. Almadan uyuyamıyorum valla, kramp falan yaşamıyorum hiçNe zamandır kullanıyorsunuz ?.. Yaw niye bana sormadı doktur hiç , acaba genelde farklı doktorlara gittiğim içşn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?