Ben ilaç Almamama rağmen ben de kramp yaşamıyorum , bu magnezyum sırf kramplar için mi:) 29 nisandan bu yana kullanıyorum. Almadan uyuyamıyorum valla, kramp falan yaşamıyorum hiç
Merhaba arkadasim kusura bakma dün müsait olamadım. Gerginlik bebek geliştiği için hemde su miktarı arttığı için artık geçmişe göre daha farklı hissetmen normal. Doğum sancısının gerginliği belinden başlayıp sanki göbeğin tas gibi olur. Bunlar için biraz erken. Magnezyum calsiyum eksikliğinde kramp ve ağrılar olabiliyor. Dr ile telde görüşüp ilaç al derse baslayabilirsin. Ozamana kadar da maden suyu içebilirsin geçmiş olsun.Can ya sana bir şey sormak istiyorum iki gündür karnım Rahim çok gergin ve ağrı var gelisledigi için mi böyle ağrı var acaba korkutuyor bazen
Çatlaklar kişinin vücuduna göre değişiyor bazen hiç bişey kullanmasanda hiç birşey olmuyor. Bu kadar hassas isen daha sık nemlendir en iyi badem yağı ya da bebek yağları geliyor.Kizlar sanirim karnim catlayacak yaglar ise yaramadi gibi geliyor. Dun gobek deligim yirtilacak gibi aciyordu o kadar gerildi ki. Mustela catlak kremini aldik insallah ise yarar yoksa cok canik aciyacak gibi geliyor ben hic bunu dusunmemistim.
İyiyim tatlım saolasin.Günaydın güzel anneler Nasılsıniz kimse bir şey yazmam merak ettim SUFİKE iyimisin
canım vazelin dene çok rahatlatıyor gerilmeden kaynaklanan kaşıntıları da yok ediyorKizlar sanirim karnim catlayacak yaglar ise yaramadi gibi geliyor. Dun gobek deligim yirtilacak gibi aciyordu o kadar gerildi ki. Mustela catlak kremini aldik insallah ise yarar yoksa cok canik aciyacak gibi geliyor ben hic bunu dusunmemistim.
Canim bebek yagini ve badem yagini kullaniyorum onalra guvendim catlak yok ama gerilince canim aciyor.Ama ben demiatim kuzum sana dimi dinlemediniz beni insallah cok catlamadan atlatiriz
Canim benidme doktorum vermedi ama kramplar basladi birde bacaklarim cok agriyordu ben kendim basladim eczaneden alip sonucta zarari yok aksine faydasi var ikiz gebelik ya b3n ondan alayim dedimKızlar bana doktor magnezyum falan vermedi , her hamileye verilen bişi mi bu yoksa sizin özel durumunuz var onun için mi doktor verdi ?..
Canim gunde iki kere bebe yagi surekli kakao badem yagi kullaniyorum ama canim acimaya basladiÇatlaklar kişinin vücuduna göre değişiyor bazen hiç bişey kullanmasanda hiç birşey olmuyor. Bu kadar hassas isen daha sık nemlendir en iyi badem yağı ya da bebek yağları geliyor.
Kasinti yok canim ama gerilmeye basladi yirtilacak gibi aciyorcanım vazelin dene çok rahatlatıyor gerilmeden kaynaklanan kaşıntıları da yok ediyor
Tatlim catlak icin degil zaten gerildikce caniniz cok aciak demistim ben yengemden biliyorum son aylarda dokunamiuordu karnina mustelayi sabah sur ksam yaglarini surCanim bebek yagini ve badem yagini kullaniyorum onalra guvendim catlak yok ama gerilince canim aciyor.
Canim benidme doktorum vermedi ama kramplar basladi birde bacaklarim cok agriyordu ben kendim basladim eczaneden alip sonucta zarari yok aksine faydasi var ikiz gebelik ya b3n ondan alayim dedim
Canim gunde iki kere bebe yagi surekli kakao badem yagi kullaniyorum ama canim acimaya basladi
Kasinti yok canim ama gerilmeye basladi yirtilacak gibi aciyor
Ayy ne mutlu sana o zaman. Ben kasılıyorum sürekli. Kalsiyum gibi bişey bu magnezyumda. Daha çok kemik ve dişlerimizde olur. Maden suyu kullanıyorsan eğer sürekli, o yüzden ihtiyaç duymuyor olabilirsin, yada ıspanak, yeşil yapraklı sebzeler gibiBen ilaç Almamama rağmen ben de kramp yaşamıyorum , bu magnezyum sırf kramplar için mi
Canim bebek yagini ve badem yagini kullaniyorum onalra guvendim catlak yok ama gerilince canim aciyor.
Canim benidme doktorum vermedi ama kramplar basladi birde bacaklarim cok agriyordu ben kendim basladim eczaneden alip sonucta zarari yok aksine faydasi var ikiz gebelik ya b3n ondan alayim dedim
Ayy ne mutlu sana o zaman. Ben kasılıyorum sürekli. Kalsiyum gibi bişey bu magnezyumda. Daha çok kemik ve dişlerimizde olur. Maden suyu kullanıyorsan eğer sürekli, o yüzden ihtiyaç duymuyor olabilirsin, yada ıspanak, yeşil yapraklı sebzeler gibi
Benim de goguslerim de kizariklik ve aci var. Yag suruyorum mustelanin ama faydasi var mi bilmiyorum canim. Yarin bi de tatli badem yagi alicam onu surucem bakalim bi cozum saglayacak miCanim bebek yagini ve badem yagini kullaniyorum onalra guvendim catlak yok ama gerilince canim aciyor.
Canim gunde iki kere bebe yagi surekli kakao badem yagi kullaniyorum ama canim acimaya basladi
Kasinti yok canim ama gerilmeye basladi yirtilacak gibi aciyor
Canim daha surekli hissetmek icin erken bugun daha cok uyumustur gece sagina yat bak nasil vurucak sana :)Kizlar ben bugun bebebisimi hic hissetmedim Allahtan yarin kontrol var 4 lu taramanin sonucuna bakilacak. Siz de oluyo mu yoksa az da olsa her gun hissettiniz mi?
Tatlı bişeyler ye ve sol yanına yat bakalım öyle hareket edecek mi? Bazen bebekler gündüz uyuyor daha az hareket ediyor.Kizlar ben bugun bebebisimi hic hissetmedim Allahtan yarin kontrol var 4 lu taramanin sonucuna bakilacak. Siz de oluyo mu yoksa az da olsa her gun hissettiniz mi?
Ayyy ne guzel dedin arkafasim gunaydin keske olsa soyle balkon sefasi yapsakGünaydınlar Herkeslere ,
Bugün ben açtım.buraları çay demliyim size de güzel bi kahvaltı yapalım
Ayy keşke burdaki herkes aynı şehirde olsak. Hafta sonu kahvaltıya giderdik her birlikteGünaydınlar Herkeslere ,
Bugün ben açtım.buraları çay demliyim size de güzel bi kahvaltı yapalım
Canim o agrilar hepimizde var bebeklerimiz buyudukce gerilmeler oluyor agrilar normalAyy kızlar bgn kendimi hiç beğenmiyorum , kasıkkarımda ve karnımda ağrı var ufak ufak , niye böyke oldu ki acaba , doktora gitsem mi ki ?..,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?