2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Bu arada kadınlar kulübüne yeni ifadeler eklemişşşş çok tatlılar , farkettiniz mi :

Can ya sana bir şey sormak istiyorum iki gündür karnım Rahim çok gergin ve ağrı var gelisledigi için mi böyle ağrı var acaba korkutuyor bazen
Merhaba arkadasim kusura bakma dün müsait olamadım. Gerginlik bebek geliştiği için hemde su miktarı arttığı için artık geçmişe göre daha farklı hissetmen normal. Doğum sancısının gerginliği belinden başlayıp sanki göbeğin tas gibi olur. Bunlar için biraz erken. Magnezyum calsiyum eksikliğinde kramp ve ağrılar olabiliyor. Dr ile telde görüşüp ilaç al derse baslayabilirsin. Ozamana kadar da maden suyu içebilirsin geçmiş olsun.

Kizlar sanirim karnim catlayacak yaglar ise yaramadi gibi geliyor. Dun gobek deligim yirtilacak gibi aciyordu o kadar gerildi ki. Mustela catlak kremini aldik insallah ise yarar yoksa cok canik aciyacak gibi geliyor ben hic bunu dusunmemistim.
Çatlaklar kişinin vücuduna göre değişiyor bazen hiç bişey kullanmasanda hiç birşey olmuyor. Bu kadar hassas isen daha sık nemlendir en iyi badem yağı ya da bebek yağları geliyor.

Kizlar sanirim karnim catlayacak yaglar ise yaramadi gibi geliyor. Dun gobek deligim yirtilacak gibi aciyordu o kadar gerildi ki. Mustela catlak kremini aldik insallah ise yarar yoksa cok canik aciyacak gibi geliyor ben hic bunu dusunmemistim.
canım vazelin dene çok rahatlatıyor gerilmeden kaynaklanan kaşıntıları da yok ediyor

Ama ben demiatim kuzum sana dimi dinlemediniz beni insallah cok catlamadan atlatiriz
Canim bebek yagini ve badem yagini kullaniyorum onalra guvendim catlak yok ama gerilince canim aciyor.
Kızlar bana doktor magnezyum falan vermedi , her hamileye verilen bişi mi bu yoksa sizin özel durumunuz var onun için mi doktor verdi ?..
Canim benidme doktorum vermedi ama kramplar basladi birde bacaklarim cok agriyordu ben kendim basladim eczaneden alip sonucta zarari yok aksine faydasi var ikiz gebelik ya b3n ondan alayim dedim
Çatlaklar kişinin vücuduna göre değişiyor bazen hiç bişey kullanmasanda hiç birşey olmuyor. Bu kadar hassas isen daha sık nemlendir en iyi badem yağı ya da bebek yağları geliyor.
Canim gunde iki kere bebe yagi surekli kakao badem yagi kullaniyorum ama canim acimaya basladi
canım vazelin dene çok rahatlatıyor gerilmeden kaynaklanan kaşıntıları da yok ediyor
Kasinti yok canim ama gerilmeye basladi yirtilacak gibi aciyor

Tatlim catlak icin degil zaten gerildikce caniniz cok aciak demistim ben yengemden biliyorum son aylarda dokunamiuordu karnina mustelayi sabah sur ksam yaglarini sur

Ben ilaç Almamama rağmen ben de kramp yaşamıyorum , bu magnezyum sırf kramplar için mi
Ayy ne mutlu sana o zaman. Ben kasılıyorum sürekli. Kalsiyum gibi bişey bu magnezyumda. Daha çok kemik ve dişlerimizde olur. Maden suyu kullanıyorsan eğer sürekli, o yüzden ihtiyaç duymuyor olabilirsin, yada ıspanak, yeşil yapraklı sebzeler gibi

Tmm cnm Bnm de aklımda bulunsun o zmn , öyle bi durum olursa alayım hemen

Evet soda içmeye çalışıyorum bide tam otçul bir insanım , onlar bu kadar etkiler mi olmamasını ... Vayyy ben bilinçsiz yıyor içiyordum , şimdi artık faydasını düşünerek yiyecek

Benim de goguslerim de kizariklik ve aci var. Yag suruyorum mustelanin ama faydasi var mi bilmiyorum canim. Yarin bi de tatli badem yagi alicam onu surucem bakalim bi cozum saglayacak mi

Kizlar ben bugun bebebisimi hic hissetmedim Allahtan yarin kontrol var 4 lu taramanin sonucuna bakilacak. Siz de oluyo mu yoksa az da olsa her gun hissettiniz mi?

Kizlar ben bugun bebebisimi hic hissetmedim Allahtan yarin kontrol var 4 lu taramanin sonucuna bakilacak. Siz de oluyo mu yoksa az da olsa her gun hissettiniz mi?
Canim daha surekli hissetmek icin erken bugun daha cok uyumustur gece sagina yat bak nasil vurucak sana :)

Tatlı bişeyler ye ve sol yanına yat bakalım öyle hareket edecek mi? Bazen bebekler gündüz uyuyor daha az hareket ediyor.

Gunaydin kizlar oh oh masallah annelerin keyfi yerinde:) dr a gittim 2 li test yapilmamisti pgt yaptirdigimdan ama 4 lu testi ysptirdim sonuc 1/2381 cikti. Dr gayet iyi dedi amniyo yaptirmiycam sanirim. Ayrintili icin de ali ipek diye bi dr dan randevu aldim 250 tl mis. Devlete de guvenemedim arada kaldim bu dr u da benim dr onermisti. Kisacasi Allahtan bisey cikmazsa 12 hazirana kadar bebisimi goremiycem. Ay ben catlarim ama

Ayy kızlar bgn kendimi hiç beğenmiyorum , kasıkkarımda ve karnımda ağrı var ufak ufak , niye böyke oldu ki acaba , doktora gitsem mi ki ?..,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…