İlk defa oldu , dedim noluyıruz , sanki adet olacakmışım gibi hissettiriyor , sizdeki de mi öyle oluyo ?..Canim o agrilar hepimizde var bebeklerimiz buyudukce gerilmeler oluyor agrilar normal
Canim bende 2 gundur pek hissetmiyorum ama daha kucukler ya ondandir.Kizlar ben bugun bebebisimi hic hissetmedim Allahtan yarin kontrol var 4 lu taramanin sonucuna bakilacak. Siz de oluyo mu yoksa az da olsa her gun hissettiniz mi?
Ayyy hadi gelin burasi cok sicak balkon muthisss bizde balkon salincaginaldik bebiklerle vakot gecirrirz diye gelinnn hepinizzzzGünaydınlar Herkeslere ,
Bugün ben açtım.buraları çay demliyim size de güzel bi kahvaltı yapalım
Ayy benim 28 mayis ta ben catladim bu hafta bilemeiyorum dayanabilecek miyimGunaydin kizlar oh oh masallah annelerin keyfi yerinde:) dr a gittim 2 li test yapilmamisti pgt yaptirdigimdan ama 4 lu testi ysptirdim sonuc 1/2381 cikti. Dr gayet iyi dedi amniyo yaptirmiycam sanirim. Ayrintili icin de ali ipek diye bi dr dan randevu aldim 250 tl mis. Devlete de guvenemedim arada kaldim bu dr u da benim dr onermisti. Kisacasi Allahtan bisey cikmazsa 12 hazirana kadar bebisimi goremiycem. Ay ben catlarim ama
Canim baz3n bende boyle oluyorum bu dobemde bormal sanirim adet saancisi da oluyor bazen. Bel agriis zaten var kasik ta gelip gidiyor hersey var yaniAyy kızlar bgn kendimi hiç beğenmiyorum , kasıkkarımda ve karnımda ağrı var ufak ufak , niye böyke oldu ki acaba , doktora gitsem mi ki ?..,
Yok canım bende tam hissetmiyorum arada segirme gibi oluyo o kadarYaa bir tek ben mi daha hareket hissedemedimmm
Ayyy ne guzel dedin arkafasim gunaydin keske olsa soyle balkon sefasi yapsak
Ayy keşke burdaki herkes aynı şehirde olsak. Hafta sonu kahvaltıya giderdik her birlikte
Gunaydin kizlar oh oh masallah annelerin keyfi yerinde:) dr a gittim 2 li test yapilmamisti pgt yaptirdigimdan ama 4 lu testi ysptirdim sonuc 1/2381 cikti. Dr gayet iyi dedi amniyo yaptirmiycam sanirim. Ayrintili icin de ali ipek diye bi dr dan randevu aldim 250 tl mis. Devlete de guvenemedim arada kaldim bu dr u da benim dr onermisti. Kisacasi Allahtan bisey cikmazsa 12 hazirana kadar bebisimi goremiycem. Ay ben catlarim ama
Ayy kızlar bgn kendimi hiç beğenmiyorum , kasıkkarımda ve karnımda ağrı var ufak ufak , niye böyke oldu ki acaba , doktora gitsem mi ki ?..,
Canim bende 2 gundur pek hissetmiyorum ama daha kucukler ya ondandir.
Ayyy hadi gelin burasi cok sicak balkon muthisss bizde balkon salincaginaldik bebiklerle vakot gecirrirz diye gelinnn hepinizzzz
Ayy benim 28 mayis ta ben catladim bu hafta bilemeiyorum dayanabilecek miyim
Canim baz3n bende boyle oluyorum bu dobemde bormal sanirim adet saancisi da oluyor bazen. Bel agriis zaten var kasik ta gelip gidiyor hersey var yani
Yaa bir tek ben mi daha hareket hissedemedimmm
Canim ben dun hic hissetmem bugun baya hissettim demek ki pek hissedilen bisey degil bu haftalar icin. Sen kalp atislarini dinleyebiliyosun ya bu cok daha onemli benceYaa bir tek ben mi daha hareket hissedemedimmm
Rahat ol sadece kalp atisi gibi atis var arada oda bazen oluyor bazen hic olmuyor biraz daha sabirYaa bir tek ben mi daha hareket hissedemedimmm
Genelde kasiklara yakın bölgede oluyo canım segirme ama farklı bişey yani ayırabilirsin diğer hareketlerdenKızlar Bebek hareketlerini normal seyirmeden Nasıl ayırabiliyorsunuz benim normalde bacaklarım kollarım filan seyrir göbeğimde seyriyor arada ama Bebek hareketi mi yoksa normal seyrimemi Nasıl anlayacağız ? Bir de hareketleri göbeğinizin neresinde hissediyorsunuz şu an hala vajinanın üst kısmında göbek deliğin altındalar mı orda mı olması lazım seyirmeler..benim için daha erken belki ama seyrine olunca acaba mı diyorum
Canim seyirme gibi degil benim hissettigim bildigin pitpit birsey atar gibi oluyor göbeğin altinda ultrasonda bakilan yerde alta dogru bazen solda bazen sagda.hanineline kalbine koyarsinda yada nabzina pit pit atar ya soluma yatinca bazen oyle pit pit vuruyorlar dokunmasam da vurduklarini hissediyorum ama oyle siddetli yada yogun degil buyudukce oyle olacak insallahhben bunu 18.haftamda yasamaya basladim ama senin icin baya erkenKızlar Bebek hareketlerini normal seyirmeden Nasıl ayırabiliyorsunuz benim normalde bacaklarım kollarım filan seyrir göbeğimde seyriyor arada ama Bebek hareketi mi yoksa normal seyrimemi Nasıl anlayacağız ? Bir de hareketleri göbeğinizin neresinde hissediyorsunuz şu an hala vajinanın üst kısmında göbek deliğin altındalar mı orda mı olması lazım seyirmeler..benim için daha erken belki ama seyrine olunca acaba mı diyorum
Internetten mi aldin canim bende gormustum 40 tl cok hosuma gitmişti ama iki tane mi alsam karar verememistim benim.gobus te baya var artik siz hamilesiniz gecin oturun diye yer veriyorlar dusun yani bende her baktigimda mutlu oluyorum onceden de gobisim vardi hep sinir olurdum simdi gordukce mutlu oluyorumGunaydin kizlar cok mutlu huzurlu bi gun olsun insallah
Dun ogluma bebegimin gunligu aldim ay o sayfalari gordukce cevirdikce bende ne aglamak ne duygulanmak rabbim saglikla kucagimiza almayi buyutmeyi nasip etain insallah
Bu arada gobusler nasil benim baya 5-6 aylik gobusum var cok guzel yaaa ne cok bekledik bunu
Internetten mi aldin canim bende gormustum 40 tl cok hosuma gitmişti ama iki tane mi alsam karar verememistim benim.gobus te baya var artik siz hamilesiniz gecin oturun diye yer veriyorlar dusun yani bende her baktigimda mutlu oluyorum onceden de gobisim vardi hep sinir olurdum simdi gordukce mutlu oluyorum
Aynen canim ne çok bekledik bu günleri Rabbim hasret çeken herkese sağlıkla nasib etsin bizlerede sağlıkla dogurup büyütmek nasib etsin amiiiiinGunaydin kizlar cok mutlu huzurlu bi gun olsun insallah
Dun ogluma bebegimin gunligu aldim ay o sayfalari gordukce cevirdikce bende ne aglamak ne duygulanmak rabbim saglikla kucagimiza almayi buyutmeyi nasip etain insallah
Bu arada gobusler nasil benim baya 5-6 aylik gobusum var cok guzel yaaa ne cok bekledik bunu
Ay süper yaaaa benim de çabucak büyüsün göbişim hala belli olmuyor kıyafetle ne yazık ki göbeği açıp gezmem lazım :)) sadece öyle anlaşılıyor bulantılar da azaldı enerji de arttı hemen hissetsem yoksa hamile olduğumu bilr unutuyorum bazenInternetten mi aldin canim bende gormustum 40 tl cok hosuma gitmişti ama iki tane mi alsam karar verememistim benim.gobus te baya var artik siz hamilesiniz gecin oturun diye yer veriyorlar dusun yani bende her baktigimda mutlu oluyorum onceden de gobisim vardi hep sinir olurdum simdi gordukce mutlu oluyorum
Canim 16 dan sonra hizli buyuyor benim suan acayip cikti.sanirim en hizli 20 22 arasi olacakAy süper yaaaa benim de çabucak büyüsün göbişim hala belli olmuyor kıyafetle ne yazık ki göbeği açıp gezmem lazım :)) sadece öyle anlaşılıyor bulantılar da azaldı enerji de arttı hemen hissetsem yoksa hamile olduğumu bilr unutuyorum bazen
Oy ou masallah kuzuya hissettirmis kendiniKızlar Bnm göbeğim kavun yutmuş gibi
Bu arada bgn galiba bende Bebişimizin hareketini hissettim , hem de peşpeşe 3 kere oldu
Evet canim netten aldim indirim vardi 25 ten aldim bide mahallenin en mutlu bebegi kitabini aldim ay duramiyorumInternetten mi aldin canim bende gormustum 40 tl cok hosuma gitmişti ama iki tane mi alsam karar verememistim benim.gobus te baya var artik siz hamilesiniz gecin oturun diye yer veriyorlar dusun yani bende her baktigimda mutlu oluyorum onceden de gobisim vardi hep sinir olurdum simdi gordukce mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?