2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Evet canim netten aldim indirim vardi 25 ten aldim bide mahallenin en mutlu bebegi kitabini aldim ay duramiyorum
Canim o cok guzel bende 1 ay once Basladilar yer vermeye cok hosuma gidiyor acikcasi
canım bana linki mesaj atar mısın aldığın yerin

Evet canim netten aldim indirim vardi 25 ten aldim bide mahallenin en mutlu bebegi kitabini aldim ay duramiyorum
Canim o cok guzel bende 1 ay once Basladilar yer vermeye cok hosuma gidiyor acikcasi

Beni hala anlamıyorlar yer verende yokkkkk , ama olsun Ben evde kendi göbüşümü görüyorum , seviyorum

Kizlar benim oglusum icerde baloncuk patlatip duruyor aklimi aliyor sonrada guluyorum hep o neki yahu napiyor icefde
Ay randevuya 1ay var ama doktorum 20 gun sonra normal muayene gunu verdi napicam kafam karisti valla

Kizlar benim oglusum icerde baloncuk patlatip duruyor aklimi aliyor sonrada guluyorum hep o neki yahu napiyor icefde
Ay randevuya 1ay var ama doktorum 20 gun sonra normal muayene gunu verdi napicam kafam karisti valla
Ben pazartesi sağlık ocagına gideceğim, ilk aşım var. Cumadaaa kontrole 3li test yaptırmaya gidicemm. Eğer kontrol olmasa ben genede bı bahane bulup gidiyorum doktora :)

Ben pazartesi sağlık ocagına gideceğim, ilk aşım var. Cumadaaa kontrole 3li test yaptırmaya gidicemm. Eğer kontrol olmasa ben genede bı bahane bulup gidiyorum doktora :)
Ya canim bende bahane buluyorum ama artik kiziyorlar bana yeter diye

Merhabalar Herkeselere,

Nasılsiniz güzel anneler ?

Merhaba canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? Kızımla büyüyüp duruyoruz. Ama kasıklarım ağrıyor. Kız çocuğunun ağrısı kasıklara vururmus sizde de öyle mi?
Merhabalar canlarrr
Karinda kasilmalar basladi 2 haftadir 4 t snyede geciyor 2 gundur inanilmaz kipir kipirlar. Cikolata pek etki etmemisti bizimkilere. Onceki gun vakalva aldik soylemesi ayip onu yediğimden beri nasil harket hissediyorum sol yanima yatinca pit pit diye. Yarin kotnrolumuz var kafamız karisik bizim. Perinatolog randevusu almistik 400 tl ye. Ama zaten buradakk doktorumuz ayrintili ultrasonla bakiyor inceliyor. Bilemedik yinede gitsek mi diye?herkese gidecek mi ayrintili ultrasona gidilmeli mi sizce?

Evet canim ben gideceğim inşallah 6 hazirana randevu aldım benim doktorum da 500 lira istiyor. 25. Hafta yaklaştıkça korkularım artıyor sanki yine erken doğum yapacakmisim hissine kapılıyorum çok stresliyim bu ara.

Evet canim ben gideceğim inşallah 6 hazirana randevu aldım benim doktorum da 500 lira istiyor. 25. Hafta yaklaştıkça korkularım artıyor sanki yine erken doğum yapacakmisim hissine kapılıyorum çok stresliyim bu ara.
Canim hep.aklima geliyorsun biliyo musun bu hisse kapiliyosindur diye dusunuyordum ama merak etme bu kez yolunda gidecek hersey bebis seni 39 40 a kadar bekletecek rabbimij izniyle. Beni de ikiz olunca bazen erken dogum korkusu sariyor sonra diyorum hersey yolunda olacak bebeklerim simsiye dek hic korkutmadi beni hic korkutmicak

Canım, ama bu defa herşey farkl, bak, erkek bile değil, prenses geliyor. Hem de hemen hamile kaldın. Rabbime güven, 25, 28,37 haftalari da atlatacaksin, hepimiz beraber bunu göreceğiz. Ve zamanında doğacak kızın, biz de burda seni tebrik edeceğiz, kuzum. Relaks, mutlu, sakin ol, hamileliğin tadını çıkar, canım.

Evett, ilk aşım yapıldı az evvel. Kolumu oynatamıyorumm :) O küçük el ultrasonları ne şirin yaa. Her eve lazım. Kanda aldılar benden. Bide aşı kartı verdi ebe hanım, 1 ay sonra yine aşıya gidicem. Herkese mutlu huzurlu bi hafta diliyoruz kızımlaaaa :)

Günaydın canlarim,

Merhaba canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? Kızımla büyüyüp duruyoruz. Ama kasıklarım ağrıyor. Kız çocuğunun ağrısı kasıklara vururmus sizde de öyle mi?

Çok sukur canım iyiyim bende.
Benim.bi kiz bi erkek hem.sırt yoğun arada kaşık agrisida çekiyorum.genelde.sabahları ve aksamları öğlen gibi biraz daha rahattim.merak.etme.hersey yolunda gidecek bu sefer insh hepimiz sırayla alacağız kucağımıza.

Vallaha ben bizi hissetmiyorum hala.
Acaba ordalar mi diyorum.eşime.gülüyor nereye gitcekler diyor
İnsh bende hissederim.yakında.
Senin için çok.mutlu oldum:)

Bence ikiz gebeliklerde.mutlaka gidilmeli ben araştırmalarımdan bunu anladım.
Benim de ayrıntılı da randevu var 14 hazirana 700 TL.

Güzel haftalar canım.bizden de analı kızlı ogullu

Ca
Canım ne olur rahat ol her şey çoook güzel olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ay kizlar ne guldum yavkiz kasiga erkek bele dogum sancisi icin o
Beekler buyuyor kasik baglari agri yapan sekerlerim belinizdegobek buyudugu icin agriyor opuyorum hepinizi

Ayy ben aksamalri pitpit hisseidyorum canim ya bazen olmuyor sonra yine oluyor bugun yazana gore hickirikmis hissettikelrim 1 40 ta randveumuz var bakalim ne diyecek doktorumuz dua edin hersey guzel olsun dun cok kotu bir geceydi kusmaktan ishalden perisan oldum hala cok iyi degilim.700 tl cokmus canim ya nedem o kadar fazla istiyorlar. Genelde 400 falan oluyordu.

Ca

Canım ne olur rahat ol her şey çoook güzel olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun
Herseyguzelolcak
Canlarım. Çok teşekkür ederim desteğiniz için... Atmaya çalışıyorum bu korkuyu içimden ama olmuyor. Geceleri rüyalarıma giriyor. Kurum psikologum dan yardım alsam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…