2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Hayırlı haberlerle gel canım.hayırlısı insh.
Bu iş fiyatta rant canım.
Doktor.medikal parkta Kocaelide hastane yeni açıldı.otel standarttinda doktor burda görevli İstanbulda da gidebilirim.fiyat araştırıp.uygunuda bulunur ama burdaki gittiğim.doktora tanisik amacim Kocaelide devam ettirmek herşeyi.

Herseyguzelolcak
Canlarım. Çok teşekkür ederim desteğiniz için... Atmaya çalışıyorum bu korkuyu içimden ama olmuyor. Geceleri rüyalarıma giriyor. Kurum psikologum dan yardım alsam iyi olacak

Olabilir canım.niye olmasın yasanmisliklar mutlaka etkiler kişiyi.
Ama.sen duamizdasin.

Umut haydi haydi haydi ne dedi doktor anlatsanaaa :)

Herseyguzelolcak
Canlarım. Çok teşekkür ederim desteğiniz için... Atmaya çalışıyorum bu korkuyu içimden ama olmuyor. Geceleri rüyalarıma giriyor. Kurum psikologum dan yardım alsam iyi olacak
Bencede bi yardim alsan super olacak canim biliyorsun stres kötü etkiliyor hamileligi.hayirlisi ile bir ataltirsan o haftayi super olacak.

Canlar geldik doktordan... Ilk kez bu kdar duygusal bir muayene geçirdik o kadar tatli o kadar guzellerdi ki... Oglusum hep hareketsizdi ama bu kez o da hareketliydi hemde ne hareket doktor yandiniz cok hareketli bir bebek dedi. Ayy bizim sipalar birbirlerini ittiriyorlar ayaklariyla bir görseniz..geldigimden beri videoyu izliyorum. Simdiden kavga var aralarinda ikiside altta kalmiyor...4 boyutlu foto verdi bildigin gülüyor oglusum nasil tatli yaaa masallah nazar degiricem kizim 275 gr oglum 270 gr ikiside aynilar 2 haftada 100 gr almislar ayy kizlar bugun oyle garip hissettim ki yaaa icim kipir kipir bu nasil buyuk bir mucize hayirlisi ile kucagimiza alalim insallahhh....
Tum organlari kemikleri hepsi yine detayli ile bakildi cok sukur ki hic bir sorun cikmadi. Iyi olduklarini bilmek inanilmaz rahatlatti.

Benimde randevum bugündü perinatalog da ama esim rahatsizdi gidemedik sonra düşündük çok gerekli değil aslında hele hele de senin renkli ultrasonda bakılıyomus zaten ordada yapılan farklı değil ki sonuçta görünür Allah korusun bi problem olsa bende yarın rutin kontrole gidicem sadece

Doktora sorduk canim gitsenizde olur ama benden farkli brisey yapmayacak dedi cubku bizim doktorun her muayenesi zaten 45 dk suruyor tum organlarina bakiyor. Biz sizce gerekli mi dedik eger bir aorun gorseydim baska bir goz baksin diye gidin derdim ama hersey yolunda dedi. Ben gerketiginde ekstradan yonlendiiryorum zaten dedi bide guvendik doktora. Bu hafta karar vericez

Drun çok haklı bence para tuzağı baksana fiyatlar bile ne kadar tutarsız bi yerde 300 biyerde 500 tutturabildigine yani

Drun çok haklı bence para tuzağı baksana fiyatlar bile ne kadar tutarsız bi yerde 300 biyerde 500 tutturabildigine yani
Ekim annleri topiginde biri yazmis canim ayrintili diye gitmiş 300 tl vermis benim doktorumun yaptigindan farkli hicbirsey yapmadi demis. Gercekten para tuzagi gibi gorunuyor

Bencede bi yardim alsan super olacak canim biliyorsun stres kötü etkiliyor hamileligi.hayirlisi ile bir ataltirsan o haftayi super olacak.
Sağolun kızlar. Allah razı olsun. Kendimi rahatlatmaliyim bir şekilde

Hadi gözün aydın olsun canim

Su altta hafta olarak 20 yazanalra nasil özenirdim rabbim hayirlisi ile nasip etti cok sukur bin şükür...insallah 30 ve 36 37 leride nasip eder saglikla gelir bebisler evlerimize. Icimden hep bebeerim agustos ta dpgacak gibi geliyor niyeyse insallah öyle olmaz. Saglikla eylül de gelirler hem eylul cok guzel bir ay

Aaaa oyle hisleri napiyoruz kis kisliyoruz :) gittiniz masallah oglusun bile tembelligi birakmis
Bende iki gundur cok kipirdamiyo diye evhamlandim ama sonra kendime kizdim yok oyle kotu dusunmek saglikla dogacaklar insallah

Aaaa oyle hisleri napiyoruz kis kisliyoruz :) gittiniz masallah oglusun bile tembelligi birakmis
Bende iki gundur cok kipirdamiyo diye evhamlandim ama sonra kendime kizdim yok oyle kotu dusunmek saglikla dogacaklar insallah
Ah ah o evhamlar var mi yok mu?perisan ediyor insani...insallah zamani beklerler canim doktorum eylul 10 15 i super dedi insallah ta oyle olur

Kızlar 20-24. Haftalardaki renkli ultrason da size görüntüleri cd ile de verdiler mi ...

umuttttt hadi gözün aydın , ne güztl onları öyle görmek dimi , bende 2 gündür rahatsızdım , merak ettim kızım Nasıl diye , Yrn doktora gitçem halbuki daha 10 gün önce gitmiştim

Bende ancak 2 hafta dayanıyorum canim ya. Hemen icim kotu oluyor gidesim geliyor bence 2 haftada bir gidilmeli yaa...canim benim doktorum her defasinda veriyor cdyi

Kızlar bende şimdi dr dan dönüyorum biraz moralim bozuk bebek de plasentada asagidaymis dua edin bize bu arada yüzdeseksen kız dedi sağlığı gelişimi iyi MasaAllah ama biraz aşağıda gerçekten eltimde öyle dedi biraz aşağıda gibi diye bu haftadan sonra yukarı çıkabilir dedi drum İnşaAllah öyle olur canlarrr

umuttttt senin doktorun ne iyiymiş öyle .... Ben renkli ultrason için devlette randevu bulamadım , özelden aldım randevu , 320 tl dediler ... Ama kaç hastaneyi aradıysam hiçbiri ayrıntılı ultrasonun cd sini vermiyorlarmış sadece foto veriyorlarmış

Yatman falan mi gerek acaba canim cok kalkma bir sure yorma kendini bence... Insallah hersey yokunda gider de guel haber alir rahat edersin canim.
Tesadufen buldum cok memnunum ikinci kez gittim sagolsun cok ilgileniyor. Genelde veriliyor ama vermemeleri cok ilginc gercekten. Foto da veriyor yuzlerinin fotosu. Birde cd de butun muayene kayitli oluyor genelde 35 dk gmfalan suruyor muayene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…