2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ayy yat yat, Rabbim korusun. Bende rüyamda kanamam olduğunu gördüm gece 3 ten sabah 7 ye kadar ağladım
Benimde karnımda aşağıda biliyormusun, kız olduğu içinmi acaba
Bu haftadan sonra çıkmaya başlar dedi dr canım ama bilmiyorum ki acaba kız olmasıyla alakası var mi her hafta 1 cm yukarı çıkarmış insaAllah

Bu haftadan sonra çıkmaya başlar dedi dr canım ama bilmiyorum ki acaba kız olmasıyla alakası var mi her hafta 1 cm yukarı çıkarmış insaAllah
Yok yok akına kötü şeyler getirme. Bende cuma günü kontrole gidicem, sorarım doktora neden böyle olduğunu. Kaygı etmeyelim :)

Kızlar meraba hepinizin yazılarını okudun çoook sevindim benimkide tutsa suan 5aylik olcakti hayırlısı böyleymis canlarım bugün 11de opu var tekrar başladık tedaviye lütfen dua edin bu kez tutsun hamilelerin duası kabul olur ya lutfennn

Canım rabbim hakkında hayırlısıni nasip etsin ins genetik test yapıp öyle baslasaydin tedavine

Gunaydin kizlar of bu hava beni mahvediyor ya bi karanlik bi acik
Yaz gelsin artik hep gunes olsun icimiz acilsin soyle
seymosss canim dualarimiz seninle rabbim bebeginle olsun sana bagislasin saglikla insallah iyi dusun korkma bol bol dua et

Valla cnm kaç yere sorduk hiçbiri de vermiyor , hem 320 tl istiyorlar bide eşşekler görüntü vermiyorlar ... Sen İstanbul da mışın Umutt ?..

Maşallah canım çok sevindim.gözün aydın.

Çıkar canım.merak etme dinleme dinleme geçir bu zamanları.

Hayirlisiyla güzel sonuçların olsun insh.

Kizlar saglik ocagina gittim asi ne zaman olacak diye 21. Haftada yapiyoruz dedi millet oldu bile asilari anlamadimki

Kızlar yeni geldim eve 12yumurta toplandı narkozsuz yapıldı çünkü ben kahvaltı yapıp gittim sakıncalı diye normal yapıldı çok kötüydü inşallah sonu güzel olur

Kzlar bugün doktora gittik Bzm minik 21 cm 280 gr olmuş maşallah

Cinsiyetini de 3,5 aylıkken gittiğim doktor kız demişti Arads gittiklerim hiç görememişti , bu doktora da sordum o da pozisyondan göremedi önce , edepli yatmış bizim kızzzzzz Doktor tatlı çikolata meyve suyu vb şeyler yiyin yarım saat sonra gelin dedi ( tatlı kan şekerini çıkarttığı için Bebek de hareketleniyormuş ). Ayyy bende tatlıyı hiç sevmeyen olarak bi baydı ki içimi sormayın ... Ama sonunda doktor da gördü hayırlı Olsun 'kız' dedi

Kizlar saglik ocagina gittim asi ne zaman olacak diye 21. Haftada yapiyoruz dedi millet oldu bile asilari anlamadimki

Genelde 20. Hafta yapılıyor bu aşı ama

Kızlar yeni geldim eve 12yumurta toplandı narkozsuz yapıldı çünkü ben kahvaltı yapıp gittim sakıncalı diye normal yapıldı çok kötüydü inşallah sonu güzel olur

Hayırlı olsun cnm da narkozsuz yumurta toplama ilk defa şende duydum ... Sana dememişler miydi peki sabahtan aç gelin diye , bide bayıltmadan ağrı sızı falan olmadı mı

Olmazmı öldüm öldüm dirildim çok zordu çık ağlayarak girip ağlayarak çıktım

Hayırlı uğurlu olsunnn :)

Nasıl oldu o yaa, bendende 18 tane yumurta toplandı, narkoz aldım, uyandıgımda nerdeyse merkezi başıma topladım. Öyle bi ağrı yok. Helal olsun vallaa sana

Rabbim bu çektiğin acıların karşılığını hayırlı bir evlatla mukafatlandirir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…