- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Ayy yat yat, Rabbim korusun. Bende rüyamda kanamam olduğunu gördüm gece 3 ten sabah 7 ye kadar ağladımZaten hep uzaniyorum canım yaa Rabbim hepimizinkini korusun amiiiiin
Bu haftadan sonra çıkmaya başlar dedi dr canım ama bilmiyorum ki acaba kız olmasıyla alakası var mi her hafta 1 cm yukarı çıkarmış insaAllahAyy yat yat, Rabbim korusun. Bende rüyamda kanamam olduğunu gördüm gece 3 ten sabah 7 ye kadar ağladım
Benimde karnımda aşağıda biliyormusun, kız olduğu içinmi acaba
Yok yok akına kötü şeyler getirme. Bende cuma günü kontrole gidicem, sorarım doktora neden böyle olduğunu. Kaygı etmeyelim :)Bu haftadan sonra çıkmaya başlar dedi dr canım ama bilmiyorum ki acaba kız olmasıyla alakası var mi her hafta 1 cm yukarı çıkarmış insaAllah
Ay aynen bi sor bakalım canım o ne diycek sende hayırlı haberler duy insaAllahYok yok akına kötü şeyler getirme. Bende cuma günü kontrole gidicem, sorarım doktora neden böyle olduğunu. Kaygı etmeyelim :)
Canım rabbim hakkında hayırlısıni nasip etsin ins genetik test yapıp öyle baslasaydin tedavineKızlar meraba hepinizin yazılarını okudun çoook sevindim benimkide tutsa suan 5aylik olcakti hayırlısı böyleymis canlarım bugün 11de opu var tekrar başladık tedaviye lütfen dua edin bu kez tutsun hamilelerin duası kabul olur ya lutfennn
İkizin olur inşallahhhhhhKızlar meraba hepinizin yazılarını okudun çoook sevindim benimkide tutsa suan 5aylik olcakti hayırlısı böyleymis canlarım bugün 11de opu var tekrar başladık tedaviye lütfen dua edin bu kez tutsun hamilelerin duası kabul olur ya lutfennn
Valla cnm kaç yere sorduk hiçbiri de vermiyor , hem 320 tl istiyorlar bide eşşekler görüntü vermiyorlar ... Sen İstanbul da mışın Umutt ?..Yatman falan mi gerek acaba canim cok kalkma bir sure yorma kendini bence... Insallah hersey yokunda gider de guel haber alir rahat edersin canim.
Tesadufen buldum cok memnunum ikinci kez gittim sagolsun cok ilgileniyor. Genelde veriliyor ama vermemeleri cok ilginc gercekten. Foto da veriyor yuzlerinin fotosu. Birde cd de butun muayene kayitli oluyor genelde 35 dk gmfalan suruyor muayene
Canlar geldik doktordan... Ilk kez bu kdar duygusal bir muayene geçirdik o kadar tatli o kadar guzellerdi ki... Oglusum hep hareketsizdi ama bu kez o da hareketliydi hemde ne hareket doktor yandiniz cok hareketli bir bebek dedi. Ayy bizim sipalar birbirlerini ittiriyorlar ayaklariyla bir görseniz..geldigimden beri videoyu izliyorum. Simdiden kavga var aralarinda ikiside altta kalmiyor...4 boyutlu foto verdi bildigin gülüyor oglusum nasil tatli yaaa masallah nazar degiricem kizim 275 gr oglum 270 gr ikiside aynilar 2 haftada 100 gr almislar ayy kizlar bugun oyle garip hissettim ki yaaa icim kipir kipir bu nasil buyuk bir mucize hayirlisi ile kucagimiza alalim insallahhh....
Tum organlari kemikleri hepsi yine detayli ile bakildi cok sukur ki hic bir sorun cikmadi. Iyi olduklarini bilmek inanilmaz rahatlatti.
Kızlar bende şimdi dr dan dönüyorum biraz moralim bozuk bebek de plasentada asagidaymis dua edin bize bu arada yüzdeseksen kız dedi sağlığı gelişimi iyi MasaAllah ama biraz aşağıda gerçekten eltimde öyle dedi biraz aşağıda gibi diye bu haftadan sonra yukarı çıkabilir dedi drum İnşaAllah öyle olur canlarrr
Kızlar meraba hepinizin yazılarını okudun çoook sevindim benimkide tutsa suan 5aylik olcakti hayırlısı böyleymis canlarım bugün 11de opu var tekrar başladık tedaviye lütfen dua edin bu kez tutsun hamilelerin duası kabul olur ya lutfennn
Ben pazartesi oldum aşıyı, diğeri içinde 16.06.2016 ya randevu verdi ebe. Hatta bide aşı kartı verdiKizlar saglik ocagina gittim asi ne zaman olacak diye 21. Haftada yapiyoruz dedi millet oldu bile asilari anlamadimki
Kizlar saglik ocagina gittim asi ne zaman olacak diye 21. Haftada yapiyoruz dedi millet oldu bile asilari anlamadimki
Kızlar yeni geldim eve 12yumurta toplandı narkozsuz yapıldı çünkü ben kahvaltı yapıp gittim sakıncalı diye normal yapıldı çok kötüydü inşallah sonu güzel olur
Hayırlı uğurlu olsunnn :)Kzlar bugün doktora gittik Bzm minik 21 cm 280 gr olmuş maşallah
Cinsiyetini de 3,5 aylıkken gittiğim doktor kız demişti Arads gittiklerim hiç görememişti , bu doktora da sordum o da pozisyondan göremedi önce , edepli yatmış bizim kızzzzzzDoktor tatlı çikolata meyve suyu vb şeyler yiyin yarım saat sonra gelin dedi ( tatlı kan şekerini çıkarttığı için Bebek de hareketleniyormuş ). Ayyy bende tatlıyı hiç sevmeyen olarak bi baydı ki içimi sormayın ... Ama sonunda doktor da gördü hayırlı Olsun 'kız' dedi
Nasıl oldu o yaa, bendende 18 tane yumurta toplandı, narkoz aldım, uyandıgımda nerdeyse merkezi başıma topladım. Öyle bi ağrı yok. Helal olsun vallaa sanaKızlar yeni geldim eve 12yumurta toplandı narkozsuz yapıldı çünkü ben kahvaltı yapıp gittim sakıncalı diye normal yapıldı çok kötüydü inşallah sonu güzel olur
Rabbim bu çektiğin acıların karşılığını hayırlı bir evlatla mukafatlandirir inşKızlar yeni geldim eve 12yumurta toplandı narkozsuz yapıldı çünkü ben kahvaltı yapıp gittim sakıncalı diye normal yapıldı çok kötüydü inşallah sonu güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?