Canimmmm cok gecmis olsun ben 14 yumurtayla narkozdan uyaninca gridan cildirmistim allah vermis sabrini sanaİnşallah kızlar çok saolun şimdi çok iyiyim şükürler olsun rabbim çektiğim acılara karşılık güzel haberler vermemi nasip eder insallah
Canimm hep aklimdasin biliyor musun rabbimin izniyle hersey cok guzel olacakkkKızlar meraba hepinizin yazılarını okudun çoook sevindim benimkide tutsa suan 5aylik olcakti hayırlısı böyleymis canlarım bugün 11de opu var tekrar başladık tedaviye lütfen dua edin bu kez tutsun hamilelerin duası kabul olur ya lutfennn
Yok canim antalya dayim ben cok ilginc gercekten vermeyince bir daha gideceksin ya ondan vermiyorlardir uyuzlarValla cnm kaç yere sorduk hiçbiri de vermiyor , hem 320 tl istiyorlar bide eşşekler görüntü vermiyorlar ... Sen İstanbul da mışın Umutt ?..
Ayy canim gecmis olsunnn insallah sonu guzel olur da hic hatirlarmazsin bu gunleri ben narkozlu 29 yumurtayla ilk gun yataktan kalkamadim sn3i hic düşünemiyorumKızlar yeni geldim eve 12yumurta toplandı narkozsuz yapıldı çünkü ben kahvaltı yapıp gittim sakıncalı diye normal yapıldı çok kötüydü inşallah sonu güzel olur
Insallah saglikla gelir kizin canimKzlar bugün doktora gittik Bzm minik 21 cm 280 gr olmuş maşallah
Cinsiyetini de 3,5 aylıkken gittiğim doktor kız demişti Arads gittiklerim hiç görememişti , bu doktora da sordum o da pozisyondan göremedi önce , edepli yatmış bizim kızzzzzzDoktor tatlı çikolata meyve suyu vb şeyler yiyin yarım saat sonra gelin dedi ( tatlı kan şekerini çıkarttığı için Bebek de hareketleniyormuş ). Ayyy bende tatlıyı hiç sevmeyen olarak bi baydı ki içimi sormayın ... Ama sonunda doktor da gördü hayırlı Olsun 'kız' dedi
Canim bende surkeli karnim sertlesup kasilmalar oluyor ama hangisi normal bilemiyorum ilk gebelik oldugu icin. Karnim gunde 7 8 defa sertlesiyor kasilmalardan sonra ama bunlari genel olarak herkes yasiyor bence takma bu kadar bosuna uzme kendiniKizlar cok sinirlerim bozuk geceden beri aglamaktan mahvoldum gece karnim cok fena kasildi iki gundur bebegimin donusleri disardan hissediliyor ama bu cok farkli bi kasilmaydi simdide karnim xok sert cok korkuyorum aglammi durduramiyorum nolur biri benimde oluyor normal desin buyumeden oluyor desin cok sinirlerim bozuk cok korkuyorum erken dogumdan falan
Canim cok sagol cevap verdigin icin yeni dogum yapmis bi arkadasima sordum eyvah hemen doktora git ya dogumsa bu haftada kurtulmaz falan dedi kendimi toparlayamadimCanimm hep aklimdasin biliyor musun rabbimin izniyle hersey cok guzel olacakkk
Yok canim antalya dayim ben cok ilginc gercekten vermeyince bir daha gideceksin ya ondan vermiyorlardir uyuzlar
Ayy canim gecmis olsunnn insallah sonu guzel olur da hic hatirlarmazsin bu gunleri ben narkozlu 29 yumurtayla ilk gun yataktan kalkamadim sn3i hic düşünemiyorum
Insallah saglikla gelir kizin canim
Canim bende surkeli karnim sertlesup kasilmalar oluyor ama hangisi normal bilemiyorum ilk gebelik oldugu icin. Karnim gunde 7 8 defa sertlesiyor kasilmalardan sonra ama bunlari genel olarak herkes yasiyor bence takma bu kadar bosuna uzme kendini
Canım çok kafana takiyosan bi dr ara sor yada bi gitKizlar cok sinirlerim bozuk geceden beri aglamaktan mahvoldum gece karnim cok fena kasildi iki gundur bebegimin donusleri disardan hissediliyor ama bu cok farkli bi kasilmaydi simdide karnim xok sert cok korkuyorum aglammi durduramiyorum nolur biri benimde oluyor normal desin buyumeden oluyor desin cok sinirlerim bozuk cok korkuyorum erken dogumdan falan
Ayy allahim ya arkadasina selamlarimi ilet!!!hamile bir insana boyle denir mi yaaa... Hani ciddi oldugunu dusunse bile doktoruna danis gir falan dese anlarim ama bence sen ona pek sorma. Yinede icin rahat etsin diye bir ara doktorunu sor. Cabim benimki ondna degil magneform yaziyor ustunde.yuvarlak tabletler var eritilip iciliyor. Ama bende tek iciyorum 3 icenleri bile duydum ama olmazsa bugun 2 ic hemen gecirir zaten kasilmalari.Canim cok sagol cevap verdigin icin yeni dogum yapmis bi arkadasima sordum eyvah hemen doktora git ya dogumsa bu haftada kurtulmaz falan dedi kendimi toparlayamadim
Bide benim magnezyumun ustuneveczaci gunde iki tane yazmisvben sadece gece iciyoeum bi tane fotosunu yukliyim seninkide boylemi bunun buyugumu
Canim uzandim aksama kadar bklicem eger hala sorun varsa hemen gidicem cok gerildim biraz anlatilanlardanda etkileniyorum. Insallah sadece bebegim cok hareketlendigi icin oluyordur cunku disardan cok hissediliyor artikCanım çok kafana takiyosan bi dr ara sor yada bi git
Canim kilon nasil kac kiloyla hamile kaldin bu akdar cabuk disaridan bile gorulmesi cok ilginc degil mi? Benim 20.hafta ikiz gebelik ama ben hissediyorum disaridan belli olmuyor. Onceden de hafif gobegim vardi ondan mi acaba? Bence hareketlerden sen oyle saniyorsun gibiCanim uzandim aksama kadar bklicem eger hala sorun varsa hemen gidicem cok gerildim biraz anlatilanlardanda etkileniyorum. Insallah sadece bebegim cok hareketlendigi icin oluyordur cunku disardan cok hissediliyor artik
Canım aynısı bence de var , korkma büyüyor yaa. Afedersin lavaboya oturmakta bile zorlamıyorum ben öyle ağrım var. Geçecek ya takma kafanaKizlar cok sinirlerim bozuk geceden beri aglamaktan mahvoldum gece karnim cok fena kasildi iki gundur bebegimin donusleri disardan hissediliyor ama bu cok farkli bi kasilmaydi simdide karnim xok sert cok korkuyorum aglammi durduramiyorum nolur biri benimde oluyor normal desin buyumeden oluyor desin cok sinirlerim bozuk cok korkuyorum erken dogumdan falan
Benimde beyaz beyaz sanki deri gibi bişeyler oluştu umutKizlar benimgog us uclarim cok aciyor kasiniyor ve beyaz beyaz oldu sizdede var mi boyle vir durum?normal mi ki acaba hazırlanıyor mu artik göğüsler
Ben tedaviye baslarken 54 tum canim ama hic gobegim yoktu cidden sifirdi karnimda yag olmadigi icin snirim karnim cok disarida yada ic karin payim hic yok karnimi gorsen kocaman test ettik baskalarinin elini koydum ne yaptigini soylemedim hepsi dogru tahmin etti aaa döndu yada vurdu diyorlar bende cok saskinimCanim kilon nasil kac kiloyla hamile kaldin bu akdar cabuk disaridan bile gorulmesi cok ilginc degil mi? Benim 20.hafta ikiz gebelik ama ben hissediyorum disaridan belli olmuyor. Onceden de hafif gobegim vardi ondan mi acaba? Bence hareketlerden sen oyle saniyorsun gibi
Bende deri sandim canim demin aldim kremsi birseyler var. Ama cok aciyor 2 gundrBenimde beyaz beyaz sanki deri gibi bişeyler oluştu umut
Galiba o yizden canim yada bebis gercekten cok harketli. Kac gramdi en son gittiginde? Benimde karnim cok canim dun bir teyze kac aylik dedi 5 dedim soyle bir bakti yani 7 8 aylik gibi diye bizde biraz yag katmani var sanirkm o yuzden daha gec belli oluyorBen tedaviye baslarken 54 tum canim ama hic gobegim yoktu cidden sifirdi karnimda yag olmadigi icin snirim karnim cok disarida yada ic karin payim hic yok karnimi gorsen kocaman test ettik baskalarinin elini koydum ne yaptigini soylemedim hepsi dogru tahmin etti aaa döndu yada vurdu diyorlar bende cok saskinim
Umut sen kaç kiloydun hamile kaldığında şimdi kaç kilosunBende deri sandim canim demin aldim kremsi birseyler var. Ama cok aciyor 2 gundr
Galiba o yizden canim yada bebis gercekten cok harketli. Kac gramdi en son gittiginde? Benimde karnim cok canim dun bir teyze kac aylik dedi 5 dedim soyle bir bakti yani 7 8 aylik gibi diye bizde biraz yag katmani var sanirkm o yuzden daha gec belli oluyor
Canim Ben 64 ile tedaviye basladim 66 ile hamile kaldim 72 kiloyum suandaUmut sen kaç kiloydun hamile kaldığında şimdi kaç kilosun
Gobis vardı yani önceden de Bende de vardı dr onun için hareketlerini hafif hissedersin karın içi yağlar olduğu için dedi zayıflar bu konuda şanslıCanim Ben 64 ile tedaviye basladim 66 ile hamile kaldim 72 kiloyum suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?