2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Gobis vardı yani önceden de Bende de vardı dr onun için hareketlerini hafif hissedersin karın içi yağlar olduğu için dedi zayıflar bu konuda şanslı
Sen kac kilo aldin canim toplam? Gobisim kendimi bildim bileli vardi 2 gundur cok daha net hiisediyorum ben nadir olsada ayaktayken de bazen pitpit oluyor. Ama oyle disaridan belli olmasi icin heralde 2 3 hafta daha gerkeirdi

Sen kac kilo aldin canim toplam? Gobisim kendimi bildim bileli vardi 2 gundur cok daha net hiisediyorum ben nadir olsada ayaktayken de bazen pitpit oluyor. Ama oyle disaridan belli olmasi icin heralde 2 3 hafta daha gerkeirdi
Ben 80 kg hamile kaldım sonra mide bulantılari yüzünden 2 ayda 10 kg verdim sonra Allah ne verdiyse yedim şimdi 87 kiloyum dr şaşırdı gizli şeker olursun dikkatli ol dedi diyet listesi verdi

Ben 80 kg hamile kaldım sonra mide bulantılari yüzünden 2 ayda 10 kg verdim sonra Allah ne verdiyse yedim şimdi 87 kiloyum dr şaşırdı gizli şeker olursun dikkatli ol dedi diyet listesi verdi
Allah korusun canim ondan korkuyorum bende ne zmaan yapilacak test acaba?yaptirsak mi yaptirmasak mi o da ayri bir muamma!! Oy oyy zoe bu hamilelik guzel oldugu kadar uyabiliyor musun diyete?ben surekli saglikli beslencem diyorum ama bir sure sonra yime dikkat edemiyirun

Uymaya çalışıyorum ama zor oluyo meselâ canım acayip tatlı istiyo ama yiyemiyorum ah ah napalım sağlık olsunbenim dr önümüzdeki ay yapalım dedi şeker için testi bakalım nolcak bide illede ayrıntılı ultrason isterim diye el mecbur bizde tmm dedik

Canim oglusum daha 18 gun once 200 grm di simdi ne kadardir bilmiyorum maasallah ama doktorumuzda diyor maasallah bildigin gobekli bu bebek cok iyi besleniyor diyor allahim hep boyle devam ettirir insllah bide dayoya cekti galiba uzun boylu gidiyorcok sukur rabbime
Kizlar balik isini naptiniz ben kesinlikle yiyemiyorum balik yagi icenler nasil kullaniyorsunuz

Ben ceviz yada ıspanakla besleniyorum şimdilik ama balık kesinlikle almalı

Bizim diger doktor da oyle dedi. Ama zaten bizim buradako doktorumuz her defasinda ayrintili ile bakiyor. O yuzden vazgeçtik. Ne guel canin istemesine ragmen dayanabiliyorsan. Malesef ben dayanamiyorum.
O zaman simdi baya buyumustur senin bebek ben balik yiyemeiyorum canim daha hic yemedim ama 3 haftadir balik yagi iciyorum gunde bir kez. Omega beyum.icin önemli ama yiyemiyorsanc eviz ye mutlaka.

Ben balik, et, tatlı, karpuz goturuyorummm) Kiloluyum, ama karpuzdan sonra hareketlerini hissediyorum.
Goguslerimin uçları hassas, bastirinca 2-3 damla şeffaf su çıkıyor.
Burdan bir arkadaş devlette renkli ultrason yapılıyor diye yazmıştı, ben akdeniz universiteye kontrole gittim, 8 hazirana randevu verdi. Ona harcamamis oldum, büyük kızıma harcarimm)

Kizlar gunaydin magnezyumu ikiye cikardim huzurlu bir gece ve sabahamerhaba :)

Kizlar dun e bebek te indirm vardi baya ben bebislere tulum battaniye falan aldim hala var sanirim fisher price falan sizde bakinkıyafete ara verip.bieberon falan almaliyim bir dahako ayda onlari halledicem

Bende kıvrandım sabaha kadar sancıdan sabah gittim hemen doktora, bebişim sağlıklı şükür 15 cm ve 230 gr. Yalnız sancımın sebebi idrar yolları enfeksiyonu olmuşum çok üzüldüm. O kadarda dikkat ediyorum. Ne yapmam lazım kızlar, yaşayan varmı bu durumu

Gecmis olaun canim bende de cikiyo malesef. Ama idrar kulturum temiz cikiyor o yuDen antibiyotik verilmiyor tek kullanimlik bir toz monurol olmali ismi. Kac cikti senin degerlerin benim lokosit 15-16, epitel 8-10 cikiyo ve idrarda kan cikiyo. Dun gece 5 te sanki karnima bicak sapladilar tam kasiklarima seslenemedim bile annrme acidan agzimi acamadim ama 10
Dk sonra gecti baya korkutucuydu. Gaz sancisi oldugunu tahmin ettim sonra belki senin de oyledir. Zaten iyice buyuyolar kasiklarsa hep
Gerginlik ve agri oluyo benim bu aralar.

Kizlar dun e bebek te indirm vardi baya ben bebislere tulum battaniye falan aldim hala var sanirim fisher price falan sizde bakinkıyafete ara verip.bieberon falan almaliyim bir dahako ayda onlari halledicem
Gunaydin canim. Belimim agrisi gecse de kendimi atasam magazalara daha bi cop bile alamadim bebisime

Ben hergun almiyorum canim balik yagini cunku bende olan 1200 mg ve gebeler icin onerilen doz gunde 300 mg mis yani oyle arastirdim o yuzden uc gune bir iciyorum canim. Bu arada sanki benim de cok hafif disardan hissediliyo ama
Cok hafif:)

Günaydın kızlar ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağına idrarda iltihap varmı diye baktırďım 5 dakikada sonucu verdiler temiz çıktı agrilari sordum kasik ağrılarını ebe normal dedi bebek hareketleniyor ondan dedi

Aynen o dediğim tozdan vedi doktor tek kullanımlık, gece 12 de al 3 saat lavaboya gitme dedi. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı. Ayy geçer dimi 2 saattir ağlıyorum nasıl canım sıkıldı doktor normal gebelikte bu durum dedi ama geçer dimi. Gece aynı bahsettiğin sancıyı bende yaşadım, ödüm koptu. Senin başka bi önerim varmı??

Dr bana gunde ictigin su miktarini 3 lt ye cikar dedi baska bir oneride bulunmadi canim benim neden agliyosun uzuyosun kendini de bebegini de nerdeyse tum hamilelerin basina geliyo progesteron hormonu yuzunden idrar yolundaki kaslar da gevsiyomus bakterilerin idrar kesesine gelmesi kolaylasiyomus. İdrar kulturun temiz
Ciktiktan sonra hic derdetme bazen olur bazen tekrarlar ama onemli bir sıkınti yaratmaz insallah

Ayy saol canımsın, ne bilim ben hiç bilmem böyle iltihap falan. Bekarkende hiç yaşamadım, bu nasıl bi sancıdır izin aldım pazartesiye kadar yatıp dinlenicem valla canım. Bide sürekli dediğin su tüketeyim, Rabbim şifa versin inşallah. Progestanda verdi doktor

Cok geçmiş olsun canım inan ne bekârken ne evliyken görmediğim bilmediğim o kadar çeşit haller oluyo ki artık eee anne olucaz insaAllah kolay mı ayrıca progestan niye verdiler ki canım ayrıca nette okumuştum idrar yolu enfeksiyonu için dikkat edilmesi gerektiğini özellikle haftalardan sonra yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…