2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Progestani neden verdi canim?

Kizlar benim felaket bir sekilde bogazim kuuryor gece bile 1 ltreden faazla su iciyorum gunduz desen oyle. Sicak su hic ise yaramiyor dolaotam icersem ancak oyle ise yariyor. Normal mi bu kadar susamam ozellikle 3 4 gundur cok fazla su iciyorum. Seker le falan ilgisi var midir ki seker hastalari cok susarmis ya.

Canim bol su ic ayaklarini sicak tut.
Gunaydin canim. Belimim agrisi gecse de kendimi atasam magazalara daha bi cop bile alamadim bebisime
Alirsin canim ya internetten falan hizlica hallediliyor eksikler.
Nasil vir test yapti canim ya bende yaptirmak istiyorum ama saglik ocagini. Yaptigini bilmiyordum

Canım aynı sıkıntıyı 2 gün önce bende yaşadım bende kaşıntı vardı ve akıntım da sariydi idrar testi verdim temiz çıktı doktorum tek kullanımlık munorol verdi. Ayrıca rahim içi gyno trovogen diye bir fitil de verdi kullandım şimdi ağrım yok çok şükür akıntım da düzeldi. Sıkıntı etme inşallah

Kendimi suçluyorum sabahtan beri evet banada o munoroldan verdi. Rabbim şifa versin inşallah. Ben acı çekmeye razıyım, bebeğime bişey olmasın

Aaa bizim burda savlik ocaklati idrar testi yapmiyo zaten bi ise yaramiyorlar kimse gitmiyor bizimkinde ebe bile yok yani
umuttttt ne kdara aldin canim aldiklarin resim koy sekerim gorelim cicilerini

Aaa bizim burda savlik ocaklati idrar testi yapmiyo zaten bi ise yaramiyorlar kimse gitmiyor bizimkinde ebe bile yok yani
umuttttt ne kdara aldin canim aldiklarin resim koy sekerim gorelim cicilerini
Bugun kargo cikmis canim 2 gune gelir ben fotolarını cekip koyarim buraya. Ben kiz erkek olmasina ragmen ayri almak istemiyorum o yuzden sıkıntı oluyro tulum begeniyorum kizin 3ayligi var oglanin 6ayligi dun 2 tane unisex buldum 2 ser tane aldim arada ayni giydireyim diye. Gelince hemen koyucam buraya

Canım yeni gördüm sorunu 5 dakikada çıkan sonuç valla benim akintim zaten çok az ve bugün sabah hafif sarı gibiydi tabi vitaminden dolayi da böyle olmuş olabilir sor ebene varsa yaptır sen de

Nasil vir test yapti canim ya bende yaptirmak istiyorum ama saglik ocagini. Yaptigini bilmiyordum[/QUOTE]

Kendimi suçluyorum sabahtan beri evet banada o munoroldan verdi. Rabbim şifa versin inşallah. Ben acı çekmeye razıyım, bebeğime bişey olmasın
Biz acı çekmeyelim onlarda sağlıkla buyusunler. Takma kafana inan bebek bundan daha çok etkileniyor. Dert etme hiç bişeyi. Herşey olacağına varıyor

Biz acı çekmeyelim onlarda sağlıkla buyusunler. Takma kafana inan bebek bundan daha çok etkileniyor. Dert etme hiç bişeyi. Herşey olacağına varıyor
Yok bugün sanki biraz daha iyiyim, Saol canımsın.
Rabbim bize bağışlasın, cümleten hayırlı kandiller bu arada :)

Kızlarrrrrr nasılsınız , Nasıl gidiyor bakalımm ... Ben artık ciddi ciddi hareketlerini hissediyorum kızımızın elhamdulillah , çok güzel bi duyguymuş ... Çarş kafası soldaydı , dün doktora gitmeniz gerekti mecbur , dün kafası sağdaydıı... Ne ilginç baya dönmeler , taklalar içerde topun hareketler var demekkk ..

Geçen bi arkadaşımla konuşurken bana kızına şimdiden yaz dedi , o kızı doğduktan sonra günlük havasında yazılar yazmaya başlamış ama keşke hamileyken yazsa idim diyorumm dedş , bende başlamak istedim , hatta defterin en başına embriyo fotoğrafını yapıştıracağım inşallah

Endişelerimizden belki tam farkedemiyoruz ama günler geçiyor ve bu günler geri gelmeyecek , hele ben son 1,5 aydır endişelerden hamileliğin keyfine varamadım . Ama artık kafamı değiştireceğim , öyle böyke çok şükğr yarısına geldik bi de bakmışız bitmiş

Ayyy pazar pazar belki de çoğunuz daha uyuyorsunuz , ne de çok konuştum

Haydi Allah a emanet ....

MasaAllah canım hakikaten hamileligin belkide en güzel yani hareketlerini hissetmek bende diyorum ki insan ömründe kaç kez hamile olur ki tadını çıkartmak lâzım

MasaAllah canım hakikaten hamileligin belkide en güzel yani hareketlerini hissetmek bende diyorum ki insan ömründe kaç kez hamile olur ki tadını çıkartmak lâzım
Aynen Can'ım ya , tadını çıkaralım ... Elhamdulillah rabbimm ona can veriyor içimizde daha da fazlası hatta ... Onun içşn bize düşen de şükretmek ve keyiflenmek

:) korkmak için hep bi sebebimiz var. Ama evet zaman akıp gidiyor... valla ben şu 5 ayında geçen geçip gitmesini istiyorum. Bebişi çok merak ediyorum, acaba kime benzeyecek

:) korkmak için hep bi sebebimiz var. Ama evet zaman akıp gidiyor... valla ben şu 5 ayında geçen geçip gitmesini istiyorum. Bebişi çok merak ediyorum, acaba kime benzeyecek
tam bir kapalıkutu değil mi? kime benzeyecek? huyu suyu nasıl olacak? acaba hayatımız nasıl değişecek? rabbmin izniyle artık tam birer aile olacaz. ben hep hayal eiyorum yıldır 2kişi olan ailem artık 4 kişi olacak. belki eşlerimizle hiç olmadığımızkadar çok kavgar eder olacaz. belki çoğu zman farklı düşüncez. belki hiç olmadığımız kadar büyük bir aşkla bağlancaz. kısacası herşey değişecek...

Ayy kesinlikle hayırlısıyla kavuşmak istiyor insan , kucağımıza almak , onla olmak... Ayy çok heyecanlı ... Bu Arads bugün ilk defa eşim de hissetti hareketini bebeğimizin , çooookk Mutlu oldu yavrum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…