Progestani neden verdi canim?Ayy saol canımsın, ne bilim ben hiç bilmem böyle iltihap falan. Bekarkende hiç yaşamadım, bu nasıl bi sancıdırizin aldım pazartesiye kadar yatıp dinlenicem valla canım. Bide sürekli dediğin su tüketeyim, Rabbim şifa versin inşallah. Progestanda verdi doktor
Canim bol su ic ayaklarini sicak tut.Bende kıvrandım sabaha kadar sancıdansabah gittim hemen doktora, bebişim sağlıklı şükür 15 cm ve 230 gr. Yalnız sancımın sebebi idrar yolları enfeksiyonu olmuşum çok üzüldüm. O kadarda dikkat ediyorum. Ne yapmam lazım kızlar, yaşayan varmı bu durumu
Alirsin canim ya internetten falan hizlica hallediliyor eksikler.Gunaydin canim. Belimim agrisi gecse de kendimi atasam magazalara daha bi cop bile alamadim bebisime
Nasil vir test yapti canim ya bende yaptirmak istiyorum ama saglik ocagini. Yaptigini bilmiyordumGünaydın kızlar ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağına idrarda iltihap varmı diye baktırďım 5 dakikada sonucu verdiler temiz çıktı agrilari sordum kasik ağrılarını ebe normal dedi bebek hareketleniyor ondan dedi
Bilmiyorum ki? İlk üç ay kullandım dedim, bu kutuyuda kullan dedi, 100 lük verdi içerim o sorun deilde şu enfeksiyon bi geçseydiProgestani neden verdi canim?
Canım aynı sıkıntıyı 2 gün önce bende yaşadım bende kaşıntı vardı ve akıntım da sariydi idrar testi verdim temiz çıktı doktorum tek kullanımlık munorol verdi. Ayrıca rahim içi gyno trovogen diye bir fitil de verdi kullandım şimdi ağrım yok çok şükür akıntım da düzeldi. Sıkıntı etme inşallahBende kıvrandım sabaha kadar sancıdansabah gittim hemen doktora, bebişim sağlıklı şükür 15 cm ve 230 gr. Yalnız sancımın sebebi idrar yolları enfeksiyonu olmuşum çok üzüldüm. O kadarda dikkat ediyorum. Ne yapmam lazım kızlar, yaşayan varmı bu durumu
Kendimi suçluyorum sabahtan beriCanım aynı sıkıntıyı 2 gün önce bende yaşadım bende kaşıntı vardı ve akıntım da sariydi idrar testi verdim temiz çıktı doktorum tek kullanımlık munorol verdi. Ayrıca rahim içi gyno trovogen diye bir fitil de verdi kullandım şimdi ağrım yok çok şükür akıntım da düzeldi. Sıkıntı etme inşallah
Bugun kargo cikmis canim 2 gune gelir ben fotolarını cekip koyarim buraya. Ben kiz erkek olmasina ragmen ayri almak istemiyorum o yuzden sıkıntı oluyro tulum begeniyorum kizin 3ayligi var oglanin 6ayligi dun 2 tane unisex buldum 2 ser tane aldim arada ayni giydireyim diye. Gelince hemen koyucam burayaAaa bizim burda savlik ocaklati idrar testi yapmiyozaten bi ise yaramiyorlar kimse gitmiyor bizimkinde ebe bile yok yani
umuttttt ne kdara aldin canim aldiklarin resim koy sekerim gorelim cicilerini
Aleykümselam cici anneSlm anneler
Biz acı çekmeyelim onlarda sağlıkla buyusunler. Takma kafana inan bebek bundan daha çok etkileniyor. Dert etme hiç bişeyi. Herşey olacağına varıyorKendimi suçluyorum sabahtan berievet banada o munoroldan verdi. Rabbim şifa versin inşallah. Ben acı çekmeye razıyım, bebeğime bişey olmasın
Yok bugün sanki biraz daha iyiyim, Saol canımsın.Biz acı çekmeyelim onlarda sağlıkla buyusunler. Takma kafana inan bebek bundan daha çok etkileniyor. Dert etme hiç bişeyi. Herşey olacağına varıyor
MasaAllah canım hakikaten hamileligin belkide en güzel yani hareketlerini hissetmek bende diyorum ki insan ömründe kaç kez hamile olur ki tadını çıkartmak lâzımKızlarrrrrr nasılsınız , Nasıl gidiyor bakalımm ... Ben artık ciddi ciddi hareketlerini hissediyorum kızımızın elhamdulillah , çok güzel bi duyguymuş ... Çarş kafası soldaydı , dün doktora gitmeniz gerekti mecbur , dün kafası sağdaydıı... Ne ilginç baya dönmeler , taklalar içerde topun hareketler var demekkk ..
Geçen bi arkadaşımla konuşurken bana kızına şimdiden yaz dedi , o kızı doğduktan sonra günlük havasında yazılar yazmaya başlamış ama keşke hamileyken yazsa idim diyorumm dedş , bende başlamak istedim , hatta defterin en başına embriyo fotoğrafını yapıştıracağım inşallah
Endişelerimizden belki tam farkedemiyoruz ama günler geçiyor ve bu günler geri gelmeyecek , hele ben son 1,5 aydır endişelerden hamileliğin keyfine varamadım . Ama artık kafamı değiştireceğim , öyle böyke çok şükğr yarısına geldik bi de bakmışız bitmiş
Ayyy pazar pazar belki de çoğunuz daha uyuyorsunuz , ne de çok konuştum
Haydi Allah a emanet ....
Aynen Can'ım ya , tadını çıkaralım ... Elhamdulillah rabbimm ona can veriyor içimizde daha da fazlası hatta ... Onun içşn bize düşen de şükretmek ve keyiflenmekMasaAllah canım hakikaten hamileligin belkide en güzel yani hareketlerini hissetmek bende diyorum ki insan ömründe kaç kez hamile olur ki tadını çıkartmak lâzım
Aynen canim Çoook şükür RabbimizeAynen Can'ım ya , tadını çıkaralım ... Elhamdulillah rabbimm ona can veriyor içimizde daha da fazlası hatta ... Onun içşn bize düşen de şükretmek ve keyiflenmek
:) korkmak için hep bi sebebimiz var. Ama evet zaman akıp gidiyor... valla ben şu 5 ayında geçen geçip gitmesini istiyorum. Bebişi çok merak ediyorum, acaba kime benzeyecekKızlarrrrrr nasılsınız , Nasıl gidiyor bakalımm ... Ben artık ciddi ciddi hareketlerini hissediyorum kızımızın elhamdulillah , çok güzel bi duyguymuş ... Çarş kafası soldaydı , dün doktora gitmeniz gerekti mecbur , dün kafası sağdaydıı... Ne ilginç baya dönmeler , taklalar içerde topun hareketler var demekkk ..
Geçen bi arkadaşımla konuşurken bana kızına şimdiden yaz dedi , o kızı doğduktan sonra günlük havasında yazılar yazmaya başlamış ama keşke hamileyken yazsa idim diyorumm dedş , bende başlamak istedim , hatta defterin en başına embriyo fotoğrafını yapıştıracağım inşallah
Endişelerimizden belki tam farkedemiyoruz ama günler geçiyor ve bu günler geri gelmeyecek , hele ben son 1,5 aydır endişelerden hamileliğin keyfine varamadım . Ama artık kafamı değiştireceğim , öyle böyke çok şükğr yarısına geldik bi de bakmışız bitmiş
Ayyy pazar pazar belki de çoğunuz daha uyuyorsunuz , ne de çok konuştum
Haydi Allah a emanet ....
tam bir kapalıkutu değil mi? kime benzeyecek? huyu suyu nasıl olacak? acaba hayatımız nasıl değişecek? rabbmin izniyle artık tam birer aile olacaz. ben hep hayal eiyorum yıldır 2kişi olan ailem artık 4 kişi olacak. belki eşlerimizle hiç olmadığımızkadar çok kavgar eder olacaz. belki çoğu zman farklı düşüncez. belki hiç olmadığımız kadar büyük bir aşkla bağlancaz. kısacası herşey değişecek...:) korkmak için hep bi sebebimiz var. Ama evet zaman akıp gidiyor... valla ben şu 5 ayında geçen geçip gitmesini istiyorum. Bebişi çok merak ediyorum, acaba kime benzeyecek
Ayy kesinlikle hayırlısıyla kavuşmak istiyor insan , kucağımıza almak , onla olmak... Ayy çok heyecanlı ...:) korkmak için hep bi sebebimiz var. Ama evet zaman akıp gidiyor... valla ben şu 5 ayında geçen geçip gitmesini istiyorum. Bebişi çok merak ediyorum, acaba kime benzeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?