Ayyy çok özendim maşallahhhh...yaaa ben ne zaman hissedeceğim ...çok sabırsızım bir şey oluyor gibi ama hiç emin olamıyorum..şöyle emin emin doya doya hissetsem bir yavrumu iple çekiyorum..cinsiyetten bile daha çok merak ediyorum yaaa hemen gelse o günler ...Ayy kesinlikle hayırlısıyla kavuşmak istiyor insan , kucağımıza almak , onla olmak... Ayy çok heyecanlı ...Bu Arads bugün ilk defa eşim de hissetti hareketini bebeğimizin , çooookk Mutlu oldu yavrum yaaaaa
Ben tedaviye basladigim ilk gun basladim yazmaya.hergun degil ama haftada bir yada iki haftada bir falan yaziyorum. Ozellikle onemli anlari hislerimi paylaşıyorum meleklerimle.Evet canlar güzel Günlerimiz bunlar yazmak çok iyi bir fikir ben de yazayım diyorum ama daha hic yazmadim Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu sevgilerle güzel anneler
Ayy canim basta bende hic emin olamıyordim soluma yatinca pitpit birseyler oluyordu giderek netlesmeye basladi sürekli hissetmiyorum ama arada net bir şekilde pitpit oluyor. Esim dinleyince yada elini koyunca cok net hissediyorum diyor. Gercekten gzel duygular. Bende tekmelerimlni bekliyorum sabırsızlıklaAyyy çok özendim maşallahhhh...yaaa ben ne zaman hissedeceğim ...çok sabırsızım bir şey oluyor gibi ama hiç emin olamıyorum..şöyle emin emin doya doya hissetsem bir yavrumu iple çekiyorum..cinsiyetten bile daha çok merak ediyorum yaaa hemen gelse o günler ...
Ayyy çok özendim maşallahhhh...yaaa ben ne zaman hissedeceğim ...çok sabırsızım bir şey oluyor gibi ama hiç emin olamıyorum..şöyle emin emin doya doya hissetsem bir yavrumu iple çekiyorum..cinsiyetten bile daha çok merak ediyorum yaaa hemen gelse o günler ...
Canim bence artik o kadar yorma kendini ben 2 3 saatlik oturmada bile mahvoluyorum bebegini düşün hAreket iyi birşey ama yorulacak seviyede olmamaliCanlar sabahin 10 undan beri 5 dakika bilr oturmadimmmmmmmmmm misafir beni mahvediyor evime birileri geldimi oturmayi unutuyorum simdide yuruyemiyorum delimiyim neyim yaaaa
Bizde pikniğe gittik bugün, anam agladı, ne yorucu oluyor artık. Valla ben hamakta yattım sürekli. Genede hışım çıktı sankiCanlar sabahin 10 undan beri 5 dakika bilr oturmadimmmmmmmmmm misafir beni mahvediyor evime birileri geldimi oturmayi unutuyorum simdide yuruyemiyorum delimiyim neyim yaaaa
Sicaga da dayanamiyor insan balkona gunes geldiginde 5 dk sonra içime fenaliklar geliyor direk. Yaz zor gececek gibi bize.Bizde pikniğe gittik bugün, anam agladı, ne yorucu oluyor artık. Valla ben hamakta yattım sürekli. Genede hışım çıktı sanki
Benim bugum ayaklarimda sismis biraz ya yastik koyup uzandim ancak oyle indi biraz. Oturmak zor helede ayak falan uzatmadan gercekten zor.Bende aynı durumdayım kızlar ablama gittik oturmaya belim kopuyo resmen yok arkadaş bize bundan sonra evde ayakları kaldırıp yatmak yaraşır
Aynen canim yardim efecek kimse yoktu butun gun cay kahve bide ustune temege kaldilar olucem sandim hic oturmadim ya gittiler uzanayim dedim kalcalarima bir agri girdi bi dahavkalkip yuruyemedim bile esim tasidi hep hala zor yuruyorum neden boyle oldu ne agrisi anlayamadimCanim bence artik o kadar yorma kendini ben 2 3 saatlik oturmada bile mahvoluyorum bebegini düşün hAreket iyi birşey ama yorulacak seviyede olmamali
Canim cok uzun ayakta kalinca bende kalkamiyorum kuyruk sokumum resmen batiyor cok canim aciyor. Coo yorulmak iyi gelmiyor ben okul gezisine gittim 4 5 saat yurudum 3 gun kendime gelemedim. Artik oyle asiri yorgunluga gelemeiyorumAynen canim yardim efecek kimse yoktu butun gun cay kahve bide ustune temege kaldilar olucem sandim hic oturmadim ya gittiler uzanayim dedim kalcalarima bir agri girdi bi dahavkalkip yuruyemedim bile esim tasidi hep hala zor yuruyorum neden boyle oldu ne agrisi anlayamadim
Peki memnun musun yani her kafana takıldığında acaba sağlıklı mı diye bakıp rahatliyo musun canımH Hadem-inNebi , evettt.
Aynen öyle canım. Ki paranoyak bir yapıya sahibim, her iki günde bir korkum oluyor, moralim bozuluyor. Önceki gün hiç hareket etmedi diye paniklastim, kalbi duyunca rahatladim.[/QUOTE][QUOTEöyle canim="Hadem-inNebi, post: 46606663, member: 729099"]Peki memnun musun yani her kafana takıldığında acaba sağlıklı mı diye bakıp rahatliyo musun canım
Nasipse 6 haziranda canım. Daha çok varKizlar ayrintili ultrason yaptiran var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?