Rabbim güzel haberler duymak nasib etsin canımKızlar yeni transferim yapıldı eski grup arkafasiniza dua edin lütfen bebislerim benimledir inşallahhhhhh
Ben kararsiz kaldim da ondan sordum. Daha onceki hamileliginde yaptirmis miyidn?nelere bakiyorlar?Nasipse 6 haziranda canım. Daha çok var
Ayyy canimmm insallah bebislerin sana sımsıkı tutunacak bize katilacaksin sende bu ay...ay ben de heyecan yaptim... Insallah hersey cok guzel olacak....habersiz birakma bizi. Dualarimizdasin...Kızlar yeni transferim yapıldı eski grup arkafasiniza dua edin lütfen bebislerim benimledir inşallahhhhhh
Olacak insallahhh, bi ikizimiz daha oldu grubumuzdaKızlar yeni transferim yapıldı eski grup arkafasiniza dua edin lütfen bebislerim benimledir inşallahhhhhh
Bu mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine pozitifi görür sonuna kadar sağ salim bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar yeni transferim yapıldı eski grup arkafasiniza dua edin lütfen bebislerim benimledir inşallahhhhhh
Canım parmak sayilarindan tut kemik uzunluklarına a dan z ye herseyi ne bakıyor doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Ben kararsiz kaldim da ondan sordum. Daha onceki hamileliginde yaptirmis miyidn?nelere bakiyorlar?
Ayyy canimmm insallah bebislerin sana sımsıkı tutunacak bize katilacaksin sende bu ay...ay ben de heyecan yaptim... Insallah hersey cok guzel olacak....habersiz birakma bizi. Dualarimizdasin...
Canimmm Rabbim gönlüne göre versin. Önce rahmine sonra kucagina almayi nasip etsin. Dualarım seninleKızlar yeni transferim yapıldı eski grup arkafasiniza dua edin lütfen bebislerim benimledir inşallahhhhhh
İnşallah buraya en güzel haberlerle gelirsin Allah bebis isteyen herkesin yüzünü guldursunKızlar yeni transferim yapıldı eski grup arkafasiniza dua edin lütfen bebislerim benimledir inşallahhhhhh
Canim benim buradaki 2.doktorum her gittigimizde bakiyor 45 dk o yuzden soruyorum farkli birsey yok dedi ama yinede emin olayim diye size sorayim dedim. Kemiklerine ellerine damarlarina herseyine ayrintili bakiyor her kontrolde.zaten periantolog sertifakasi var gecen gittigimde duvarda gördüm digeri bu pazartesi ona gore iptal mi ettirsem diye soruyorum.Canım parmak sayilarindan tut kemik uzunluklarına a dan z ye herseyi ne bakıyor doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bence gerek yok canım hem 45 dk bakiyo diyosun hem perinatalogmus e daha ne ayrıntılı ultrasonda zaten bunlar yapiliyomusCanim benim buradaki 2.doktorum her gittigimizde bakiyor 45 dk o yuzden soruyorum farkli birsey yok dedi ama yinede emin olayim diye size sorayim dedim. Kemiklerine ellerine damarlarina herseyine ayrintili bakiyor her kontrolde.zaten periantolog sertifakasi var gecen gittigimde duvarda gördüm digeri bu pazartesi ona gore iptal mi ettirsem diye soruyorum.
Kolostrum diyolar ona canım bende 1 aydır oluyo o normalmisKizlar benim 1 haftadir gogus uclarimda beyaz beyaz birseyler oluyor koyu normal mi bu kadar erken sut gelmesi?var mi boyle birsey yasayan?
Arastirinca bende rahatladim canim ya. Once bir korktum da zamanla sivilasacak diyorKolostrum diyolar ona canım bende 1 aydır oluyo o normalmis
Ayy çok ciciler yaaa Sağlıkla giymek büyümek nasib olsun İnşaAllah canım
Ay ay tatlislara bak rabbim saglikla giydirmeyi nasi0 etsin insallah :)
Çooook şirinler canım hayili olsun Allah zefkle girdirmeyi sevmeyi nasip etsin
Gitmene gerek yok o zaman canım.Canim benim buradaki 2.doktorum her gittigimizde bakiyor 45 dk o yuzden soruyorum farkli birsey yok dedi ama yinede emin olayim diye size sorayim dedim. Kemiklerine ellerine damarlarina herseyine ayrintili bakiyor her kontrolde.zaten periantolog sertifakasi var gecen gittigimde duvarda gördüm digeri bu pazartesi ona gore iptal mi ettirsem diye soruyorum.
Masallah hepsi birbirinden güzel. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?