2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Nasipse 6 haziranda canım. Daha çok var
Ben kararsiz kaldim da ondan sordum. Daha onceki hamileliginde yaptirmis miyidn?nelere bakiyorlar?
Kızlar yeni transferim yapıldı eski grup arkafasiniza dua edin lütfen bebislerim benimledir inşallahhhhhh
Ayyy canimmm insallah bebislerin sana sımsıkı tutunacak bize katilacaksin sende bu ay...ay ben de heyecan yaptim... Insallah hersey cok guzel olacak....habersiz birakma bizi. Dualarimizdasin...

Canım parmak sayilarindan tut kemik uzunluklarına a dan z ye herseyi ne bakıyor doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Kizlar benim 1 haftadir gogus uclarimda beyaz beyaz birseyler oluyor koyu normal mi bu kadar erken sut gelmesi?var mi boyle birsey yasayan?

Canım parmak sayilarindan tut kemik uzunluklarına a dan z ye herseyi ne bakıyor doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Canim benim buradaki 2.doktorum her gittigimizde bakiyor 45 dk o yuzden soruyorum farkli birsey yok dedi ama yinede emin olayim diye size sorayim dedim. Kemiklerine ellerine damarlarina herseyine ayrintili bakiyor her kontrolde.zaten periantolog sertifakasi var gecen gittigimde duvarda gördüm digeri bu pazartesi ona gore iptal mi ettirsem diye soruyorum.

Bence gerek yok canım hem 45 dk bakiyo diyosun hem perinatalogmus e daha ne ayrıntılı ultrasonda zaten bunlar yapiliyomus

Gitmene gerek yok o zaman canım.

Sonunda e bebek kargomuz geldiiiii
Masallah hepsi birbirinden güzel. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…