2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kızlar hamile yastığı hakkında ne düşünüyorsunuz ben sabaha kadar yastıklarla kavga ediyorum bi bacagimin arasına bi karnimin altına ama hiç rahat edemiyorum napsak alsak mi acep

Ayy çok ciciler yaaa Sağlıkla giymek büyümek nasib olsun İnşaAllah canım

Ay ay tatlislara bak rabbim saglikla giydirmeyi nasi0 etsin insallah :)

Çooook şirinler canım hayili olsun Allah zefkle girdirmeyi sevmeyi nasip etsin

Gitmene gerek yok o zaman canım.

Masallah hepsi birbirinden güzel. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
Ayy hepinize tesekkurler kizlar optuk kokladik kaldirdik hepsini. Cok uyguna geldiler hepsine 170 tl verdim 2 battaniye 4 tulum 4 patikli alt 3 tayt 2 tane alt ust takim var . e bebegi takip etmek gerekiyor.hem de cok kaliteli.
Kızlar hamile yastığı hakkında ne düşünüyorsunuz ben sabaha kadar yastıklarla kavga ediyorum bi bacagimin arasına bi karnimin altına ama hiç rahat edemiyorum napsak alsak mi acep
Canim bunu bikac defa bende sordum ama kimsenin fikri yok sanirim. Bende baktim baya ama kullanisli olsun istedim hic degilse dogum sonrasi emzirme yastigi olaraka kullanayim dedim ama fikrim olmayinca alamadim

Nette alan ve memnun olan çok ama bilemedim ya

Cesit olarak ta cok canim benim aklim ona takildi. Biraz buyuk olsun ki diyorum ikizleri emzirirken de kullanabileyim malum ikisini ayni anda emzirmek gerekcek bazen
Visco
Cesit olarak ta cok canim benim aklim ona takildi. Biraz buyuk olsun ki diyorum ikizleri emzirirken de kullanabileyim malum ikisini ayni anda emzirmek gerekcek bazen
Ben araştırdım baya bi canım en iyisi visco Polly var gibi görünüyo

Canım bebiklerin sana tutunuyo normal her sabah aç karnına iki dilim ananas ye tutunmayi sağlıyor rahminde ağrı varmı
Çok afedersin ama rahimde bi sıcaklık hissediyorum heran adet olcak gibi bi ağrım var inşallah hayırlı sonuç alırım geçen denememde tutmamisti canım yanlış hatirlamissin

Çok afedersin ama rahimde bi sıcaklık hissediyorum heran adet olcak gibi bi ağrım var inşallah hayırlı sonuç alırım geçen denememde tutmamisti canım yanlış hatirlamissin
Canım tutunma agrisiyla adet ağrısı aynı sağ elini karnının üstüne koy Rabbi hebbilni minel salihin oku bol bol rabbim bu sefer yüzünü guldursun başka arkadaşla karıştırdım herhalde ikinci denemenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…