- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Ayy çok ciciler yaaa Sağlıkla giymek büyümek nasib olsun İnşaAllah canım
Ay ay tatlislara bak rabbim saglikla giydirmeyi nasi0 etsin insallah :)
Çooook şirinler canım hayili olsun Allah zefkle girdirmeyi sevmeyi nasip etsin
Ayy hepinize tesekkurler kizlar optuk kokladik kaldirdik hepsini. Cok uyguna geldiler hepsine 170 tl verdim 2 battaniye 4 tulum 4 patikli alt 3 tayt 2 tane alt ust takim var . e bebegi takip etmek gerekiyor.hem de cok kaliteli.Gitmene gerek yok o zaman canım.
Masallah hepsi birbirinden güzel. Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
Canim bunu bikac defa bende sordum ama kimsenin fikri yok sanirim. Bende baktim baya ama kullanisli olsun istedim hic degilse dogum sonrasi emzirme yastigi olaraka kullanayim dedim ama fikrim olmayinca alamadimKızlar hamile yastığı hakkında ne düşünüyorsunuz ben sabaha kadar yastıklarla kavga ediyorum bi bacagimin arasına bi karnimin altına ama hiç rahat edemiyorum napsak alsak mi acep
Nette alan ve memnun olan çok ama bilemedim yaAyy hepinize tesekkurler kizlar optuk kokladik kaldirdik hepsini. Cok uyguna geldiler hepsine 170 tl verdim 2 battaniye 4 tulum 4 patikli alt 3 tayt 2 tane alt ust takim var . e bebegi takip etmek gerekiyor.hem de cok kaliteli.
Canim bunu bikac defa bende sordum ama kimsenin fikri yok sanirim. Bende baktim baya ama kullanisli olsun istedim hic degilse dogum sonrasi emzirme yastigi olaraka kullanayim dedim ama fikrim olmayinca alamadim
Cesit olarak ta cok canim benim aklim ona takildi. Biraz buyuk olsun ki diyorum ikizleri emzirirken de kullanabileyim malum ikisini ayni anda emzirmek gerekcek bazenNette alan ve memnun olan çok ama bilemedim ya
Canim bende hic uyumuyorum surekli rahatsiz oluyorum almak istiyorum ama fiyatlarida yuksek geliyor napsam bilmiyorumNette alan ve memnun olan çok ama bilemedim ya
Anladım canım çok teşekkürlerH Hadem-inNebi , cnm, genelde hemen buluyorum, bir kere 5 dk uğraştım, ama gaz vardi engelliyordu. Normalde duyuyorum, rahaiyorum.
seymosss, canım, dualarim seninle.
Valla canım malum önümüz yaz tam bizim ağırlaştığımız zamanlara denk geliyo rahat bi uyku şart onun için o parayi vermeye değer galiba yaaCanim bende hic uyumuyorum surekli rahatsiz oluyorum almak istiyorum ama fiyatlarida yuksek geliyor napsam bilmiyorum
ViscoCesit olarak ta cok canim benim aklim ona takildi. Biraz buyuk olsun ki diyorum ikizleri emzirirken de kullanabileyim malum ikisini ayni anda emzirmek gerekcek bazen
Ben araştırdım baya bi canım en iyisi visco Polly var gibi görünüyoCesit olarak ta cok canim benim aklim ona takildi. Biraz buyuk olsun ki diyorum ikizleri emzirirken de kullanabileyim malum ikisini ayni anda emzirmek gerekcek bazen
Evet canim bende en basta buna bakmistim. Fiyat cok gibi gelmisti bana. Ama simdi ikiz emzirmek icin de mantikli en guzeli bende bunu alayi.Visco
Ben araştırdım baya bi canım en iyisi visco Polly var gibi görünüyo
Bencede bunu almalıEvet canim bende en basta buna bakmistim. Fiyat cok gibi gelmisti bana. Ama simdi ikiz emzirmek icin de mantikli en guzeli bende bunu alayi.
Cokkk saol canım belim ağrıyor iyiye mi işaret bilemedimH Hadem-inNebi , cnm, genelde hemen buluyorum, bir kere 5 dk uğraştım, ama gaz vardi engelliyordu. Normalde duyuyorum, rahaiyorum.
seymosss, canım, dualarim seninle.
Canım bebiklerin sana tutunuyo normal her sabah aç karnına iki dilim ananas ye tutunmayi sağlıyor rahminde ağrı varmıCokkk saol canım belim ağrıyor iyiye mi işaret bilemedim
Canım sen genetik test yaptinmi ilki hatırladığım kadarıyla kalbi durmustuCokkk saol canım belim ağrıyor iyiye mi işaret bilemedim
Çok afedersin ama rahimde bi sıcaklık hissediyorum heran adet olcak gibi bi ağrım var inşallah hayırlı sonuç alırım geçen denememde tutmamisti canım yanlış hatirlamissinCanım bebiklerin sana tutunuyo normal her sabah aç karnına iki dilim ananas ye tutunmayi sağlıyor rahminde ağrı varmı
Canım tutunma agrisiyla adet ağrısı aynı sağ elini karnının üstüne koy Rabbi hebbilni minel salihin oku bol bol rabbim bu sefer yüzünü guldursun başka arkadaşla karıştırdım herhalde ikinci denemenmiÇok afedersin ama rahimde bi sıcaklık hissediyorum heran adet olcak gibi bi ağrım var inşallah hayırlı sonuç alırım geçen denememde tutmamisti canım yanlış hatirlamissin
Bugün kaçıncı günün canımÇok afedersin ama rahimde bi sıcaklık hissediyorum heran adet olcak gibi bi ağrım var inşallah hayırlı sonuç alırım geçen denememde tutmamisti canım yanlış hatirlamissin
Inanmak basarmanin yarisidir.rabbim sanada 2 kiz nasip etsin oglusunun arkasindanDün transfer yapıldı canım ilk denememden 3 yaşında oğlum var 2.denemem olumsuz inşallah bu kez pozitif olcak Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?