Maşallah sen bizden tecrubelisin canım o zamanDün transfer yapıldı canım ilk denememden 3 yaşında oğlum var 2.denemem olumsuz inşallah bu kez pozitif olcak Allahın izniyle
Cok sevindim seni tekrar gordugume hayirli haberlerini de bekliyorum canim:)Cokkk saol canım belim ağrıyor iyiye mi işaret bilemedim
Canim ben bugun ikintane kucuk yastik sipariş ettim buyukleri donmeme izin vermez bi de kolum rahat etmz dedim bi saga bi sola koyup yatarim artik:)Kızlar hamile yastığı hakkında ne düşünüyorsunuz ben sabaha kadar yastıklarla kavga ediyorum bi bacagimin arasına bi karnimin altına ama hiç rahat edemiyorum napsak alsak mi acep
Ay ne biliyim resimlerde çok güzel yatmış lar mis gibiCanim ben bugun ikintane kucuk yastik sipariş ettim buyukleri donmeme izin vermez bi de kolum rahat etmz dedim bi saga bi sola koyup yatarim artik:)
İnşallah canimmmseymosss hayırlısi olsun inşallah bebislerin sana sımsıkı tutunsun birakmasinlar seni
Canim marka olarak bisey diyemem ama emzirme icin kullabilan en iyisi gibi dogumdan sonra ne halde olucaz bilmiyoruz baya yardimci olabilir
Benim bi arkadasim kendi dikti C seklinde bi yastik istedigi sertlikte yapti sonrada emzirirken kullandiAy ne biliyim resimlerde çok güzel yatmış lar mis gibi
Ayy sanırım artık şart gibi, uyku haram valla. Ben hiç sağlıklı uyuamıyorumKızlar hamile yastığı hakkında ne düşünüyorsunuz ben sabaha kadar yastıklarla kavga ediyorum bi bacagimin arasına bi karnimin altına ama hiç rahat edemiyorum napsak alsak mi acep
Ee nasıl yapılıyor ki o zamanKızlar ben 20. Haftadayım diye basit matematik yapıyordum 20:4=5 çıkınca 5 ay bitiyor diyordum bu hafta , meğer bu hesap böyle yapılmıyormuş
BilemedimEe nasıl yapılıyor ki o zaman
Doğru söylemiş arkadaşın canım 40 haftalik olunca oluyo ya normalde doğum ondan ama ben 21+3 te beş bitiyo diye biliyorumBilemedimHafta söylemek en iyisiymiş ... Arkadaşım 32. Haftada , dedim 1 ay kalmış doğuma , yok dedi 2 ay var daha dedi
Heee iyi o Zaman bişi kalmamış , çok fark yokmuş 1,5 haftacık varmışDoğru söylemiş arkadaşın canım 40 haftalik olunca oluyo ya normalde doğum ondan ama ben 21+3 te beş bitiyo diye biliyorum
Aynen bende de oluyo canım tam kasık kısmında demek ki normalKizlar ben bazen bebegimi cok asagida hissediyorum ama hep degil vajinaya baski oluyormus gibi hissettiriyor o an sizlerde varmi boyle bi durum cok hareketli acaba ondanmi diyorum ama
Ay ocim rahatlacdi canim cok hareketli sipa masallah heralde ondan oluyor asagida vuruyor demekkiAynen bende de oluyo canım tam kasık kısmında demek ki normal
Aynen canim benimki de öyle maşaAllah bu haftadan itibaren yukarı çıkmaya basliyolarmisAy ocim rahatlacdi canim cok hareketli sipa masallah heralde ondan oluyor asagida vuruyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?