Gözün aydın olsun canim darısı başımıza senin de kızdı değil mi bebisinMerhabalar kızlar her zaman yazmıyorum ama takı ediyorum sizleri bu gün detaylı ultrasonu çektirdim çok şükür temiz çıktı hersey yolunda suan 25 cm 430 gr. Hala 6 gün önde gidiyorum sat a göre. Renkli goruntusunu verdiler cok guzel bi duygu :)telefona cektim resmini seyredip duruyorum.Hesaplamayı en rahat söyle yapın kızlar son adet tarihinizi baz alın ay hesabını öyle yapin yada sadece hafta hesabı yapın. Hepinizi öpüyorum
Bi sor druna bence canımKizlar ya sizinde camasirinizda islaklik oluyor mu surekli? Korkmali miyim? Sizinti falan degildir demi
Canim benim hep sirilsiklam hep pecete koyuyorum akintim cok bence korkulacak bi durum degil boyle basladi boyle gidiyorKizlar ya sizinde camasirinizda islaklik oluyor mu surekli? Korkmali miyim? Sizinti falan degildir demi
Yarin randevum var sorucam canimBi sor druna bence canım
Bende hep oyle dusundum de baska topikte bir arkadasin suyu azalmis boyle boyle ondan sorayim dedim ped varmis bir tane bugun ondan alip test yapicam normal mi diyeCanim benim hep sirilsiklam hep pecete koyuyorum akintim cok bence korkulacak bi durum degil boyle basladi boyle gidiyor
Canım benim de sürekli akıntım var bazen banyoya girmek için üstümü çıkarıyorum bacağımdan sızıyor. Normal bence annemin de çok akıntısı olurmuş. Benim sıkıntım bembeyaz bir akıntı değil, koku ya da kaşıntı yok ama sarımtırak bir akıntı, peçetede sarıya yakın leke bırakıyor o biraz canımı sıkıyorKizlar ya sizinde camasirinizda islaklik oluyor mu surekli? Korkmali miyim? Sizinti falan degildir demi
Normal olan da cok fazla canim da ben allah korusun hani bir sorun varsa diye onlem almak istiyorum. Kasinti yoksa bence akintinin rengine takilma benimde sarimsi renk oluyor peceteCanım benim de sürekli akıntım var bazen banyoya girmek için üstümü çıkarıyorum bacağımdan sızıyor. Normal bence annemin de çok akıntısı olurmuş. Benim sıkıntım bembeyaz bir akıntı değil, koku ya da kaşıntı yok ama sarımtırak bir akıntı, peçetede sarıya yakın leke bırakıyor o biraz canımı sıkıyor
Ay bende bakiyorum bakiyorum tik yok disaridan ya... Dun nasil ikiside kipir kipirdi ama nedense disaridan hic belli degil. Benim derim cok mu kalin anlamadimKızlarrrrr geçen haftadan beri hareketleri hissediyordum çok şükğr , dün 2-3 dk boyunca karnımın dışından bile farkettim hareketlerini ... Çok farklı bir duyguydu
Cnm senin kilonu bilmiyorum ama ben 47 kiloyum , yani çok zayıfım onun için belki hareketleri kolay anlaşılıyordurAy bende bakiyorum bakiyorum tik yok disaridan ya... Dun nasil ikiside kipir kipirdi ama nedense disaridan hic belli degil. Benim derim cok mu kalin anlamadim
5 aylıksın 47 kilo musun hey maşallah benim iştah aldı başını gitti:)) 70'le tamamlayacağım bu gidişle:)Cnm senin kilonu bilmiyorum ama ben 47 kiloyum , yani çok zayıfım onun için belki hareketleri kolay anlaşılıyordurama senin de ikiz olduğu için yakındır görmen
5 aylıksın 47 kilo musun hey maşallah benim iştah aldı başını gitti:)) 70'le tamamlayacağım bu gidişle:)
Ayyy kilo alın yaa, ben neden 11 kilo aldım yaaHe ya öyleyim , bende biraz kilo alayım diye bakıyorumİlk 3 ay 3 kilo almıştım rahatsızlanınca azar azar gitti , umudum artık kalan aylarda
Belki de canim benim gobegim vardi zaten hafiften. Ondna galiba zayiflar gercekten hizli hissediyor. Ama seninde cok az kilon ya masallahCnm senin kilonu bilmiyorum ama ben 47 kiloyum , yani çok zayıfım onun için belki hareketleri kolay anlaşılıyordurama senin de ikiz olduğu için yakındır görmen
Bende aldim canim canim rahat ol 7 olduAyyy kilo alın yaa, ben neden 11 kilo aldım yaa
Ayyy kilo alın yaa, ben neden 11 kilo aldım yaa
Belki de canim benim gobegim vardi zaten hafiften. Ondna galiba zayiflar gercekten hizli hissediyor. Ama seninde cok az kilon ya masallah
Bende aldim canim canim rahat ol 7 oldu
Inslalah canim keciboynuzu pekmezi ye keisnlikle hem bebege hem sana cok faydali.Ahhh ahhh inşallah birazcık da ben kilo alırım , görenler şaşırıyor 20 haftslık olduğuma , iyi olursam bundan sonra alırım heralde inşallah
Ay sabah deneyeyim canim da benim yavrulara alan dar galibaumuttttt canim yataga dumduz yat yastik falan kullanma derin bi nefes al elinle iyice oksa karnini bastirmadan bide konus bak nasil vurucaklar disari disari sabah dene ozellikle
Oyy idrar yolu enfeksiyonu olmasın sakın, fena onun ağrıları. Eğer yürüyemeyecek kadar ağrın olursa hiç durma git doktora. İlaç almadan geçmiyor o ağrı, parol deneyebilirsin şimdiGünaydın kızlar... bu kasık ağrıları ve sarı akıntılar bu haftalarda hepimizin sorunu sanırım. Dünden beri inanılmaz bir ağrı var ara ara giriyor ve duramıyorum açıkçası
Canim duramiyorsan doktora git bence bir an önce. Bende 2 gundur hafuften yasiyorum bugun doktora gidicemGünaydın kızlar... bu kasık ağrıları ve sarı akıntılar bu haftalarda hepimizin sorunu sanırım. Dünden beri inanılmaz bir ağrı var ara ara giriyor ve duramıyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?