2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Gunaydin herkeseee artik eskisi kadar yazilmiyor sanki yaaa yazin hadi nerdesinizzz? Diğer topiklerde kötü seyler okuyorum burasi beni toparlıyor artik bakmicam digerlerine... Bugun randevumuz var rabbimin izniyle bebisleri gorucem 10 gun oldu ama o kadar ozledim ki kac cm kac gr oldular?bugun bize nasil sebeklik yapacaklar hepsini cok merak ediyorum.

Güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalim

He valla bende okuyorum bazen, karnıma sancı giriyor hemen buraya dönüyorum.
Güzel haberlerle gel inşalahh.
Hele şu akıntıyı sor bi umut doktoruna ya

Güzel haberlerle gel canim.benim de ayin 1 de ilk defa bu kadar uzun oldu ara

Günaydın güzel anneler:) umuttttt cum ben de okuyorum diğer topiği ve gerçekten moralim bozuldu çok haklısın çok da bakmamak lazım inşallah bizim gebeliklerimiz sağlıkla devam eder alırız bebişlerimizi kucağımıza tatlış fotoları paylaşırız:) Naz_musti cim bir haftadır inanılmaz gaz sancıları çekiyorum ve gazı bir türlü atamıyorum ama bıçak saplanması gibi bir ağrı kasıkta gece gözüm faltaşı gibi açılıyor bugün aradım dr u demir ilacını bırak değişitelim onu bir sonraki sefere dedi. Belki senin de gaz sancısıdır.

He valla bende okuyorum bazen, karnıma sancı giriyor hemen buraya dönüyorum.
Güzel haberlerle gel inşalahh.
Hele şu akıntıyı sor bi umut doktoruna ya
Sorucam canim ona gore su pedi alicam eczaneden saat hemen 4 olsun diye bekliyorum simdi

Güzel haberlerle gel canim.benim de ayin 1 de ilk defa bu kadar uzun oldu ara
Ben dayanamiyorum canim ya adam normalde 1 ay sonra gel dedi daha 2 hafta var ama bekleyemedim
Cok uzuldum dun o kadar cok uyandim ki sorma valla. Etkilenmeemek elde degil. Rabbim bebeklerimizi korusunnnnn

İnşallsh güzel haberlerle dönersin cnm bende heyecanla haftaya perşembeyi bekliyırummm , ayrıntılı ultrasonu olacak inşallah , onu merak ediyorum ..., biz çok hareketli halini 1-2 kere falan gördük bizim kız genelde sakin yada uyuyor Ayrıntılı da hareket ederken yakalarız inşallah ....
Bu Arads ya ben akşam soluma yatıyorum sabah kalkıyorum sağımdan ... Ben sağa yatmayı çok severim normalde , bi türlü alıştıramadım kendimi sola yatmaya
Sizde durumlar Nasıl ?..,

Bende oglusumu hep hareketsiz gordum gecen oyle hareketlitdu ki kizimi cok cena itekliyordu dusun yani... Insallah sende oyle gorursun insan daha bir farkli hissediyor harektli gorunce. Bende sola yatiyorum ama sagda uyaniyorumbu yuzden su yastiktan siparis edicem donmiyim gece diye

O yastık çok rahatsız olmaz mı o zmn da , hep bi tarafta yatmak ?.. Sağda yattığımızda bebişler etkileniyor mudur hakkaten çok , bi doktora sormak lazım

O yastık çok rahatsız olmaz mı o zmn da , hep bi tarafta yatmak ?.. Sağda yattığımızda bebişler etkileniyor mudur hakkaten çok , bi doktora sormak lazım
Canim sulari icin rahat kan almalari ve buyumeleri icin sola yatmak gerekiyormus. Hani saga yattin diye birsey olmaz ama en guzeli en faydalisi solda yatmak. Denicem canim baska secenek yok

canım nasıl bir akıntı geliyor senden..şeffaf ve kokusuzsa eğer dr unu ara..
benim enfeksiyon olmuştu sarımsı ve kokulu bir akıntıydı korkmuştun dr baktı tahlik yaptı enfekisyon çıkmıştı ama hamilelikte o bile risk olduğu için antibiyotik vermişti..
sağlıkla kucağınuza alın inş sizlerde

İnan ben de hep sağına yatiyorum sola bir türlü alışamadım zaten hemen sirt üstü yatmış buluyorum doktora sorrdum oda sağa ya da sola yat sirt üstü yatmadedi

İnan ben de hep sağına yatiyorum sola bir türlü alışamadım zaten hemen sirt üstü yatmış buluyorum doktora sorrdum oda sağa ya da sola yat sirt üstü yatmadedi

Anladım cnm , tmmdır o halde içim daha rahat oldu

Kızlar ben ilk kez bugün bebegimin hareketlerini dışarıdan gördüm yavrum benim nasıl da attı MasaAllah

Çok tatlı oluyo dimi göbek pıtır pıtır , aşsğı yukarı falan

Seffaf ve kokusuz canim bazen beyaz oluyor ama cok nadir... Genelde camasirim islak oluyor sadece. Doktordan ciktim simdi normal dedi akinti icin.

Seffaf ve kokusuz canim bazen beyaz oluyor ama cok nadir... Genelde camasirim islak oluyor sadece. Doktordan ciktim simdi normal dedi akinti icin.
Aaaaaaaaaaa bu ne kiz ne dedi doktor nasil kuzular anlat bekledik okadar canim :)

Kizlarrr ciktik simdi doktordan adam niye geldin demedi cok sukuryine ilgilendi bakti bebislerimeeee....400 er grama yakin olmus miniklerim... Ama ac oldugum icin cok asiri hareketli degillerdi. Hersey normal cok şükür... Sadece brisey kafama takildi rahim boyu olculmedi dedim onu artik karindan olcemem vajinal bakilmali istersen bakalim dedi. Bende istemedim ama gercekten oyle mi tereduute dustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…