- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Her muayenede veya kontrolde ölçüyo mu kiKizlarrr ciktik simdi doktordan adam niye geldin demedi cok sukuryine ilgilendi bakti bebislerimeeee....400 er grama yakin olmus miniklerim... Ama ac oldugum icin cok asiri hareketli degillerdi. Hersey normal cok şükür... Sadece brisey kafama takildi rahim boyu olculmedi dedim onu artik karindan olcemem vajinal bakilmali istersen bakalim dedi. Bende istemedim ama gercekten oyle mi tereduute dustum
Tup bebek doktorum olcuyordu canim da ondan tereddut ettim. Ay hadi guzel haberlerle gel.Her muayenede veya kontrolde ölçüyo mu kibenim hiç soylemedi yada ölcmedi yarın ayrıntılı ultrasona gideceğim insaAllah o zaman sorayım bari
Oyy idrar yolu enfeksiyonu olmasın sakın, fena onun ağrıları. Eğer yürüyemeyecek kadar ağrın olursa hiç durma git doktora. İlaç almadan geçmiyor o ağrı, parol deneyebilirsin şimdi
Canim duramiyorsan doktora git bence bir an önce. Bende 2 gundur hafuften yasiyorum bugun doktora gidicem
Kızlar idrar kulturu felan da verdin geçen hafta hiç birşey çıkmadı. Doktor akıntı içinde fitil verdi. İdrar yanmam içinde bir ilaç verdi. Geçmişti ama bu ara soguklardab herhalde. Hava bir türlü düzelmedi. Üşüyorum baya. 6 haziranda ayrıntılı ultrason var ona kadar bekleyeceğim. Artarsa ararim doktoruGünaydın güzel anneler:)umuttttt cum ben de okuyorum diğer topiği ve gerçekten moralim bozuldu çok haklısın çok da bakmamak lazım inşallah bizim gebeliklerimiz sağlıkla devam eder alırız bebişlerimizi kucağımıza tatlış fotoları paylaşırız:) Naz_musti cim bir haftadır inanılmaz gaz sancıları çekiyorum ve gazı bir türlü atamıyorum ama bıçak saplanması gibi bir ağrı kasıkta gece gözüm faltaşı gibi açılıyor bugün aradım dr u demir ilacını bırak değişitelim onu bir sonraki sefere dedi. Belki senin de gaz sancısıdır.
Hadi gözün aydın olsun gordün bebislerini araştıracak ben de doktoruma sorarım olmazsaKizlarrr ciktik simdi doktordan adam niye geldin demedi cok sukuryine ilgilendi bakti bebislerimeeee....400 er grama yakin olmus miniklerim... Ama ac oldugum icin cok asiri hareketli degillerdi. Hersey normal cok şükür... Sadece brisey kafama takildi rahim boyu olculmedi dedim onu artik karindan olcemem vajinal bakilmali istersen bakalim dedi. Bende istemedim ama gercekten oyle mi tereduute dustum
Ay İnşaAllah canım ya dua edelim birbirimizeTup bebek doktorum olcuyordu canim da ondan tereddut ettim. Ay hadi guzel haberlerle gel.
Sor da bir bakalim ne diyecekHadi gözün aydın olsun gordün bebislerini araştıracak ben de doktoruma sorarım olmazsa
Ayy etmem mi ya hepimiz icin her daim tum dualarimAy İnşaAllah canım ya dua edelim birbirimize
Bende sorcam, belki detaylı ultrasonda söyler doktor yaKizlar bu konu benimde kafama cok takuldu rahim boyunu hic olctugunu bebegin asagidami normalmi oldugunu rahim agzi durumunu hic soylemedi benim doktor olctugunu falanda hic gormedim bu sefer gidince ciddi ciddi sorucam bastan savma is yapiyor galiba biraz bak bebege iki dkika tamam iyiymis bitti
Hadi gozunaydin canim valla... Nelere bakti ayrintilida? Ne kadar sürdü muayene? Birde rapor verdi mi sana? Geriden gelmesine falan takilma canim 1 haftaya kadar sorun yok. Onemli olan.sağlıklı olmasi. Bir dahakine bir bakarsin 1 hafta ileri gecmis o hic belli olmuyor diyor herkes. Basta benimkilerde 3 4 gun geriydi simdi biri 2 digeri 4 gun ileri gecti.Kızlar detaylı ultrasondan geldim şimdi çok şükür Rabbime bebisim iyi yalnız sat.a göre 4 gün geriden geliyomus bu biraz aklıma takildi bide cinsiyeti kesin kız İnşaAllah
Cok sagol canım 15 dk falan sürdü herseyine baktı valla canım kalp beyin el parmakları ayak parmakları bacak kol kemikleri iç organları beyin ağız burun kulak falan raporda verdi canimHadi gozunaydin canim valla... Nelere bakti ayrintilida? Ne kadar sürdü muayene? Birde rapor verdi mi sana? Geriden gelmesine falan takilma canim 1 haftaya kadar sorun yok. Onemli olan.sağlıklı olmasi. Bir dahakine bir bakarsin 1 hafta ileri gecmis o hic belli olmuyor diyor herkes. Basta benimkilerde 3 4 gun geriydi simdi biri 2 digeri 4 gun ileri gecti.
Canim rahim boyu rahim agzi kapalimi onlarada bakiyormuCok sagol canım 15 dk falan sürdü herseyine baktı valla canım kalp beyin el parmakları ayak parmakları bacak kol kemikleri iç organları beyin ağız burun kulak falan raporda verdi canim
Ay onu sormayı unuttum canım ya ama bi problem görse söylerdi heralde yaCanim rahim boyu rahim agzi kapalimi onlarada bakiyormu
Anladim canim benim.doktorun yaptiginin aynisini yapmis bizim iki bebek 30 35 dk sürüyor.raporda neler yaziyor peki canim?kusura bakma cok soru sordumCok sagol canım 15 dk falan sürdü herseyine baktı valla canım kalp beyin el parmakları ayak parmakları bacak kol kemikleri iç organları beyin ağız burun kulak falan raporda verdi canim
Bencede soylerdi canim ya demekki normal.Ay onu sormayı unuttum canım ya ama bi problem görse söylerdi heralde ya
Önemli değil canım istediğin soruyu sorabilirsin raporda hersey yazıyo amniyos sıvısı plasenta durumu işte baktığı ve problem görmediği bütün organlarda uzuvlarda bi problem olmadığını belirtmiş benden bebeğe kan akışını sağlayan damarların durumunu yazmış vb bilgiler canımAnladim canim benim.doktorun yaptiginin aynisini yapmis bizim iki bebek 30 35 dk sürüyor.raporda neler yaziyor peki canim?kusura bakma cok soru sordum
Bencede soylerdi canim ya demekki normal.
Senden rica etsem bana o kismin remsini cekip ozelden atabilir misin canim ya bendekiyle ayni mi diye bakicam. Ayniysa tup doktoruma gondericem deÖnemli değil canım istediğin soruyu sorabilirsin raporda hersey yazıyo amniyos sıvısı plasenta durumu işte baktığı ve problem görmediği bütün organlarda uzuvlarda bi problem olmadığını belirtmiş benden bebeğe kan akışını sağlayan damarların durumunu yazmış vb bilgiler canım
Ayy canim o agri bendede oluyor cok tuhaf korkuyorum oyle olunca bende olcturmek istiyorum icim rahat etsin diye bazen bebegim sanki oraya vuruyor gibi hissediyorum bide malesefki o yazilari bende okumustum simdi hep icimde bi korku var canimbugün kimse yazmamışşşşş.... kızlarr herkes iyi miii??? ben bugün şu kilo alımına taktım çünkü toplamda 8 kiloyu geçtim. nette baya bir araştırma yaptım... kilo boy ve ikiz durumuna göre toplamda 18- 27 kilo arası almam normalmiş. ve her hafta ort 600 gr normalmiş ve diyor ki 24. haftaya kadar 10 kilo alan annelerde erken doğum riski daha az görülür diyor. bu da benm tesellim oldu valla. muhtemelen 24 te ben 10 kiloyu tamamlamış olucam. tuz alımını azalttım şekeri ve meyveyi de azattım inşalalh herşey sağlıklı devam eder. bu arada yarın serviks boy ölçümü için başka bir doktora gidicem bakalım ölçecek mi? bazen vajinaya vuran bir ağrı oluyor korkutuyor insanı.
Aslinda gariptir ki coo üzülüyorum okuyunca ama kendim icin degil pek etkilemiyir beni anlik olup geciyor. Ben bunu yasayan arkadaslara uzuluyorum empati kurup. Ama yinede olcturmekte fayda varAyy canim o agri bendede oluyor cok tuhaf korkuyorum oyle olunca bende olcturmek istiyorum icim rahat etsin diye bazen bebegim sanki oraya vuruyor gibi hissediyorum bide malesefki o yazilari bende okumustum simdi hep icimde bi korku var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?