2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Aslinda gariptir ki coo üzülüyorum okuyunca ama kendim icin degil pek etkilemiyir beni anlik olup geciyor. Ben bunu yasayan arkadaslara uzuluyorum empati kurup. Ama yinede olcturmekte fayda var
Kesinlikle oyle zaten onlara okadar uzuluyorumki bu sefer neden oldu diye arastiriyorum panik oluyorum ama dun arkadasimla ablam oyle bir kizdiki bana aklim basima geldi bi sorunumuz olsa doktorumuz zaten soyler allaha emanetiz insallah herpberabber zamaninda bebislerimizi alicaz kucagimiza :) rabbim var ona siginicaz

Ayni fikirdeyim canim. Kötüyu dusunmek sadece kötüyü cagirir bence. Ben o yüzden varsa yapılması gereken birsey yapıyorum sonrasini rabbime emanet ediyorum. Diger doktor olcmeyince baska bir doktora gittim rahim uzunluguna baktirdim. Cok sukur normal cikti hersey. Bence boyle olmaliyiz bebeklerin saglikla geldigi gunlerin hayalini kuruyoruz

kızlarr bugün ayaklarım şiştii ya napmalıyız ki? niye böyle oldu?

Ayyy bende perşembe gideceğim ayrıntılı ultrason için , bende çok heyecanlıyım

Cnm daha az tuzlu yemeye çalış bence
Nerdeyse hic tuz atmiyorum canim ya. Anlamadim cok suda içiyorum aslinda. Tuzu ekmek ve peynirden aliyorum ama yinede ödem basladi sanirim. Artik daha da dikkat edicem

Nerdeyse hic tuz atmiyorum canim ya. Anlamadim cok suda içiyorum aslinda. Tuzu ekmek ve peynirden aliyorum ama yinede ödem basladi sanirim. Artik daha da dikkat edicem
Bende şişiyorum 1-2 haftadır. Özellikle ayaklarım ve ellerim birde bende geceleri ellerde uyusmayla karışık inanılmaz ağrı oluyor maalesef .. uykudan uyaniyorum defalarca.normalde Son haftalar olyrmys ama bende şimdiden başladı karpal tünel sendromu.atel aldım bu gece onu takip yatcam..Allah yardımcımız olsun

Canim benim iki haftadir ozellikle sag ayagim korkunc sisiyor ellerimde ve yuzumde iki gundur sisme basladi tuz konusuna hic dikkat etmiyordum acil kesicem ama bizimki yaz hamileligi sismek icin sicaklar yeterli sebep tatlim

Kizlr gunaydin ayrintili ultrasona girceginiz zman doktor randevunuzu napicaksiniz benim ust uste geldi bu hafta doktor haftam haftada ayrintili ne yapsam bilemedim doktoruma gitsemmi gitmesemmi acaba doktorum kan ilacina baslaticak tek yapicagi o suan sanirim

Cnm ben de çakışmasın diye ayrıntılı dan 15 gün sonraya aldım . Birbirine çok yakın Zaman'da gitmene gerek yok , ötele randevunu bence

Kızlar bugün böyle adet olacakmışım gibi karnım hem gurulduyor hem de çok hafif ağrı var , normal mi sizce ?.... Acaba üşüttüm mü acaba ya Yada ne ki bu şimdi ?..

O ne ki canim atel? Benimde bacakalrim agriyor canim ayak tabanlarim perisan oluyor ayakta kalinca. Uyusma yok sisme olunca hemen mudahale edeyim diyorum tuzu biraktim
Sodayı 2 ye çıkar umut
Soda etkiler mi canim ya?gecen de tv de ödem varsa soda icmeyin dedi doktor daha cok sisersiniz dedi kime inancam bilmiyorum sodayi 2 haftadir icmiyorum o yuzden
Canim benim iki haftadir ozellikle sag ayagim korkunc sisiyor ellerimde ve yuzumde iki gundur sisme basladi tuz konusuna hic dikkat etmiyordum acil kesicem ama bizimki yaz hamileligi sismek icin sicaklar yeterli sebep tatlim
Bende azaltmistim canim ama ortak alanlarda iste yemek yerken mumkun degil ki nerden bulcaz tuzsuz. Bende artik hep yanima birseyler alicam ki tuz tuketmiyum
Canim benim iki doktor da ayrintili ultrason sonucalriyla ayni gun bana gel dedi. Bence bir sonuclari goturmen de fayda var. Kan ilacina biran once basla canim biz 12.hafta basladik
Kızlar bugün böyle adet olacakmışım gibi karnım hem gurulduyor hem de çok hafif ağrı var , normal mi sizce ?.... Acaba üşüttüm mü acaba ya Yada ne ki bu şimdi ?..
Canim o bazen bendede oluyor benim bacaklarima da vuruyir. Normal sanirim

Canim ben doğudayım burda kac gündür yağmur vardı bende de sancı oluyordu hava soguk olduğu için hEp battaniye ile oturdum sancı yuzunden

O ne ki canim atel? Benimde bacakalrim agriyor canim ayak tabanlarim perisan oluyor ayakta kalinca. Uyusma yok sisme olunca hemen mudahale edeyim diyorum tuzu biraktim
Atel hani yarım alçı gibi bilege takılıyor ya incinince.dün gece onla uyudum uyusmadi bilek kivrilmayinca çok şükür. Sabah uyandığımda ayak tabanlarim acıyor benim sonra geçiyor. Bende tuzu çok kısıtladım ama onuda sifirlamamak lazım sodyum da lazım bize çünkü.

Canim ekmekteki tuz bize yetiyormus. Birde ogle yemegi falan mecburen tuzlu oluyor o yeter diye dusunuyorum

Canim o bazen bendede oluyor benim bacaklarima da vuruyir. Normal sanirim

Canim ben doğudayım burda kac gündür yağmur vardı bende de sancı oluyordu hava soguk olduğu için hEp battaniye ile oturdum sancı yuzunden

Ayy iyi biraz rahatladım , bende korkmuştum , demek olabiliyor .....

Bende gaziantep deyim, dolu yağmur yağıyor 1 haftadır buraya, donacaz valla. Soğuktan bencede

Merhaba kızlar biraz özel olacak ama bişey danışmak istiyorum sizlere ben daha önce hep ağda yapıyordum kendi kendime ama şimdi karnım çıkıyor 19.haftamdayim ve eğilirken bebeği sıkıştırma korkum var nedense öyle canı yanacak ezilecek gibi geliyor :) siz ne yapıyorsunuz bu epilasyon işini kuaföre gitmek istemiyorum açıkcası bana pek hijyenik gelmiyor hem de utanıyorum Nasıl olacak bu temizlik isleri

Bende eldivenel hallediyorum canim ama goremiyorum artik karnimi..ve egilemiyorum...en son makinenin tras basligi ile yaptim bundan sonra da oyle olacak gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…