2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Doktorum ilk üç ay ağda yaptırma demişti bana, ben son 2 aydır kuaföre gidiyorum. Normaldede hep giderdim zaten, ağda temiz oluyor ya. En azından 1 ay kafam rahat diyorum

Bende eldivenel hallediyorum canim ama goremiyorum artik karnimi..ve egilemiyorum...en son makinenin tras basligi ile yaptim bundan sonra da oyle olacak gibi duruyor
Canım doktor rahim uzunluğunu nasıl olctu vajinanın mı merak ettim

Sormayin kizlar sabahtan beri biaeyler hazirlamaya calisiyorum esimde sagolsun sabahtan beri morali bozulmus soyleniyor ay dedim ciglik aticam artik
Ay canim benim gunaydin ya nedir senin bu cektigin. Insablar snein isini kolaylaştırmali bu gunlerde niye zorlastiriyor

Anamm genemi
Hele ya sabır de

Ne kadar anlayissiz insanlar ya. Kendini cok yorma cnm.

Dikkat et yorma kendini

Kızlar sizin göbek bölgemizde kıllanma oldu mu , hatta biraz da sanki uzadılar da ... Sizde de var mı öle bişilerrrrrrr

Sormayin kizlar sabahtan beri biaeyler hazirlamaya calisiyorum esimde sagolsun sabahtan beri morali bozulmus soyleniyor ay dedim ciglik aticam artik
Arkaddşım niye kabul ediyorsun o kadar sık ve kalabalık misafirler yaaaaaa , yoruyorsun kendini boşuna ...
Ben bu sabah 2 kişi davet ettim kahvaltıya , onda bile çok yoruldum

Gunaydin kizlarrrrr bi ordu misafir karsilamak zorunda birakilacagim bir gune daha merhaba
Yarabbi ya sabır ya Selamet yahu insanlarda hiç anlayış kalmamış he zaten zor bi tedavi sonrası Rabbim verdi nolcak bi 9 ay gelmeyiverseler öfff benim burda içim sıkıldı Allah yardimcin olsun canım ya

Kızlar sizin göbek bölgemizde kıllanma oldu mu , hatta biraz da sanki uzadılar da ... Sizde de var mı öle bişilerrrrrrr
Benim normalde hiç kılım olmaz, anam fena var göbeğimde yaa. Böyle tırnağım kadar falan. Hatta aldırsammıki diye düşündüm, doktor kontrolüne giderken

Benim normalde hiç kılım olmaz, anam fena var göbeğimde yaa. Böyle tırnağım kadar falan. Hatta aldırsammıki diye düşündüm, doktor kontrolüne giderken
Aynen cnm , maşallah bebişler beslenip büyürken hormonlar kılı tüyü de besleyip büyütüyor heralde ... Aman boşver aldırma , doğumdan sonra döküleceği varken bu sefer kalıcı falan oluverirler falan sonra

Merhaba kızlar uzun aradan sonra,

Misafirlerim vardı gittiler gene düzene dön vs....
Müzikle ilgileniyorum ben hobi olarak 3-4 koroya gidiyordum bunların konserleri vardı anca sakinledi.
Çok sukur genel olarak iyiyim.
Sizlerinde okudum
Hepinizi kucakliyorum.
14 haziranda da bende ayrıntılı ultrasyona gidicem.
Resmen yariladik hadi hayırlısı bakalım.

Selam kızlar, dün ilk defa bebişime bişeyler aldım bu arada markafoni de chicco da indirim var bakmak isteyenlere duyrulur. Alışveriş yaparen neyden kaç tane almak gerekiyo bilemedim hiç, meselae yeni doğan zıbını ortalama kaç tane alınmalı, 3 aylık olanlardan hiç bişey alınmamalı mı falan bu tarz konularda bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…