- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 41
Doktorum ilk üç ay ağda yaptırma demişti bana, ben son 2 aydır kuaföre gidiyorum. Normaldede hep giderdim zaten, ağda temiz oluyor ya. En azından 1 ay kafam rahat diyorumMerhaba kızlar biraz özel olacak ama bişey danışmak istiyorum sizlere ben daha önce hep ağda yapıyordum kendi kendime ama şimdi karnım çıkıyor 19.haftamdayim ve eğilirken bebeği sıkıştırma korkum var nedense öyle canı yanacak ezilecek gibi geliyor :) siz ne yapıyorsunuz bu epilasyon işini kuaföre gitmek istemiyorum açıkcası bana pek hijyenik gelmiyor hem de utanıyorum Nasıl olacak bu temizlik isleri
Canım doktor rahim uzunluğunu nasıl olctu vajinanın mı merak ettimBende eldivenel hallediyorum canim ama goremiyorum artik karnimi..ve egilemiyorum...en son makinenin tras basligi ile yaptim bundan sonra da oyle olacak gibi duruyor
yok canım karından ölçüldüCanım doktor rahim uzunluğunu nasıl olctu vajinanın mı merak ettim
Tesekkur ederim canım yarın ben de olctureyimyok canım karından ölçüldü
Ay canim benim gunaydin ya nedir senin bu cektigin. Insablar snein isini kolaylaştırmali bu gunlerde niye zorlastiriyorGunaydin kizlarrrrr bi ordu misafir karsilamak zorunda birakilacagim bir gune daha merhaba
Anamm genemiGunaydin kizlarrrrr bi ordu misafir karsilamak zorunda birakilacagim bir gune daha merhaba
Ne kadar anlayissiz insanlar ya. Kendini cok yorma cnm.Gunaydin kizlarrrrr bi ordu misafir karsilamak zorunda birakilacagim bir gune daha merhaba
Dikkat et yorma kendiniGunaydin kizlarrrrr bi ordu misafir karsilamak zorunda birakilacagim bir gune daha merhaba
Ay canim benim gunaydin ya nedir senin bu cektigin. Insablar snein isini kolaylaştırmali bu gunlerde niye zorlastiriyor
Anamm genemi
Hele ya sabır de
Ne kadar anlayissiz insanlar ya. Kendini cok yorma cnm.
Dikkat et yorma kendini
Arkaddşım niye kabul ediyorsun o kadar sık ve kalabalık misafirler yaaaaaa , yoruyorsun kendini boşuna ...Sormayin kizlar sabahtan beri biaeyler hazirlamaya calisiyorum esimde sagolsun sabahtan beri morali bozulmus soyleniyor ay dedim ciglik aticam artik
Yarabbi ya sabır ya Selamet yahu insanlarda hiç anlayış kalmamış he zaten zor bi tedavi sonrası Rabbim verdi nolcak bi 9 ay gelmeyiverseler öfff benim burda içim sıkıldı Allah yardimcin olsun canım yaGunaydin kizlarrrrr bi ordu misafir karsilamak zorunda birakilacagim bir gune daha merhaba
Olmaz mı hemde nasılKızlar sizin göbek bölgemizde kıllanma oldu mu , hatta biraz da sanki uzadılar da ...Sizde de var mı öle bişilerrrrrrr
Doğumdan sonra onlar dökülür heralde dimiOlmaz mı hemde nasıl
Benim normalde hiç kılım olmaz, anam fena var göbeğimde yaa. Böyle tırnağım kadar falan. Hatta aldırsammıki diye düşündüm, doktor kontrolüne giderkenKızlar sizin göbek bölgemizde kıllanma oldu mu , hatta biraz da sanki uzadılar da ...Sizde de var mı öle bişilerrrrrrr
Aynen cnm , maşallah bebişler beslenip büyürken hormonlar kılı tüyü de besleyip büyütüyor heralde ... Aman boşver aldırma , doğumdan sonra döküleceği varken bu sefer kalıcı falan oluverirler falan sonraBenim normalde hiç kılım olmaz, anam fena var göbeğimde yaa. Böyle tırnağım kadar falan. Hatta aldırsammıki diye düşündüm, doktor kontrolüne giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?