2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Umutcum maşallah bebislerine boyları nasıl kuzularin ayin 29 aç gideceğim kontrole şeker için seninle yakınız bidahakine bakar bence ya da ara ona göre randevu al aç gitmek gerekiyor

Canım bende rennie kullanıyorum. Benim de yanmalarim çok fazla.
Canım gözün aydın. Maşallah kuzucuklari Rabbim esirgesin. 26. Haftada bizim ciğer geliştirici iğne miz olacak. Ama şeker yüklemesi icin bizede birşey demedi. Ayın 20sinde tekrar kontrolüm var her halde o zaman söyler.

Canım bu ciğer geliştirici iğne her bebeğe oluyo mu

MasaAllah canım ne güzel haber daim olsun İnşaAllah
aminnn
ben yaptırıcam zaten ama doktor demeyince bende unuttum demeyi.
Bende bu ayın 23 ünde dra gidicem kontrol için hemde şeker testi yaptircam ablamda çıktı çünkü riske atmamak lâzım
hımm o zaman bir dahaki kontrolde mi yapılır acaba benmkide?
Umutcum maşallah bebislerine boyları nasıl kuzularin ayin 29 aç gideceğim kontrole şeker için seninle yakınız bidahakine bakar bence ya da ara ona göre randevu al aç gitmek gerekiyor
ben bir dahakine sorayım artık ona canım ne dice bakalım zaten tatile giriyoruz ya ertesi gün aç gidrim
ayyy senn tam stresli dönem dimi? strese sokma bak kendin iyi düşün bence o iğneye bile gerek yok sennn kı bu kez seni baya bekleticekkkk
Selam kizlar ayrintilimiz genel itibariyle iyi gecti sadece sag bobrekte sol bobrege oranla biraz genisleme var simdilik onemli bir sonuc teskil edecek duzeyde degilmis sadece takip edilecekmis. Kilosu 537 gr olmus. Buyumesi guzel şimdilik
hadi gözünaydın canım. oğlan mıydı senn bebeğin oğlanlarda oluyormuş bu durum diye duymuştum. ama geçiyormuş hemen.

Selam kizlar ayrintilimiz genel itibariyle iyi gecti sadece sag bobrekte sol bobrege oranla biraz genisleme var simdilik onemli bir sonuc teskil edecek duzeyde degilmis sadece takip edilecekmis. Kilosu 537 gr olmus. Buyumesi guzel şimdilik
Canım gözün aydın ve maşallah kuzuna Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin

kızlar hastane çıkışı aldnız mı? yada hangi marka aldınız ben bir türlü karar verip alamadım

kızlar hastane çıkışı aldnız mı? yada hangi marka aldınız ben bir türlü karar verip alamadım
Evet canim erkek bebeklerde daha cok goruluyormus insallah ilerlemez kendiliginden kuculur. Aldim canim ben babymall diye bi dukkan var burda aldim ordan bitane

Herkese iyi akşamlar, biz de bugun ultrasondaydik, kizimiz 495 gramm olmuş, çikolata yedim, uyumiyordu, elleriyle oynuyordu, yüzünü kapatıyordu, ama gorebildik. 4 d açtı doktor, hep izleyesim vardı yaaa. Heyecandan eşimle boyunu sormayı unutmuşuz))

Canım bu ciğer geliştirici iğne her bebeğe oluyo mu
Canım ilk doğum erken olduğu ve bebeğimin ciğerleri gelişmedigi için vefat etti. O sebeple bu sefer önlem amaçlı 26. Haftada ciğer geliştirici iğne olacak. Erken doğum riski enfeksiyon gibi şeyler söz konusu ise yapıyorlar yoksa yapmıyorlar.
Canım ben de daha hiç birşey almayanlardanim. Oğlumdan kalan beşik ve ara renklerdeki hastane çıkış var. Annelerin de cinsiyet öğrendiğinden beri yemekler hırkalar oruyorlar. Eşim kucağıma alayım sonra herseyine gidip bir günde alacağım diyor.
Bu arada oğlumu doğum yaptığım haftaya 3 haftacik kaldı. Stresteyim ama olabildiğince kendimi rahatlatmaya hatirlamamaya çalışıyorum.
Canım benim gözün aydın. Rabbim sağlıcakla kavusmamizi nasip etsin yavrularımıza

Maşallah Gözün aydın olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin ☺

Ya ben e bebek ten epey bişey aldım umut, resminide çektim ama yüklenmiyor buraya nedense anlamadım.
Lohusa takımı, 4 tane 10 lu hastane çıkışı, zıbınlar ağız mendili patikler aldım. Ve inanılmaz kaliteli. Ben herşeyi e bebekten almaya devam edicem. Kesinlikle tavsiye ederim

E bebekten bende aldim canim dun 2battaniye soothi emzik aldim onluk aldim. lohusa urunlerimi lohusa sepetinden almayi planliyorum. e bebekten emzirme urunlerimi tamamlicam bir dahaki alisverise. Daha banyo urunlerimiz var.

Günaydın canlarım. Erken doğum tecrübesi yaşamış bir anne olarak size en büyük tavsiyem hastane çantalarınızı hazırlamanız. Rabbim hepimize zamanında doğum yapmayı nasip etsin ama ne olacağı da hiç belli olmuyor. Ben haftaya onu hazırlamaya başlayacağım kısmetse.

Günaydın canım, banada bayram ertesi hazır et diyo herkes. Rabbim en hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…