Umutcum maşallah bebislerine boyları nasıl kuzularin ayin 29 aç gideceğim kontrole şeker için seninle yakınız bidahakine bakar bence ya da ara ona göre randevu al aç gitmek gerekiyoroğluş 519 kzım 539 gram olmuşşş maşallahh bizeeeee:) yine çok hareketliydiler valla benm çekeceğim var bu bebeklerde :) doktorum herşşey yolunda ded suları falan hepsi iyi dedi. bundan sonra çok ayakta kalma ve bol u iç dedi çok hızlı büyüyecekler artık dedi. ama şeker yüklemesinden falan hiç bahsetmedi bizde sormayı unuttuk size bahsettiler mi kızlar...
Güzel haberlerle gel canim.Gunaydin kizlar saat 13'te ayrintili randevum var:) insallah guzel haberler alirim dualarinizi eksik etmeyin
Canım bende rennie kullanıyorum. Benim de yanmalarim çok fazla.Sizlere sormak istediğim birşey varrrr
Midemde zaten problem vardı şimdide, acayip yanıyor ama öyle böyle değil geceleri uyutmayacak seviyede. Bende doktora falan sormadan rennie tableti kullanıyorum ama cok değil günde 2-3 tane.Bu kadar dikkat edip ilaç kullanmazken bu rennie den birşey olur mu ki? Nedense onu ilaç gibi görmüyorum. Bıraz da olsa rahatlatıyor.Sormalı mıyım doktora? Böyle mide yanması /ekşimesi yasayan var mı?
Canım gözün aydın. Maşallah kuzucuklari Rabbim esirgesin. 26. Haftada bizim ciğer geliştirici iğne miz olacak. Ama şeker yüklemesi icin bizede birşey demedi. Ayın 20sinde tekrar kontrolüm var her halde o zaman söyler.oğluş 519 kzım 539 gram olmuşşş maşallahh bizeeeee:) yine çok hareketliydiler valla benm çekeceğim var bu bebeklerde :) doktorum herşşey yolunda ded suları falan hepsi iyi dedi. bundan sonra çok ayakta kalma ve bol u iç dedi çok hızlı büyüyecekler artık dedi. ama şeker yüklemesinden falan hiç bahsetmedi bizde sormayı unuttuk size bahsettiler mi kızlar...
Canım bu ciğer geliştirici iğne her bebeğe oluyo muCanım bende rennie kullanıyorum. Benim de yanmalarim çok fazla.
Canım gözün aydın. Maşallah kuzucuklari Rabbim esirgesin. 26. Haftada bizim ciğer geliştirici iğne miz olacak. Ama şeker yüklemesi icin bizede birşey demedi. Ayın 20sinde tekrar kontrolüm var her halde o zaman söyler.
aminnnMasaAllah canım ne güzel haber daim olsun İnşaAllah
ben yaptırıcam zaten ama doktor demeyince bende unuttum demeyi.Ay ay masallah masallah tosunlara bak sen :) rabbim hep saglikla buyumelerini nasip etsin insallah hepimizin :))
Bugun bi doktoru dinledim seker yuklemesi sart sakin es gecmeyin diyor gizli seker olabilir bunu baska turlu anlayamayiz diyordu ben kararsizdim yapsakmi diye artik yaptiricam kesin insallah hepimizin sorunsuz cikar
hımm o zaman bir dahaki kontrolde mi yapılır acaba benmkide?Bende bu ayın 23 ünde dra gidicem kontrol için hemde şeker testi yaptircam ablamda çıktı çünkü riske atmamak lâzım
ben bir dahakine sorayım artık ona canım ne dice bakalım zaten tatile giriyoruz ya ertesi gün aç gidrimUmutcum maşallah bebislerine boyları nasıl kuzularin ayin 29 aç gideceğim kontrole şeker için seninle yakınız bidahakine bakar bence ya da ara ona göre randevu al aç gitmek gerekiyor
ayyy senn tam stresli dönem dimi? strese sokma bak kendin iyi düşün bence o iğneye bile gerek yok sennn kı bu kez seni baya bekleticekkkkCanım bende rennie kullanıyorum. Benim de yanmalarim çok fazla.
Canım gözün aydın. Maşallah kuzucuklari Rabbim esirgesin. 26. Haftada bizim ciğer geliştirici iğne miz olacak. Ama şeker yüklemesi icin bizede birşey demedi. Ayın 20sinde tekrar kontrolüm var her halde o zaman söyler.
hadi gözünaydın canım. oğlan mıydı senn bebeğin oğlanlarda oluyormuş bu durum diye duymuştum. ama geçiyormuş hemen.Selam kizlar ayrintilimiz genel itibariyle iyi gecti sadece sag bobrekte sol bobrege oranla biraz genisleme var simdilik onemli bir sonuc teskil edecek duzeyde degilmis sadece takip edilecekmis. Kilosu 537 gr olmus. Buyumesi guzel şimdilik
Canım gözün aydın ve maşallah kuzuna Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsinSelam kizlar ayrintilimiz genel itibariyle iyi gecti sadece sag bobrekte sol bobrege oranla biraz genisleme var simdilik onemli bir sonuc teskil edecek duzeyde degilmis sadece takip edilecekmis. Kilosu 537 gr olmus. Buyumesi guzel şimdilik
Evet canim erkek bebeklerde daha cok goruluyormus insallah ilerlemez kendiliginden kuculur. Aldim canim ben babymall diye bi dukkan var burda aldim ordan bitanekızlar hastane çıkışı aldnız mı? yada hangi marka aldınız ben bir türlü karar verip alamadım
Canım ilk doğum erken olduğu ve bebeğimin ciğerleri gelişmedigi için vefat etti. O sebeple bu sefer önlem amaçlı 26. Haftada ciğer geliştirici iğne olacak. Erken doğum riski enfeksiyon gibi şeyler söz konusu ise yapıyorlar yoksa yapmıyorlar.Canım bu ciğer geliştirici iğne her bebeğe oluyo mu
Canım ben de daha hiç birşey almayanlardanim. Oğlumdan kalan beşik ve ara renklerdeki hastane çıkış var. Annelerin de cinsiyet öğrendiğinden beri yemekler hırkalar oruyorlar. Eşim kucağıma alayım sonra herseyine gidip bir günde alacağım diyor.kızlar hastane çıkışı aldnız mı? yada hangi marka aldınız ben bir türlü karar verip alamadım
Canım benim gözün aydın. Rabbim sağlıcakla kavusmamizi nasip etsin yavrularımızaHerkese iyi akşamlar, biz de bugun ultrasondaydik, kizimiz 495 gramm olmuş, çikolata yedim, uyumiyordu, elleriyle oynuyordu, yüzünü kapatıyordu, ama gorebildik. 4 d açtı doktor, hep izleyesim vardı yaaa. Heyecandan eşimle boyunu sormayı unutmuşuz))
Maşallah Gözün aydın olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin ☺Herkese iyi akşamlar, biz de bugun ultrasondaydik, kizimiz 495 gramm olmuş, çikolata yedim, uyumiyordu, elleriyle oynuyordu, yüzünü kapatıyordu, ama gorebildik. 4 d açtı doktor, hep izleyesim vardı yaaa. Heyecandan eşimle boyunu sormayı unutmuşuz))
Ya ben e bebek ten epey bişey aldım umut, resminide çektim ama yüklenmiyor buraya nedense anlamadım.kızlar hastane çıkışı aldnız mı? yada hangi marka aldınız ben bir türlü karar verip alamadım
Amin canım, cümlemize.Maşallah Gözün aydın olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin ☺
E bebekten bende aldim canim dun 2battaniye soothi emzik aldim onluk aldim. lohusa urunlerimi lohusa sepetinden almayi planliyorum. e bebekten emzirme urunlerimi tamamlicam bir dahaki alisverise. Daha banyo urunlerimiz var.Ya ben e bebek ten epey bişey aldım umut, resminide çektim ama yüklenmiyor buraya nedense anlamadım.
Lohusa takımı, 4 tane 10 lu hastane çıkışı, zıbınlar ağız mendili patikler aldım. Ve inanılmaz kaliteli. Ben herşeyi e bebekten almaya devam edicem. Kesinlikle tavsiye ederim
Günaydın canım, banada bayram ertesi hazır et diyo herkes. Rabbim en hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizeGünaydın canlarım. Erken doğum tecrübesi yaşamış bir anne olarak size en büyük tavsiyem hastane çantalarınızı hazırlamanız. Rabbim hepimize zamanında doğum yapmayı nasip etsin ama ne olacağı da hiç belli olmuyor. Ben haftaya onu hazırlamaya başlayacağım kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?