- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 41
Evet evet bak bunu iyi ettin söylemekle, ya bi tane aldığımız alt-üst takımı orda 30 tl ye aldık, eve gelip e bebek netten baktık 15 tl. Şok olduk :)Ayy ne guzel haberler gelmis bebisler iyi anneler iyi cok sukur :) dun ebebek magazasina gittim netteki indirimler orda yoktu netten alicam bende
Canim.birde sana sorayim neler koymaliyiz cantaya. Ben daha kendime hic birsey almadim. Bebek cantasi olarak nasil birsey almaliyiz?sen almis miydin?Günaydın canlarım. Erken doğum tecrübesi yaşamış bir anne olarak size en büyük tavsiyem hastane çantalarınızı hazırlamanız. Rabbim hepimize zamanında doğum yapmayı nasip etsin ama ne olacağı da hiç belli olmuyor. Ben haftaya onu hazırlamaya başlayacağım kısmetse.
Bende bayram dönüşü hazirlicam canim. Forumda herkes 28 sonrasi cok zor ütü yapmak camasir yikamak falan diyor en guzeli hazirlayip beklemek.Günaydın canım, banada bayram ertesi hazır et diyo herkes. Rabbim en hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
Haydi güzel haberlerle inşallah. Bende ilaç yazdırmaya gittim sabah. Gördüm kuzumuu :) 450 gram olmuş boyuda 24 cm. Banada 2 hafta sonra gel dedi ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi için. Ha bide sağlık ocağını sakın aksatma dedi doktor, yapılan aşılar çok önemli dediCanlar gunaydinnn buyuk gun geldi bugun bizde ayrintiliya giriyoruz insallah hayirli haberlerle gelicez :)))
Cok heycanloyim cok
Hasi guzel haberlerle gel canim...Canlar gunaydinnn buyuk gun geldi bugun bizde ayrintiliya giriyoruz insallah hayirli haberlerle gelicez :)))
Cok heycanloyim cok
Masallah kuzuna kocaman olmusss bende yarin 2.doz asi icin gidicem insallhaHaydi güzel haberlerle inşallah. Bende ilaç yazdırmaya gittim sabah. Gördüm kuzumuu :) 450 gram olmuş boyuda 24 cm. Banada 2 hafta sonra gel dedi ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi için. Ha bide sağlık ocağını sakın aksatma dedi doktor, yapılan aşılar çok önemli dedi
Güzel haberlerle gel canimCanlar gunaydinnn buyuk gun geldi bugun bizde ayrintiliya giriyoruz insallah hayirli haberlerle gelicez :)))
Cok heycanloyim cok
MaşallahHaydi güzel haberlerle inşallah. Bende ilaç yazdırmaya gittim sabah. Gördüm kuzumuu :) 450 gram olmuş boyuda 24 cm. Banada 2 hafta sonra gel dedi ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi için. Ha bide sağlık ocağını sakın aksatma dedi doktor, yapılan aşılar çok önemli dedi
valla ben normalde ağdayı nerdeyse 2 ayda bir yapardım, öyle kılsız bi insanım yani. ama göbeğim fena kıllı suan. bugün doktora gittik utandım desem yeridir. doktor karışma bu kıllara doğumdan sonra dökülür dedi ama çekiniyor insan yaa. kesinlikle ilaçlardan oldu bencedeKızlar dün 32 haftslık hamile arkadaşımla konuşurken dedim senin de göbek bölgende tüylenmede artış oldu mu , yok dedi ...
Acaba biz tedavi sürecinde aldığımız hormon ilaçlarının bi sonucumu bu ?.. Tüylenme olmayan var mı aranızda
Kizlaaarrr biz geldik ayyy kuzumu okadar net gorunce tutamadim yaslarimi rabbime binlerce sukurler olsun hersey yolunda tosunum gayet saglikli hatta gulumsedi bize doktor resmini cekti birsuru goruntumuz cdmiz ve bi tane gercek foto kagidina resmimiz var allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah kuzum tam 500 grm olmus maasallah allahim nazardan sakinsin 26 cm boyu doktor kilo bakimindan boyle giderse oldukca iri bir bebegin olacak insallah dedi cok sukur saglikliya dunyalar benim oldu
Kizlaaarrr biz geldik ayyy kuzumu okadar net gorunce tutamadim yaslarimi rabbime binlerce sukurler olsun hersey yolunda tosunum gayet saglikli hatta gulumsedi bize doktor resmini cekti birsuru goruntumuz cdmiz ve bi tane gercek foto kagidina resmimiz var allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah kuzum tam 500 grm olmus maasallah allahim nazardan sakinsin 26 cm boyu doktor kilo bakimindan boyle giderse oldukca iri bir bebegin olacak insallah dedi cok sukur saglikliya dunyalar benim oldu
malesefff perişan durumda göbeğim....Kızlar dün 32 haftslık hamile arkadaşımla konuşurken dedim senin de göbek bölgende tüylenmede artış oldu mu , yok dedi ...
Acaba biz tedavi sürecinde aldığımız hormon ilaçlarının bi sonucumu bu ?.. Tüylenme olmayan var mı aranızda
maşallahhhh canım kilosu çok iyi aramızda 10 gün var nerdeyse ayynı kilolarıKizlaaarrr biz geldik ayyy kuzumu okadar net gorunce tutamadim yaslarimi rabbime binlerce sukurler olsun hersey yolunda tosunum gayet saglikli hatta gulumsedi bize doktor resmini cekti birsuru goruntumuz cdmiz ve bi tane gercek foto kagidina resmimiz var allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah kuzum tam 500 grm olmus maasallah allahim nazardan sakinsin 26 cm boyu doktor kilo bakimindan boyle giderse oldukca iri bir bebegin olacak insallah dedi cok sukur saglikliya dunyalar benim oldu
MasaAllah canım daim olsun İnşaAllah ya benim drum ne bi foto verdi nede yüzünü gösterdi sinir oldum o kadar çok merak ediyorum ki eğer sakıncası yoksa resmi bizde görebilir miyiz annesiKizlaaarrr biz geldik ayyy kuzumu okadar net gorunce tutamadim yaslarimi rabbime binlerce sukurler olsun hersey yolunda tosunum gayet saglikli hatta gulumsedi bize doktor resmini cekti birsuru goruntumuz cdmiz ve bi tane gercek foto kagidina resmimiz var allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah kuzum tam 500 grm olmus maasallah allahim nazardan sakinsin 26 cm boyu doktor kilo bakimindan boyle giderse oldukca iri bir bebegin olacak insallah dedi cok sukur saglikliya dunyalar benim oldu
Maşallah kuzuna canım saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin AllahKizlaaarrr biz geldik ayyy kuzumu okadar net gorunce tutamadim yaslarimi rabbime binlerce sukurler olsun hersey yolunda tosunum gayet saglikli hatta gulumsedi bize doktor resmini cekti birsuru goruntumuz cdmiz ve bi tane gercek foto kagidina resmimiz var allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah kuzum tam 500 grm olmus maasallah allahim nazardan sakinsin 26 cm boyu doktor kilo bakimindan boyle giderse oldukca iri bir bebegin olacak insallah dedi cok sukur saglikliya dunyalar benim oldu
Insallah hep boyle gider hepimiznki canlarim bu arada gobek konusu benimde rezalet esime bile acmak istemiyorum hic yoktu korkunc tuylenme var ben sordum doktoruma ignelerimizin hediyesiymis bunlar kizlar hormonlar normale dondukce dokulecekmis ama sifirlanmasini beklemicekmisiz malesef bide uzuyorlar saka gibi yani
Epilasyon aletine dayanabildin mi canim ya?benim canim cok aciyor. Normalde eldivenle yapiyordum ama ben hic goremiyorum artik gecen defa yine epilasyon aletinin tras basligi ile yapabilmistim. Bugun hic goremedim moralimde bozuldu utandim ama esimden rica ettim yapilcak birsey yok. Bende bugun ayni seyi soracaktim.Ayyy kızlar bugün karnımın büyüdünü şu şekilde de anlamak nasip olduYaw epilasyon aleti ile genital bölge temizliği yapam dedim ,zor yaptım , göremedim ki doğru düzgün
İlerleyen hafta ve aylarda ne yapacağız bizzzxx , kuaföre hiç gitmedim gidemem de utanırım öyle kuaförde ... Bi çözüm bulmak lazım bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?