2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar dunden beri belime karnima agrilar giriyor cok siddetli degil ama normal gibide hissetmiyorum boyle agrilar yasiyor musunuz? Sorun ne anlamadim daha cumartesi doktora gitmistim hersey yolundaydi.
Ben karnımdaki ağrıya alışmaya çalışıyorumda umut, benimde belime sanki bıçak saplanır gibi ağrı giriyor.
Uykudan uyandığım bile oldu. Acaba adet dönemlerindemi artıyor bu ağrılar?
Benim aklımada o geldi

Babyinlove, gözün aydın canım benim, senjn bebeğin bana çok yakın geliyor, takip ediyorum seni) Allah nazardan saklasin, insallah zamanında burdan doğum haberini de alırım. Doktorun olmaz dediği mucize bebek, maşallah.

Umutttt, cnm, benim de oyle agrilarim oluyor 3 gündür. Bir de ayaklarim şişiyor, uyusuyor, dun sol tarafimda belimden aşağıya giden sinirim sıkıştı(((

Amin canim soyle sagsalim hepimiz kucagimiza bi alalim su minnaklari ozaman derin bi oh cekicez gibi geliyo o doktor her hareket ettiginde aklima geliyor bioiyomusun canim "allah var" diyorum ne kadar umutsux vaka dediyse hukmu veren allah var telefondaki o saskinligi hic gitmiyor aklimdan.
Hepinizden allah razi olsun cok destek oldunuz bana ama seninle kizinin dualari cok ayri bende :)

H Hadem-inNebi canim kacinciya deniyorum olmuyo foto yukelnmiyo aldiklarimi orduklerimide koymak istedim kac kere olmadi ya
Ay kizlar dun kardesimin asiri israriyla hoc istemedigimiz halde disari ciktik sagolsun arabayi cok dikkatsiz kullanir gormedigi bi cikik rogar kapagindan oyle bir zipladiki 1 karis yukselip poomun ustune hizla oturdum butun gece belim agridi oturma kemiklerim ve bacak aram oyle agridiki resmen aciyordu sabaha kadar umarim bi terslik olmamistirv cok uzuldum ya bebek asagi indiyse diye ucretsiz kontrol hakkim var onu kullanicm icim hic rahat degil

Benim adet donemindeki agrim farkli canim ya bu farkli anlayamadim sabaha kadar uyumadim tum gece toplam yarim saat ancak uyumusumdur. Hafif hafif hep agridi.
Umutttt, cnm, benim de oyle agrilarim oluyor 3 gündür. Bir de ayaklarim şişiyor, uyusuyor, dun sol tarafimda belimden aşağıya giden sinirim sıkıştı(((
Ayni durumdayim cnim ayaklarim davul gibi oluyor yukari kaldirinca biraz geciyor. Benim vajinaya doğru da bir yanma hissi var anlayamadim gitti ne oldugunu. Uykusuz bir gece gecirdim stres agri helsi bir anda beni cok kötü etkiledi

Ayyy umuttttt ya imkanı yok ben eşime söylemem , onun yerine kuaförü denerim heralde bi.... Ya epilasyon aleti çok acımıyor ... Bana da eldiven sanki daha acıtır gibi geliyor tek tek bu Arads cnm o bahsettiğin Ağrı'lardan Bnm de geçenlerde oldu 1-2 gün ... Bende adet günlerinde olduğunu düşünüyor ve tahmin ediyorum , bgn doktora gideceğim bi sorayım size de söylerim
babyinlove çok geçmiş olsun cnm , bi sıkıntı olmamıştır ama sen yine bi doktoruna git için rahat etsin en azından , yoksa acaba iyi mi bişi oldu mu endişesi stresi daha çok etkiler ....

Butun gece uyumadim kizlar toplasaniz yarim saat bile olmamistir. Bebislerim biz iyiyiz der gibi surekli hareketliydiler. Ama yinede korktum bel agrisi karin agrisi mahvetti beni. Vajimaya dogruda yanma acima vardi. Doktora mesaj attik o da gelin hemen bir bakalim dedi acilma yada rahim boyunda kisalma mi var dedi. Vajinal Bakti cok sukur 3.98 cikti suanlik cok iyi dedi ama hersey suanlik ikiz gebelik riskli gebelik dikkat edicez dedi. Agrilarin sebebi enfeksiyonmus tek kullanimlik 3 tane antibiyotik verdi kasiklarim epey ağrıyor ama bebeklerimin iyi oldugunu görünce rahatladım.

umuttttt cok sevindim canim cok sukur okuyunca bi korkmustum neden oyle oldu diye gercekten cok sevindim dedigin gibi cogul gebelik vucudu cok zorlayip yoruyor hep tetikte olunmali bebekler ikisi birden buyudugu icin vucudun bizimkinin iki kati genislemeye calisiyor agrilarda tabi sende daha fazla amaaaaa allahin izniyle senin bebislerde olmasi gereken yere kadar devam.edicek insallah bende en erken cumartesiue randevu alabildim dunku o durumdan sonra mumkun degil duramam olcum yaptirmam lazim allaha emanetiz inssallah yasadigimiz zorluklarin ardindan hersey mukemmel olucak

Rabbim korusun yavrularimizi mübarek günler hürmetine çok geçmiş olsun canim

Ayy su iç bol bol umut, ben biliyorum o ağrıyı. Mümkünse uzan dinlen ve o antibiyotiği ben gece 12 de aldım çünkü 3 saat lavaboya gitme demişti eczacı. Şifa olur inşallah

Sanirim bel agrilarinin sebebi genisleme ve buyumeler ama kasik agrilari enfeksiyon sanirim. Grcektem kotu bir agri.bencede gitmek gerkeiyor dun gitmedim sabaha kadar stresten ne ben uyudum ne bebeklerim uyudu perisan oldum
Rabbim korusun yavrularimizi mübarek günler hürmetine çok geçmiş olsun canim
Amin canim rabbim göstermesin coo sağol
Ayy su iç bol bol umut, ben biliyorum o ağrıyı. Mümkünse uzan dinlen ve o antibiyotiği ben gece 12 de aldım çünkü 3 saat lavaboya gitme demişti eczacı. Şifa olur inşallah
Rapor aldim canim bu hafta okula gitmicem artik. Hep yatiyorum artik yormicam kendimi bu s tres yetti bana. Bana yatarken ic 2 saat lavaboya cikma dedi gece icicem 2 gun ara verip 3.gun tekrar icicem.

umuttttt cnm çok geçmiş olsun , inşallah o antibiyotikler işe yarar birşeyciğin kalmaz tez Zaman'da

Bu Arada bizde bugün doktora gittik , kızımızın gelişimi 3 gün önden gidiyormuş , boyu 28 cm kilosu 580 gr olmuş elhamdulillah ....

Kızlar bu göbeğimdeki tüylenmeyi sordum , tüp bebek tedavi sürecindeki ilaçlardan mı diye , doktor normal gebeliklerde de olabilir dedi , doğumdan sonra 6 ay içinde dökülür dedi , ohhh dedim

Bnm son 1 haftadır bacaklarımda kaşıntı başlamıştı , kaşıyorum sonrasında ds sivilce gşbi küçük yaralar oluyordu ... Ona doktor nemlendirici bi krem verdi , kuruluktan olabilir .. Eğer o fayda etmezse karaciğer enzimi vb şeylere baktıracağı birkaç test istedi , bunlar yüksek çıkarsa bana gel çünkü hamilelikle ilgili bir durum tedavisini ben vereceğim dedi...

Nasıl doğum istediğimi sordu normal deyince , ideal olanın toplamda 11 kilo almak normal doğum için dedi , bu haftadan sonra ortalama aylık 1-1,5 kilo Alman uygun olur dedi ,, hergün sabah yrm saatlik yürüyüş önerdi ve beslenme listesi verdi ...

Ha birde ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum deyince tüp beneklerde komplikasyonlar fazla olabiliyor ben yapılmasını öneriyorum , ama illa yaptırmam diyorsan günlük düzenli kan şekerini takip et dedi , Bzm de kafa karıştı tabi yaptırsak mı yaptırmasak mı diye

İlk defa bu kadar detaylı konuştuğum bi doktora denk gelince sizinle de paylaşmak istedim ama uzun oldu galiba

Cok gecmis olsun canim ben de gecen hafta lokosit 16 cikinca o suya konulan tek seferlik antibiyotikten ictim ama kulturde bisey cikmadi. Sonra test yaptirim tekrar onda da 7 ye dusmustu bi daha antibiyotik vermedi sadece su ic dedi umarim gecmistir. Senin degerlerin nasil cikti kürde enfeksiyon mu cikti da 3 tanr antibiyotik verdi?

Masallah canim kocaman etmissin bebisini:) kilo konusu onemli tabi ben de dikkat etmeye calisiyorum da bakalim nasil sonuclanacak:) kac kilo aldin simdiye kadar ve kac kiloda hamile kaldin?

Masallah canim kocaman etmissin bebisini:) kilo konusu onemli tabi ben de dikkat etmeye calisiyorum da bakalim nasil sonuclanacak:) kac kilo aldin simdiye kadar ve kac kiloda hamile kaldin?
Aynen cnm çok şükür Bebişimiz büyümüş ... Cnm ben 46 kilo ile hsmile kaldım , ilk üç ay 3 kilo almıştım ama hastalandım ve 2-2,5 kilo verdim . Şimdi 50 kiloyum , ben az kilo aldım diye üzülüyordum ama doktor bu aylarda 4 kilo almak ideal olan zaten dedi , sevindim

Gunaydin annisler sabah sabah benim gibi ayaklari sis uyanan varmi acaba???
Bide benim ozellikle sag ayagim fena sisiyor o niyeki

Test vermedik canim versekte cikmayabilir dedi. Cogu hamilede gizli enfeksiyon oluyor testte cikmiyor bekleyip vakit kaybetmeyelim dedi. Benim yururken falan siddetli kasik agrim vardi. Idrarda yanma falan hersey var yani. Ikiz gebelik olunca erken dogumu tetiklemesin diye önlem olarak verdi hic bir sakincasi yok bu dönemde dedi.
Gunaydin annisler sabah sabah benim gibi ayaklari sis uyanan varmi acaba???
Bide benim ozellikle sag ayagim fena sisiyor o niyeki
Canim benim ikisi de sis daimabelki bebegin sagdadir saga baski yapinca sag sisiyordur

Günaydın Güzel anneler kızının odası boyadı evde değildim 3 gün herkese selamlar hep iyi olmamız dilegi ile umuttttt geçmiş olsun .kızlar ben 9 kilo almışım biraz dikkat etmem gerekiyor galiba ben de de yavaş yavaş şiş başladı

Ay
Cok guzel heyecanalr ne guzel yaaa.... Bende bugun itibariyle 10 a tamamladim 3 haftadir kilo almiyordum bu hafta 1 kilo daha aldim artik bebisler agirlasiyor ben bormal diye dusunuyorum canim ya dikakt et biraz ama cok takma onemli doktora olan bebegin saglikli olmasi bence. Biz hep birlikte seneye buradan kilolari vericez yine. Benimde ayaklarim sis ve surekli yaniyor ama idrar yolu enfeksiyonu ayak usutmekten oluyormus dunden beri corap giyiyorum yaniyor iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…