Ben ellerimi bile kapatamıyorum :) ama sebebini biliyorum bissürü tuzlu çekirdek yedim :'Gunaydin annisler sabah sabah benim gibi ayaklari sis uyanan varmi acaba???
Bide benim ozellikle sag ayagim fena sisiyor o niyeki
Artik al canim giderek zorlasiyor sizde durum ne bilmiyorum ama ben artik cok yorgun hissediyorum kendimi. Bende su dugmeli battaniyeler var ya onlardan oruyorum. Oglusumun ki bitti kizima basladim. Ben birde mevlit icin hediyelik mini ordekler oruyorum onlara devam edicem doguma kadar 100 tane yapayim diyorum hem oyalaniyorum.Evet umut çok güzel heyecanlar ben daha kızıma hiç bir şey almadim ama başlayacağım artık annem bir şeyler ör halasi almış birseyler ben battaniye oruyorum kilo oruç olmadıkça çabuk veririm. bu gunumuze çoooook şükür çok sıkıntılar çektim bebisim olana kadar
Ay canim yapma bunu kendine bak ödem olucak sende ben gibi harkeet edemicen ben yemeklere bile cok cok az katiyorumBen ellerimi bile kapatamıyorum :) ama sebebini biliyorum bissürü tuzlu çekirdek yedim :'
Cok guzel olmuslar canim eline koluna saglik. Insallah kendimizede hazirlicaz bunlari...Kızlar, arkadaşım 40 haftalik hamile, ona hediye yaptim bakin)
Inşallah canım!Cok guzel olmuslar canim eline koluna saglik. Insallah kendimizede hazirlicaz bunlari...
Ay ben rapor aldim evdeyim hic birsey yapmiyorum ona ragmen perisanim. Anlayamadim.neden oldugunu bir anda. Yemek bile yapamiyorum azicik ayakta durayim agrilarim basliyorumuttttt , cnm, ben de kendimi iyi hissetmiyorum, ama kilo almamak için yatmamaya çalışıyorum. Bir de kızım evde durmak istemiyor, ister istemez gezdiriyorum, Expo ya götürdüm 3 defa, yarın doğum günü var arkadaşımın kızının, oraya götüreceğim, surunuyorum ya)))
Bende hafta sonu e bebeğin mağazasında gördüm elim almaya gitmedi gozlerim doldu resmen o kadar kucuklerki ..yeni doğan alttan çıtçıtlı bay aldım ikişer tane bide english Homeda %50 indirim vardı ikı penye iki kalın battaniye bide nevresim takımı aldım cücüklereEki Görüntüle 1847125
E bebek bu haftaki siparislerim geldi kizlarsu öndeki premature takimi hoc almak istemesemde 12 liraya dusunce alayim bulunsun dedim insallah hic gerek kalmaz cok ufak cunkuuuu....
gecelikler cok hoşş güle güle kullan canım kaç liraya aldın?Eki Görüntüle 1847128 Eki Görüntüle 1847129
Kizlar bu iki geceligi lohusa sepeti.com dan aldim dun geldiler cok tereddut etmistim ama kumaslari falan cok guzel l beden aldim.suan tam oldu m beden bile alabilirmisim. Bir tanede emzirme atelti aldim. Simdi 2 emzirme atleti birde pijama takimi terlik alicam kendi hastane kiyafetlerim tamamlanmis olacak.
Insalalh hic gerek kalmaz canim p miniklere yaaaBende hafta sonu e bebeğin mağazasında gördüm elim almaya gitmedi gozlerim doldu resmen o kadar kucuklerki ..yeni doğan alttan çıtçıtlı bay aldım ikişer tane bide english Homeda %50 indirim vardı ikı penye iki kalın battaniye bide nevresim takımı aldım cücüklere
gecelikler cok hoşş güle güle kullan canım kaç liraya aldın?
Canim Bebislerine aldıklarında kendine aldığın gecelikler çok güzel Güle güle ve güzel günlerde giyinInsalalh hic gerek kalmaz canim p miniklere yaaa
Canim 1 tanesini sabahlikli aldim o 120 tl gecelik 59 tl birde emzirme atleti aldim 20 tl ye. Ben cok arstirdim en uygun fiyatalrinlohusa sepeti vermis. Ama pijamayi arastirip alicam bakalim
Güle güle giy canım. Ya biz kışın doğum yapıcaz, bu gecelikler ince olmaz mı umut. Bende böyle polar tarzı ürünlere bakacaktım ama bende alayım mı bunlardan? Evim sobalıEki Görüntüle 1847128 Eki Görüntüle 1847129
Kizlar bu iki geceligi lohusa sepeti.com dan aldim dun geldiler cok tereddut etmistim ama kumaslari falan cok guzel l beden aldim.suan tam oldu m beden bile alabilirmisim. Bir tanede emzirme atelti aldim. Simdi 2 emzirme atleti birde pijama takimi terlik alicam kendi hastane kiyafetlerim tamamlanmis olacak.
Sagol canim insallah bebislerle ben alanya da yasiyorum. Dogumumda eylul de olacak eylul de burasi cok sicak oluyor yaz gibi. Ama dogum sonrasi cok usunuyor diye okuyorum hep. Ama su var hastaneler cok sicak. Bir tane polar sabahligim var onu alicam cantaya. Ama bence yinede polar tarzi alma zaten üzerine orterler usursen.bunlari hastane icin aldim ben. Pijamada alicam uzerime de usursem o polar sabahligi kullanirim. Zaten pijama alsakta altini giydirmiyorlarmis kanamadan dolayi hastanede yani kalin olmasinin anlami kalmiyor. Bayadir okuyorum oyle karar verdimGüle güle giy canım. Ya biz kışın doğum yapıcaz, bu gecelikler ince olmaz mı umut. Bende böyle polar tarzı ürünlere bakacaktım ama bende alayım mı bunlardan? Evim sobalı
Ben hala karar verip alamadim yaaaaayni deli sorular var kafamda 10 lu alicam ama markaya karar veremedimMerhabalar aranıza yeni katıldım Ekim annesiyim inşallah hastane çıkışı aldınız mı kaçlı aldınız bir de hangi markalar iyi :)
Canim o zaman ben 3. Yu de mi gecelik alsam ki? Ama ev icin 1 tane pijama lazim yine de... Bu arada dun baska bir dogum yapan arkdas ta evet rahat oluyor ama o kulotlar ama ped yefmiyor kanama fazla olunca her yer batiyor demis. Depend kulotlar var ya onlardan önermiş. Markette gördüm ben onlardan alicam 1 paket. Ayri ayri koymaktansa ped ve kulotu direk onu kullanirim o da daha temiz oluyor ilk 2 gun icin demisCanlar gunaydin yeni dogum yapmis bir arkadasimin kesin tavsiyesidir hastaneye kesinlikle pijama goturme gecelik gotur giydirmiyorlar dedi soyliyim dedim ve kullan at lohusa kilotlarini onerdi
Dogru soyluyorsun canim daha mantikli azlinda bi tek onnla gecirilebilir pedle hic ugrasmayiz bariBen hala karar verip alamadim yaaaaayni deli sorular var kafamda 10 lu alicam ama markaya karar veremedim
Canim o zaman ben 3. Yu de mi gecelik alsam ki? Ama ev icin 1 tane pijama lazim yine de... Bu arada dun baska bir dogum yapan arkdas ta evet rahat oluyor ama o kulotlar ama ped yefmiyor kanama fazla olunca her yer batiyor demis. Depend kulotlar var ya onlardan önermiş. Markette gördüm ben onlardan alicam 1 paket. Ayri ayri koymaktansa ped ve kulotu direk onu kullanirim o da daha temiz oluyor ilk 2 gun icin demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?