2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ayy kızlar 2-3 gündür bacaklarım hatır hatır kaşınıyor , sonrada kırmızı kırmızı sivilceleniyor ... Hele dün daha da arttı , bgn cildiyeye gidip kan verdim ... Karaciğer enzimlerine , şekere falan bakılacak bakalım ne çıkacak

Insallah sonuclarin iyi cikar canim icini ferah tut

Selam kizlar ayrintilimiz genel itibariyle iyi gecti sadece sag bobrekte sol bobrege oranla biraz genisleme var simdilik onemli bir sonuc teskil edecek duzeyde degilmis sadece takip edilecekmis. Kilosu 537 gr olmus. Buyumesi guzel şimdilik

maşallah canım.gözünüz aydın olsun.

kızlar hastane çıkışı aldnız mı? yada hangi marka aldınız ben bir türlü karar verip alamadım

ben hıçbirşey almadım ve acayip rahatsızım bu durumundan....
kime hastane cıkışı desem ay çok gereksiz bir sürü parça var diyor kalıyorum bende oylece...
ama az kaldı agırlasmadan başlamam lazım.

maşallah canım gozunuz aydın olsun cok sevindim.

bende cok sevdim e bebek ürünlerini dolaşırken inceledim daha almasamda.
iyi günlerde saglıkla giysin canım.

canım o kadar haklısın ki....hayırlısıyla sırayla doğum yapıcaz bu sefer inşh herşey guzelolcak :)
artık hem çanta hem bebek eşyalarını hazırlamalıyız.

canım gözünüz aydın maşallah cok sevindim.:)

cok gecmiş olsun canım.dilerim hemen toparlarsın.
ne guzel doktorun hemen ilgilenmiş...
galiba benim hiçbirseye başlayamama sebebim şu doktor olayının bır oturmaması hala emin olamıyorum 2 bebeği saglıkla kucagıma alabilcekmiyim.
bir tuttaramadım doktoru nerdeyse doğum geliyor.

ohh mis canım :)
saglıkla odasında buyusun inşh :)

Eki Görüntüle 1847125
E bebek bu haftaki siparislerim geldi kizlarsu öndeki premature takimi hoc almak istemesemde 12 liraya dusunce alayim bulunsun dedim insallah hic gerek kalmaz cok ufak cunkuuuu....

cok guzel aldıkların canım...saglıkla huzurla giyin 3 nüzde :)
bu arada hastanelerden hep gecelik isteniyormus bilgin olsun.

Merhabalar aranıza yeni katıldım Ekim annesiyim inşallah hastane çıkışı aldınız mı kaçlı aldınız bir de hangi markalar iyi :)

hoşgeldin canım...

ahhh...ahhhh bi başlasam.....:)

tümdogum yapan arkadaslarım depend marka tek kullanımlık külodu onerdi bende bundan alıcam mutlaka.

canım gecmiş olsun nasıl cıktı testlerin.?
umarım bir sorun yoktur.

Herseyguzelolcak canım hastane çıkışlarını en azından hazır etmeliyiz. bende depend alıcaktım ama internet sitesi numune gönderiyormuş ücretsiz bende oradan istedim 15 güne gelir yazıyordu. bayramdan sonra 27. haftada olucaz çanta hazırlamanın tam vakti. bence sende yavştan almaya başla. hastane çıkışlarında gereksiz parçalar var evet ama derli toplu en azından. ne götürcem stresi olmaz. bende şimdi bebek çantası bakıcam ama hala o kadar çok şey var ki bir türlü toparlanmıyor. birde burada mağaza yok pek o da kötü bir etken işte. bayramda memlekete gidebilirsem o zaman da bakayım diye düşünüyorum. bir kere kötü düşünme doktor ne derse desin sen iki bebişide kucağına alacaksın iyi düşün. doğum gerçekten yakn 36 yı görebilirsek sadece 12 hafta kaldı. ki dün ikiz anneleri topiğinde biri 33+1 de doğuma alındı. yani bizim için 30 dan sonrası hep risk. o yüzden son hazırlıkları tamamlamalıyız.

kızlar günaydınlar...
ilk sizi okuyup cevaplarımı yazayım dedim.
basıma neler geldi

salı günü ayrıntılı ultrasayonumuz vardır benimde.
eşimle heyecanlan gittik.doktor muayenemiz iyi geçti genel olarak.
medikalparkta perinataloga gidiyorum bunun için.kendi devamlı doktorum değil yani.
kız 560 gr.5 gün onde erkek 470 gr 2 gün geride dedi.
biraz kotu oldum doktor genel olarak haftasına göre normal dedi.
eger aradaki fark acılırsa doktorun gene yönlendirir bana dedi.
diğer organ vs iyiydi. ben hala hareket hissedemiyorum ya onu sordum aranızda yorgan hala hissedersin yakında dedi.

cıktık eşim orucluyum ben acıktım realde ev yemekleri olan biryerde saglıklı olsun diye yemek yemege karar kıldım.
yemegin yarısında kesim midem bulandı.
ama ben hep kendimden sandım hava sıcak agır geldi vs..diye düşündüm.
alışveris yapacaktık bebekler için 2-3 mağazaya girdim çıktım yok dedim ben aşırı yoruldum yapamıyorum eşime eve gidelim ne olur dedim.
anneme doğru yola çıktık arabada daha da kotulestım.
anneme zor vardım sürekli kusma başladı.
iftar oldu eşim iftarını zor yaptı.
doktorumun oldugu hastaneye gidelim dedik.doktorum yok o saatte ne zaman burda başımıza birşsey gelse acil bize doktor kim o hastaneye geçin biz ne yapalım gibi konustugundan direkt oraya gittik.

cocuk doktoru nobetci hastanenin 2 tane kadın dogumcu var doktorumu soyledım buyuk ihtimalle yemekten oldu dedim.
ne yapalım sana deyip durdu ayakta zor duruyorum.
kendi doktorumu degil ısrarla diğer doktoru aradı.
kucuk bir serum taktılar.mide bulantısı kesici.
hamileleri naz yapıyor abartıyorum sanıyor davranıs tavırlar boyleydi.
bana demez mi dogum ne zman yaklasık su zaman zamanında gelirlerse dedim.
dogumlarda cocuk doktoru olması zorunluymus.
o zaman ben senenlik izindeyim sakın burda dogum yapma hele ikiz dogum hiç yapma dedi kalakaldık eşimle.
bayılcak durumdaydım konuştugumuz seye bak kendi doktorum bu durumdan bahsetmedi bile.
neden böyle elim ayagım bağlı anladınız mı daha bebeklerime ne olacagı çözemedim nasıl alışveriş yapayım yenidoğan yok hallederiz mantıgı var biraz ilerlesin.

saat 23:30 eve geldik bu sefer söylemesi ayıp hem ishal hem kusma ...
ama ben hamileliğimde bile böyle birşsey yaşamadım.saat 3:00 kadar cektim.
gitmek istemedim artık bayılcam eşim korkmaya başladı tamam dedim gidelim.
gittik gene serumlar takıldı.bize tahlil yazmıs.sabah 8:00 yanıma gelmedi bile bir daha.
neden vermediniz diyor sabah gelmiş ne tahlili dedim.
hemsireler vermemiş ki.
iyi şimdi verin sonra kendi doktorunuza çıkın gösterin diyor o gidiyor çunku.

cok uzun yazdım kusura bakmayın ama iyice doldum artık galiba.
kendi doktorumuz yok ne zaman geleceğini kimse bilmiyor diğer kadın doğum için o halde sırada bekledik girdik bebekleri merak ediyoruz çünkü uykusuz o kadar istifra ishal sabaha kadar perişanım ya.

girdik bebeklere baktı iyiler dedi.oynuyorlar kalp atışlarını dinletti.
gramlarına ne dedi dersiniz 630 gr erkek 635 gr kız.....
yahu fark olur makına arası ama bu kadar mı olur.
eşim o ara kendi doktorumun peşindeydi odaya giremedi.
hala bayılcak durumundayım hiç halim yok agzıma acıp konusamadım diyeceği şey hazır zate kendi doktorunla konus.

odandan cıktık tekerlekli sandalya getirmiş eşim doktoru bulmus ameliyata girmiş kısa sürcekmiş çıkacakmıs onu bekledik.

ameliyathane onundeyız arada.
adam doktor beni grdü ben sevindim kendi dokturumu gördüm diye.
anlatmaya basladım şöyle oldu böyle oldu vs....bunları verdiler.

onun taktıgı beni dinlemedem sen niye orda oturuyorsun

tekerlekli sandalyeye takmıs yahu kalkamıyorum vucutumda tek gr su kalmadı.
körümler otururmus orda nıye orda oturuyormusun once bir kalk dedi bana ya

o kadar kotuydum ki bunları ertesi gun uyuyup kalkınca idrak ettim.
sanki ben çocougum hamilesin nazlanıyor olayına dondu gene.

daha birkaç birsey daha şiştim anlatamıcam artık gözlerim doldu.

tek derdim çok para harcadık azcık devlet kurumunda devam edeyimdi.
en ihtiyac oldugm zaman gördüğümüz muameleye bakarmısınız.
bu gibi acil bir durumda doktoruma ulaşamıyorum.
zorla buluyoruz yaptıgı davranışa bakın......

pes diyorum gerçekten.....

ben hiç tutturamadım şu doktor olayını yaa....
u kadar az zaman kala gene doktor bulmam gerekecek.
ne gene neler yaşıcam acaba?

yahu vallahi pipirikli hamile değilim nazlı değilim.
nerden bu sonuca varıp böyle davranıyorlar bana anlamıyorum.
acil birşey olmadan aramam soramam idare ederim.

ama 4.denemem bu ya.ilk defa döllenme olmuş.ilk defa transfer olup ikisi tutmus.
kendimi suandan yetersiz anne hissettim evlatlarım için daha doktor bulamadım.

sonuc besin zehirlenmesi geçirdim hala halsizim,yatıyorum.

şükür daha iyiyim.

başınızı agırtım ne olur kusura bakmayın siz anlarsınız beni.

Canım benim çok geçmiş olsun bizi ancak bizler anlarız benimde gebeliğim çok zor oldu.ben en çok fark kapanmıştır ya bebislerim arasında ona sevindim onlar ve sen iyi olun ve bu son üzüntün İnşallah can ya

canım benim öncelikle çokk geçmiş olsun, aksilikler peşini kovalamış. gıda zehırlenmesı fena bişey bilirim.
gelelim nazlanmaya falan, nazla ne ilgisi var yaa, biz yıllar sonra elıne zorla evlat geçen insanlarız. mahallede benim gibi 3 tane daha hamıle var, ifrit oluyorum onlarla kıyaslıyorlar benı sürekli. yaw aynı değiliz yaa, elbette daha çok dıkkat edıcez, tamam herkesın evladı kendıne şirin. ama Allah korusun ya olumsuz bı durum yaşasak ? telafisi yok bu durumun.
sen hiçç sıkma canını, bak ishalde olmuşsun, bol bol sıvı tüket. yat dinlen, kimseleride umursama

geçmiş olsun canım çok üzüldüm ve gerildim okurken. Kendi özel doktorun yoksa doktorların hep aynı davranıyor. Ben sırf devlet olmasın diye Medicana ya gittim ve Doktoruma iki kez acil durumda ulaşamadım ulaştığımda ise müsait olmadığını söyledi ve ben apar topar bir devlet hastanesinin aciline gittim meğer kum döküyormuşum ama onu bilme şansım yok sonuçta ben doğum yapıyorum sandım o sancıyla. Doktorumu değiştirdim aynı hastanenin profuna gidiyorum şimdi ama onun da çok ilgili olduğunu düşünmüyorum. İdrar tahlili sonrası ara beni sonucunu telefonda görüşelim dedi aradım ama açmadı, whatsapp tan mesaj atım ve tüm sonucu detaylı yazdım bol su iç yazıp bırakmış. Anlayacağın doktor konusunda ben de hayal kırıklığına uğradım. Bir daha hamile kalırsam dışarıda muayenehanesi olan bir doktor seçicem hastane seçerek olmuyormuş bu işler

Herseyguzelolcak .
Canim yasadiklarin gercekten uzdu beni nasil bir ulke burasi can ya hemde 3 tane can nasil bir sorumsuzluktur bu. Allah korusun birsey olsa nasil odeyecekler vebalini. Boyle calisanlara hakkimi helal etmiyorum ben. Araban bozulmamis ki ya var mi boyle bir mantik.Hep korkuyorum bu durumdan bbiliyorsunuz haftasonu bende cok hastalandim gece sabaha kadar uyumadim ama esimi kaldirsam gidleim desem bunlarin olacagini o kadar iyi biliyordum ki o yuzden gidelim diyemedim. Sabaha kadar perisan olacaktım esimde sinir stres olackti. Sabah kendi doktoruma gittim. Ama ya acil.birsey olsaydi ya allah korusun gec kalinsaydi napacaktim ben. Rabbim esirgesin hepimizi kotu seylerden. Ama gercekten merak ediyorum ben simdi hastalansam gitsem acile doktoruna ulas dicekler sadece dimi? Ayyy dusundukce cildiryorum ama her yerde ayni seyler...

çok geçmiş olsun canım dışardan her yemek yedigimde bende korka korka yiyorum .anlattıkların çok sinir bozucu gerçekten ilk ve son yaşaman olur inşallah. Ama Dr bulamadım diye bebeklere bişey almıyorum demişsin ya çok yanlış öyle düşünme sakın. Zamani gelince sağ salim doğacaklar onlar öyle düşün olumsuzu çağırma kuzularına güven konuş onlarla 37 hafta olmadan gelmek yok diye anlaşma yap ben öyle yapiyorum:)

BİZDE GEÇEN A101 DEN TOST EKMEĞİ YOGURT KAŞAR ALDIK, BU 3 ÜRÜNDE KÜFLÜYDÜ KIZLAR.
:) GÜLEMİSİNN AĞLAYAMISIN, SANKİ CANIMIZA KASTLARI VAR. EŞİM AZ DAHA YIKIYORDU O A101 İ.
YA SABIR YA ALLAH. HAYIRLISIYLA GELSEYDİ ŞU EYLÜLÜN SONUDA. HEPİMİZ Bİ DERİN NEFES ALSAYDIK

Herseyguzelolcak cnm sonuçlar yarın çıkacak , bende merakla sonuçları bekliyorum

Bu Arads cnm çok geçmiş olsun , valla insan bizler gibi çok uğraşıp hamilelik geçirince acil durumda doktoruna ulaşabiliyor olmak istiyor ama kolay değil öylesini bulmak da .. Ben yine yeni bi doktora başladım , numarasını falan ds verdi bi durum olduğunda aratabilirmişim ams bakalım o be kadar ulaşabilir olacak

Son düzenleme:
Canimmmm cok gecmis olsun neler yasamissin ne kadar anlayissizlar ya gercekten madem biktiniz yapmayin bu isi diye ciglil atasi geliyor insanin

Benim de oyle canim son zamanlarda midem baya kotulesti gaviskona dayandim. Bu aralar bi de mide bulantisi cikti bende. Son uc gundur midem bulaniyo kusmuyorum ama rahatsiz ediyo cok bulanti hapi aliyorum
Kızlar acaba sadece benim midem mi yediklerimi hazmetmiyo ya yemek yedikten sonra fenalık geliyo

Kizlar tetanos asisinin ikinci dozunu vurdurdum ilkinde hic agri olmamisti sanki vurulmamisim gibiydi bu sefer baya agridi bu agri kac gune gecer ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…