2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kızlar acaba sadece benim midem mi yediklerimi hazmetmiyo ya yemek yedikten sonra fenalık geliyo
Ayni durumdayim canim yaaa kahvalti yaptim hava zaten sicak suan afakanlar basti beniiii cok fenayim...zaten meyve dondurma diisnda birsey yiyesimde gelmiyo
Kizlar tetanos asisinin ikinci dozunu vurdurdum ilkinde hic agri olmamisti sanki vurulmamisim gibiydi bu sefer baya agridi bu agri kac gune gecer ki
Benim ilki cok agrimisti canim 1 hafta uzerine yatamamistim. Sonra hafif agrimisti 10 gunde gecmisti. Ikinciyi hala vurunamadim korktum

Hic korkma canim bugun baya gecti agrisi sadece kendim uzerine dokununca agriyor onu da dokunmazsa yok agrisi. Yaptir gitsin ben hala surekli kan sulandirici kullaniyorum gobekten. Dr. Kullanmana gerek yok bosuna stres yapma igne olmak icin senin pihtilasman dusuk seviyede dedi ama gel de bana anlat bunu bebis rahat rahat beslensin diye kendimi delik desik ettim tetanoz ne ki:)

Kizlar siz de farkettiniz mi 25. Haftadan sonra hamile tablomuzda bebeklerin basi asagida gozukiyo cok erken degil mi donecekler mi asagiya?

Agridan degil.canim ya nelere katlandik agri viz gelir ikizlerde erken dogum tteikler diye bazi doktorlar onermiyormus o yuzden cesaret edemiyorum ben. Ilkini bir gazla vurundan da ikincisi icin cesaretim gelmiyor. Slai gunu doktora sorucam ona gore artii karar vericem
Kizlar siz de farkettiniz mi 25. Haftadan sonra hamile tablomuzda bebeklerin basi asagida gozukiyo cok erken degil mi donecekler mi asagiya?
Canim benim.simdiden birinin basi asagida duruyor. Elini kolunu da sokuyor galiba asagidan pitpit gidikliyor

Kizlar Bugun doktora girtim dun yolda kaldim taksiyle eve getirdim kasigima ve belimin tek tarafina agri girdi yuruyemedim. Enfeksiyondan suphelendim gittik hersey yolumdaydi cok suur . idrar tahlili istedi temiz cikmis ama akintim var alt karnim agriyor akintimin rengi koyi dedim acaba vajinalmi dedim hic bakmadan ozaman vagihex kullan dedi bozuldum acikcasi bakmadan neyin teshisi bu yani
Neysevarmi kizlar aranizda bu fitili kullanan

Bana da 2 aylıkken vermişdi dr canım mantar var diye

Gecmis olsun canim benimde agrilarim vardi biliyorsun tahlil yapmadi doktorum dedi ki tahlil yapsak ta cikmayabilir gebelikte gizli olabiliyor enfeksiyon dedi. Ben doktoruma guvendim sende guven

Kizlar bunlar da kundak battaniyelerimiz bugun dugmelerini alip tamamladim Eki Görüntüle 1848951
Ayy bunlar ne güzel umut bayıldımm, güle güle kullan inşallah. Bizde yine bugün pulset, bebek bakım çantası, alt açma, banyo küveti, bornoz takımı, 5 inci hastane çıkışını aldık. Resimleri pazartesi pc ye yükleniym burda paylaşıcam. Telefondan yüklemiyorum. Güzel günlerde kullanalım inşallahh

L
Oh oh neler almissin maasallah canim cok sanslisiniz valla maasallah benim esimde hayati cehennem etmekten baska hicbi seye yaramiyo sagolsun degil oglumuza biseyler almak ben magazalarda bakinca bile sikiliyor beyfendi elle tutulur hicbi seyimiz yok daha

Kizlar bunlar da kundak battaniyelerimiz bugun dugmelerini alip tamamladim Eki Görüntüle 1848951
Can ya maşallah eline sağlık ne kadar güzel olmuş Allah gule güle kullanmayı da nasip etsin hani ben battaniye oruyorum ya tig isi valla benim sağ elim uyusuyor bu aralar sen özellikle gece soluma yatarken sen böyle bir sıkıntı yaşadın mi yoksa bende bir sorun mu var pylasirsan sevinirim

Bizimki de sıkılıyo ama sorarsan totem yapmis 6 aya kadar bisey almayacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…