- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Ay bu ne totem ne bi halt zor geliyo resmen zaten duskun olsa bu halde beni khretmez benim bu dunyadaki sinavimda kendisi oluyor sanki artik yapacak bisey yok kendim alicam oglumun herseyini napalimBizimki de sıkılıyo ama sorarsan totem yapmis 6 aya kadar bisey almayacakmis
Naail bir canta aldin canim en cok onu merak ettim?pusetlere ne kadar verdin?ben bayram dönüşü alicam onlari biraz daha vakit gecsin istiyorum. Bornoz takimi ve hastane cikisi da begenemiyorum bir turlu uyuz oldum kendimeAyy bunlar ne güzel umut bayıldımm, güle güle kullan inşallah. Bizde yine bugün pulset, bebek bakım çantası, alt açma, banyo küveti, bornoz takımı, 5 inci hastane çıkışını aldık. Resimleri pazartesi pc ye yükleniym burda paylaşıcam. Telefondan yüklemiyorum. Güzel günlerde kullanalım inşallahh
Amin canim hepimiz insallah. Canim bazen uyusuyor ama benim iki bilegimde uyusuyor hamielelikte normalmis. Ne yanima yatsam uyusuyor.Can ya maşallah eline sağlık ne kadar güzel olmuş Allah gule güle kullanmayı da nasip etsin hani ben battaniye oruyorum ya tig isi valla benim sağ elim uyusuyor bu aralar sen özellikle gece soluma yatarken sen böyle bir sıkıntı yaşadın mi yoksa bende bir sorun mu var pylasirsan sevinirim
Canim oyle deme ya o da streslidir korkulari vardir hashassin sende bu siralar ondan kaynaklidir hepsi. Benim esimde planlamiyor herseyi ben diyorum ama napalim onlarda boyleuzme kendini bebegine odaklanAy bu ne totem ne bi halt zor geliyo resmen zaten duskun olsa bu halde beni khretmez benim bu dunyadaki sinavimda kendisi oluyor sanki artik yapacak bisey yok kendim alicam oglumun herseyini napalim
Pazartesi resimleri yüklerim inşallah, pulseti 95 idi indirimi var dediler 75 e aldık canım. Ya kız bebeklerin kıyafetleri çok şirin insan kararsız kalmadan en renklisini almak istiyor. Aslında bana kalsa bende bayram ertesi düşünüyordum ama eşim çok sabırsız sürekli nette trendyolda e bebek de, kanzda,kurcalıyor. Nerde uygun bişey alıyor. Ben onun kadar hevesli değilimNaail bir canta aldin canim en cok onu merak ettim?pusetlere ne kadar verdin?ben bayram dönüşü alicam onlari biraz daha vakit gecsin istiyorum. Bornoz takimi ve hastane cikisi da begenemiyorum bir turlu uyuz oldum kendime
Amin canim hepimiz insallah. Canim bazen uyusuyor ama benim iki bilegimde uyusuyor hamielelikte normalmis. Ne yanima yatsam uyusuyor.
Canim oyle deme ya o da streslidir korkulari vardir hashassin sende bu siralar ondan kaynaklidir hepsi. Benim esimde planlamiyor herseyi ben diyorum ama napalim onlarda boyleuzme kendini bebegine odaklan
Umut sen neymissin yahu çok tatlı olmuşlar güzel günlerde kullanın insaAllah canimKizlar bunlar da kundak battaniyelerimiz bugun dugmelerini alip tamamladim Eki Görüntüle 1848951
Benimde var canim hemen uyusuyor ama yavas yavas ordum hep. Ogrendigim ilk gun basladim normalde hizli orerim ancak bunlari orebildim simdi mevlit icin bebek hediyesi olarak oyuncaklara basladim yetisecek mi bilmiyorumumuttttt , ellerine sağlık, bu ne şirinlik böyleeeeeee, bayıldım!
Ben oremiyorum, sabirsizim, sıkılıyorum çabuk, birde karpal tünel sendromum var, hemen ellerim kopuyor.
Cok uygun gercekten canim ya bizde bayram donusu alalim artik diyoruz bayramda memlekete gidince de bakicaz belki oradan da aliriz. Gelince o kadar cok is var ki.Pazartesi resimleri yüklerim inşallah, pulseti 95 idi indirimi var dediler 75 e aldık canım. Ya kız bebeklerin kıyafetleri çok şirin insan kararsız kalmadan en renklisini almak istiyor. Aslında bana kalsa bende bayram ertesi düşünüyordum ama eşim çok sabırsız sürekli nette trendyolda e bebek de, kanzda,kurcalıyor. Nerde uygun bişey alıyor. Ben onun kadar hevesli değilim
Sagol canim benim hepimiz hep guzel gunlerde kullanalim insallah.Umut sen neymissin yahu çok tatlı olmuşlar güzel günlerde kullanın insaAllah canim
Allah yardım eder canım ama zorlanacagimiz bi gerçekKuzlarrr yaw bu ne sıcaklar , patlıyorum , oturduğum yerden terliyorum .... ayyy piştim piştim , temmuz ağustos Nasıl geçecek
Klima kesinlikle şart, temmuz ağustosda bizim buralar 40 dereceyi buluyor. O yüzden klima aldık valla bizde, sağlıksız ama mecbur nefes alınmıyor yaKuzlarrr yaw bu ne sıcaklar , patlıyorum , oturduğum yerden terliyorum .... ayyy piştim piştim , temmuz ağustos Nasıl geçecek
Bizim dun 39 dereceydi giderek artiyorrrrr...klima da usutuyor hasta olmaktan korkuyorum ama mecburen calistircaz artik.Klima kesinlikle şart, temmuz ağustosda bizim buralar 40 dereceyi buluyor. O yüzden klima aldık valla bizde, sağlıksız ama mecbur nefes alınmıyor ya
Canim yastik baya rahat tavsiye ederim kesinlikle ben bazen sola donuyorum sariliyorum yastiga uyuyorum bazen saga dönüyorum. Sirt ustu de yatiyorum bence o kadar kasma kendini. Ikiz gebeler topiginde surekli yatmak zorunda kalan arkadaslar var hep sirt ustu yatiyorlar. Hastanede de zaten oyle.Ay sacma sapan ruyalar gormekten uyuyamaz oldum gozlerim aciyor yahune kadar gercek gibiler
Bide ne zaman uyansam sirtustu yatmis buluyorum kendimi cok uzuluyorumumuttttt yas5ik ise yaradimi canim ya
Benimkide ayni rengi bile aynibesigi de almisssinnnn cok begendimmmmYastigim bu cnm
Ben zaten geceleri de nefes alamiyorum yaaa... Hava nemlendirici sart gercektenumuttttt , biz de çalıştırmaya başladık, ama burnum kuruyor, hava nemlendiriciyi aciyorum.
Cnm, benimki internette 100 tl yaziyor, ama ben ikinci el 45 tl ye aldım, 55 tl tasarruf edip büyük kızıma harcarim diye. Pahalı giyisleri de almıyorum, kriz ne kadar devam edecek bilmediğim için, bu sene antalyada turizm ölü resmen. Nasılsa çabuk büyüyor bebek diye, fazla alışverişe gerek duyumuyorum. Gönül ister tabi, ama ilk kızımı da düşünmek zorundayım.
Ayy valla , bizde şu buharlı vsntilatörden alsak diyoruz ... Eşime klima dokunuyor , o daha ii olur belki diye düşündümKlima kesinlikle şart, temmuz ağustosda bizim buralar 40 dereceyi buluyor. O yüzden klima aldık valla bizde, sağlıksız ama mecbur nefes alınmıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?