2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

S sanslianne umuttttt ne kadara aldiniz kizlar yastigi
Cnim ben gittigidiyordan 65e aldim galiba.
BeşikE="umuttttt, post: 46999264, member: 524442"]Benimkide ayni rengi bile aynibesigi de almisssinnnn cok begendimmmm

Ben zaten geceleri de nefes alamiyorum yaaa... Hava nemlendirici sart gercekten
Beşik bebek için degil, cnm, büyük kızım yanımda yatıyor, başka odaya ayırmaya kiyamiyorum)) Artik ilerde inşallah kardeşi ile birlikte çocuk odasina tasinirlar. Korkak benimki)[/QUOTE]
Ikiside mi odada kalacak bizim gibi kalabalik olacaksiniz sizde ahsap besikten memnun musun canim kac yasinda simdi kizin? Biz cok kararsiziz ahsap mi park besik mi diyem bizde ayiramicaz 2 3 yasin kadar.
Kızlar sizin Demir ilacınızın adı ne ?..
Benimki gynoferro sanol canim

umuttttt , elevit, corasprin kullaniyorum. Megnezyum ve kalsiyum eğer kramp olursa iç dedi, çok nadiren magnorm içiyorum, , toplam 8 tane icmisimdir bugüne kadar. Fazla kramp yok. Süt, yoğurt, peynir tuketiyorum.

Kızlar merhaba ,gebeliğin başında açlık ve tokluk şekerime baktırmıştım 3 aylık şekerime de baktırmıştım ailede tip 2 diabet var çünkü normal çıkmıştı ama bir kaç gündür aşırı bir acıkma hissi bayılacak gibi hemen yiyorum ve yedikten sonra halsizlik çöküyor kolumu bile oynatamıyorum hemen yatıyorum,gebelikten öncede oluyordu ama çok uzun süre bir şey yemezsem şeker düşüklüğü oluyordu ama şimdi gebelikte olunca korktum normal mi şeker yüklemesine de daha var sanırım inş şeker çıkmaz ya(

umuttttt , elevit, corasprin kullaniyorum. Megnezyum ve kalsiyum eğer kramp olursa iç dedi, çok nadiren magnorm içiyorum, , toplam 8 tane icmisimdir bugüne kadar. Fazla kramp yok. Süt, yoğurt, peynir tuketiyorum.
Elevitte de var sanirim kalsiyum ve magnezyum. Ben icmezsem magnezyumu cok kramp yasiyorum hergun iciyorum. Sut tuketiyorum ama yetmiyor galiba bugun cok agriyor bacakalrim

Kizlar benim iki ayagimda cok sisiyor sadee aksm degil butun gun goren herkes eyvaaahjjj sen album olmussun eyvah diyor ne bu bi tehlikesi varmi cok uzuldum bende bi sorunmu var yani

Canim yinede doktoruna bir sor belki yine bakar yada daha erken yapar seker yuklemesini.
Ay kızlar bugün ilk kez Kızıma bişeyler aldım bi girdim lc Waikiki ye elime geçeni aldım öyle tatlılar ki insan dayanamıyo
Gercekten oyle canim ya insan kendini kaybediyor herseyi alasi geliyor. Hele kiz kıyafetleri harika.
Kizlar benim iki ayagimda cok sisiyor sadee aksm degil butun gun goren herkes eyvaaahjjj sen album olmussun eyvah diyor ne bu bi tehlikesi varmi cok uzuldum bende bi sorunmu var yani
Canim benimde sis ya yuzugum olmuyor ayakalrimda artik heo sis ve bacak agrimda var benim.

Bende masa başı iş yapıyorum dün bi baktım ayaklarım davul gibi. Eve gelir gelmez hemen ayaklarımı kaldırıp yattım, tuz hiç yok hayatımda ama demekki şişicez

Ya bende arastirdim yaz hamileliginde sismeler erken balarmis diyorum bide ben evdeyim sicaktan iyice davul gibi ayaklarim herkes bi laf souluyor zaten herkes doktor basimiza :) kizlar benim doktorun isi varmis ay bu hafta seker yuklemesi yapmamiz lazimdivama isim var duramam bosver bi dahaki gelisine artik dedi ay butun tuhaflar beni buluyo
Bende masa başı iş yapıyorum dün bi baktım ayaklarım davul gibi. Eve gelir gelmez hemen ayaklarımı kaldırıp yattım, tuz hiç yok hayatımda ama demekki şişicez

babyinlove canım bende bayramdan hemen önce ayın 2 sinde yaptırıcım, yani randevuyu o güne verdi doktor. Sanırım sıkıntı olmaz ya
Yaw zaten mesela birine deki, ayaklarım şişiyor ayy bende doğum yaptım bendede oldu ama yani böyle dillendirmedikkk, ıyyy vallahi kafayı gömesim var

Heh benimde tam onu yapasim var hatta yuzlerine dogru aptalsiniz diyesim geliyor ay sicaktan kafa gidiyor yahu

Bence normal canim herkes hamilelikte yasiyor bunu. Birde baya sicak burasi gece sabaha kadar uyuyamadim.klimada carpti galiba burnum aciyor cok

Merhaba kızlar ,detaylı ultrason yaptırdınız mı ? Benim yaptırmam lazım ,bir iki hafta içinde de kendi doktorum bakıyormuş ayrıntılı ultrason...ama bana tüp bebek doktorum ayrıntılıya perinotolog baksın demişti .kendi doktorum normal kadın doğum uzmanı perinotolog değil...karar veremiyorum başka doktora gidersem ayıp olacak gibi de geliyor..napayım bilemedim size kim baktı Perinatalog mu? Yoksa kendi doktorunuz mu

Canim ayip olacak diye dusunme bence ikiside baksin perinatolog cok daha iyi olur bence.

Kizlar doktordan geldikk sicakalr felaket 50 yi buldu galiba gece hic uyumadim gercekten allsh yardimcimiz olsunnn devletede gittim tum tahlilleri verdim yarin sonuclar cikacak insallah hersey yolundadir. Cok hareketliydiler doktor zor ölçüm yapti kizim 694 oglum 594 gr olmus 100 gr fark normal mi ki.. Kizim tombik mi olacak anlamadim

Canım gözün aydın maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. kuzularin boyu nasıldı canım aralardaki farkki takma bence bir sorun olsaydi dr söylerdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…