normal dedi ama ben yinede tereddüte düştüm. kızım 32 oğlum 30 cm galiba canım ama doktorun ölçümlerine pek güvenemdim niyyseCanım gözün aydın maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. kuzularin boyu nasıldı canım aralardaki farkki takma bence bir sorun olsaydi dr söylerdi bence
normal dedi ama ben yinede tereddüte düştüm. kızım 32 oğlum 30 cm galiba canım ama doktorun ölçümlerine pek güvenemdim niyyse
evet canım çift doktor gidiyoruz :))) aslında inanılmaz rahatım ama bu sıcaklar içimi fena ettiiMaşallah kuzularina ne olur kötü düşünme icini ferah tut canim senin başka Dr var sanırım ona gidersin için rahat eder
Canim biliyorsundur ikizler hic ayni kiloda dogmazlar biri hep daha zayif olur diger turlu nasil olur dusunsene benim ikiz ogrencilerim hep oyleydi dogum kilo boylari farkliydi normal yanievet canım çift doktor gidiyoruz :))) aslında inanılmaz rahatım ama bu sıcaklar içimi fena ettii
Giderek artinca biraz sasirdim ama dedigin gibi normal sanirimCanim biliyorsundur ikizler hic ayni kiloda dogmazlar biri hep daha zayif olur diger turlu nasil olur dusunsene benim ikiz ogrencilerim hep oyleydi dogum kilo boylari farkliydi normal yani
babyinlove canım bende bayramdan hemen önce ayın 2 sinde yaptırıcım, yani randevuyu o güne verdi doktor. Sanırım sıkıntı olmaz ya
Yaw zaten mesela birine deki, ayaklarım şişiyor ayy bende doğum yaptım bendede oldu ama yani böyle dillendirmedikkk, ıyyy vallahi kafayı gömesim var
Merhaba kızlar ,detaylı ultrason yaptırdınız mı ? Benim yaptırmam lazım ,bir iki hafta içinde de kendi doktorum bakıyormuş ayrıntılı ultrason...ama bana tüp bebek doktorum ayrıntılıya perinotolog baksın demişti .kendi doktorum normal kadın doğum uzmanı perinotolog değil...karar veremiyorum başka doktora gidersem ayıp olacak gibi de geliyor..napayım bilemedim size kim baktı Perinatalog mu? Yoksa kendi doktorunuz mu
selam canım benim bebişimin de sağ böbreği 4,4 mm çıktı ben biraz mutsuz oldum inşallah daha büyümez. Senin bebişinin bir böbreği mi iki böbreği mi?Çok güldüm Zehra er27 yaaaa Bide bişi söyleyince onla ilgili mutlaka etraftan duyulan kötü şeyler vardır , onlar da eklenir , söylerler , niyeyse.... Sanki hamilenin psikolojisini bozmaya niyetlenmişler gibi ....
Cnm Bnm doktor ayrıntılı için yönlendirme yaptı kendi bakmıyor demek ... Aslınds makine aynı makine , muayene aynı muayene , sadece mevcut durumu yorumlama konusunda perinatolog iyi olabilir belki .. Mesela bana doktor böbrek 4,5 cm Dedi , şimdi normal zaten 5'e kadar normal ama , büyüme olasılığına karşılık 32. haftada tekrar görmek istiyorum Dedi.... Böyle bişi demek istediğim , daha fazla olasılığı düşünüyorlar ve ona göre yönlendirme yapıyorlar perinatologlar gsliba ... Kendi doktoruna git , içine sinmezse perinatolog a da gidersin madem... Doktorun normal muayene ücreti mi alıyor farklı mı ücretlendirme ?..
selam canım benim bebişimin de sağ böbreği 4,4 mm çıktı ben biraz mutsuz oldum inşallah daha büyümez. Senin bebişinin bir böbreği mi iki böbreği mi?
muhip , haksızmıyım ama. sanki herkesss ağız birliği yapmış, hepsi filozof doktorlar bişey bilmiyor. Nasıl oluyor bilmiyorumki muhabbet hemen benim gebeliğimle ilgili bi konuya muhakkak geliyor.
Ben neden 5 tane hastane çıkışı almışım meselaaaa, anam valla çıldırtıyolar insanı ya
Can'ım bilmiyorum ki ayrı bir ücret alıyor mu sormadım daha doğrusu..ama alsa bile dazla bir ücret alacağını sanmam..Ayşe hocayı bilirsin sen de memorial de o demişti bana gebeliğin başında perinotolog görsün ayrıntılı da diye..aslında memorial gibi bir hastaneden sonra başka doktorlara nedense güvenim kalmadı ya belki gerek bile yok ama işte pimpirikleyorum kendi doktoruma bu konuda mail attım kadının da haberi olsun,gerek yok ben bakarım derse gitmeyebilirim.. memorial şişliden perinotolog Cihangir yılanlıoğludan her ihtimale karşı randevu aldım 650 tl dediler .napalım gerekirse vericez..Çok güldüm Zehra er27 yaaaa Bide bişi söyleyince onla ilgili mutlaka etraftan duyulan kötü şeyler vardır , onlar da eklenir , söylerler , niyeyse.... Sanki hamilenin psikolojisini bozmaya niyetlenmişler gibi ....
Cnm Bnm doktor ayrıntılı için yönlendirme yaptı kendi bakmıyor demek ... Aslınds makine aynı makine , muayene aynı muayene , sadece mevcut durumu yorumlama konusunda perinatolog iyi olabilir belki .. Mesela bana doktor böbrek 4,5 cm Dedi , şimdi normal zaten 5'e kadar normal ama , büyüme olasılığına karşılık 32. haftada tekrar görmek istiyorum Dedi.... Böyle bişi demek istediğim , daha fazla olasılığı düşünüyorlar ve ona göre yönlendirme yapıyorlar perinatologlar gsliba ... Kendi doktoruna git , içine sinmezse perinatolog a da gidersin madem... Doktorun normal muayene ücreti mi alıyor farklı mı ücretlendirme ?..
Can'ım bilmiyorum ki ayrı bir ücret alıyor mu sormadım daha doğrusu..ama alsa bile dazla bir ücret alacağını sanmam..Ayşe hocayı bilirsin sen de memorial de o demişti bana gebeliğin başında perinotolog görsün ayrıntılı da diye..aslında memorial gibi bir hastaneden sonra başka doktorlara nedense güvenim kalmadı ya belki gerek bile yok ama işte pimpirikleyorum kendi doktoruma bu konuda mail attım kadının da haberi olsun,gerek yok ben bakarım derse gitmeyebilirim.. memorial şişliden perinotolog Cihangir yılanlıoğludan her ihtimale karşı randevu aldım 650 tl dediler .napalım gerekirse vericez..
Ayrıca kadın doğumcuların neye göre ayrıntılı baktığını anlamış değilim bazıları başka doktora yönlendiryor bazıları kendi bakıyor ...makine aynı makine dediğin gibi ,eğitimini mi alıyorlar acaba herkes bakmadığına göre ..
Canim benim doktorun perinatoloji sertifakasi var duvarinda asili bence onla alakali olabilirAyrıca kadın doğumcuların neye göre ayrıntılı baktığını anlamış değilim bazıları başka doktora yönlendiryor bazıları kendi bakıyor ...makine aynı makine dediğin gibi ,eğitimini mi alıyorlar acaba herkes bakmadığına göre ..
Canim ben su altta dosya yukle diyor ya oradan yukleyip tam resim diyorum oluyor. Ama foto cekince boyutu buyuk oluyor. Onun ekran resmini cekiyorum yada resmi kirp diyorum bende herkesi merak ediyorum ama kimse paylaşmıyorKizlar ya kimse aldiklarini koymuyor amaaaa bende koymak istiyorumda olmuyo bi turlu bi tek umutunkileri gorduk digerlerinde yok hadi koyun fikir olsun hepimize
Yıkayıp ütüleyimKizlar ya kimse aldiklarini koymuyor amaaaa bende koymak istiyorumda olmuyo bi turlu bi tek umutunkileri gorduk digerlerinde yok hadi koyun fikir olsun hepimize
selam canım ben kendi doktoruma haftaya cumartesi gidicem bakalım o nediyecek kendisi mi bakmaya devam edicek yoksa başka bir doktora mı yönlendiricek.. İnşallah büyümesi durmuştur. Amniyo sıvısının miktarı önemli bir noktaymış böyle durumlarda. Böbrekte sıkıntı oldukça o sıvı azalırmış. şimdilik iyi gözüküyor inşallah böyle devam eder..Cnm Bzm kızımızın Çift taraflı , valla aslında tedirgin oldum ama çok kafama takmamaya çalışıyorum , inşallah herşey yolunda gider de bi sıkıntı olmaz umarım ...Sana da 32. haftada tekrar görmek istediğini söyledi mi doktor prki mollify ?...
He ya valla , öylelerine he Can'ım heee heeeee diyorum valla ... Herkes kadın doğum uzmanı herkes hoca herkes doktor , her doğum yapan çocuğu olan herkes uzman doktor
Canim korkma sakin ol gecicek insallah benim yengem hamileligin sonuna kadar yesil enfeksiyonla gecirdi evet tehlikeli mama once meleklerimiz icin sakin olcaz ( bunuda soyleyene bak ben ) dualarim seninle kuzum hic korkma gecicek insallahKizlar dun devletye test verdim enfeksiyon gecmemis doktorum gunde 2 kez kullanmak uzere antibiyotik verdi tekrar dua edin bize gecsin yaaa korkutmaya basladi beni. 5 gun icip tekrar idrar vericem
Kizlar dun devletye test verdim enfeksiyon gecmemis doktorum gunde 2 kez kullanmak uzere antibiyotik verdi tekrar dua edin bize gecsin yaaa korkutmaya basladi beni. 5 gun icip tekrar idrar vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?