inşallah canım ya antibiyotik başlıcaz 5 gün içicem tekrar baktırıcam bakalım inşallah geçrCanim korkma sakin ol gecicek insallah benim yengem hamileligin sonuna kadar yesil enfeksiyonla gecirdi evet tehlikeli mama once meleklerimiz icin sakin olcaz ( bunuda soyleyene bak ben ) dualarim seninle kuzum hic korkma gecicek insallah
su iç canımsın bol bol, çok geçmiş olsunKizlar dun devletye test verdim enfeksiyon gecmemis doktorum gunde 2 kez kullanmak uzere antibiyotik verdi tekrar dua edin bize gecsin yaaa korkutmaya basladi beni. 5 gun icip tekrar idrar vericem
Ay ay ay cok guzeller canim yaaaa bende esumin telegondan cekup yuklemeyi denicem bakalim bayildim bunlara rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallahhhhkızlarr hele bi bakınnn :), daha epey var onlarıda çekeyım eklıycem buraya. umarım sizde begenirsinizEki Görüntüle 1850998 Eki Görüntüle 1850997
Eki Görüntüle 1850988 Eki Görüntüle 1850989 Eki Görüntüle 1850990 Eki Görüntüle 1850991 Eki Görüntüle 1850992 Eki Görüntüle 1850992 Eki Görüntüle 1850993
Harika çok guzeller Allah sağlıkla giydirme ve sevmeyi de nasip etsin canimkızlarr hele bi bakınnn :), daha epey var onlarıda çekeyım eklıycem buraya. umarım sizde begenirsinizEki Görüntüle 1850998 Eki Görüntüle 1850997
Eki Görüntüle 1850988 Eki Görüntüle 1850989 Eki Görüntüle 1850990 Eki Görüntüle 1850991 Eki Görüntüle 1850992 Eki Görüntüle 1850992 Eki Görüntüle 1850993
saol canımsın, kaynanam ve saz arkadaşları :) epey bi örgü işine girdiler. hele onlar daha bi şirinn. hepsini toparlıym onlarıda atıcam inşallah.Ay ay ay cok guzeller canim yaaaa bende esumin telegondan cekup yuklemeyi denicem bakalim bayildim bunlara rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallahhhh
ayyy maşallahhhh güzel günlerde giydir inşallahhhkızlarr hele bi bakınnn :), daha epey var onlarıda çekeyım eklıycem buraya. umarım sizde begenirsinizEki Görüntüle 1850998 Eki Görüntüle 1850997
selam canım ben kendi doktoruma haftaya cumartesi gidicem bakalım o nediyecek kendisi mi bakmaya devam edicek yoksa başka bir doktora mı yönlendiricek.. İnşallah büyümesi durmuştur. Amniyo sıvısının miktarı önemli bir noktaymış böyle durumlarda. Böbrekte sıkıntı oldukça o sıvı azalırmış. şimdilik iyi gözüküyor inşallah böyle devam eder..
kızlarr hele bi bakınnn :), daha epey var onlarıda çekeyım eklıycem buraya. umarım sizde begenirsinizEki Görüntüle 1850998 Eki Görüntüle 1850997
Wowwwww hersey hazir yaniben bayram sonuna birakiyorum herseyi. Dogum fotocusu ne kadar istedi canim? Bende istiyorum onu. Album mu bericek size? Ay biz daha isimleri bile netlestiremedik o kadar cok is var ki oy oyy...oda susunu falan kendim yapmayi duusnuyorum firsat olursa.Kızlar herşeyin en iyisine layıgız biz, çok emek verdik çok çaba sarfettik, Rabbimde lütfetti. Binlerce kere şükürler olsun, vatana millette Allaha layık birer evlat olurlar inşallah.
Haftasonuda çocuk arabasını, ben kendime 3 takım gecelik, iç çamaşarları, bebişe ağız mendilleri yedek zıbınlar, çoraplar alıcam. Aha bide 2 ince 2 kalın battaniye alıcaz. Ayrıca oda süslemeleri ve ikramlık çikolata ve magnetlere bakıcaz. Doğum fotocusunuda ayarladık. Bayramdan sonra ya pek bişey kalmadı yani kızlar.
Kızımızın adıııııı, SELİN HAYAL
Bir anda alirsin kuzum herseyi merak etme. Bende bayrami bekliyorum 27 28.hafta olaun artik tamamlicam herseyi. Gercekten cok eksik varOh ohZehra er27 senin bebisin herseyi hazir maasallah kiz ne ara hallettin bizi kimse sallamiyor valla ben yine hafta sonu tek basima gidicem gibi gorunuyor esime anneme birakirsam donsuz dogcak yavrum
oda süsü, magnetler vs leri, 200 tl ye anlaştım umut, çünkü ben çalışıyorum. sen artık evdesın sanırım. keşke bende evde olsam yaaa. 300 tl yede fotocu ile anlaştık. evet albüm yapacak.bunlarda çarşaf nevresimler kızlar, dün kayınvalidemle aldık, dikime bıraktık. 3 çarşaf, 2 nevresim, 6 tanede yastık olacakWowwwww hersey hazir yaniben bayram sonuna birakiyorum herseyi. Dogum fotocusu ne kadar istedi canim? Bende istiyorum onu. Album mu bericek size? Ay biz daha isimleri bile netlestiremedik o kadar cok is var ki oy oyy...oda susunu falan kendim yapmayi duusnuyorum firsat olursa.
Haftaya son canim sonra evdeyim insallah. Bayramda memlekette olucaz dönüşte kendimi iyi hissedersem baslicam. Ama gercekten cok zor ya artii dun ayaklarin bildiginiz davul gibi oldu. Sicaktan eridim gittim klima da fayda etmiyor bazen o kadar sicak buralar. Ben carsafa falan besikleri alinca baslicam insallahoda süsü, magnetler vs leri, 200 tl ye anlaştım umut, çünkü ben çalışıyorum. sen artık evdesın sanırım. keşke bende evde olsam yaaa. 300 tl yede fotocu ile anlaştık. evet albüm yapacak.bunlarda çarşaf nevresimler kızlar, dün kayınvalidemle aldık, dikime bıraktık. 3 çarşaf, 2 nevresim, 6 tanede yastık olacak
Eki Görüntüle 1851294 Eki Görüntüle 1851295 Eki Görüntüle 1851296
Haftaya son canim sonra evdeyim insallah. Bayramda memlekette olucaz dönüşte kendimi iyi hissedersem baslicam. Ama gercekten cok zor ya artii dun ayaklarin bildiginiz davul gibi oldu. Sicaktan eridim gittim klima da fayda etmiyor bazen o kadar sicak buralar. Ben carsafa falan besikleri alinca baslicam insallah
Maşallah sen kuzuna için bir cok şeyi halletmissin hepsi de çok şirin Güle güle kullanın ben gelecek ay basliyacagim artikbiz beşiğin içine antibakteriyel yatak yastık yorgan aldık canım, 150 tl fiyatıda. bi medicalci firmadan temin ettik ve %100 pamuk
Canim besigi almis miydin sen? Besigine olcusu belli olmayinca bakmadim.bile benbiz beşiğin içine antibakteriyel yatak yastık yorgan aldık canım, 150 tl fiyatıda. bi medicalci firmadan temin ettik ve %100 pamuk
evet evet, resimlerde var umut, kanz dan almıştık bizCanim besigi almis miydin sen? Besigine olcusu belli olmayinca bakmadim.bile ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?