2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim korkma sakin ol gecicek insallah benim yengem hamileligin sonuna kadar yesil enfeksiyonla gecirdi evet tehlikeli mama once meleklerimiz icin sakin olcaz ( bunuda soyleyene bak ben ) dualarim seninle kuzum hic korkma gecicek insallah
inşallah canım ya antibiyotik başlıcaz 5 gün içicem tekrar baktırıcam bakalım inşallah geçr

Ay ay ay cok guzeller canim yaaaa bende esumin telegondan cekup yuklemeyi denicem bakalim bayildim bunlara rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallahhhh

inşallah canım ya antibiyotik başlıcaz 5 gün içicem tekrar baktırıcam bakalım inşallah geçr[/QUOTE]
Geçmiş olsun canim bol bol su iç

Ay ay ay cok guzeller canim yaaaa bende esumin telegondan cekup yuklemeyi denicem bakalim bayildim bunlara rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallahhhh
saol canımsın, kaynanam ve saz arkadaşları :) epey bi örgü işine girdiler. hele onlar daha bi şirinn. hepsini toparlıym onlarıda atıcam inşallah.

Ay inşsllAh cnm , herşey yolundadır umarım ikimiz içinde amniyo sıvılarına bakmalarına ne gerek var ki , Bzm doktor bu ilerlerse zaten anne karnında tedavisi olabilen bir durum değil ama en azından doğduktan sonra bu rahatsızlık bilinerek ona göre tedavi uygulanabilir vakit geçirmeden Dedi

Oh oh Zehra er27 bi sürü şey almışın , hepsi de çokkkk tatlı Biz daha hiçbirşey almadık , internetten bakayım bi ben , mağaza dolaşmaya da Ramazan sonrası başlarız inşallah

Kızlar herşeyin en iyisine layıgız biz, çok emek verdik çok çaba sarfettik, Rabbimde lütfetti. Binlerce kere şükürler olsun, vatana millette Allaha layık birer evlat olurlar inşallah.
Haftasonuda çocuk arabasını, ben kendime 3 takım gecelik, iç çamaşarları, bebişe ağız mendilleri yedek zıbınlar, çoraplar alıcam. Aha bide 2 ince 2 kalın battaniye alıcaz. Ayrıca oda süslemeleri ve ikramlık çikolata ve magnetlere bakıcaz. Doğum fotocusunuda ayarladık. Bayramdan sonra ya pek bişey kalmadı yani kızlar.
Kızımızın adıııııı, SELİN HAYAL

Wowwwww hersey hazir yaniben bayram sonuna birakiyorum herseyi. Dogum fotocusu ne kadar istedi canim? Bende istiyorum onu. Album mu bericek size? Ay biz daha isimleri bile netlestiremedik o kadar cok is var ki oy oyy...oda susunu falan kendim yapmayi duusnuyorum firsat olursa.

Oh oh Zehra er27 senin bebisin herseyi hazir maasallah kiz ne ara hallettin bizi kimse sallamiyor valla ben yine hafta sonu tek basima gidicem gibi gorunuyor esime anneme birakirsam donsuz dogcak yavrum
Bir anda alirsin kuzum herseyi merak etme. Bende bayrami bekliyorum 27 28.hafta olaun artik tamamlicam herseyi. Gercekten cok eksik var

oda süsü, magnetler vs leri, 200 tl ye anlaştım umut, çünkü ben çalışıyorum. sen artık evdesın sanırım. keşke bende evde olsam yaaa. 300 tl yede fotocu ile anlaştık. evet albüm yapacak.bunlarda çarşaf nevresimler kızlar, dün kayınvalidemle aldık, dikime bıraktık. 3 çarşaf, 2 nevresim, 6 tanede yastık olacak

Haftaya son canim sonra evdeyim insallah. Bayramda memlekette olucaz dönüşte kendimi iyi hissedersem baslicam. Ama gercekten cok zor ya artii dun ayaklarin bildiginiz davul gibi oldu. Sicaktan eridim gittim klima da fayda etmiyor bazen o kadar sicak buralar. Ben carsafa falan besikleri alinca baslicam insallah

biz beşiğin içine antibakteriyel yatak yastık yorgan aldık canım, 150 tl fiyatıda. bi medicalci firmadan temin ettik ve %100 pamuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…