2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

ay ne tatlı telaşlar bunlar Allah sağlıkla kullanmayi nasip etsin.bende nevresim takımlarını english homedan aldım çok ciciler %50 indirim var şu an almak isteyenler.2 penye 2 pelus battaniyelerijide ordan aldım. Ayrıca 1 er takım hastane çıkışı 1er takim zibin takimi ikisine ayrı ayrı beşli yeni dogan uzun kollu alttan cititli aldim eylul sonu ekim basi serin olur diye daha alçam.Müslin bezlerinden ağız bezlerinden aldım eldiven aldım birkaç tane.kendime 2 takım pijama aldım şimdilik gecelik alcam.alıncakk daha dünya kadar şey var.odalarini ikeadan almaya karar verdim. Kızlar bide bebek arabası büyük dertmis on kere fikir değiştirdim yanyana alçaktim ama onlara puset olmuyor.kraft twist eco en son beğendiğim araba iki tane alıp birleştirme aparatyle birleştirip hem ayrı hem yanyana kullanabileyim istiyorum. İkisi 2000 civarına gelecek fiyat olarak fena değil siz ne dersiniz bi fikir verin ne olur.zehracim bu arada park besigi ne kadara aldın ilk altı ay yatak odasında yatıricam aynı beşikte kısmetse oda lazim

saol canımsın, 480 tl ye aldık beşiği. 1,500 tl falan harcadık biz. daha bi bu kadar daha harcarız sanırım. Rabbim rızklarını bol versin inşallah

Canim ikizledde sezeryan olacak biliyorsun pijama pek onermiyorlar bende 2 gecelik aldim o yuzden 1 gecelik evde giymelik aldim simdi giyiyorum onuda yikayip koyarim 1 takimda pijama alicam ama en az 3 gecelik sart diyorlar.pijama koyunca alti giydirmiyorlarmis hastanede birde dikise gelip acitiyormus. Arabaya o ladar para vermek istemiyorum ben yaaa oy oyy netcez bilmiyorum belki dogumu beklerim almak icin. Zaten evden cikamicaz bir sure cikacagimizda hemen aliriz.

Geçen sene sezeryanla doğum yaptı yakın arkadaşım.bir gece kaldı hastanede o gece giydim sadece eve geçince hp pijama giydim alma hatta benimkini vereyim sana dedi.o öyle diyince bende gerek duymadim.lohusa pijamasi benimkiler belden ayarlanan hamile pantolonları gibi.1 tane daha yedek alırım belki geceleik ilk gece kan falan olur batar yedek olsun diye.araba olayindada doğumdan sonra kontroller oluyor araba olmasada puset şart arabayla bir alınır aradan çıkar diye düşündüm. Valla işimiz zor maddiyata bakıyor herşey

Bende iki anneleri topigini takip ediyorum hep oyle diyorlar canim ikiz olunca en az 2 gece hastanede tutuyorlar diyorlar. Bizde puset alicaz da bakalim artik bayram sonrasi karar vericez ama ya sonra binmezlerse diye o kadar para vermek te cok bakalim karar vericez

Canim insallah olmaz tabi de eger bobrek buyumeye devam ederse tedavisi dogunca yapilacak ama dogana kadar da amniyo sivisinda azalma meydana geliyormus bu durumda da
Erken dogum riski oluyo o yuzden dr bana su asamada yapacak bisey yok takip edilecek sivi kontrol edilecek ama buyuk bir olasililkla dogumdan once duzelir dedi

Hımmm anladım cnm , Bzm doktor amniyo sıvısı ile ilgili hiç birşey dememişti , inşallah normal olur ikimizin ki de

Tcanlar gunaydin insallah cok guzel bi hafta sonu geciririz hepiniz :)
Bugun civil aciliyor butda acilida ozel baya bi indirim var gidip toplamayi dusunuyorum ne var ne yok :)))

Tcanlar gunaydin insallah cok guzel bi hafta sonu geciririz hepiniz :)
Bugun civil aciliyor butda acilida ozel baya bi indirim var gidip toplamayi dusunuyorum ne var ne yok :)))
Ay cook sanslisin canim ya orasi baya buyuk oluyor sen eksikelri tamamlarsin valla

Biz Bebek alışverişini bayram sonrasına bıraktık . İstanbul da Eminönü'de bi han varmış Bebek alışverişi çok uygun oluyormus belki ilk Oray'a giderim...
Bende kendime alışveriş yapayım bari dedim , defacto da da hamile giyim var demişlerdi , gittim , ıyyy kalıplarını hiç beğenmedim , direk kendimi LCW ya attım , yeni kotlar gelmiş , paçası fermuarlı dar paça kot aldım , çok beğendim pantolonumu , yine kızlar ne varsa LCW da var he...

Günaydın kızlar Nasılsıni
Naz_musti nasilsin merak ettim seni dualarım seninle
Günaydın canım çok teşekkür ederim ilgine. Baya stresliyim. Sık sık kontrole gidiyorum. Progestan iğne vuruldum. Ayrıca antibiyotik içiyorum genis semptomlu her türlü önlemi alıyor doktorum. 26. Haftaya kadar çok dikkat ediyoruz işten gelip sürekli yatıyorum. Ayaklarım inanılmaz şiş ve kramplarım arttı. Ayrıca B12 de çok düşmüş onun içinde ilaç başladık anlayacağınız ilaç küpü oldum takip ediyorum sizi ama yazmaya fırsatım. Olmuyordu. Alışveriş yapan arkadaşlarım aldıklarıniza bayıldım Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin.
Dua edin bize oğlumun doğurduğum haftadayim sadece 5 gün kaldı hayırlısıyla atlatayım şu günleri

Sen bizim kurucumuzsun baskansin ☺Dualarimiz seninle rahat ol kendine dikkat et bize de yax arada bilelim iyi olduğunu bu arada kızlar inatcidir tutar ve bırakmaz anneyi benim senden yana hiç korkum yok Allah a emanet olun canim

Atlatacaksin inşallsh Can'ım , hamilelikte Zaman Zaman sıkıntı oluyo maalesef kafanı takma , tez Zaman'da feraha kavuşacaksın inşallah ....

Canim hangi antibiyotigi iciyorsun? Bende idrar yolu enfeksiyonunicim antibiyotik.iciyorum. benimde b12 dusuk cikti canim sut yogurt tuketiyor muydun? Kötü dusunme bence hic birsey ayni olmayacak bu sefer kizin nazli cikacak 40.hafta olcak dog artik dicen bekletcek. Benimde bacaklarim cok agriyor bu hafta el ve ayakalrim o kadar şişti ki sabah avucum kapanmiyordu. Normal mi ki bu kadar ödem olmasi. Tuzu azaltiyoruz ama mumkun degil tamamen birakmak.

Merhabalar :) Güzel anneler :)

gene uzun zaman oldu ilk hastalık çok şükür iyiyim iyiyiyiz :) ama hala doktor bulamadık :)

medaikalparktan ve birkaç özel hastane gezdik bu iş iyice ticaret olmuş can ı omeseyen yok fiyatlar ucuk....

telefonumun bozuldu serviste .evdeki pc de eski canı isteyince açılıyor 2-3 defa denedim ama açılmadı.
okudum hepinizi şimdi :)

sagol canım benim :)

sagol canım benim :)aynen canım.

sagol canım benim :) malesef umutcum hersey ticari....

sagol canım benim :) aynen hep karnımı seviyorum konusuyorum yormayın annecım beni kuvez yok bak zamanında 36 haftayı enaz beklicez diyorum :)

Canimmmm cok gecmis olsun neler yasamissin ne kadar anlayissizlar ya gercekten madem biktiniz yapmayin bu isi diye ciglil atasi geliyor insanin

Kizlar bunu alt acma olarak ördüm altina elyaf koyup polar dikicem fikir olsun diye paylasayim dedimEki Görüntüle 1848950

oy ne güzeller Maşallah sana :)
ben bir yeteneksiz :) Güle güle kulan canım.

Kizlar bunlar da kundak battaniyelerimiz bugun dugmelerini alip tamamladim Eki Görüntüle 1848951

müthiş :) çok tatlı ve guzeller :)
saglıkla huzurla yatsınlar annesi.

sende güle güle kullan canım.:)

bence perinotolog görmeli canım.
bu konuda yetkinlikleri olan doktor bunlar okuyup ayrıca uzmanlık kazanıyorlar.

canım bende yazmıstım ayrıntılı ultrasyonumda 14 haziranda zehirlenmeden once...
kızım 560 gr. oglum 470 gr. perinitoog bu fark haftaya göre normal ama bu fark açılırsa doktounun bir kez daha bana yönlendirmesi lazım demişti.
bizimde ilk defa aradaki fark böyle açıldı.

acilde zehirlendğimden zaman gittiğimde birini 630 gr birini 640 gr ölçtüler eşimle kala kaldık.
aradaki farkı hiç anlayamayacaklar yani...ondan ve diğer sebeğlerden hastane doktor değiştirme kararımız oldu.

ilk duydugumda bende çok panik oldum 100 gr nasıl fark oldu.daha açılır mı ister istemez geliyor aklına bunlar.

kızlarımız cadı galiba :):):)

aynen canım profluk seviyesinde eğitimleri var.

Kizlar dun devletye test verdim enfeksiyon gecmemis doktorum gunde 2 kez kullanmak uzere antibiyotik verdi tekrar dua edin bize gecsin yaaa korkutmaya basladi beni. 5 gun icip tekrar idrar vericem

canım benim çok geçm,ş olsun.
şifa olsun ilaçların geçecek inşh.

maşallah canım ismide çok güzelmiş :)
aldıklarınızda iyi günlerde kullanın saglıkla maşallah.

bizim de eşimde ikizlerde tek çözemediğimiz nokta bu....
puset ve bebek arabası olayı :)
ne zaman gitsek almaya ya da bakmaya çocuklu birileri gelip karışan kafaları daha yoruyor hala beklemedeyiz.

ayrı ayrı olan bebek arabaların ara bağlantıyı bulamadık biz siz nerden buldunuz onu?

bulamadıgımız için en uygun ve arkadaşımda ikizleri olan kullanıp önerdiği için.
chicco nun eco modeli var ikiz beşik arabası katlandıgında 1,5 bebek arabası yer kaplıyor.fiyatıda 700 tl civarı
ona bakıyoruz.
pusetse çok karısışık kim almayın yatmıyorlar diyor.

2 tane alınacağı için herşeyçok riskli ve maliyetli bizde :)

aynen canım yaaa....
hem de nasıl maddiyat önemli gönül hepsinden istiyor ama.
ne dogrusu fiyat kullanabilirlik bunu sorguluyoruz.

Canım hep duamızdasınız.
herşey guzel olcak hep berarber sonlandırıcaz bu sefer inşh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…