- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 41
saol canımsın, güle güle kullanalım inşallahMaşallah sen kuzuna için bir cok şeyi halletmissin hepsi de çok şirin Güle güle kullanın ben gelecek ay basliyacagim artik
ay ne tatlı telaşlar bunlar Allah sağlıkla kullanmayi nasip etsin.bende nevresim takımlarını english homedan aldım çok ciciler %50 indirim var şu an almak isteyenler.2 penye 2 pelus battaniyelerijide ordan aldım. Ayrıca 1 er takım hastane çıkışı 1er takim zibin takimi ikisine ayrı ayrı beşli yeni dogan uzun kollu alttan cititli aldim eylul sonu ekim basi serin olur diye daha alçam.Müslin bezlerinden ağız bezlerinden aldım eldiven aldım birkaç tane.kendime 2 takım pijama aldım şimdilik gecelik alcam.alıncakk daha dünya kadar şey var.odalarini ikeadan almaya karar verdim. Kızlar bide bebek arabası büyük dertmis on kere fikir değiştirdim yanyana alçaktim ama onlara puset olmuyor.kraft twist eco en son beğendiğim araba iki tane alıp birleştirme aparatyle birleştirip hem ayrı hem yanyana kullanabileyim istiyorum. İkisi 2000 civarına gelecek fiyat olarak fena değil siz ne dersiniz bi fikir verin ne olur.zehracim bu arada park besigi ne kadara aldın ilk altı ay yatak odasında yatıricam aynı beşikte kısmetse oda lazimkızlarr hele bi bakınnn :), daha epey var onlarıda çekeyım eklıycem buraya. umarım sizde begenirsinizEki Görüntüle 1850998 Eki Görüntüle 1850997
Eki Görüntüle 1850988 Eki Görüntüle 1850989 Eki Görüntüle 1850990 Eki Görüntüle 1850991 Eki Görüntüle 1850992 Eki Görüntüle 1850992 Eki Görüntüle 1850993
saol canımsın, 480 tl ye aldık beşiği. 1,500 tl falan harcadık biz. daha bi bu kadar daha harcarız sanırım. Rabbim rızklarını bol versin inşallahay ne tatlı telaşlar bunlar Allah sağlıkla kullanmayi nasip etsin.bende nevresim takımlarını english homedan aldım çok ciciler %50 indirim var şu an almak isteyenler.2 penye 2 pelus battaniyelerijide ordan aldım. Ayrıca 1 er takım hastane çıkışı 1er takim zibin takimi ikisine ayrı ayrı beşli yeni dogan uzun kollu alttan cititli aldim eylul sonu ekim basi serin olur diye daha alçam.Müslin bezlerinden ağız bezlerinden aldım eldiven aldım birkaç tane.kendime 2 takım pijama aldım şimdilik gecelik alcam.alıncakk daha dünya kadar şey var.odalarini ikeadan almaya karar verdim. Kızlar bide bebek arabası büyük dertmis on kere fikir değiştirdim yanyana alçaktim ama onlara puset olmuyor.kraft twist eco en son beğendiğim araba iki tane alıp birleştirme aparatyle birleştirip hem ayrı hem yanyana kullanabileyim istiyorum. İkisi 2000 civarına gelecek fiyat olarak fena değil siz ne dersiniz bi fikir verin ne olur.zehracim bu arada park besigi ne kadara aldın ilk altı ay yatak odasında yatıricam aynı beşikte kısmetse oda lazim
Canim ikizledde sezeryan olacak biliyorsun pijama pek onermiyorlar bende 2 gecelik aldim o yuzden 1 gecelik evde giymelik aldim simdi giyiyorum onuda yikayip koyarim 1 takimda pijama alicam ama en az 3 gecelik sart diyorlar.pijama koyunca alti giydirmiyorlarmis hastanede birde dikise gelip acitiyormus. Arabaya o ladar para vermek istemiyorum ben yaaa oy oyy netcez bilmiyorum belki dogumu beklerim almak icin. Zaten evden cikamicaz bir sure cikacagimizda hemen aliriz.ay ne tatlı telaşlar bunlar Allah sağlıkla kullanmayi nasip etsin.bende nevresim takımlarını english homedan aldım çok ciciler %50 indirim var şu an almak isteyenler.2 penye 2 pelus battaniyelerijide ordan aldım. Ayrıca 1 er takım hastane çıkışı 1er takim zibin takimi ikisine ayrı ayrı beşli yeni dogan uzun kollu alttan cititli aldim eylul sonu ekim basi serin olur diye daha alçam.Müslin bezlerinden ağız bezlerinden aldım eldiven aldım birkaç tane.kendime 2 takım pijama aldım şimdilik gecelik alcam.alıncakk daha dünya kadar şey var.odalarini ikeadan almaya karar verdim. Kızlar bide bebek arabası büyük dertmis on kere fikir değiştirdim yanyana alçaktim ama onlara puset olmuyor.kraft twist eco en son beğendiğim araba iki tane alıp birleştirme aparatyle birleştirip hem ayrı hem yanyana kullanabileyim istiyorum. İkisi 2000 civarına gelecek fiyat olarak fena değil siz ne dersiniz bi fikir verin ne olur.zehracim bu arada park besigi ne kadara aldın ilk altı ay yatak odasında yatıricam aynı beşikte kısmetse oda lazim
Geçen sene sezeryanla doğum yaptı yakın arkadaşım.bir gece kaldı hastanede o gece giydim sadece eve geçince hp pijama giydim alma hatta benimkini vereyim sana dedi.o öyle diyince bende gerek duymadim.lohusa pijamasi benimkiler belden ayarlanan hamile pantolonları gibi.1 tane daha yedek alırım belki geceleik ilk gece kan falan olur batar yedek olsun diye.araba olayindada doğumdan sonra kontroller oluyor araba olmasada puset şart arabayla bir alınır aradan çıkar diye düşündüm. Valla işimiz zor maddiyata bakıyor herşeyCanim ikizledde sezeryan olacak biliyorsun pijama pek onermiyorlar bende 2 gecelik aldim o yuzden 1 gecelik evde giymelik aldim simdi giyiyorum onuda yikayip koyarim 1 takimda pijama alicam ama en az 3 gecelik sart diyorlar.pijama koyunca alti giydirmiyorlarmis hastanede birde dikise gelip acitiyormus. Arabaya o ladar para vermek istemiyorum ben yaaa oy oyy netcez bilmiyorum belki dogumu beklerim almak icin. Zaten evden cikamicaz bir sure cikacagimizda hemen aliriz.
Bende iki anneleri topigini takip ediyorum hep oyle diyorlar canim ikiz olunca en az 2 gece hastanede tutuyorlar diyorlar. Bizde puset alicaz da bakalim artik bayram sonrasi karar vericez ama ya sonra binmezlerse diye o kadar para vermek te cok bakalim karar vericezGeçen sene sezeryanla doğum yaptı yakın arkadaşım.bir gece kaldı hastanede o gece giydim sadece eve geçince hp pijama giydim alma hatta benimkini vereyim sana dedi.o öyle diyince bende gerek duymadim.lohusa pijamasi benimkiler belden ayarlanan hamile pantolonları gibi.1 tane daha yedek alırım belki geceleik ilk gece kan falan olur batar yedek olsun diye.araba olayindada doğumdan sonra kontroller oluyor araba olmasada puset şart arabayla bir alınır aradan çıkar diye düşündüm. Valla işimiz zor maddiyata bakıyor herşey
Ay inşsllAh cnm , herşey yolundadır umarım ikimiz içindeamniyo sıvılarına bakmalarına ne gerek var ki , Bzm doktor bu ilerlerse zaten anne karnında tedavisi olabilen bir durum değil ama en azından doğduktan sonra bu rahatsızlık bilinerek ona göre tedavi uygulanabilir vakit geçirmeden Dedi
Oh ohZehra er27 bi sürü şey almışın , hepsi de çokkkk tatlı Biz daha hiçbirşey almadık , internetten bakayım bi ben , mağaza dolaşmaya da Ramazan sonrası başlarız inşallah
Hımmm anladım cnm , Bzm doktor amniyo sıvısı ile ilgili hiç birşey dememişti , inşallah normal olur ikimizin ki deCanim insallah olmaz tabi de eger bobrek buyumeye devam ederse tedavisi dogunca yapilacak ama dogana kadar da amniyo sivisinda azalma meydana geliyormus bu durumda da
Erken dogum riski oluyo o yuzden dr bana su asamada yapacak bisey yok takip edilecek sivi kontrol edilecek ama buyuk bir olasililkla dogumdan once duzelir dedi
Ay cook sanslisin canim ya orasi baya buyuk oluyor sen eksikelri tamamlarsin vallaTcanlar gunaydin insallah cok guzel bi hafta sonu geciririz hepiniz :)
Bugun civil aciliyor butda acilida ozel baya bi indirim var gidip toplamayi dusunuyorum ne var ne yok :)))
Ayy insallah canim ya acilis saati yok sabahtan gideyim diyorum bakalimAy cook sanslisin canim ya orasi baya buyuk oluyor sen eksikelri tamamlarsin valla
10 daa acilir canim ya hadi git bakalim resimini cek aldikalrininAyy insallah canim ya acilis saati yok sabahtan gideyim diyorum bakalim
Günaydın canım çok teşekkür ederim ilgine. Baya stresliyim. Sık sık kontrole gidiyorum. Progestan iğne vuruldum. Ayrıca antibiyotik içiyorum genis semptomlu her türlü önlemi alıyor doktorum. 26. Haftaya kadar çok dikkat ediyoruz işten gelip sürekli yatıyorum. Ayaklarım inanılmaz şiş ve kramplarım arttı. Ayrıca B12 de çok düşmüş onun içinde ilaç başladık anlayacağınız ilaç küpü oldum
Sen bizim kurucumuzsun baskansin ☺Dualarimiz seninle rahat ol kendine dikkat et bize de yax arada bilelim iyi olduğunu bu arada kızlar inatcidir tutar ve bırakmaz anneyi benim senden yana hiç korkum yok Allah a emanet olun canimGünaydın canım çok teşekkür ederim ilgine. Baya stresliyim. Sık sık kontrole gidiyorum. Progestan iğne vuruldum. Ayrıca antibiyotik içiyorum genis semptomlu her türlü önlemi alıyor doktorum. 26. Haftaya kadar çok dikkat ediyoruz işten gelip sürekli yatıyorum. Ayaklarım inanılmaz şiş ve kramplarım arttı. Ayrıca B12 de çok düşmüş onun içinde ilaç başladık anlayacağınız ilaç küpü oldumtakip ediyorum sizi ama yazmaya fırsatım. Olmuyordu. Alışveriş yapan arkadaşlarım aldıklarıniza bayıldım Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin.
Dua edin bize oğlumun doğurduğum haftadayim sadece 5 gün kaldıhayırlısıyla atlatayım şu günleri
Atlatacaksin inşallsh Can'ım , hamilelikte Zaman Zaman sıkıntı oluyo maalesef kafanı takma , tez Zaman'da feraha kavuşacaksın inşallah ....Günaydın canım çok teşekkür ederim ilgine. Baya stresliyim. Sık sık kontrole gidiyorum. Progestan iğne vuruldum. Ayrıca antibiyotik içiyorum genis semptomlu her türlü önlemi alıyor doktorum. 26. Haftaya kadar çok dikkat ediyoruz işten gelip sürekli yatıyorum. Ayaklarım inanılmaz şiş ve kramplarım arttı. Ayrıca B12 de çok düşmüş onun içinde ilaç başladık anlayacağınız ilaç küpü oldumtakip ediyorum sizi ama yazmaya fırsatım. Olmuyordu. Alışveriş yapan arkadaşlarım aldıklarıniza bayıldım Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin.
Dua edin bize oğlumun doğurduğum haftadayim sadece 5 gün kaldıhayırlısıyla atlatayım şu günleri
Canim hangi antibiyotigi iciyorsun? Bende idrar yolu enfeksiyonunicim antibiyotik.iciyorum. benimde b12 dusuk cikti canim sut yogurt tuketiyor muydun? Kötü dusunme bence hic birsey ayni olmayacak bu sefer kizin nazli cikacak 40.hafta olcak dog artik dicen bekletcek. Benimde bacaklarim cok agriyor bu hafta el ve ayakalrim o kadar şişti ki sabah avucum kapanmiyordu. Normal mi ki bu kadar ödem olmasi. Tuzu azaltiyoruz ama mumkun degil tamamen birakmak.Günaydın canım çok teşekkür ederim ilgine. Baya stresliyim. Sık sık kontrole gidiyorum. Progestan iğne vuruldum. Ayrıca antibiyotik içiyorum genis semptomlu her türlü önlemi alıyor doktorum. 26. Haftaya kadar çok dikkat ediyoruz işten gelip sürekli yatıyorum. Ayaklarım inanılmaz şiş ve kramplarım arttı. Ayrıca B12 de çok düşmüş onun içinde ilaç başladık anlayacağınız ilaç küpü oldumtakip ediyorum sizi ama yazmaya fırsatım. Olmuyordu. Alışveriş yapan arkadaşlarım aldıklarıniza bayıldım Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin.
Canım benim çok geçmiş olsun bizi ancak bizler anlarız benimde gebeliğim çok zor oldu.ben en çok fark kapanmıştır ya bebislerim arasında ona sevindim onlar ve sen iyi olun ve bu son üzüntün İnşallah can ya
canım benim öncelikle çokk geçmiş olsun, aksilikler peşini kovalamış. gıda zehırlenmesı fena bişey bilirim.
gelelim nazlanmaya falan, nazla ne ilgisi var yaa, biz yıllar sonra elıne zorla evlat geçen insanlarız. mahallede benim gibi 3 tane daha hamıle var, ifrit oluyorum onlarla kıyaslıyorlar benı sürekli. yaw aynı değiliz yaa, elbette daha çok dıkkat edıcez, tamam herkesın evladı kendıne şirin. ama Allah korusun ya olumsuz bı durum yaşasak ? telafisi yok bu durumun.
sen hiçç sıkma canını, bak ishalde olmuşsun, bol bol sıvı tüket. yat dinlen, kimseleride umursama
geçmiş olsun canım çok üzüldüm ve gerildim okurken. Kendi özel doktorun yoksa doktorların hep aynı davranıyor. Ben sırf devlet olmasın diye Medicana ya gittim ve Doktoruma iki kez acil durumda ulaşamadım ulaştığımda ise müsait olmadığını söyledi ve ben apar topar bir devlet hastanesinin aciline gittim meğer kum döküyormuşum ama onu bilme şansım yok sonuçta ben doğum yapıyorum sandım o sancıyla. Doktorumu değiştirdim aynı hastanenin profuna gidiyorum şimdi ama onun da çok ilgili olduğunu düşünmüyorum. İdrar tahlili sonrası ara beni sonucunu telefonda görüşelim dedi aradım ama açmadı, whatsapp tan mesaj atım ve tüm sonucu detaylı yazdım bol su iç yazıp bırakmış. Anlayacağın doktor konusunda ben de hayal kırıklığına uğradım. Bir daha hamile kalırsam dışarıda muayenehanesi olan bir doktor seçicem hastane seçerek olmuyormuş bu işler
Herseyguzelolcak .
Canim yasadiklarin gercekten uzdu beni nasil bir ulke burasi can ya hemde 3 tane can nasil bir sorumsuzluktur bu. Allah korusun birsey olsa nasil odeyecekler vebalini. Boyle calisanlara hakkimi helal etmiyorum ben. Araban bozulmamis ki ya var mi boyle bir mantik.Hep korkuyorum bu durumdan bbiliyorsunuz haftasonu bende cok hastalandim gece sabaha kadar uyumadim ama esimi kaldirsam gidleim desem bunlarin olacagini o kadar iyi biliyordum ki o yuzden gidelim diyemedim. Sabaha kadar perisan olacaktım esimde sinir stres olackti. Sabah kendi doktoruma gittim. Ama ya acil.birsey olsaydi ya allah korusun gec kalinsaydi napacaktim ben. Rabbim esirgesin hepimizi kotu seylerden. Ama gercekten merak ediyorum ben simdi hastalansam gitsem acile doktoruna ulas dicekler sadece dimi? Ayyy dusundukce cildiryorum ama her yerde ayni seyler...
çok geçmiş olsun canım dışardan her yemek yedigimde bende korka korka yiyorum .anlattıkların çok sinir bozucu gerçekten ilk ve son yaşaman olur inşallah. Ama Dr bulamadım diye bebeklere bişey almıyorum demişsin ya çok yanlış öyle düşünme sakın. Zamani gelince sağ salim doğacaklar onlar öyle düşün olumsuzu çağırma kuzularına güven konuş onlarla 37 hafta olmadan gelmek yok diye anlaşma yap ben öyle yapiyorum:)
Herseyguzelolcak cnm sonuçlar yarın çıkacak , bende merakla sonuçları bekliyorum
Bu Arads cnm çok geçmiş olsun , valla insan bizler gibi çok uğraşıp hamilelik geçirince acil durumda doktoruna ulaşabiliyor olmak istiyor ama kolay değil öylesini bulmak da .. Ben yine yeni bi doktora başladım , numarasını falan ds verdi bi durum olduğunda aratabilirmişim ams bakalım o be kadar ulaşabilir olacak
sagol canım benim :)Canimmmm cok gecmis olsun neler yasamissin ne kadar anlayissizlar ya gercekten madem biktiniz yapmayin bu isi diye ciglil atasi geliyor insanin
sagol canım benim :)Herseyguzelolcak çok geçmiş olsun, cnm.
Kizlar bunu alt acma olarak ördüm altina elyaf koyup polar dikicem fikir olsun diye paylasayim dedimEki Görüntüle 1848950
Kizlar bunlar da kundak battaniyelerimiz bugun dugmelerini alip tamamladim Eki Görüntüle 1848951
Ayy bunlar ne güzel umut bayıldımm, güle güle kullan inşallah. Bizde yine bugün pulset, bebek bakım çantası, alt açma, banyo küveti, bornoz takımı, 5 inci hastane çıkışını aldık. Resimleri pazartesi pc ye yükleniym burda paylaşıcam. Telefondan yüklemiyorum. Güzel günlerde kullanalım inşallahh
Merhaba kızlar ,detaylı ultrason yaptırdınız mı ? Benim yaptırmam lazım ,bir iki hafta içinde de kendi doktorum bakıyormuş ayrıntılı ultrason...ama bana tüp bebek doktorum ayrıntılıya perinotolog baksın demişti .kendi doktorum normal kadın doğum uzmanı perinotolog değil...karar veremiyorum başka doktora gidersem ayıp olacak gibi de geliyor..napayım bilemedim size kim baktı Perinatalog mu? Yoksa kendi doktorunuz mu
Kizlar doktordan geldikk sicakalr felaket 50 yi buldu galiba gece hic uyumadim gercekten allsh yardimcimiz olsunnn devletede gittim tum tahlilleri verdim yarin sonuclar cikacak insallah hersey yolundadir. Cok hareketliydiler doktor zor ölçüm yapti kizim 694 oglum 594 gr olmus 100 gr fark normal mi ki.. Kizim tombik mi olacak anlamadim
Ayrıca kadın doğumcuların neye göre ayrıntılı baktığını anlamış değilim bazıları başka doktora yönlendiryor bazıları kendi bakıyor ...makine aynı makine dediğin gibi ,eğitimini mi alıyorlar acaba herkes bakmadığına göre ..
Kizlar dun devletye test verdim enfeksiyon gecmemis doktorum gunde 2 kez kullanmak uzere antibiyotik verdi tekrar dua edin bize gecsin yaaa korkutmaya basladi beni. 5 gun icip tekrar idrar vericem
kızlarr hele bi bakınnn :), daha epey var onlarıda çekeyım eklıycem buraya. umarım sizde begenirsinizEki Görüntüle 1850998 Eki Görüntüle 1850997
Eki Görüntüle 1850988 Eki Görüntüle 1850989 Eki Görüntüle 1850990 Eki Görüntüle 1850991 Eki Görüntüle 1850992 Eki Görüntüle 1850992 Eki Görüntüle 1850993
Kızlar herşeyin en iyisine layıgız biz, çok emek verdik çok çaba sarfettik, Rabbimde lütfetti. Binlerce kere şükürler olsun, vatana millette Allaha layık birer evlat olurlar inşallah.
Haftasonuda çocuk arabasını, ben kendime 3 takım gecelik, iç çamaşarları, bebişe ağız mendilleri yedek zıbınlar, çoraplar alıcam. Aha bide 2 ince 2 kalın battaniye alıcaz. Ayrıca oda süslemeleri ve ikramlık çikolata ve magnetlere bakıcaz. Doğum fotocusunuda ayarladık. Bayramdan sonra ya pek bişey kalmadı yani kızlar.
Kızımızın adıııııı, SELİN HAYAL
oda süsü, magnetler vs leri, 200 tl ye anlaştım umut, çünkü ben çalışıyorum. sen artık evdesın sanırım. keşke bende evde olsam yaaa. 300 tl yede fotocu ile anlaştık. evet albüm yapacak.bunlarda çarşaf nevresimler kızlar, dün kayınvalidemle aldık, dikime bıraktık. 3 çarşaf, 2 nevresim, 6 tanede yastık olacak
Eki Görüntüle 1851294 Eki Görüntüle 1851295 Eki Görüntüle 1851296
ay ne tatlı telaşlar bunlar Allah sağlıkla kullanmayi nasip etsin.bende nevresim takımlarını english homedan aldım çok ciciler %50 indirim var şu an almak isteyenler.2 penye 2 pelus battaniyelerijide ordan aldım. Ayrıca 1 er takım hastane çıkışı 1er takim zibin takimi ikisine ayrı ayrı beşli yeni dogan uzun kollu alttan cititli aldim eylul sonu ekim basi serin olur diye daha alçam.Müslin bezlerinden ağız bezlerinden aldım eldiven aldım birkaç tane.kendime 2 takım pijama aldım şimdilik gecelik alcam.alıncakk daha dünya kadar şey var.odalarini ikeadan almaya karar verdim. Kızlar bide bebek arabası büyük dertmis on kere fikir değiştirdim yanyana alçaktim ama onlara puset olmuyor.kraft twist eco en son beğendiğim araba iki tane alıp birleştirme aparatyle birleştirip hem ayrı hem yanyana kullanabileyim istiyorum. İkisi 2000 civarına gelecek fiyat olarak fena değil siz ne dersiniz bi fikir verin ne olur.zehracim bu arada park besigi ne kadara aldın ilk altı ay yatak odasında yatıricam aynı beşikte kısmetse oda lazim
Geçen sene sezeryanla doğum yaptı yakın arkadaşım.bir gece kaldı hastanede o gece giydim sadece eve geçince hp pijama giydim alma hatta benimkini vereyim sana dedi.o öyle diyince bende gerek duymadim.lohusa pijamasi benimkiler belden ayarlanan hamile pantolonları gibi.1 tane daha yedek alırım belki geceleik ilk gece kan falan olur batar yedek olsun diye.araba olayindada doğumdan sonra kontroller oluyor araba olmasada puset şart arabayla bir alınır aradan çıkar diye düşündüm. Valla işimiz zor maddiyata bakıyor herşey
Canım hep duamızdasınız.Günaydın canım çok teşekkür ederim ilgine. Baya stresliyim. Sık sık kontrole gidiyorum. Progestan iğne vuruldum. Ayrıca antibiyotik içiyorum genis semptomlu her türlü önlemi alıyor doktorum. 26. Haftaya kadar çok dikkat ediyoruz işten gelip sürekli yatıyorum. Ayaklarım inanılmaz şiş ve kramplarım arttı. Ayrıca B12 de çok düşmüş onun içinde ilaç başladık anlayacağınız ilaç küpü oldumtakip ediyorum sizi ama yazmaya fırsatım. Olmuyordu. Alışveriş yapan arkadaşlarım aldıklarıniza bayıldım Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?