- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Herseyguzelolcak kizlarimiz sisko olacak heralde ay canim su enfeksiyon bir gecse rahatlicam valla. Zaman azaldikca insan stres oluyor.
Allah razı olsun canım benim hepiniz iyi.ki varsınızSen bizim kurucumuzsun baskansin ☺Dualarimiz seninle rahat ol kendine dikkat et bize de yax arada bilelim iyi olduğunu bu arada kızlar inatcidir tutar ve bırakmaz anneyi benim senden yana hiç korkum yok Allah a emanet olun canim
Amin canım benim inşallahAtlatacaksin inşallsh Can'ım , hamilelikte Zaman Zaman sıkıntı oluyo maalesef kafanı takma , tez Zaman'da feraha kavuşacaksın inşallah ....
Cefax diye bir antibiyotik canım. Enfeksiyon oluşmasına erken doğuma sebep olmasın diye verdi. Kullandım bitti bugün ama bende bittim mide ağrısı yaptı. Tuz hiç atmıyorum artık yemeklere hiç bir şeye. Oda tansiyonu mu düşürüyor. Bu sefer tuzlu ayran yapıyoruz kendime gelmem için oda tabi ki vücudumu şisiriyor ne yapacağımızı şaşırdık. 3 litre den fazla da şu içiyorum oysa ki yine de inmiyor. Dayanacagiz artık ne yapalım. Bütün gün sandalye de ayaklarım aşağıda ya ondan da oluyor sanırım bu şişlikler. 32. Haftayı iple çekiyorum izne ayrılıp full yatacağım.Canim hangi antibiyotigi iciyorsun? Bende idrar yolu enfeksiyonunicim antibiyotik.iciyorum. benimde b12 dusuk cikti canim sut yogurt tuketiyor muydun? Kötü dusunme bence hic birsey ayni olmayacak bu sefer kizin nazli cikacak 40.hafta olcak dog artik dicen bekletcek. Benimde bacaklarim cok agriyor bu hafta el ve ayakalrim o kadar şişti ki sabah avucum kapanmiyordu. Normal mi ki bu kadar ödem olmasi. Tuzu azaltiyoruz ama mumkun degil tamamen birakmak.
Ne kadar sure kullanmistin canim hatirliyor musun?geçer canım benımde 10 ya da 12 arasında hafta olmuştu bende kullanmıştım.
Ben tamamen tuzsuz yapamiyorum canim ya az da olsa katiyorum icine. Sen devlette calismiyor musun canim? Benimde bu hafta son cok sukur tatil geldi artik daha rahat olucam seneye de hic baslamicam insallah.Allah razı olsun canım benim hepiniz iyi.ki varsınız
Amin canım benim inşallah
Cefax diye bir antibiyotik canım. Enfeksiyon oluşmasına erken doğuma sebep olmasın diye verdi. Kullandım bitti bugün ama bende bittim mide ağrısı yaptı. Tuz hiç atmıyorum artık yemeklere hiç bir şeye. Oda tansiyonu mu düşürüyor. Bu sefer tuzlu ayran yapıyoruz kendime gelmem için oda tabi ki vücudumu şisiriyor ne yapacağımızı şaşırdık. 3 litre den fazla da şu içiyorum oysa ki yine de inmiyor. Dayanacagiz artık ne yapalım. Bütün gün sandalye de ayaklarım aşağıda ya ondan da oluyor sanırım bu şişlikler. 32. Haftayı iple çekiyorum izne ayrılıp full yatacağım.
Herseyguzelolcak inşallah canım benim. Hepiniz dualarimdasiniz kader arkadaşlarım
Canımsın... allah razı olsun. Bugün 24+1im oğlumu 24+6 da doğurdum geçsin artık zaman... son 5 gün sonra daha iyi hissedeceğim kendimiNaz_musti , canım, dualarim seninle.
Yok canım özeldeyim ben. 1 yaşına girene kadar bende çalışmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı zaman ne gösterecek.Ne kadar sure kullanmistin canim hatirliyor musun?
Ben tamamen tuzsuz yapamiyorum canim ya az da olsa katiyorum icine. Sen devlette calismiyor musun canim? Benimde bu hafta son cok sukur tatil geldi artik daha rahat olucam seneye de hic baslamicam insallah.
Herseyguzelolcak canım o birleştirme aparatı çok basit bişey nasıl diyim kelepçe gibi düşün yanyana arabanın yandaki demirlerine takılıyor.bebek arabası baktığımız yerde vardı 30 TL mi neydi .ben arabaları travel istiyorum puset olmalı mutlaka gibi geliyor bana zaten minnacık olcaklar boş kuru arabaya yatırılmaz gibime geliyor ne bileyim kararsızım çok. Minnaklarima pamuk yorgan yastık aldım bugün english hım indirimlerinin faydalandim yine düşünen varsa kızlar pamuk bebek yorgan 80den 40 a pamuk bebe yastığuda 45dwn 22 ye düşmüş
Ne kadar sure kullanmistin canim hatirliyor musun?
Ben tamamen tuzsuz yapamiyorum canim ya az da olsa katiyorum icine. Sen devlette calismiyor musun canim? Benimde bu hafta son cok sukur tatil geldi artik daha rahat olucam seneye de hic baslamicam insallah.
Kizlar dun esime ragmen epey biseyler aldim cektim ama hepsini yukelemeyi beceremedim resimdekilerin disinda kalin pelus ,orgu, 2 penye batttaniye birnoz havlu takimi 2cift pappa :) 8 cift corap 3 tane daha tulum aldim insllah hayirlisiyla giydirmeyide nasip exer rabbimEki Görüntüle 1852527
Bende calismicam canim insallah sonraki yil eylule kadar. Bence kotu dusunme gunde sayma iyi dusun ki iyi olsun hersey.Canımsın... allah razı olsun. Bugün 24+1im oğlumu 24+6 da doğurdum geçsin artık zaman... son 5 gün sonra daha iyi hissedeceğim kendimi
Yok canım özeldeyim ben. 1 yaşına girene kadar bende çalışmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı zaman ne gösterecek.
Canim islak mendil uni oneriliyor genelde prima iyi degil diyorlar. Biberon da dr browns gaz sorunu icin daha iyiymis bilgin olsune bebekten az önce çantaya koymak için bir liste çıkardım,almadım sepete bekliyor.
fikriniz olsun beraber bakalım diye paylaşayım dedim.
philis avent manuel gögüs pompası 1 adet
chıco gögüs pedi 60 lı 1 adet
avent süt saklama poşeti 25 li 1 adet
avent biberon seti 4 lü biberon 1 adet
avent silikon emzik 2 li 1 adet
bebek bezi 156 lı 1 adet
prima ıslak mendil 3 adet
bu kadar kalemin toplamı 401 tl.... bilginize...
Insallah gecer canim ya bende sali tekrarlicam bakalim ona gorw carsamba doktora gidicemcanım bir hafta kullandım.
hatta ora kışa denk gelmiş grip gibi olmuştum .
ilk sen gibi çok gergindim antibiyotik kullancak olmak germişti beni.
sonra gripte oldum tam ara iyi ki o araya denk gelmiş o antıbıyotik çok şükür 1 hafta sonra test yaptırdım geçmişti.
seninde öyle olacaktır.
Sagol canim aminHayırlı ugurlu olsun Güle güle giydirmeyi de Allah nasip etsin Maşallah hepsi çok güzel
Kizlar dun esime ragmen epey biseyler aldim cektim ama hepsini yukelemeyi beceremedim resimdekilerin disinda kalin pelus ,orgu, 2 penye batttaniye birnoz havlu takimi 2cift pappa :) 8 cift corap 3 tane daha tulum aldim insllah hayirlisiyla giydirmeyide nasip exer rabbimEki Görüntüle 1852527
Ayy bitanede şu bıyıklı takımlardan alsanaa, bide mevlit için giydiriyorlar böyle şehzade kıyafeti imiş. Benim oğlum olsa kesin alırdımm, güle güle kullanın inşallahKizlar dun esime ragmen epey biseyler aldim cektim ama hepsini yukelemeyi beceremedim resimdekilerin disinda kalin pelus ,orgu, 2 penye batttaniye birnoz havlu takimi 2cift pappa :) 8 cift corap 3 tane daha tulum aldim insllah hayirlisiyla giydirmeyide nasip exer rabbimEki Görüntüle 1852527
Ay neler vardi alicaktim ama esim birakmadiki canim hadi yoruldum dedi durdu yorulmasi gereken benim o dirdirliyo tepemde adan zye hersey vardi hemde ben onca esyayi 200 liraya aldimAyy bitanede şu bıyıklı takımlardan alsanaa, bide mevlit için giydiriyorlar böyle şehzade kıyafeti imiş. Benim oğlum olsa kesin alırdımm, güle güle kullanın inşallah
:) bende benim kocayi magazadan çıkaramıyorum. Aslında en iyisi yanlız gitmek kafana göre beğendiğini almakAy neler vardi alicaktim ama esim birakmadiki canim hadi yoruldum dedi durdu yorulmasi gereken benim o dirdirliyo tepemde adan zye hersey vardi hemde ben onca esyayi 200 liraya aldim
Canim benimde cok sis ya albumin mi ne diyorlar ondan korkuyorum carsamba sorucam doktora. Maydonozu bilmiyrodum ya. Ama tuzu kesemeiyorum azalttik ama kesilmiyorKızlar ya ödemelerle boğuşuyorum ayaklarımin üstü balon. Parmagimi bastırınca bildiğin çukur kalıyor. .tuzu kestim 3 litre su içiyorum 30-45 dk yürüyüşe gidiyorum yinede durum bu.varmı bi çözüm önerisi olan ?dra sordum maydanoz yasak.soda çay kahve en alt düzeyde zaten onlarda ödem yapıyormuş. ..
18 temmuzda kontrolde tahlillerim olcak benimde valla bende preaklamsiden korkuyorum Allah korusun.ellerimi kapatamıyorum sabahları o dereceCanim benimde cok sis ya albumin mi ne diyorlar ondan korkuyorum carsamba sorucam doktora. Maydonozu bilmiyrodum ya. Ama tuzu kesemeiyorum azalttik ama kesilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?