2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim icilmemesi gerekir diye biliyorum ben icmek iyi degil diye okudu.

Ya genelde kız çocuğunda böyle şişlikler fazla oluyormuş diyolar ama, bende sabah kalkınca kendimi shrek gibi hissediyorum
Çok hareket etmeye çalışıyorum ama yinede şişiyoruz yaa. Bünye ile alakalı bi durumda olabilir, e bide sıcak

Hem kız hem erkek olunca yorum yapamıycim :)) belki ilk aylar yasaktır sadece umuttttt son haftalara doğru artacak bu ödemmler sisip sisip patlamazsak iyidir

Kizlar arkadasim doguma kadar yesil cay icti sorun olmadi hic bide bi tavsiyede bulundu benim elleri ayaklari gorunce su surahine bi kac dilim limon at ama sikma dedi gor bi hafta sonra artik odem olmicak dedi ben denicem yuruyus bile yapaniyorum ayaklarim oyle bi sisiyorki patlicak gibi aciyor valla 36 oldu 38-39 iki ay sonra kocamin ayakkabisini giyerim artik

Hem kız hem erkek olunca yorum yapamıycim :)) belki ilk aylar yasaktır sadece umuttttt son haftalara doğru artacak bu ödemmler sisip sisip patlamazsak iyidir
Ayyyy yandik vallla bende 38 giyiyordum 39 sandalet aldim o bile sıkıyor ben terlik aldim öyle rahat ediyorum.
Hadi ya bende icilmemeli diye duydum belki icilebilir ben normalde icerdim ama hamiellikle birlikte biraktim. Doktorum cok ayakta kalma dedi o yuzden yuruyus yapamiyorum. Limon mantikli geldi y bende limon atayım faydasi oluyorsa. Ama tansiyonu oynatir mi ki

Yeşil çayın içerisinde diğer çaylarda olduğu gibi kafein bulunur. Kafein hamilelikte mümkün olduğu kadar uzak durulması gereken bir maddedir. Ayrıca tüm çaylar demirin vücut tarafından emilimini azaltır. Bu nedenle belki hamilelikte uzak durabilir ve süt ve taze sıkılmış meyve suları gibi daha besleyici ve faydalı içeceklere yönelebilirsiniz. Her türlü konuda olduğu gibi yeşil çay ve diğer bitki çaylarının tüketiminde de doktora danışmanızı öneririz.
Kizlar bakin yesil cayla ilgili bunlar yaziyor bence yinede icmeyelim.sonucta bitki cayi. Birde biz kolay hamilelik yaşamıyoruz.
Bu arada dunden beri yemek borum midem yaniyor kizlar ya cok rahatsiz edici artik hic gecmicek mi acaba?

senin yine iyiymiş ben 38 39 giyiyordün 40 numara ayakkabı. Aldım o bile sıkmaya başladı dün aksam eşimin spor ayakkabısını giyip.yürüyüşe ciktim42 numara kimseye soylemeknyok bak vururum diyede tehdit ettim adamı

.gebeliğin ilknhaftalarinda tutunmayı engeliyor diye bırakmıştım bende bidaha da icmedim
.ayakta kalma dediği dikilme anlamındadır yürüyüş yap bence benn rahatliyotum yürüyünce ..buarada hamur işi çay kahve ve soda dahil asitli içecekleri dün hiç tüketmedim 45 dk yürüdüm hızlı tempo 4 litreye yakın şu içtim bu sabah 1 kılo az çıktım tartıda ayaklarımda cukurlasmiyo bugün sanirim bir kismini attim odemin

Ay ne guzel canim ben de dun pek dikkat etmedim ama bende 1 kilo az ciktim. 10 dakikadan uzun ayakta kalma alta baski yapar dedi canim ondna pek yurumuyorum da ben acaba yurusem mi.bilemiyorum. 11 kilo oldu toplamda aldigim. 18 le kapatsam.cok sevincem ama 20 yi buluurm sanirim.ben birde su limon olayini denicem bakalim

Hele bi sına kendini, bakalım faydası olacakmı.

Ya ben bugün göğsümün altindaki kemiğin ağrısıyla uyandım. Kemiklerimi belirginlesiyor acaba, c.tesi Kontrolümün var sorarım o zaman doktorada. Nefes almakta zorluyor sanki. Boyle olan varmı kızlar

canım ben 1 aydır yaşıyorum bu durumu özellikle bazen sağa yatarken falan çok acı oluyor.

druna danış derim ben yürüyüş için çünkü şekere tansiyona kiloya ödeme çok faydası var 28 haftadan sonra zor zaten en azından ozamana kadar faydası olur belki..24. Haftaya girdim bugün 8.5 kilomaldim ben de zaten kilolu kaldım ne kadar az alırsak okdar iyı. Bende limon dilimi atcam su siseme c vitamini olur hiç yoktan

Kızlar ben yarin kontrolüm var aç gideceğim şeker bakılacak ama şeker yüklemesi yaptırnak istemiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz şeker yüklemesi konusunda

Kızlar ben yarin kontrolüm var aç gideceğim şeker bakılacak ama şeker yüklemesi yaptırnak istemiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz şeker yüklemesi konusunda
Ben yaptırcam varsa bi sorun ciksin önlemini alalım diye düşünüyorum

Canim gittikce zorlasiyor son iki haftadir soluma yatarken cok canim aciyor kaburgalarimin acildigini hissediyorum karnim cok buyudu esnerken bile zorlaniyorum artik

Kesinlikle yapilmali gizli seker olabilir allah korusun canim bence bizim durumumuzda riske girilmemeli

Yarin sorayim canim bende 66 ile hamile kaldim 77yim artik 2 haftaya 1 kilo cok rahat aliyorum. Birde saglikli beslenemiyorum ben ya sicaklardan falan canim hic birsey istemiyor yada pratik seyler istiyor
Benim doktorum bu konuda hic birsey demedi yarin bir sorayim yapilmali mi diye?

Benimde cumartesi kontrolüm var, ogün banada şeker yüklemesi yapılacak. Valla benim doktor sıkı sıkı tembih etti beni. Kesin gel yapalım diye. Bi bildiği var sanırım. Ben 70 le tedaviye başladım, şimdi tam 85 im. 15 kilooo
Hızlı kilo aldım, onla alakalıda olabilir, yani şeker olma ihtimali, kilolular da daha çabuk çıkıyo

Canim bizim tedavide kullandigimiz ilaclarda bizi bu kadar etkiledi ben ilk tedavimde negatife rağmen 6 kilo birden almistim aslinda biz zaten musait olunca kilo almaya direk aldik. Bence aldigimiz kilolarin yarisi zaten tedavi sonucu oldu. Ben biriyle tanışmıştım 29 kilo almis dusunsene normal gebelik. Ama simdi dal gibi hic bir sorun da yokmus. Yani oyle kotu de dusunmeyelim. Benimde 11 kilo oldu ama nette hesaplama vardi oradan hesapladim boy falan giriyorsun ikizde olunca 18 25 arasi normal diyor. 3 ay var doguma 2 ser kilo alsam her ay 6 7 daha alip 18 le kapatirim diyorum ama herseyin onemliai bebislerimiz saglikli olsun da.

Kizler cevaplarınız icin teşekkür ediyorum aclik şekeri normal çıkarsa yuklemë yaptirmayacagim sağlık çalışanı akrabaları onermedilwr tabiki hersey yarın belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…