Valla umut eşim diyo ki istersen 100 kilo ol zehra, o kilolar bi şekilde gider. Yıllardır hasret duyduğumuz yavrumuza kavuşucaz diyo. Psikolojik destek gerçekten çok önemli imişCanim bizim tedavide kullandigimiz ilaclarda bizi bu kadar etkiledi ben ilk tedavimde negatife rağmen 6 kilo birden almistim aslinda biz zaten musait olunca kilo almaya direk aldik. Bence aldigimiz kilolarin yarisi zaten tedavi sonucu oldu. Ben biriyle tanışmıştım 29 kilo almis dusunsene normal gebelik. Ama simdi dal gibi hic bir sorun da yokmus. Yani oyle kotu de dusunmeyelim. Benimde 11 kilo oldu ama nette hesaplama vardi oradan hesapladim boy falan giriyorsun ikizde olunca 18 25 arasi normal diyor. 3 ay var doguma 2 ser kilo alsam her ay 6 7 daha alip 18 le kapatirim diyorum ama herseyin onemliai bebislerimiz saglikli olsun da.
Pazardan bu yana bendede var canımKızlar ya iki gündür alt tarafımda cinsel organımda ağrı hissediyorum 2 kere de ilk dogumdan olan dikişlerim de ağrı hissettim. Sizde de var mı bu ağrı?
Canim gecen hafta ozellikle bende de coktu cok agri ve baski vardi enfeksiyon cikti ben ondan heralde diye dusundum. Hala arada oluyor ama gecen hafta surekli oluyordu.benim sag tarafta bir anda yamulma oluyor sisiyor orasi sanki kafasını falan dayamis gibi sert oluyor cikiyor disari yumruk gibi. Normal mi bu sizce?Kızlar ya iki gündür alt tarafımda cinsel organımda ağrı hissediyorum 2 kere de ilk dogumdan olan dikişlerim de ağrı hissettim. Sizde de var mı bu ağrı?
Esimde oyle canim ya ben dikkat edeyim dedikce ye ne olacak diyor bana. Bazen moralim bozuldugunda seneye hic birsey kalmicak hemde 2 tane bebis olacak diyor. Bende bunu dusundukce mutlu oluyorumValla umut eşim diyo ki istersen 100 kilo ol zehra, o kilolar bi şekilde gider. Yıllardır hasret duyduğumuz yavrumuza kavuşucaz diyo. Psikolojik destek gerçekten çok önemli imiş
Canim bebeklerin hareketinden oluyor sanirim benimde bazen.cok oluyor dun cok agrim vardi mesela bazende vajinamin icine dogru zonkluyor sanki donup oraya vuruyor gibi rabbim saglikla sonuna gitmeyi nasip etsin insallahKızlar ya iki gündür alt tarafımda cinsel organımda ağrı hissediyorum 2 kere de ilk dogumdan olan dikişlerim de ağrı hissettim. Sizde de var mı bu ağrı?
selam canım benim de ağrm var ama tam öyle değil benim ki bıçak saplanması gibi giryor sağ tarafıma sadece ve kımıldayamıyorum 3 dk sonra falan geçiyor. yaklaşık 3 haftadır böyle artık çok yoruldum nedenini araştırmaktan dişlerimi sıkıp atlatmaya çalışıyorum. Ama gece girince uyku sersemi hep doğum yapıyorum sanırıyorum ilk gözümü açtığımda çok feci bir acıKızlar ya iki gündür alt tarafımda cinsel organımda ağrı hissediyorum 2 kere de ilk dogumdan olan dikişlerim de ağrı hissettim. Sizde de var mı bu ağrı?
Yeşil çayın içerisinde diğer çaylarda olduğu gibi kafein bulunur. Kafein hamilelikte mümkün olduğu kadar uzak durulması gereken bir maddedir. Ayrıca tüm çaylar demirin vücut tarafından emilimini azaltır. Bu nedenle belki hamilelikte uzak durabilir ve süt ve taze sıkılmış meyve suları gibi daha besleyici ve faydalı içeceklere yönelebilirsiniz. Her türlü konuda olduğu gibi yeşil çay ve diğer bitki çaylarının tüketiminde de doktora danışmanızı öneririz.
Kizlar bakin yesil cayla ilgili bunlar yaziyor bence yinede icmeyelim.sonucta bitki cayi. Birde biz kolay hamilelik yaşamıyoruz.
Bu arada dunden beri yemek borum midem yaniyor kizlar ya cok rahatsiz edici artik hic gecmicek mi acaba?
senin yine iyiymiş ben 38 39 giyiyordün 40 numara ayakkabı. Aldım o bile sıkmaya başladı dün aksam eşimin spor ayakkabısını giyip.yürüyüşe ciktim42 numara kimseye soylemeknyok bak vururum diyede tehdit ettim adamı
.gebeliğin ilknhaftalarinda tutunmayı engeliyor diye bırakmıştım bende bidaha da icmedim
.ayakta kalma dediği dikilme anlamındadır yürüyüş yap bence benn rahatliyotum yürüyünce ..buarada hamur işi çay kahve ve soda dahil asitli içecekleri dün hiç tüketmedim 45 dk yürüdüm hızlı tempo 4 litreye yakın şu içtim bu sabah 1 kılo az çıktım tartıda ayaklarımda cukurlasmiyo bugün sanirim bir kismini attim odemin
Hele bi sına kendini, bakalım faydası olacakmı.
Ya ben bugün göğsümün altindaki kemiğin ağrısıyla uyandım. Kemiklerimi belirginlesiyor acaba, c.tesi Kontrolümün var sorarım o zaman doktorada. Nefes almakta zorluyor sanki. Boyle olan varmı kızlar
Kızlar ben yarin kontrolüm var aç gideceğim şeker bakılacak ama şeker yüklemesi yaptırnak istemiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz şeker yüklemesi konusunda
Kızlar ya iki gündür alt tarafımda cinsel organımda ağrı hissediyorum 2 kere de ilk dogumdan olan dikişlerim de ağrı hissettim. Sizde de var mı bu ağrı?
Valla umut eşim diyo ki istersen 100 kilo ol zehra, o kilolar bi şekilde gider. Yıllardır hasret duyduğumuz yavrumuza kavuşucaz diyo. Psikolojik destek gerçekten çok önemli imiş
bak hele canım benim, ne var bu kadar tedirgin olacak. unutmaya çalış kötü anılarını lütfen. benim karnımı görsen davul gibi oldum yeminle, sürekli karnımın bi tarafından ağrı hissediyorum. ama ben gülümsüyorum ya, aklına kötü şey getirmede bebişim takla atıyor de mesela :)Canim bebeklerin hareketinden oluyor sanirim benimde bazen.cok oluyor dun cok agrim vardi mesela bazende vajinamin icine dogru zonkluyor sanki donup oraya vuruyor gibi rabbim saglikla sonuna gitmeyi nasip etsin insallah
Canim benim ya o kadar haklisinki icin rahat etmiyorsa git bi gorun canim senin tedirgin olmak en buyuk hakkin korkma stresten etkilenmesin vucudun ama huzurlu olman en onemlisi icine sinmiyorsaKızlar çok tedirgin oluyorum ya sanki genisliyormus gibi hissediyorum. Bakıyorum çatlak varmı diye acaba omu ağrı yapıyor diye ama oda yokrandevum 9 temmuz da ve daha geçen hafta pazartesi muayene oldum herşey normaldi. Enfeksiyon olsa antibiyotik kullandım geçmesi gerekirdi
Cok sevindim canim yavruslarinin masallahi var annesi guzel bakiyor onlara:) benim de cumartesi kontrol var bir 3 hafta olacak baya ozeldim bebisimi:)Kizlarrr doktordan geldikkkk bizim bebisler onden onden gidiyor oglusum 860 gr kizim 830 gr çıktı 26+0 cikti bebisler. Oglusum hep esniyordu 3 gundur cok hareketli zaten ondan heralde yoruldu. Kizimin yuzunu oglus kapattigi icin göremedik yine. Onu dogana kadar goremicez galiba. Ama bir basbasa vermisler gormeniz lazim muthisti rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucagimza almayi naisp etsinnn. Bu arada memlekete gidicez diye vajinal olcum yapildi rahim boyumuz 4.10 cikti doktor giderek uzuyor masallah dedicok sukur valla cok rahatladım
Maşallah canım güzel gelişimleri bebislerin benimki de 740 gr boyu 30 çıktı gununde ydi yaniKizlarrr doktordan geldikkkk bizim bebisler onden onden gidiyor oglusum 860 gr kizim 830 gr çıktı 26+0 cikti bebisler. Oglusum hep esniyordu 3 gundur cok hareketli zaten ondan heralde yoruldu. Kizimin yuzunu oglus kapattigi icin göremedik yine. Onu dogana kadar goremicez galiba. Ama bir basbasa vermisler gormeniz lazim muthisti rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucagimza almayi naisp etsinnn. Bu arada memlekete gidicez diye vajinal olcum yapildi rahim boyumuz 4.10 cikti doktor giderek uzuyor masallah dedicok sukur valla cok rahatladım
Maşallah umut Allah ım esirgesin cümlemizkiniKizlarrr doktordan geldikkkk bizim bebisler onden onden gidiyor oglusum 860 gr kizim 830 gr çıktı 26+0 cikti bebisler. Oglusum hep esniyordu 3 gundur cok hareketli zaten ondan heralde yoruldu. Kizimin yuzunu oglus kapattigi icin göremedik yine. Onu dogana kadar goremicez galiba. Ama bir basbasa vermisler gormeniz lazim muthisti rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucagimza almayi naisp etsinnn. Bu arada memlekete gidicez diye vajinal olcum yapildi rahim boyumuz 4.10 cikti doktor giderek uzuyor masallah dedicok sukur valla cok rahatladım
Ayy gecen hafta az gibi geldi kiloları bu hafta hep onlari besledim hurma yedim muz yedim yogurt yedim şükür ki ben kilo almadim onlar aldi. Insallah hep boyle devam eder bayram dönüşü 1 kilo oluruz insallahCok sevindim canim yavruslarinin masallahi var annesi guzel bakiyor onlara:) benim de cumartesi kontrol var bir 3 hafta olacak baya ozeldim bebisimi:)
Masallahh canimmmm gormek cok guzel onlari.Maşallah canım güzel gelişimleri bebislerin benimki de 740 gr boyu 30 çıktı gununde ydi yani
Amin canim aminnnnMaşallah umut Allah ım esirgesin cümlemizkini
Kızlar çok tedirgin oluyorum ya sanki genisliyormus gibi hissediyorum. Bakıyorum çatlak varmı diye acaba omu ağrı yapıyor diye ama oda yokrandevum 9 temmuz da ve daha geçen hafta pazartesi muayene oldum herşey normaldi. Enfeksiyon olsa antibiyotik kullandım geçmesi gerekirdi
Kizlarrr doktordan geldikkkk bizim bebisler onden onden gidiyor oglusum 860 gr kizim 830 gr çıktı 26+0 cikti bebisler. Oglusum hep esniyordu 3 gundur cok hareketli zaten ondan heralde yoruldu. Kizimin yuzunu oglus kapattigi icin göremedik yine. Onu dogana kadar goremicez galiba. Ama bir basbasa vermisler gormeniz lazim muthisti rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucagimza almayi naisp etsinnn. Bu arada memlekete gidicez diye vajinal olcum yapildi rahim boyumuz 4.10 cikti doktor giderek uzuyor masallah dedicok sukur valla cok rahatladım
Masallah canım rahim boyun çok iyi benim de aynı. Her gittiğimde mutlaka olctururyorum.Kizlarrr doktordan geldikkkk bizim bebisler onden onden gidiyor oglusum 860 gr kizim 830 gr çıktı 26+0 cikti bebisler. Oglusum hep esniyordu 3 gundur cok hareketli zaten ondan heralde yoruldu. Kizimin yuzunu oglus kapattigi icin göremedik yine. Onu dogana kadar goremicez galiba. Ama bir basbasa vermisler gormeniz lazim muthisti rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucagimza almayi naisp etsinnn. Bu arada memlekete gidicez diye vajinal olcum yapildi rahim boyumuz 4.10 cikti doktor giderek uzuyor masallah dedicok sukur valla cok rahatladım
Çok yeni muayene oldum ya bu kadar kısa sürede tekrar gitmeye çekiniyorum en iyisi ankara tip a acile gidip muayene olmakCanim benim ya o kadar haklisinki icin rahat etmiyorsa git bi gorun canim senin tedirgin olmak en buyuk hakkin korkma stresten etkilenmesin vucudun ama huzurlu olman en onemlisi icine sinmiyorsa
Olcturmek lazim.canim. bence git bir muayene ol icin rahatalsin diger turlu daha cok stres olacaksın. Bel agriis ve kuyruk sokumundaki batma benide helak ediyor canim. Sirt ustu yatiyorum nefes almakta zorlanıyorum. Saga yatinca kaburgam batiyor solda ayni her turlu zor. Bu gece yine uyumadim sabaha kadar toplam 2 3 saat anca uyumusumdur.Masallah canım rahim boyun çok iyi benim de aynı. Her gittiğimde mutlaka olctururyorum.
Çok yeni muayene oldum ya bu kadar kısa sürede tekrar gitmeye çekiniyorum en iyisi ankara tip a acile gidip muayene olmak
Herseyguzelolcak inşallah canım benim. Kötü düşünmek istemiyorum ama ağrılarım arttı iyice hele bu bel fıtığı mahvediyor beni
Canim 9 saat cok fazla ya aracla mi gideceksiniz?dedigin gibi birkac gun dinlenme vaktin olsa neyse ama ertesi gun çıkmak mahveder seni. Ben 3 ay once 6 saatte eziyet cekmistim anlatmistim sizede. Saatte bir durmanız gerekir ama yinede o yorgunlugu kolay atamazsin. Ben 2 doktora gittim ikiside yola cik sorun olmaz ama surekli mola verin dedi.Kizlar gunaydin sis ayklarla yeni bi gun daha :)
Benim bayramda 9 saat yol gitmem lazim ertesi gun geri donicem yani bi 9 saat daha cok mu agir gelirki diye korkuyorum bi kac gin kalip donsek endise etmezdim ama sabah gidip ertesi sabah tekrar yola cikmak cokmu zorlarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?