Sagol umuttttt benim aclik şekeri 89 çıktı dolayılı ile ben şeker yüklemesi yaptırmadan doktor sen bilirsin dediAyy gecen hafta az gibi geldi kiloları bu hafta hep onlari besledim hurma yedim muz yedim yogurt yedim şükür ki ben kilo almadim onlar aldi. Insallah hep boyle devam eder bayram dönüşü 1 kilo oluruz insallah
Masallahh canimmmm gormek cok guzel onlari.
Amin canim aminnnn
Canim.ikiz gebelik mutlaka yapilmali dedi benim doktor normalde bu hafta yapilmali dedi ama yaptiramicaz bugun memlekete gidiyoruz. Ya orada yaptircaz yada donusu beklicez 28 e kadar yapiliyormus cunku donuste 27 +larda olcaz hemen yaptiririzSagol umuttttt benim aclik şekeri 89 çıktı dolayılı ile ben şeker yüklemesi yaptırmadan doktor sen bilirsin dedi
O belirliyor mu peki?Gittiğin yerde aclik şekeri baktır o zaman canim
Amanın kal bi kaç gün yaa, ben 3 saatlik yola bile gitmem dedim eşime. 9 günlük bayram tatilinde yatacam bol bolKizlar gunaydin sis ayklarla yeni bi gun daha :)
Benim bayramda 9 saat yol gitmem lazim ertesi gun geri donicem yani bi 9 saat daha cok mu agir gelirki diye korkuyorum bi kac gin kalip donsek endise etmezdim ama sabah gidip ertesi sabah tekrar yola cikmak cokmu zorlarki
Canim kardesimin dugunu mecburum gitmeye yoksa asla kipirdamam nasil olcak bilmiyorum ertesi gunde donulmek zorunda doktorum sorun yok gidebilirsin dedi ama sicak beni korkutuyorAmanın kal bi kaç gün yaa, ben 3 saatlik yola bile gitmem dedim eşime. 9 günlük bayram tatilinde yatacam bol bol
Yorar bence canım ya
Haaa o zaman mecbur gidcen, özel araçla gideceksen eğer belki yormaz yaa. Allah yardımcın olsunCanim kardesimin dugunu mecburum gitmeye yoksa asla kipirdamam nasil olcak bilmiyorum ertesi gunde donulmek zorunda doktorum sorun yok gidebilirsin dedi ama sicak beni korkutuyor
Canim bugun bizde memlekete geldik 3 saat suruyor yol ama lerisan oldum her yarim saatte bir durduk yurudm 5 dakika devam ettik col agridi bacakalrim uzatarak gitmeye calis o zaman cok etkilemezCanim kardesimin dugunu mecburum gitmeye yoksa asla kipirdamam nasil olcak bilmiyorum ertesi gunde donulmek zorunda doktorum sorun yok gidebilirsin dedi ama sicak beni korkutuyor
Kan aclik sekerine sağlık ocakları da bakiliyorlar o yuzden tabi yüklemeyi yapıyorlar mi bilmiyorumO belirliyor mu peki?
Kizlarrr doktordan geldikkkk bizim bebisler onden onden gidiyor oglusum 860 gr kizim 830 gr çıktı 26+0 cikti bebisler. Oglusum hep esniyordu 3 gundur cok hareketli zaten ondan heralde yoruldu. Kizimin yuzunu oglus kapattigi icin göremedik yine. Onu dogana kadar goremicez galiba. Ama bir basbasa vermisler gormeniz lazim muthisti rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucagimza almayi naisp etsinnn. Bu arada memlekete gidicez diye vajinal olcum yapildi rahim boyumuz 4.10 cikti doktor giderek uzuyor masallah dedicok sukur valla cok rahatladım
Masallah canım rahim boyun çok iyi benim de aynı. Her gittiğimde mutlaka olctururyorum.
Çok yeni muayene oldum ya bu kadar kısa sürede tekrar gitmeye çekiniyorum en iyisi ankara tip a acile gidip muayene olmak
sanırım ikiz gebeliklerde doktorlar rahim boyuna önem verıyor. benimde hiç ölçülmediKızlar bu rahim boyu nu vajinal muayene ile mi ölçüyor doktor , Bnm doktor hiç ölçtü mü hbrim bile yok , böyle şeyleri de doktora söylemeye çekiniyorum sanki ondan daha bilgili ve bilmişmiş im de Böylr diyorum gibi geliyo
Csnim ne alakasi var soracsksin tabi bazen doktorlar yogunluktan sababiliyor benimki hep kendi olcuyor ama sormak istedigim biseyi hic cekinmem sorarimKızlar bu rahim boyu nu vajinal muayene ile mi ölçüyor doktor , Bnm doktor hiç ölçtü mü hbrim bile yok , böyle şeyleri de doktora söylemeye çekiniyorum sanki ondan daha bilgili ve bilmişmiş im de Böylr diyorum gibi geliyo
sanırım ikiz gebeliklerde doktorlar rahim boyuna önem verıyor. benimde hiç ölçülmediyarın kontrolde hele bı soram doktora
Ay kızlar iyi cesaret valla ben hayatta gidemem bu Halle bi yere dr da gitme dedi zaten ama demese bile hem sıcak hem iyice sistim hiç rahat edemem
Csnim ne alakasi var soracsksin tabi bazen doktorlar yogunluktan sababiliyor benimki hep kendi olcuyor ama sormak istedigim biseyi hic cekinmem sorarim
Yok canim bebisim tek karnimdan bakiyor baya vajina kemigine kadar ultrasonu gezdirip olcuyor rahim agzina bakiyorHımm doğru diyorsun cnm , bende yine de bu gidişimde sorayım en iyisi
Hakkaten , bende şendenim H Hadem-inNebi , hem yolculuklarda yol korkutuyor Hem de bu sıcaklarda kapalı olduğum için en rahst yer evim geliyo
Ayy ne bilim iştebabyinlove ssnki doktorun işine karışıyor gibi hissediyorum kendimi işte neyse bu gidişte soracağım inşallah , senin ikiz miydi cnm?.. Bide ölçümü karından mı vajinal muayene ile mi yapıyor ?.,
Canım hem vajinal hem karından bakıyor. Erken doğum riskinin önüne geçmek için. Benim bir tane erken doğumu olduğu için bu kadar önemsiyor. Siz de sorun aklınız daki tüm soruları. Bizim bebeklerimiz hassas kıymetli bebeklerKızlar bu rahim boyu nu vajinal muayene ile mi ölçüyor doktor , Bnm doktor hiç ölçtü mü hbrim bile yok , böyle şeyleri de doktora söylemeye çekiniyorum sanki ondan daha bilgili ve bilmişmiş im de Böylr diyorum gibi geliyo
Canım ben aclik şekeri baktır dim 89 yani düşük çıkınca yüklemeyi istemediğimiz doktora söyledim oda bir siz bilirsiniz yükleme yaptirmadimkızlar bana yarın şeker yüklemesi yapılacak. aramızda yaptıran oldumu yaa. sanki hiç okumadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?