2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Aynen öyle canım araştırıyorum ama kime sorsam ilk kez böyle bişey duyduk diyolar hamile kadın kilo alır yani 20 kiloya kadar normal diyolar

Kizlar ben amoklavin 1000 mg gunde iki kere kullaniyorum ama perisanim gozlerim acilmiyo dudaklarim yuzum morariyo elimi havaya kaldiracak halim yok sizinde antibiotik alirken boylemi olduki kafami kaldiramiorum

Kizlar ben amoklavin 1000 mg gunde iki kere kullaniyorum ama perisanim gozlerim acilmiyo dudaklarim yuzum morariyo elimi havaya kaldiracak halim yok sizinde antibiotik alirken boylemi olduki kafami kaldiramiorum

babyinlove cnmm antibiyotik dokunmuş olmasın , içmeye devam etme cnm ya , bi doktoruna danış bence ...,

Kızlar bebişlerinizin kiyafetleri hani deterjanla kaç derecede yikadiniz benim 50 derece tavsiyelerinizi bekliyorum

Kızlar bebişlerinizin kiyafetleri hani deterjanla kaç derecede yikadiniz benim 50 derece tavsiyelerinizi bekliyorum
LCanim benim makina bebek programini 90 aciyor ama cok fazla geldi bana ceker hepsi en mantiklisi 40 yada 50 gibi deterjana daha karar veremedim kokusuz bebek deterjani tercih edicem tabi ama hangi marka

Kızlar merhaba nasılsınız? İdrar kültürüm de enfeksiyon çıktı dr a yolladım tahlili dönüş bekliyorum . Erken doguma neden olur falan yazıyor nette moralim bozuldu enfeksiyon yaşayanlar antibiyotikle gectimi ?

LCanim benim makina bebek programini 90 aciyor ama cok fazla geldi bana ceker hepsi en mantiklisi 40 yada 50 gibi deterjana daha karar veremedim kokusuz bebek deterjani tercih edicem tabi ama hangi marka
kızlar 50 derece çok fazla. ilerde kirlenince belki ama şuan zaten temizler. 30 derecede yıkayın diyor herkes. dalin sıvı deterjan öneiyor herkes çok memnun. granül sabunların erimediği ve makineyi bozduğu söyleniyor bilginiz olsun. bende bugün hepsini çıkardım odaya haftaya ciğer geliştirii iğne olucam sonra yıkayıp ütülcem toplam 14 tane zıbınımz var. 7 şer tanede 0 3 ay zıbınımız var yeter mi sizce??
canım antibiyotikle geçiyor merak etme kötü düsünme bol su iç dikkat et kendine. endişe etme.

Zibin derken alt üst takım dimi? Bence fazlasıyla almışsın bana herkes çok çabuk büyüyorlar fazla alma dedi bende kararsızım 1 tane 10 lu 3 tane 5li hastane tkm aldım 6ser tane patikli 7ser tane patiksizz alt.aldım. iki üç tane tulum aldım. 4 litreye yakın su içiyorum zinhar 50o mg diye bi hap vermiş Dr o bitince 10 gün sonra yine kültür baktircam.senin geçtimı tamamen enfeksiyon

Seninde bebikler ikiz mi canım

Canim benimde söylemesi ayıp idrar yaparken ağrı oluyor nedeni enfeksiyon mu acaba renk olarakta pek iyi değil ama ben onemsemedim düzelir diye fakat duzelmedi simdi lere ise bobreklerim ağrır oldu nedeni sanurum enfeksiyon ama daha once idrarda enfeksiyon yaşadım da böyle değildi çok kötü olmuştum ilk dogumum sonrasiydi bu yuzden bunun nedenini bilemiyorum senin de mi böyle oluyor bu anlattıklarım gibi

Bende bu sicaklarda otobüslerde yanıyorum okula gidip gelirken öldürüyor beni dolmuslarda klima yerine fan açıp yakıyorlar Allah yardımcımız olsun

2 kez yaşadım canım bende, antibiyotikle geçti şükür

Yok canim zibin derken ic citcitli body. Bende seninki kadar yok canim toplam 7 ser parca kiyafetleri var hastane cikisida dahil. Alt almistim 3 6 aymis onlar. Sen baya alt almissin ben en 2 3 tanede daha alayim icim rahat etsin premature aldim ben oglana buldum kiza bulamadim. Bu arada canim ikiz annleri vhatsap grubu var surekli yazisiyoruz oradan. Eger katilmak istersen numarani bana mesaj at diyeyim eklesinlr seni de. En son kultur ve tahlil bakildi pazarteis gecmis gorunuyordu ama benim bobregime baski yapiyro kizim o yuzden enfeksiyon icin onlem amacli doguma kadar ilac kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…