- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Aynen öyle canım araştırıyorum ama kime sorsam ilk kez böyle bişey duyduk diyolar hamile kadın kilo alır yani 20 kiloya kadar normal diyolarSelam canim benim arkadasim da 30. Haftaya geldiginde 18 kilo almisti ve dr u baya fircaladi senin doguma kadar maksimum 11-12 kilo alman gerekirdi fazla aldigin her kilo yuzunden kalbin bebegin icin degil senin icin kan pompalamakla ugrasiyor ve bebege giden kan miktari azaldigindan dusuk kilolu bebek dogumu riski artiyor demis. Ne kadar dogru bilmiyorum arkadasimin da morali cok bozuldu hatta dr a guvenini kaybetti biraz. Bi arastir bakalim canim ne kadar doğru
Yaa ilacın yan etkisinimi acaba, doktora bi sorsan yaKizlar ben amoklavin 1000 mg gunde iki kere kullaniyorum ama perisanim gozlerim acilmiyo dudaklarim yuzum morariyo elimi havaya kaldiracak halim yok sizinde antibiotik alirken boylemi olduki kafami kaldiramiorum
Kizlar ben amoklavin 1000 mg gunde iki kere kullaniyorum ama perisanim gozlerim acilmiyo dudaklarim yuzum morariyo elimi havaya kaldiracak halim yok sizinde antibiotik alirken boylemi olduki kafami kaldiramiorum
günaydınlarrrrr :)Günaydın kızlar herkese iyilik sağlık diliyorum
LCanim benim makina bebek programini 90 aciyor ama cok fazla geldi bana ceker hepsi en mantiklisi 40 yada 50 gibi deterjana daha karar veremedim kokusuz bebek deterjani tercih edicem tabi ama hangi markaKızlar bebişlerinizin kiyafetleri hani deterjanla kaç derecede yikadiniz benim 50 derece tavsiyelerinizi bekliyorum
Kızlar bebişlerinizin kiyafetleri hani deterjanla kaç derecede yikadiniz benim 50 derece tavsiyelerinizi bekliyorum
kızlar 50 derece çok fazla. ilerde kirlenince belki ama şuan zaten temizler. 30 derecede yıkayın diyor herkes. dalin sıvı deterjan öneiyor herkes çok memnun. granül sabunların erimediği ve makineyi bozduğu söyleniyor bilginiz olsun. bende bugün hepsini çıkardım odaya haftaya ciğer geliştirii iğne olucam sonra yıkayıp ütülcem toplam 14 tane zıbınımz var. 7 şer tanede 0 3 ay zıbınımız var yeter mi sizce??LCanim benim makina bebek programini 90 aciyor ama cok fazla geldi bana ceker hepsi en mantiklisi 40 yada 50 gibi deterjana daha karar veremedim kokusuz bebek deterjani tercih edicem tabi ama hangi marka
canım antibiyotikle geçiyor merak etme kötü düsünme bol su iç dikkat et kendine. endişe etme.Kızlar merhaba nasılsınız? İdrar kültürüm de enfeksiyon çıktı dr a yolladım tahlili dönüş bekliyorum . Erken doguma neden olur falan yazıyor nette moralim bozuldu enfeksiyon yaşayanlar antibiyotikle gectimi ?
Zibin derken alt üst takım dimi? Bence fazlasıyla almışsın bana herkes çok çabuk büyüyorlar fazla alma dedi bende kararsızım 1 tane 10 lu 3 tane 5li hastane tkm aldım 6ser tane patikli 7ser tane patiksizz alt.aldım. iki üç tane tulum aldım. 4 litreye yakın su içiyorum zinhar 50o mg diye bi hap vermiş Dr o bitince 10 gün sonra yine kültür baktircam.senin geçtimı tamamen enfeksiyonkızlar 50 derece çok fazla. ilerde kirlenince belki ama şuan zaten temizler. 30 derecede yıkayın diyor herkes. dalin sıvı deterjan öneiyor herkes çok memnun. granül sabunların erimediği ve makineyi bozduğu söyleniyor bilginiz olsun. bende bugün hepsini çıkardım odaya haftaya ciğer geliştirii iğne olucam sonra yıkayıp ütülcem toplam 14 tane zıbınımz var. 7 şer tanede 0 3 ay zıbınımız var yeter mi sizce??
canım antibiyotikle geçiyor merak etme kötü düsünme bol su iç dikkat et kendine. endişe etme.
Seninde bebikler ikiz mi canımZibin derken alt üst takım dimi? Bence fazlasıyla almışsın bana herkes çok çabuk büyüyorlar fazla alma dedi bende kararsızım 1 tane 10 lu 3 tane 5li hastane tkm aldım 6ser tane patikli 7ser tane patiksizz alt.aldım. iki üç tane tulum aldım. 4 litreye yakın su içiyorum zinhar 50o mg diye bi hap vermiş Dr o bitince 10 gün sonra yine kültür baktircam.senin geçtimı tamamen enfeksiyon
evet benimde ikiz :) bir kız bir erkekSeninde bebikler ikiz mi canım
Canim benimde söylemesi ayıp idrar yaparken ağrı oluyor nedeni enfeksiyon mu acaba renk olarakta pek iyi değil ama ben onemsemedim düzelir diye fakat duzelmedi simdi lere ise bobreklerim ağrır oldu nedeni sanurum enfeksiyon ama daha once idrarda enfeksiyon yaşadım da böyle değildi çok kötü olmuştum ilk dogumum sonrasiydi bu yuzden bunun nedenini bilemiyorum senin de mi böyle oluyor bu anlattıklarım gibiCanim benimde hic belirti vermedi bir gunde korkunc belirtilerle acillik olxum mutlaka ustune dus bak ben simdi 1000 mg anyibiotik iciyorum kahrolarak kultur bugun verdim ac gitmeni istiyorlar cunk yedigin seyler idrarda seker falan cikmasina sebep olabiliyormus gecmis olsun
Bende bu sicaklarda otobüslerde yanıyorum okula gidip gelirken öldürüyor beni dolmuslarda klima yerine fan açıp yakıyorlar Allah yardımcımız olsunCanlarım çok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir gündü. Hayirla alalım kuzucuklari kucağımıza
Masallah kuzucuklarima kocaman olmuşlar. Cumartesi benim kızda 1150 gr çıktı. Sağlık ocağındaki doktora ilaç yazdırmaya gittim haftasını söyledim. Dengesiz mi ne bebeğin küçük sanırım az kilo almış dedi. Bende yooo haftasında gelişimi doktorum gayet iyi diyor dedim. Sinir etti ya. Doktordan doktora fark ediyor. Senin de iyi bir doktor bulmaya çok sevindim canım.
Hoşgeldin defalar getirdin güzel anne
muhip sağol canım çok teşekkür ederim. Kaç çıktı troid bende kullanıyorum 50lik olanından. 2.30 çıktı son değerim ama ilacı yükseltmedi doktor.
Kızlar bu sıcaklar beni mahvediyor yanıyorum resmen duramıyorum. Dogum öncesi iznimin 5 haftasını doğum sonrasına aktaracağım. Yani 37. Haftaya kadar çalışacağım. Bu sicaklarda nasil olacak bilmiyorumSizde durumlar nasıl.
2 kez yaşadım canım bende, antibiyotikle geçti şükürKızlar merhaba nasılsınız? İdrar kültürüm de enfeksiyon çıktı dr a yolladım tahlili dönüş bekliyorum . Erken doguma neden olur falan yazıyor nette moralim bozuldu enfeksiyon yaşayanlar antibiyotikle gectimi ?
Yok canim zibin derken ic citcitli body. Bende seninki kadar yok canim toplam 7 ser parca kiyafetleri var hastane cikisida dahil. Alt almistim 3 6 aymis onlar. Sen baya alt almissin ben en 2 3 tanede daha alayim icim rahat etsin premature aldim ben oglana buldum kiza bulamadim. Bu arada canim ikiz annleri vhatsap grubu var surekli yazisiyoruz oradan. Eger katilmak istersen numarani bana mesaj at diyeyim eklesinlr seni de. En son kultur ve tahlil bakildi pazarteis gecmis gorunuyordu ama benim bobregime baski yapiyro kizim o yuzden enfeksiyon icin onlem amacli doguma kadar ilac kullanicamZibin derken alt üst takım dimi? Bence fazlasıyla almışsın bana herkes çok çabuk büyüyorlar fazla alma dedi bende kararsızım 1 tane 10 lu 3 tane 5li hastane tkm aldım 6ser tane patikli 7ser tane patiksizz alt.aldım. iki üç tane tulum aldım. 4 litreye yakın su içiyorum zinhar 50o mg diye bi hap vermiş Dr o bitince 10 gün sonra yine kültür baktircam.senin geçtimı tamamen enfeksiyon
Oh ne güzel bi seferde iki bebis olcak Rabbim hayırlı sağlıklı olmalarını nasib etsinevet benimde ikiz :) bir kız bir erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?