2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar yuksek israrlar ve tavsiyeler sonucu biberonlarimizi mamajoo aldik birazdan gelicek resmini yuklerim 3 arkadasimda mukemmel hic gaz sorunu olmadi pes urunu ideal dedi aldim bende :)

bence hemen bi tahlil yaptir canım enfeksiyon bizim içim cok tehlikeli bende hiç belirti olmamasına rağmen çıktı antibiyotik başladım hemen

hee ben ayriyetten besli paketler halinde ikisine de uzun kollu yeni doğan çıtçıtlı aldım. Alt çok lazım oluyor dediler kaka çıkar eder diye pamidorda indirim vardı 5 liraya geldi atlar çokta güzeller onlarda minik minik. Premature almiycam sanırım.ne kadar antibiyotik kullandın geçmesi için? Başlarda başım çatlarken sürekli kusarken bile ilaç içmedim antibiyotik içmek nasıl zor şimdi özelden atıyorum numaramı o zaman sana

Oh ne güzel bi seferde iki bebis olcak Rabbim hayırlı sağlıklı olmalarını nasib etsin
aminn canım inşallah hepimizinkini ...

Canim enfeksiyon ilacı hamilelikte iyi değil diye biliyorum bir sakıncası olmasin

Canim hiç hastaneye gidecek hiç vakit yok ve daha diğer tahlilleri bile yaptıramadım aslında ihmalmarlik birazda galiba bu hafta mutlaka gideyim bari korktum şimdi sen oyle deyince ki dedigim gibi idrar yaparken ağrı olması hiç normal değil diğer cocugumda bile böyle olmamıştı

sakın ihmal etme erken doğuma sebep olabilir allah korusun böbrekler kadar ilerleyebiliyormuş enfeksiyon ..4 litreye yakın su iç bide ben öyle yapıyorum ki çabuk temizlensin

Caninlm 1 hafta ictim ancak oyle azaldi simdi icecegin ilac daha onemli canim al bence. Seni gruba eklediler canim. Premature en azindan birer takim olsa mi diyorum kararsizim bilemiyorum
Canim enfeksiyon ilacı hamilelikte iyi değil diye biliyorum bir sakıncası olmasin
Nasil gececek ki baska türlü? Enfeksiyon erken dogum sebebi eger gecmezse cok daha tehlikeli. Doktorum enfeksiyonun bebeklerine verecegi zarardan daha az zarar verir antibiyotik demisti. Zararli olsa vermezdi heralde.

Bilemiyorum canim ama monoral sase denilen bir antibiyotik var bir o hafif bu yuzden diğerleri beni tedirgin ediyor mecbur kalmak tabiki zor ama benim belim çok cok kötüydü belimden hareket edemiyorum bundan 2 ay önce ve hiçbir doktor ilaç vermedi olecektim agridan en sonunda kaymış meğer belim annem çocuğa zarar vermeden çekti belimi hafif hafif sonra çok şükür mevlaya hamilelik için bel ağrısı da değildi bu çok farklıydı bu ağrıyı ömrümde görmedim baha çektim ama dedigim gibi hangi doktora gittiysem ilaç veremem dedi

sakın ihmal etme erken doğuma sebep olabilir allah korusun böbrekler kadar ilerleyebiliyormuş enfeksiyon ..4 litreye yakın su iç bide ben öyle yapıyorum ki çabuk temizlensin
Canim cok fazla su iciyorum normal de su içmeyi pek seven biri değilimdir ama bu çocukta çok içiyorum canim istiyor diğer cocugumda hiç böyle istememişti

kızlar kültürde kötü çıktı yine antibiotiğe başlıyoruz

geçmiş olsun canım...diğer konularda verilmiyor ama enfeksiyon zararlı olduğundan mecburen veriliyor. diş enfeksiyonlarıda aynı şekilde. herhangi bir yerin agrısı gibi değil yani. monoral 2 kez kullandım ama geçmedi o yüzden mecburen diğerine başladım. ben de hiç ağrı kesiic bile almadım ama erken doğıum riski yüüznden bunu almak zorunayım
kızlar kültürde kötü çıktı yine antibiotiğe başlıyoruz
geçer inşallah canım yaaa üzülme benmde öyleydi sulcid kullandık o geçirmişti ine oldu malesef. meğer kızım böbreğime bastırdığı içinmiş. şimdi başka ilaca başladık

Anladım canim Allah yardimcin olsun.zordur eminim peki bitkisel yani doğal yöntemlerle tedavisi yok mu mesela bal ve maydonuz gibi maydonuz imtihanı sokturuyor başka şeyler de var ama arastirman lazım

Anladım canim Allah yardimcin olsun.zordur eminim peki bitkisel yani doğal yöntemlerle tedavisi yok mu mesela bal ve maydonuz gibi maydonuz imtihanı sokturuyor başka şeyler de var ama arastirman lazım
Bende yarin olmazsa gidip baktirayim ins zamanım olursa

Canım maydonoz hamilelikte tehlikeli sakin yapma ben de hamileligimin başında dış iltiabindan dolayi antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim bu kadar sıkma kendini ayağından çorap eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…