2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

kızlar kültürde kötü çıktı yine antibiotiğe başlıyoruz
Hangi bakteri çıktı sende canım? Değerler nasıl mide ne kadar mesela bende şu an antibiyotik kullanıyorum10 lu bitince 10 gün sonra tekrar kültür yaptircam
Anladım canim Allah yardimcin olsun.zordur eminim peki bitkisel yani doğal yöntemlerle tedavisi yok mu mesela bal ve maydonuz gibi maydonuz imtihanı sokturuyor başka şeyler de var ama arastirman lazım
maydanoz yasak kızlar aman diyim sadece salata içinde olursa izin verdi benim dr

Kızlar nasılsınız?

Ayaklarının fena agriyor benim ya sizin de öyle mi acaba ?
magnezyum kullanmaya başlayalı daha iyi benim sen kullaniyormusun?

Anladım canim Allah yardimcin olsun.zordur eminim peki bitkisel yani doğal yöntemlerle tedavisi yok mu mesela bal ve maydonuz gibi maydonuz imtihanı sokturuyor başka şeyler de var ama arastirman lazım
Maydonoz tehlikeli canim ya bitkisel birsey yapilmaz hamileyken. Bol su iciyorum ne iyi cozum o diyorlarr
Kızlar nasılsınız?

Benimde fena ayaklarim.bacaklarım.onceden kasilmalardan uyaniyordum simdi agridan uyaniyorum. Kalsiyumla alakali gibi geliyor bana bu durum. Ben pek sut tuketmiyorum.yogurt tuketiyorum ama yetersiz geliyor sanirim

Canim doktorum sagolsun oyle detay vermez sadece kotu cikti dedi uren cok yuksek dedi zaten 10tane 1000 mg icmiatim simdi tekrar bi kutu daha icicem

Canım maydonoz hamilelikte tehlikeli sakin yapma ben de hamileligimin başında dış iltiabindan dolayi antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim bu kadar sıkma kendini ayağından çorap eksik etmeyin
Mersin gibi bir yerde çorap giymek mümkün değil zaten günde kac kez dışa giriyorum ben bile bilmiyorum çok çok sıcak yaniyoruz maydonoz eğer temiz yıkanır ve islanirsa hiçbir zararı yok doktor bana iyi yikanirsa sorun yok dedi

Bende de kasilma var aslında magnezyum kullanmak şart doktorum henüz vermedi ama vermesi gerekirdi ki ilk cocugumda bu aylardan önce kullanmaya başlamıştım bacak kasilmam ve tutulmasi oluyor zaman zaman

Kızlar nasılsınız?

Ayyy sorma, çalışıyorum ben hala. Hele ayaklarımı sarkıtınca masada anamm 38 numara ayağım, oluyor 40 numara. Filo dan inanılmaz rahat bi ayakkabı aldım, 80 tl biraz pahalı ama ceylan gibi sekiyorum :) en azından günde 1 saat yürüyüş yapabiliyorum

Canim doktorum sagolsun oyle detay vermez sadece kotu cikti dedi uren cok yuksek dedi zaten 10tane 1000 mg icmiatim simdi tekrar bi kutu daha icicem
Olsun beteri beteri var bunada sukür. Stres yapma en azından tansiyon şeker guatr derdimiz yok öyle avunuyorm bende

Bende okula gidip geliyorken ayaklarım çok kötü oluyor

Kullanıyorum canım kramp vs degde ayak tabanim fena yanıyor açıyor üzerine basınca fena.

1 kız 1 erkek anasiyiz sen ben umut ( Allah nasip ederse insh )

Nasıl gidiyor hazırliklar ?

Kramp ya da kasılma değil ayak tabanim yara gibi acıma tonbullasti düz başlıyorum sanki yanıyor acıyor gibi...
Yoğurt ve peynir dehşet yerim.

Sen ben ve bhr84;
1 kız 1 erkek anasiyiz ( Allah nasip ederse insh )
Nasıl gidiyor hazırliklar ?

Çok geçmiş olsun canım.

Ceylan gibi :) kahkaha attım
Çok yaşa
37 numaraydi benimde rahat 40 numara oldu tonbullasti tabanim acıyor yanıyor.
Ne zaman doğum iznin başlayacak canım.?

Herseyguzelolacak maydonuz iyi ve temiz yikanirsa bir sakıncası yok dedi doktor bunu söyleyen zaten ama bence de öyle zaten idrar yolları enfeksiyonu veya baska enfeksiyonlar olusmasin diye maydonuz değil sadece onun gibi kumlu yiyeceklerin hepsi aynı ıspanak vs iyi yıkamak şart yani marul da oyle kumlu yerde yetişen hersey için geçerli bu sadece maydonuz değil

Günaydın kızlar Nasılsıniz bir şey soracagim aranızda gece süt içen var mı ben içmiyorum sabah kahvaltida içiyorum öğle ve akşam yatmadan birer kase yoğurt yiyorum yeterli mi acaba süt içen varsa yazarsa sevinirim

Selam canım,
Şut icmiyorum ama peynir ve yoğurt her zaman şöyle biliyorum bebek zate ihtiyacını alıyor senden bundan sonra doğum kalsiyum sana sen yerini dolduruyirsun

hazırlıklar tam gaz devam ...evet canım nasip olursa hem erkek hem kız aynı anda tadcaz sevincini :) benimde ayak bileklerim çok ağrıyordu sabah ilk uyandığımda megnezyumdan sonra azaldı sanki de ondan dedim ..benim kullandığım osmin posetive diye bi ilaç hem demir hem kalsiyyum hem çinko hemde magnezyum içeriyor iyi geldi .

canım maydanoz kumlu yıkanması enfeksiyona yol açar diye değil zaten bütün yeşillikler mutlaka iyi yıkanmalı dışardan salata yenmemeli o ayrı konu ama özellikle maydanoz rahim kasılmasına yol açabilen bir madde içerdiğinden dolayı yasak ben çok sevmeme rağmen yemiyorum en son yine sordum ödem çok diye maydanoz yiyebilirmiyim dedim sadece salatanın içinde izin var dedi bilgin olsun ...

Anladım canım teşekkürler ben sadece oyle diye biliyordum sağol

An
Anladim canim teşekkürler ben oyle biliyordum öğrendiğim iyi oldu sagol

Canim sana mesaj yazıyorum gitmiyor sanırım teşekkürler ben bunu bilmiyordum

Bende de kasilma var aslında magnezyum kullanmak şart doktorum henüz vermedi ama vermesi gerekirdi ki ilk cocugumda bu aylardan önce kullanmaya başlamıştım bacak kasilmam ve tutulmasi oluyor zaman zaman
Ben doktor vermeden cok kramp girince basladim canim. Sonra zaten baska bir doktor verdi ilk doktorum umursamazdi biraz. Sende maden suyu falan ic ki magnezyum alabil. Muzdada varmia sanirim
Kuzummm cok sukur kizimiz ve oglumuz geliyorrrre sabirsizlikla bekliyoruz onlariii eksiklerimiz azaldi ama sıkıntılar basladi. Dun karnim.o kadar cok sertlesti ve sık sık tekrar etti ki gece yarisi hastaneye gittik nst cekildi cok sukur az bir sanci cikti. Ama korktuk cok erken diye. Adalat ve progestan basladi doktorumuz. Pazartesi de ciger gelistirici olucaz

Birde bu ay doktoruma söylerim verir sanırım aslında kendileri veriyor benim ilk cocugumda ben söylemeden vermişti doktor ama bu doktor vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…