2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Doğum izni için, doktorum ağustosun 25 inde gel dedi, o zaman 32 inci haftanda olacaksın dedi. Durumuna bakayım ya 37 ye kadar raporunu uzatırım yada iznini başlatirım dedi canım

Bende 1 haftadır çok sertlik hissediyorum ondan miymis ya...
Agrin mi oldu ayrıca.
13 agustosta çağırdı bizi çok mu geç ya .
Hakkımızda hayırlısı az kaldı insh.

Doğum izni için, doktorum ağustosun 25 inde gel dedi, o zaman 32 inci haftanda olacaksın dedi. Durumuna bakayım ya 37 ye kadar raporunu uzatırım yada iznini başlatirım dedi canım

Anladım canım.insh bir sn önce başlasin iznin

Kızlar, hastanedeyim((( tansiyonum fırladı 160-90, yatış yaptım, ciğer geliştirici yapıldı, öğlen yine yapılacak. Tansiyon 170 çıkarsa sezeryana alacağız dediler, ama daha çok erken, kızım minnacik, istemiyorum, korkuyorum. Inşallah düzelir tansiyonum offf.

Allah yardımcı olsun canım

Canım benim.
Çok geçmiş olsun insh düzelir.
Mübarek Cuma bugün şuan okuma yapicam dua edicem.
Sende içinden oku canim.
İnsh düzeltecek ne kadar stres yaparsan tansiyonun oynar kolay değil elbet ama rahatlatmaya çalış kendini.
Duadayiz.

çok geçmiş olsun canım içini ferah tut düşürürler tansiyonunu inşallah ilaçla. 16 olunca almazlar diye düşünüyorum bizi habersiz bırakma canım benim normalde çok düşüktür 9-6 falandır ama geçen ölçümde 14-9 çıktı ve normali düşük olan insanlar için fazla yüksekti biraz bekledik gene ölçtük gene aynı, sonra ben çok sıkıldım ayrıldım işe geldim bi sonraki gün düşmüştü eskisine dönmüştü arada böyle oluyo sanırım

Mübarek Cuma şanlı anneye
Ya şafi y çekebilir miyiz lütfeelinizde geldiğince
Bizler hamileyiz ve duamı, çabuk kabul.olur

Ayy habersiz bırakma bizi yaa, inşallah herşey yolunda gider

Hemen en kötüyü düşünme canım ya biliyorum çok zor bi durum ama cuma hürmetine düşecek tansiyonun insaAllah Rabbim yar ve yardimcin olsun

Benim de hep çok düşük bazen 8 e 3 veya 8 e 4 oluyor bu durumda çok kötü oluyorum ayakta bile duramiyorum kalp çarpıntısı vs oluyor normal tansiyonum 9 a 5 veya 9 a 4 oluyor hep böyleyse iyiyim yani yüksek zormuş duydum erken doğum sebebi diyen oldu ama herkes için değil tabi ins iyi olursunuz kuzucukla

canımmmmm allah yardımcın olsun dua ediyorum senin için rabbim hepimizi erken doğumdan korusun sakinleş yoksa düşmez tansiyon sakin ol canım dualarımız seninle

kızlar şu cuma saati rabbim hepimizi korusun benimde karnım sık sertleşiyor alt karında çok ağrı hissediyorum yürürken çok zorlanıyorum içimde hep korku var
bide millet aaa çatın açılıyo demekki diyo delirtiyolar beni

Canlarım, hepinize tesekkur ederim, desteginiz, dualariniz için.
Düşmedi tansiyonum, öğlen ikinci iğne yapılacak, sonra bir saata kacarim, kendi doktorumda randevu aldım, onu duymak istiyorum.

Dualarımız seninle.guzel haberlerini bekliyoruz

Olan herşeyden etkileniyoruz.
Millete kulak asma hep olumsuzlar hep.
İyi birşey duymadım.hic.
Suphen varsa doktorun la gorus canim insh hakkında ve hakkımızda hayırlısı hep.

Kızlar dün çok çok kotu bir akşam geçirdim ailemle tartıştık çok kötüydü herşey. Gece uyuyamadim sancidan sabahta kalktim sancim gecmemisti hemen acile gittim esimde evde değildi acil de doktor ayrıntılı ultrason verdi çok şükür bir sıkıntı yokmuş doktora durumu anlattim ve ilk cocugumunda kalp hastası olup vefaat ettiğini söyledim ailem dedigim kişiler beni deli ettiler esim uzun yol şoförü bazen evde bazen değil sabah dedim böyle boyle eğer birsey olsaydı çocuğuma onlari mahvedecektim esim dedi sana birakmazdim ben yapardım dedi bu durum beni çok streslendiriyor evlat niye bu kadar kiymetsiz ya

Böyle insanlara aile demek çok zor canim ya zaten binbir emekle Rabbim nasib etti bi rahat durmuyolar bu kadin hamile demiyolar en iyisi şu süreçte uzak durmak onlardan

Böyle insanlara aile demek çok zor canim ya zaten binbir emekle Rabbim nasib etti bi rahat durmuyolar bu kadin hamile demiyolar en iyisi şu süreçte uzak durmak onlardan
Canim ben her defasında affettim ama artık bu son olacak bu sefer ki çok çok ağırdı hepsi birlikte üzerime geldi dün çocuğumu dusurecem diye çok korktum ama umurlarında değil hamile olmam ve bu çocuğun diğer vefaat eden cocugumdan kac yil sonra oldugunu öncesinde olmadığını bildikleri halde ben artık ailem yok diyorum

Olmasalar senin için daha iyi olur sanki gibime geldi yazıktir ya insan nasıl evladını evladinin içindeki canı düşünmez anlayamıyorum Allah Hidayet versin boşver sen şurda az kaldı doğuma insaAllah bebisini al kucagina gerisi yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…