- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Doğum izni için, doktorum ağustosun 25 inde gel dedi, o zaman 32 inci haftanda olacaksın dedi. Durumuna bakayım ya 37 ye kadar raporunu uzatırım yada iznini başlatirım dedi canımKullanıyorum canım kramp vs degde ayak tabanim fena yanıyor açıyor üzerine basınca fena.
1 kız 1 erkek anasiyiz sen ben umut ( Allah nasip ederse insh )
Nasıl gidiyor hazırliklar ?
Kramp ya da kasılma değil ayak tabanim yara gibi acıma tonbullasti düz başlıyorum sanki yanıyor acıyor gibi...
Yoğurt ve peynir dehşet yerim.
Sen ben ve bhr84;
1 kız 1 erkek anasiyiz ( Allah nasip ederse insh )
Nasıl gidiyor hazırliklar ?
Çok geçmiş olsun canım.
Ceylan gibi:) kahkaha attım
Çok yaşa
37 numaraydi benimde rahat 40 numara oldu tonbullastitabanim acıyor yanıyor.
Ne zaman doğum iznin başlayacak canım.?
Ben doktor vermeden cok kramp girince basladim canim. Sonra zaten baska bir doktor verdi ilk doktorum umursamazdi biraz. Sende maden suyu falan ic ki magnezyum alabil. Muzdada varmia sanirim
Kuzummm cok sukur kizimiz ve oglumuz geliyorrrre sabirsizlikla bekliyoruz onlariii eksiklerimiz azaldi ama sıkıntılar basladi. Dun karnim.o kadar cok sertlesti ve sık sık tekrar etti ki gece yarisi hastaneye gittik nst cekildi cok sukur az bir sanci cikti. Ama korktuk cok erken diye. Adalat ve progestan basladi doktorumuz. Pazartesi de ciger gelistirici olucaz
Doğum izni için, doktorum ağustosun 25 inde gel dedi, o zaman 32 inci haftanda olacaksın dedi. Durumuna bakayım ya 37 ye kadar raporunu uzatırım yada iznini başlatirım dedi canım
Allah yardımcı olsun canımKızlar, hastanedeyim((( tansiyonum fırladı 160-90, yatış yaptım, ciğer geliştirici yapıldı, öğlen yine yapılacak. Tansiyon 170 çıkarsa sezeryana alacağız dediler, ama daha çok erken, kızım minnacik, istemiyorum, korkuyorum. Inşallah düzelir tansiyonum offf.
Kızlar, hastanedeyim((( tansiyonum fırladı 160-90, yatış yaptım, ciğer geliştirici yapıldı, öğlen yine yapılacak. Tansiyon 170 çıkarsa sezeryana alacağız dediler, ama daha çok erken, kızım minnacik, istemiyorum, korkuyorum. Inşallah düzelir tansiyonum offf.
çok geçmiş olsun canım içini ferah tut düşürürler tansiyonunu inşallah ilaçla. 16 olunca almazlar diye düşünüyorum bizi habersiz bırakma canım benim normalde çok düşüktür 9-6 falandır ama geçen ölçümde 14-9 çıktı ve normali düşük olan insanlar için fazla yüksekti biraz bekledik gene ölçtük gene aynı, sonra ben çok sıkıldım ayrıldım işe geldim bi sonraki gün düşmüştü eskisine dönmüştü arada böyle oluyo sanırımKızlar, hastanedeyim((( tansiyonum fırladı 160-90, yatış yaptım, ciğer geliştirici yapıldı, öğlen yine yapılacak. Tansiyon 170 çıkarsa sezeryana alacağız dediler, ama daha çok erken, kızım minnacik, istemiyorum, korkuyorum. Inşallah düzelir tansiyonum offf.
Ayy habersiz bırakma bizi yaa, inşallah herşey yolunda giderKızlar, hastanedeyim((( tansiyonum fırladı 160-90, yatış yaptım, ciğer geliştirici yapıldı, öğlen yine yapılacak. Tansiyon 170 çıkarsa sezeryana alacağız dediler, ama daha çok erken, kızım minnacik, istemiyorum, korkuyorum. Inşallah düzelir tansiyonum offf.
Hemen en kötüyü düşünme canım ya biliyorum çok zor bi durum ama cuma hürmetine düşecek tansiyonun insaAllah Rabbim yar ve yardimcin olsunKızlar, hastanedeyim((( tansiyonum fırladı 160-90, yatış yaptım, ciğer geliştirici yapıldı, öğlen yine yapılacak. Tansiyon 170 çıkarsa sezeryana alacağız dediler, ama daha çok erken, kızım minnacik, istemiyorum, korkuyorum. Inşallah düzelir tansiyonum offf.
Benim de hep çok düşük bazen 8 e 3 veya 8 e 4 oluyor bu durumda çok kötü oluyorum ayakta bile duramiyorum kalp çarpıntısı vs oluyor normal tansiyonum 9 a 5 veya 9 a 4 oluyor hep böyleyse iyiyim yani yüksek zormuş duydum erken doğum sebebi diyen oldu ama herkes için değil tabi ins iyi olursunuz kuzucuklaçok geçmiş olsun canım içini ferah tut düşürürler tansiyonunu inşallah ilaçla. 16 olunca almazlar diye düşünüyorum bizi habersiz bırakma canım benim normalde çok düşüktür 9-6 falandır ama geçen ölçümde 14-9 çıktı ve normali düşük olan insanlar için fazla yüksekti biraz bekledik gene ölçtük gene aynı, sonra ben çok sıkıldım ayrıldım işe geldim bi sonraki gün düşmüştü eskisine dönmüştü arada böyle oluyo sanırım
canımmmmm allah yardımcın olsun dua ediyorum senin için rabbim hepimizi erken doğumdan korusun sakinleş yoksa düşmez tansiyon sakin ol canım dualarımız seninleKızlar, hastanedeyim((( tansiyonum fırladı 160-90, yatış yaptım, ciğer geliştirici yapıldı, öğlen yine yapılacak. Tansiyon 170 çıkarsa sezeryana alacağız dediler, ama daha çok erken, kızım minnacik, istemiyorum, korkuyorum. Inşallah düzelir tansiyonum offf.
canimCanlarım, hepinize tesekkur ederim, desteginiz, dualariniz için.
Düşmedi tansiyonum, öğlen ikinci iğne yapılacak, sonra bir saata kacarim, kendi doktorumda randevu aldım, onu duymak istiyorum.
Canlarım, hepinize tesekkur ederim, desteginiz, dualariniz için.
Düşmedi tansiyonum, öğlen ikinci iğne yapılacak, sonra bir saata kacarim, kendi doktorumda randevu aldım, onu duymak istiyorum.
kızlar şu cuma saati rabbim hepimizi korusun benimde karnım sık sertleşiyor alt karında çok ağrı hissediyorum yürürken çok zorlanıyorum içimde hep korku var
bide millet aaa çatın açılıyo demekki diyo delirtiyolar beni
Böyle insanlara aile demek çok zor canim ya zaten binbir emekle Rabbim nasib etti bi rahat durmuyolar bu kadin hamile demiyolar en iyisi şu süreçte uzak durmak onlardanKızlar dün çok çok kotu bir akşam geçirdim ailemle tartıştık çok kötüydü herşey. Gece uyuyamadim sancidan sabahta kalktim sancim gecmemisti hemen acile gittim esimde evde değildi acil de doktor ayrıntılı ultrason verdi çok şükür bir sıkıntı yokmuş doktora durumu anlattim ve ilk cocugumunda kalp hastası olup vefaat ettiğini söyledim ailem dedigim kişiler beni deli ettiler esim uzun yol şoförü bazen evde bazen değil sabah dedim böyle boyle eğer birsey olsaydı çocuğuma onlari mahvedecektim esim dedi sana birakmazdim ben yapardım dedi bu durum beni çok streslendiriyor evlat niye bu kadar kiymetsiz ya
Canim ben her defasında affettim ama artık bu son olacak bu sefer ki çok çok ağırdı hepsi birlikte üzerime geldi dün çocuğumu dusurecem diye çok korktum ama umurlarında değil hamile olmam ve bu çocuğun diğer vefaat eden cocugumdan kac yil sonra oldugunu öncesinde olmadığını bildikleri halde ben artık ailem yok diyorumBöyle insanlara aile demek çok zor canim ya zaten binbir emekle Rabbim nasib etti bi rahat durmuyolar bu kadin hamile demiyolar en iyisi şu süreçte uzak durmak onlardan
Olmasalar senin için daha iyi olur sanki gibime geldi yazıktir ya insan nasıl evladını evladinin içindeki canı düşünmez anlayamıyorum Allah Hidayet versin boşver sen şurda az kaldı doğuma insaAllah bebisini al kucagina gerisi yalanCanim ben her defasında affettim ama artık bu son olacak bu sefer ki çok çok ağırdı hepsi birlikte üzerime geldi dün çocuğumu dusurecem diye çok korktum ama umurlarında değil hamile olmam ve bu çocuğun diğer vefaat eden cocugumdan kac yil sonra oldugunu öncesinde olmadığını bildikleri halde ben artık ailem yok diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?