- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Iyiyiz kizimla canim, şükür. Düştü tansiyonum, hastanede kalacağız pazartesiye kadar gibi.Herseyguzelolcşükür z düştüost: 47452205 .!.:S sanslianne nasılsın meraktayiz?
Iyiyiz kizimla canim, şükür. Düştü tansiyonum, hastanede kalacağız pazartesiye kadar gibi.
Çok şükür canim ben de çok sevindim iyi olmana Allah a emanet olunuz canimKizlar, hepinizden Allah razı olsun dualriniz için
LAy cok sukur canim cok dua ettim hep aklim sendeydi cok sukur rabbim hepimizi saglikla doguma ulastirsin insallahKizlar, hepinizden Allah razı olsun dualriniz için
Cok sevindim canim Rabbim hepimize zamanında sağlıklı doğumlar yapmayı nasib etsinIyiyiz kizimla canim, şükür. Düştü tansiyonum, hastanede kalacağız pazartesiye kadar gibi.
Canim dualarım seninle Allaha emanet ol doğumlu yaptiracaklar ne diyorlarNolur dua edin suyum geldi haztaneye yatirdilar bebegim kucucuk ben nolur doguma almasinlar dua edin yalvaririm dua edin
Nolur dua edin suyum geldi haztaneye yatirdilar bebegim kucucuk ben nolur doguma almasinlar dua edin yalvaririm dua edin
Canim Allah yardimcin olsun ama suyun geldiyse şayet almak zorundalar rahat ol ins sağlıkla dogsun sen rahat olursan o da rahat doğar Allaha emanet ol kaç haftaliksiniz bu aradaNolur dua edin suyum geldi haztaneye yatirdilar bebegim kucucuk ben nolur doguma almasinlar dua edin yalvaririm dua edin
Canım dua ediyoruz insaAllah durumun ne şu anNolur dua edin suyum geldi haztaneye yatirdilar bebegim kucucuk ben nolur doguma almasinlar dua edin yalvaririm dua edin
Nasılsın cnm merak ediyoruz seni inşallah hayırlı haberlerle gelirsinNolur dua edin suyum geldi haztaneye yatirdilar bebegim kucucuk ben nolur doguma almasinlar dua edin yalvaririm dua edin
Teşekkür ederim canım iyiyim. Kız kardeşimin düğünü var. Onun telaşı uğraşıp duruyoruz. Bugün kına vardı baya yoruldum. Ağrım da oldu açıkçası biraz inşallah sıkıntı yaşamayız.Canım ben yaşamadım ama iyi misin merak ettimNaz_musti nasilsin iyi misin hepinize selamlar
Canım çok geçmiş olsun hiç sıkıntı etme. Ciğer geliştirici igneyi yapıp üzerinden de 24 saat geçsin bebeğin de sıkıntı olmaz. Hem haftamız da artık baya ileride 25 haftalık doğan çocuklar yaşıyor. Rabbime emanetler. Dualarımız seninle. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Şuan seni en iyi ben anlarım. Tevekkül edeceğiz başka çıkar yolu yokNolur dua edin suyum geldi haztaneye yatirdilar bebegim kucucuk ben nolur doguma almasinlar dua edin yalvaririm dua edin
Canim insallah her sey yoluna girecek bu haftalardan sonra dogsa bile ALlahin izniyle gayet de guzel buyuyor. Bebis kac kiloya gelmis?Kizlar kesem ustten yirtilmis ciger gelistirixi sanci kesici antibiotik bir suu sey veriyorlar bgunude atlatabilirsek allagin izniyle dogum ertelenmis olucak suyum siziyor ama durabilir dedi soktorum noliur dua edin
canim korkma birsey olmaz Allahın izniyle kac haftaliksin suan dua ediyoruz sana hayirlisi olsun hakkında üzülme amaKizlar kesem ustten yirtilmis ciger gelistirixi sanci kesici antibiotik bir suu sey veriyorlar bgunude atlatabilirsek allagin izniyle dogum ertelenmis olucak suyum siziyor ama durabilir dedi soktorum noliur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?