2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar acil bisey sormam lazim az once tuvalete gidiyordum cele acele birden sanki vajinada hava bosalmasi gibi patpat biseyler suyum bosaldi sandim cok korktum varmi bi fikri olan

Nolur dua edin suyum geldi haztaneye yatirdilar bebegim kucucuk ben nolur doguma almasinlar dua edin yalvaririm dua edin

Nolur dua edin suyum geldi haztaneye yatirdilar bebegim kucucuk ben nolur doguma almasinlar dua edin yalvaririm dua edin
Canim Allah yardimcin olsun ama suyun geldiyse şayet almak zorundalar rahat ol ins sağlıkla dogsun sen rahat olursan o da rahat doğar Allaha emanet ol kaç haftaliksiniz bu arada

Canım ben yaşamadım ama iyi misin merak ettim Naz_musti nasilsin iyi misin hepinize selamlar
Teşekkür ederim canım iyiyim. Kız kardeşimin düğünü var. Onun telaşı uğraşıp duruyoruz. Bugün kına vardı baya yoruldum. Ağrım da oldu açıkçası biraz inşallah sıkıntı yaşamayız.
Canım çok geçmiş olsun hiç sıkıntı etme. Ciğer geliştirici igneyi yapıp üzerinden de 24 saat geçsin bebeğin de sıkıntı olmaz. Hem haftamız da artık baya ileride 25 haftalık doğan çocuklar yaşıyor. Rabbime emanetler. Dualarımız seninle. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Şuan seni en iyi ben anlarım. Tevekkül edeceğiz başka çıkar yolu yok

Kizlar kesem ustten yirtilmis ciger gelistirixi sanci kesici antibiotik bir suu sey veriyorlar bgunude atlatabilirsek allagin izniyle dogum ertelenmis olucak suyum siziyor ama durabilir dedi soktorum noliur dua edin

Kizlar kesem ustten yirtilmis ciger gelistirixi sanci kesici antibiotik bir suu sey veriyorlar bgunude atlatabilirsek allagin izniyle dogum ertelenmis olucak suyum siziyor ama durabilir dedi soktorum noliur dua edin
Canim insallah her sey yoluna girecek bu haftalardan sonra dogsa bile ALlahin izniyle gayet de guzel buyuyor. Bebis kac kiloya gelmis?

canim korkma birsey olmaz Allahın izniyle kac haftaliksin suan dua ediyoruz sana hayirlisi olsun hakkında üzülme ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…