2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar kesem ustten yirtilmis ciger gelistirixi sanci kesici antibiotik bir suu sey veriyorlar bgunude atlatabilirsek allagin izniyle dogum ertelenmis olucak suyum siziyor ama durabilir dedi soktorum noliur dua edin
Rabbim suyunu durdursun canım bebeğin de zamanında gelsin İnşaAllah inan geceden beri ne zaman uyansam aklimdasin dua ediyorum sana

Kizlar kesem ustten yirtilmis ciger gelistirixi sanci kesici antibiotik bir suu sey veriyorlar bgunude atlatabilirsek allagin izniyle dogum ertelenmis olucak suyum siziyor ama durabilir dedi soktorum noliur dua edin

Dua ediyoruz canım.
İnsh herşey güzel olacak,
Kolay değil ama sende az rahatla.

CAmin akşamdan beri aklimdaydin Allaha emanet olun doğum bile olsa korkma güzel haberlerini bekliyoruz arada bizi bilgilendir

Allah hepinizden razi olsun nolur eksik etmeyin duanizi ilk 18 saati atlattik daha hivc ayaga kaldirmadilar bebegim 31 haftalik olmus 1600 kilosu doktorum hala yok dun bin kiyametle geldi muayeneye ama nst sonuclari cok iyi hic sanci yok daha ama korkudan ne yemek ne uyku axllahim yanimizda olsun

Cok sevindim canim masallah kocaman etmissin bebisi benden 5 gun gerideydin ataga gecmissin benimki 1280 gr olmus dun dr a gittim. Sekeri birakinca bebenin buyume hizi dustu. Kilosu iyi olduktan sonra erken bile dogsa cabuk toparlanir ama bence bisey olmayacak ben inaniyorum

Oh çok şükur çok.sevindim.
Sağlıkla devam edeceksin canım insh.

Maşallah bebisine hepimizi Allah a emanet ediyorum o korur bizi güzel haberlere devam can arkadaslarim

Cok sukur canım bundan sonra bişey olmaz İnşaAllah biraz rahatlamaya çalış Rabbim yardımcımız olsun

Ay ay ay neler olmuş öyle, canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun. Haber et durumunu sürekli lütfen

Kizlar epinizden allah razi olsun sizinti devam ediyor ama doktor korkma dedi artik ayaga bile kalkmam yasak yirtigin kapanmasini beklicez allahin izniyle eve cikiyorum doktorum hastane cok pahali butun gerekenler yapildi korkma olsa bile sansimiz yuksek ama bu sekilde tamamlicaz hamileligini insallah dedi duanizi eksik etmeyin hem kendim ixin hem hepiniz icin surekli dua ediyorum

Selam kizlar biz simdi 30. Haftadayiz ve bebis 1300 gr. Sekeri azalttigimdan beri normalde 1 hafta onde giden bebis 2 gun geri dedi dr anlamadim nasil olacak. Sizin en son olcturdugunuz kilomve hafta nasil?

Selam kizlar biz simdi 30. Haftadayiz ve bebis 1300 gr. Sekeri azalttigimdan beri normalde 1 hafta onde giden bebis 2 gun geri dedi dr anlamadim nasil olacak. Sizin en son olcturdugunuz kilomve hafta nasil?
Önemli bi gerilik değil ki canım takılma bence benimki de 4 gün geriden geliyodu şimdi haftasına uyumlu dedi 30 haftalık ken 1389 gr demişti bunlar önemli değil hiç moralini bozma

Ayy çok şükür ya, olanlari okuduğumdan beri kendime gelemedim vallahi. Melekler korusun seni ve bebisini

Valla biz dün 4 boyutlu ultrasona gittik eşimle, özel bi kliniğe, doktor safra kesesinden tutda, böbreklerine cigerlerine herseyini inceledi ve bizede gösterdi, hamdolsun herşey yolunda. doğduğunda tahmini kilo ve boyunu dahi söyledi
Ben cumartesi 29 hafta 1 günlük idim ve bebisimın kilosu 1300 gramdı boyuda 38 cm idi

öğretmen arkadaşlar aranızda 32. hafta çalışabilir raporu alan oldu mu? bana dr um 15 ağustosta gel dedi ancak internetten araştırdığım kadarıyla yaz tatiline denk gelen süreler çalışılmadığı için doğum sonrasına aktarılmıyor diye yazıyor bu durumda sadece o iki hafta mı aktarılmayacak yoksa 32. haftadan itibaren çalışamaz diye rapor alıp hiç okula başlamayarak doğum iznimin mi başlaması gerekecek anlamadım bilen varsa cevaplayabilir mi

Canim tekrar cok geçmiş olsun doktor sızıntının nedenini söyledi mi neden çatlamış ağır felan mi kaldı edin?Birde kac haftaliksin?

Ben de 15 rapor alacağım 37 haftaya kadar calisabilir gibi yani seminerin 1 ve 2 haftası gitsek sanırım eklenir diye dusunuyorum sen al bırak canım bence

Ben de 15 rapor alacağım 37 haftaya kadar calisabilir gibi yani seminerin 1 ve 2 haftası gitsek sanırım eklenir diye dusunuyorum sen al bırak canım bence
evet canım en iyisi alıp okula bırakmak inşallah eklenirse daha iyi olacakraporu son adet tarihine göre mi hesaplayıp veriyorlar yoksa ultrasondaki tarihe göre mi biliyor musun?

evet canım en iyisi alıp okula bırakmak inşallah eklenirse daha iyi olacakraporu son adet tarihine göre mi hesaplayıp veriyorlar yoksa ultrasondaki tarihe göre mi biliyor musun?
Canım doktor yazıyor zaten sana uygun zamanı 15 benim 33 haftanin tam başına denk geliyor tranfer tarihe 14 ekleyip öyle hesapladi ve zaten 1 2 gün onde çıkıyor ultrasyona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…