2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim yazmıştım ama görmedin sanırım sızıntının nedeni ne birde kac haftaliksin

Canim yazmıştım ama görmedin sanırım sızıntının nedeni ne birde kac haftaliksin
Canim nedeni hix bslli degil encksiyon olabilir bebegim kilolu ve asiri hareketliydi buda sebep ilmus olanilirmis su an 29 a girdim ama bebegim 31

Canım insh evde daha iyi olursun.
Eğer birşey hissederseniz gene gidersin.
Kendine dikkat et.
Hep duamdasin

Canim nedeni hix bslli degil encksiyon olabilir bebegim kilolu ve asiri hareketliydi buda sebep ilmus olanilirmis su an 29 a girdim ama bebegim 31
2 hafta önden mi gidiyor hayirlisi olsun bende yarin 29 haftalik olacam ins kismette ne varsa o olur üzülme benim daha farklı sorunlarım var bu yuzden korkuyorum erken doğum olur diye korkuyorum ins psikolojimi duzeltebilirsem iyi olacak sagolsunlar

Allahtan gelene baş üstü derim kullarindan gelen çok kötü oluyor

Canim sakin yapma bak ben cok saglimli bi gebelik gecirirken korka korka psikoljimi bozdum ve psikolojik olarak gebeligimi bu hale soktum gereksiz kaygilarimiz keseyide bebegide etkiliyorus hastanede her agladigimda ebeler cok kizdi bana senin gozunde yas olmicakki bu kese duzelcek hicmi dusunmuyosun bebegini dediler aklim basima geldi ben gec anladim siz bari yapmayin dunya yansa takmayin su an size emanet bebekten baska hickimse kiymetli degil

Haklısın canim ama en en yakının kendi ailenin yaptıkları insanın canını çok yakıyor birde biliyorlar bu benim ikinci cocugum ilki vefaat etti çok çok acı çektim ama umurlarında değil birde beni salak yerine koydular ekstradan çok üzülüyorum bu durum çok zor nasıl ilerde bana yüz bulacaklar bu kez affetmiycem diyorum hep affettim daha da kotu oldu bu kez canımı kim olursa olsun yaktirmiycam ins diyorum ve basarabilirim ins

Kızlar bana dua edin çok sancim var evde kimsede yok ne yapacağımı şaşırdım esimde yolda babyinlove korktuğum başıma geldi sanırım dua edin lütfen kesilmek bilmedi kac saattir sancim

Kızlar bana dua edin çok sancim var evde kimsede yok ne yapacağımı şaşırdım esimde yolda babyinlove korktuğum başıma geldi sanırım dua edin lütfen kesilmek bilmedi kac saattir sancim
Allah yardım etsin canım ya Allah Allah niye böyle oldu ki şimdi kızlar bi kendinize gelin ya kimse için üzmeyin canınızı

Neden sancin var canim bebekten kasiliyo olabilirmisin acaba sakinles sakin aglama sakin ol bi agri kesici vururlar hemen duzelirsin insallah rabbim yaninda olsun dualarim seninle

İcini ferah tut canim yalanci sancilarin goruldugu haftalardayiz insallah biseyiniz yoktur dualrimiz seninle bizi habersiz birakma

magnezyum kullanıyor musun canım bana dr um arada çok gerginlik kasılma hissedersen 2 tane içebilirsin dedi bi dene istersen belki rahatlatır biraz seni

Kızlar esim arkadaşıyla hanımını gonderecekti bende evden çıkacak durumda değildim renk felan hiç kalmadı bende şimdi biraz daha iyiyim sıcaktan oldu sanırım ama zamsn zaman sancim oluyordu fakat bu biraz farklıydı çok uzun sürdü bu sancinin en büyük nedeni psikolojik sanırım uzun mesela ama benim kendi ailem beni çok çok üzdü ve ilk çocuğumu doğduktan baya bir sonra kaybettigimi çok kötü günler geçirdiğimi bile bile böyle yaptılar beni aptal yerine de koydular çok üzülüyorum bu durumlara bu da etken diğer bir etken yaşadığım şehir yani mersin çok aşırı sıcak sanırım bu da sancilarimi artırıyor.hepinizden Allah razi olsun dualariniz icin.gece bir sorun olmaz ins ta gerek kalmaz hastahaneye gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…